ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ! ΑΝΔΡΑΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣΕ ΑΛΛΟΝ ΑΝΔΡΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΠΡΙΟΝΙ (ΕΙΚΟΝΕΣ)

    Κοινοποίηση:
    kapa-news-astinomia-1

    Ένα σοκαριστικό συμβάν έγινε πριν λίγη ώρα στο κέντρο της Κατερίνης και συγκεκριμένα στην οδό Αθ. Βασιλειάδη.

    Ένας μεσήλικας άνδρας κυνηγούσε μέρα μεσημέρι (λίγο μετά τις 2:00) έναν άλλον άνδρα κραδαίνοντας ένα τσεκούρι και με το άλλο χέρι ένα πριόνι (βλέπε φωτογραφία), με πολύ άγριες διαθέσεις. Ευτυχώς την τελευταία στιγμή το θύμα αντιλήφθηκε τον δράστη, και κάνοντας έναν ελιγμό απέφυγε τα χειρότερα.

    Ο επιτιθέμενος ωστόσο που προσπάθησε ν’ ακολουθήσει τον ελιγμό του θύματος, γλίστρησε και έπεσε, δίνοντας μια ευκαιρία στο θύμα και τους αυτόπτες μάρτυρες να τον αφοπλίσουν και να καλέσουν την άμεση δράση.

    Η αστυνομία ανταποκρίθηκε πολύ γρήγορα, και συνέλαβε τον δράση. Τόσο το θύμα όσο και ο δράστης οδηγήθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας για την διερεύνηση της υπόθεσης.

    Από τις μαρτυρίες των αυτοπτών μαρτύρων αλλά και της συζύγου του θύματος, προκύπτει ότι ο δράστης σχεδίαζε εδώ και καιρό την πράξη του, λόγω προηγούμενης διαμάχης μεταξύ τους.

    kapa-news-astinomia-1 kapa-news-astinomia-2 kapa-news-astinomia-3

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Μπράβο Κυριάκο διέλυσες την ελληνική κοινωνία

    2. Ειναι φοβερο τωρα τελευταια με τοσα φονικα γεγονοτα.Αρχισα να σκεφτομαι πολυ σοβαρα οτι τα εμβολια ειναι αιτια.Ελεγαν οτι θα μας κανουν ζομπι και εγω το κοροιδευα.Με τετοια φαινομενα σχεδον καθημερινα …. Υπαρχει κινδυνος.

    3. ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΠΑΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΙΑΣΕΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    4. Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΑΔΥΕΤΑΙ
      ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΑΝΑΚΙΝΝΗΣΗΣ…… ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ ΤΟΥ ΓΑΠ, ΤΩΝ ΚΟΥΛΗΔΩΝ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΙΛΑΣ, Κ ΤΩΝ ΠΕΡΗΦΑΝΩΝ… ΣΥΡΟΖΟΥΛΙΔΩΝ….
      ΜΠΟΛΙΑΣΤΙΤΕ!!!!

    5. καταστρέφουν το νευρικό σύστημα. προβλήματα συμπεριφοράς. άλλοι αυτοκτονούν. τώρα αυτός αν αφεθεί λεύτεροςκ. μετην λευτεριά από τον παράφρονα(εμβόλιο κ.αποκταμετηνε λευθερια μας;;;; ) ΠΟΣΟΥΣ ΘΑ ΞΕΚΆΝΕΙ;;;

    6. Το θέμα είναι,ο παρολίγον δολοφόνος είναι εμβολιασμένος??Διότι, ο Ρουμπινί το έχει πει εδώ και μήνες…”Οι εμβολιασμένοι θα αναπτύξουν επικίνδυνες συμπεριφορές προς το τέλος του έτους “!!

    7. ρε ο μαπας δε κυνηγουσε ετσι τον μισω-τακη με αυτα >??

    8. Το ‘χετε καταλάβει;έχει αλαλιάσει ο κόσμος, τι στο διάολο περιέχουν τα κωλοεμβόλια

    Comments are closed.