ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ: ΟΛΓΑ: “ΚΟΥΛΗ, ΕΓΩ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΔΕΝ ΓΙΝΟΜΑΙ. ΘΕΛΩ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ”. ΧΥΝΕΤΑΙ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΣΑΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ. ΚΑΒΑΛΗΣΑΝ ΤΑ ΚΑΛΑΜΙΑ ΟΙ ΦΙΛΕΛΕΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΡΙΞΟΥΝ ΜΕ ΤΟ “ΚΑΛΗΜΕΡΑ”. ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ, ΛΕΧΡΙΤΕΣ

    Κοινοποίηση:
    vardinogiannis-olga-kefalogianni

    Εκτός κυβέρνησης μένει σύμφωνα με πληροφορίες η Όλγα Κεφαλογιάννη. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κυρία Κεφαλογιάννη προτάθηκε να αναλάβει το υπουργείο Τουρισμού. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι εκείνη ζήτησε να πάει στο Πολιτισμού. Το αποτέλεσμα όπως φαίνεται είναι να μένει εκτός του κυβερνητικού σχήματος που ανακοινώνεται σε λίγες ώρες.

    Η κυρία Κεφαλογιάννη εξελέγη πρώτη στην Α’ Αθήνας και είχε υπηρετήσει στο παρελθόν ως υπουργός στο υπουργείο Τουρισμού.

    Λίγο πριν από τις πέντε το απόγευμα, η κυρία Κεφαλογιάννη με γραπτή της δήλωση ευχαρίστησε τους ψηφοφόρους που την ψήφισαν, τονίζοντας, μάλιστα, ότι αναδεικνύεται πρώτη βουλευτής στην Α’ Αθήνας για τρίτη συνεχόμενη φορά. Παράλληλα, αναφέρει: «Για έναν πολιτικό, η μεγαλύτερη τιμή και ευθύνη είναι η εκλογή του από τον λαό. Η εντολή που του δίνει να υπερασπιστεί αρχές, αξίες, ήθος και ύφος. Και αυτή την εντολή πρέπει να σέβεται και να τιμά. Αυτή, τον ορίζει και τον οδηγεί».

    Το πλήρες κείμενο της δήλωσης της Όλγας Κεφαλογιάννη, έχει ως εξής:

    Θέλω να ευχαριστήσω τους δεκάδες χιλιάδες πολίτες της Αθήνας που μου έκαναν την ύψιστη τιμή να με εκλέξουν, για τρίτη συνεχόμενη φορά, πρώτη στην Α’ περιφέρεια Αθηνών.

    Όλες και όλους, που στήριξαν και σε αυτές τις εκλογές την παράταξη μας.

    Όλες και όλους τους πολίτες της Αθήνας, ανεξάρτητα από το τι ψήφισαν, τους οποίους συνάντησα, άκουσα και με τους οποίους συζήτησα αυτό το διάστημα της προεκλογικής περιόδου.

    Για έναν πολιτικό, η μεγαλύτερη τιμή και ευθύνη είναι η εκλογή του από τον λαό. Η εντολή που του δίνει να υπερασπιστεί αρχές, αξίες, ήθος και ύφος. Και αυτή την εντολή πρέπει να σέβεται και να τιμά. Αυτή, τον ορίζει και τον οδηγεί.

    Μπροστά μας έχουμε μια ιστορική ευθύνη να φέρουμε την πολιτική αλλαγή στον τόπο. Μια καθαρή εντολή εθνικής ανασυγκρότησης, για να πάμε τη χώρα μπροστά.

    Οι προκλήσεις και οι δυσκολίες είναι μεγάλες.

    Οφείλουμε να ανταπεξέλθουμε, να δώσουμε μαζί και αυτή τη μάχη για μια καλύτερη Ελλάδα.

    Εμείς, συνεχίζουμε σταθερά μαζί”

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Καλα περνα την αλλη βδομαδα για ενα one night stand και θα σε κανω υπουργο Σεξοτουρισμου(καινουριο υπουργιο).

    2. Θέλει το Πολιτισμού γιατί από εκεί περνά η τύχη του Ελληνικού

    3. Ρε παιδια αφου στο πολιτισμου θα φαει περισσοτερα……
      Γιατι να παει στο υπουργειο τουρισμου ; χαζη ειναι ;
      Ομως η παροιμια λεει : Ο ποιος ζηταει τα πολλα χανει και τα λιγα…..

    4. Τι όμορφη εικόνα: Επιχειρηματική ολιγαρχία αγκαλιά με το πολιτικό σύστημα που κυβερνούσε επί δεκαετίες και μαζί έκαναν μπίζνες κι έτρωγαν την σάρκα της χώρας, οδηγώντας μας σε χρεοκοπία την οποία επέρριψαν ως ευθύνη στον χρήσιμο ηλίθιο δημοκράτη ελληνικό ραγιαδικό λαό, ο οποίος, ίσως και με ενοχικό σύνδρομο, σε συνδυασμό με τη βιτσιόζικη και σαδομαζοχιστική νοοτροπία και διάθεση, ψήφισε (κι ιδίως τα άθλια γερόντια) μαζικά νδούλα. Περαστικά σε όλους…

    5. Άμα τσιμπουκωνεις τον νονο (Βαρδής) δεν έχεις ανάγκη θα σου κάνει 1 ίδρυμα και θα γυροφερνεις θα κάνεις και καμία 50αρια πλαστικές γιατί η Μαριάννα πάει Hollywood βγάζει η dc καινούριο έργο “joker reborn “

    6. Χα Χα χα τι πρωτότυπο. Τωρα αρχίζουν τα ωραια για τα εσωτερικά της Ν.Δ

    7. Κάνετε λες και δεν τους ξέρετε τους φιλελέδες… Αυτοί ήρθαν με τις χρυσές κουτάλες ανα χείρας, το μόνο που τους νοιάζει είναι πως θα ξαναβουτήξουν στη μαρμίτα. Ξέρεις τι είναι τεσσεράμιση χρόνια στερητικό σύνδρομο; Στην υγειά των μακεδονομάχων της πούτσας και των λοβοτομημένων τηλεθεατών του ΣΚΑΙ λοιπόν.

      1. Ανφέρεσαι στους μεγάλους Μακεδονομάχους της λεβεντογέννας? Από όρι φαίνεται αυτοί κινούν παρανόμως τα νήματα της χώρας είτε σαν ψηφοφόροι είτε σαν κώλοι που πιάνουν καρέκλες

    Comments are closed.