ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ! ΑΣΤΡΑΨΕ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΗΞΕ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΣΤΕΑΟΥΑ: «ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΙΞΟΥΝ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΜΟΙ»

    Κοινοποίηση:
    becali

    Μόνο ανεμβολίαστους παίκτες θα χρησιμοποιεί από εδώ και στο εξής η Στεάουα Βουκουρεστίου, όπως υποστήριξε ο ιδιοκτήτης της, Τζίτζι Μπεκάλι.

    Σε δηλώσεις που σοκάρουν και οι οποίες θα τραβήξουν εκ νέου τα βλέμματα, προχώρησε ο Τζίτζι Μπεκάλι. Συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης της Στεάουα Βουκουρεστίου υποστήριξε ότι δεν θα επιτρέψει από δω και στο εξής τη συμμετοχή στους εμβολιασμένους παίκτες, καθώς -όπως θεωρεί- είναι… αδύναμοι!

    Μάλιστα, έφερε ως παράδειγμα την περίπτωση του 35χρονου επιθετικού της ρουμανικής ομάδας, Κλαούντιου Κεσέρου. «Είναι καλά, αλλά δεν μπορεί να είναι πια σ’ αυτό το επίπεδο. Δεν θέλω να τον προσβάλω, δεν θέλω να στεναχωρηθεί. Λέω αυτό που πιστεύω. Θα γελάσετε, αλλά μπορεί να έχω δίκιο. Ίσως λόγω του εμβολίου. Όσοι εμβολιάζονται χάνουν τις δυνάμεις τους. Η δύναμη όλων των εμβολιασμένων μειώνεται», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Μπεκάλι.

    Υπενθυμίζεται ότι ο ιδιοκτήτης της Στεάουα έχει προβεί και στο παρελθόν σε αντίστοιχες δηλώσεις. Μεταξύ άλλων, τον περασμένο Οκτώβριο είχε τονίσει ότι απαγόρευσε σ’ όλους στις τάξεις του συλλόγου να εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού, σχολιάζοντας παράλληλα πως εάν είχε να επιλέξει ανάμεσα σε όπλο και εμβόλιο, θα προτιμούσε να τον πυροβολήσουν…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Ποιες εκλογες λετε? Αν μπουκαρει ο ερντογαν που θα το κανει, η κουλα θα φυγει με ελικοπτερο.

    2. πολυ καλα τα λεει γιατι ετσι ακριβως ειναι!Καθε τοσο σωριζονται στα γηπεδα νεα παιδια με περιστατικα απο καρδιοπαθειες! οπως και στην περιπτωση του Ερικσεν που για ποσες ωρες ηταν αναισθητος στο γρασιδι και κλαιγανε οι συμπαικτες του αλλα και ειχε παγωσει ολη η υφηλιος…φυσικα κουβεντα οτι ειχε κανει το φολι!

    3. αυτο ασ το φωναζε κατα τον βομβαρδισμο του θανατηφορου μπολιου ο μ…ας

    4. Ο Μπεκαλι ειναι ενας αγραμματος μαφιοζος,πρωην στελεχος της κομμουνιστικης σεκουριτατε,που εγινε ζαμπλουτος εν μια νυκτι αγοραζοντας τσαμπα κρατικα φιλετα γης και πουλωντας τα πανακριβα σε ξενους.Μια φορα ειχε μια ολοκαινουργια Bentley και καπου κοπανησε το μπροστινο φτερο της,και ειχε βγει μ’ενα λοστο για να το ισιωσει!Εχει σωρεια απο καταδικες και εχει κανει και φυλακη για απατες και φοροδιαφυγες.Ο παλαι ποτε γνωστος προεδρος του Εδεσσαϊκου,ειναι πιο εξυπνος και πιο σοβαρος απο τον Μπεκαλι.

      1. Ρουμάνε πυροσβέστη,είναι γελοίος επειδή είπε την αλήθεια?

    5. είναι διοικητικές πράξεις που πρέπει να ανφέρουν πότε πώς και γιατί επεβλήθησαν ώστε να προχωρήσει σε ένσταση ο πολίτης, αυτά που στέλνουν αυτοί είναι κωλόχαρτα….

    6. Eίναι γνωστό ότι το ανοσοποιητικό σύστημα πολλών εμβολιασμένων, ιδίως με την 3η δόση, αποδυναμώνεται. Οι αθλητές έχουν ανάγκη ένα ισχυρό ανοσοποιητικό για να ανταπεξέρχονται στο έντονο στρες που υφίσταται το σώμα τους. Αυτός είναι και ο λόγος που τόσοι πολλοί εμβολιασμένοι .αθλητές έχουν καταρεύσει την ώρα του αγώνα.

      1. τι λες ρε μπαγλαμα ποιοι εμβολιασμενοι κατερευσαν

    7. Να τους δω τι θα κάνουν στις εκλογές..

    8. Μπήκαν τα πρώτα πρόστιμα σε ανεμβολιαστούς ηλικιωμένους
      Στο λαιμό να τους κάτσουν, όσα καταφέρουν να εισπράξουν, οι συμμορίτες της ΝΔ

      1. Ενώ οι έτεροι συμμορίτες τι ακριβώς κάνουν:::::::: θα έπρεπε να ντρέπεστε εκεί στο Ελλαδιστάν που 50 χρόνια τώρα ψηφίζετε σκουπίδια για να σας “κυβερνήσουν” με μόνο σκοπό να σας “βολέψουν” κάπου για να πληρώνεστε και για δουλειά ούτε λόγος! Οχι πως αλλού είναι παράδεισος αλλά, υπάρχει και λίγη αξιοπρέπεια τουλάχιστον…..

    Comments are closed.