“ΑΠΟ ΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ. ΣΩΣΕ ΜΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΜΟΥ”. “ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΛΥΚΟΙ” ΓΙΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ. ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕΙ ΤΙΣ ΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ ΑΠATEΩΝΑ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑ ΤΟΥ ΛΩΠΟΔΥΤΗ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΓΑΝΕ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (ΣΚΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΔΥΝΗΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΒΟΛΟΥ)

    Κοινοποίηση:
    tsipras2

    «Για εμάς από τα Τζουμέρκα και την Ήπειρο πάνω από όλα είναι το κούτελο μας το καθαρό, πάνω από όλα είναι η εντιμότητα μας, η πίστη μας στις αξίες μας και στις ιδέες μας. Έτσι έχουμε μάθει να πηγαίνουμε μπροστά. Έχουμε τη δυνατότητα τώρα να δώσουμε πίσω όσα τους στέρησαν όλα αυτά τα χρόνιο κυβερνήσεις που οδήγησαν τη χώρα στη χρεοκοπία», είπε ο πρωθυπουργός στα πάτρια εδάφη και προσέθεσε, με υποκρισία, φόβο και τρόμο για όλα όσα έρχονται και για όσες αποκαλύψεις του ξημερνώνουν: «Ήρθε η ώρα των πολλών. Εμείς, αν βρισκόμαστε εδώ, δεν βρισκόμαστε επειδή μας στηρίζουν κάποιοι κουμπάροι και παρακούμπαροι, ούτε εκδοτικά συμφέροντα, ούτε κάποια ισχυρά συμφέροντα, ούτε εκδοτικά μέσα ούτε ΜΜΕ. Εμείς βρισκόμαστε εδώ μόνο γιατί μας στηρίζει ο ελληνικός λαός».

    tsipras3

     

    -Κανένα συμφέρον, Αλέξη; Η Παναγοπούλου, ο Κόκκαλης, ο Βαρδής που τσιμπάει το μαγουλάκι της αρραβωνιάρας Μπέτυς, και τα άλλα τα καλόπαιδα της διαπλοκής, τα ξέχασες, προδότη; 

    Ο κ. Τσίπρας επισκέφθηκε τα προεκλογικά κέντρα του υποψήφιου περιφερειάρχη Ηπείρου Γιώργου Ζάψα και της υποψήφιας δημάρχου Αρταίων Τζένης Ταπράντζη-Κοίλια και συνομίλησε μαζί τους για την πορεία προς τις εκλογές.

    Ο πρωθυπουργός κάθισε αρκετή ώρα σε καφέ στον κέντρο της Άρτας και μίλησε με πολίτες κάθε ηλικίας που έσπευσαν να τον χαιρετίσουν και να φωτογραφηθούν μαζί του. Σε όλη τη διαδρομή στον κεντρικό πεζόδρομο πολίτες περπάτησαν μαζί του. Στο χωριό Κορωνησιά μια ηλικιωμένη σταμάτησε την αυτοκινητοπομπή για να του προσφέρει λουλούδια και να του ευχηθεί νίκη στις εκλογές.

    tsipras2ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΛΥΚΟΙ ΓΙΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ

    Ένα πράγμα μόνον ξεχασαν να του πουν: Πόσα λεφτά χρωστάνε σε εργάτες-ηλικιωμένους ή πεθαμένους – ακόμα και σήμερα με το μαράζι της οφειλής και των χρεών, οι πατεράδες και οι μπαρμπάδες της φαμίλιας Τσίπρα που άρπαζαν χρήμα από το Δημόσιο αλλά κα κονδύλι εκατομμυρίωνι σε ξένα κράτη, βάραγαν κανόνια και κάπνιζαν τα ακριβά πούρα στις γραφειάρες τους, με εργάτες και μηχανικούς στη φυλακή.

    Αλλά σε ποιον έμοιασε ο προδότης; Στον πατέρα του. Αυτός τώρα καπνίζει τα πούρα αλλού. Στις θαλαμηγούς της διαπλοκής.

    Όσο γι αυτούς που τον υποδέχτηκαν, είμαστε άξιοι της μοίρας μας.  

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    29 Σχόλια

    1. Ούτε τώρα έχουν καταλάβει οι ξεφτύλες την καταστροφή της ΠΑΤΡΙΔΑΣ. Δεν υπάρχει καμία ελπίδα, ΕΛΛΗΝΕΣ είμασθε λίγοι, ενώ οι εφιάλτες και οι ραγιάδες πολλαπλασιάζονται.

    2. Πολλα τηγανοκεφαλα και πολλα Αλτσχαιμερ βλεπω μαζεψε ο συρφετος Τσουπρasss.

    3. Ένα μάτσο σιχαμένοι υποδέχονται τον καραγκιόζη που 15 μέρες πριν τις εκλογές τάζει λεφτά, για τόσο μαλάκες μας έχει. Αν ήταν φιλάνθρωπος θα ήταν εξαρχής, όχι λίγο πριν την ψήφο. Να τους κοπεί το χέρι ρε! Μαζική δηλητηρίαση και τσιρλιπιπί σε όλα τα συριζαϊκά αποβράσματα εκείνη την μέρα. Δεν έχουν δικαίωμα ψήφου οι ηλίθιοι και οι προδότες.

    4. Αυτους πρεπει να τους κουβαλησαν απο τα Σκοπια η ειναι του “Ουρανιου τοξου”δεν μπορει να ειναι τοσο μαλακες οι Μακαδονες για μισο κουλουρι (Ουτε τυροπιτα αυτη ειναι ακριβη) την ημερα περιπου 1 ευρω και κατι τον χρονο 400 ευρω και κατι αυτη ειναι η 13η συνταξη , αυτα τα 500 ατομα μονο που δεν του φιλησαν και τα αρχ@δια αλλα παλι δεν θελω να πιστευω οτι μαζευτικαν ολοι αυτοι για το μισο κουλουρι μαλλον απο Σκοπιανο μαχαλα !!!!!!!!! η ….ντοπιοι Ουρανιο τοξο μερια!!!!!!

    5. ΑΝΤΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ‘ΜΑΝΙΚΙΑ’ ΣΤΗ ΧΗΡΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΚΟΤΕΡΟ… ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΟΥΚΟΥ ΚΑΙ Η ΧΗΡΑ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ!!! (ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ!!!).
      ΤΩΡΑ ΣΗΚΩΣΕ ΤΑ ΜΑΝΙΚΙΑ Ο ΞΕΦΤΥΛΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ & ΤΟΝ ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑ! (ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΧΑΛΙΑ!!!)
      Η ΕΛ-ΠΗΔΑ ΕΡΧΕΤΑΙ!!!
      ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΦΑΕΙ ΠΟΛΥ ΜΑΥΡΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΙΕΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗΣ!!!

    6. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΜΕΙΣ Η ΞΕΦΤΙΛΕΣ???

      1. Δωσιλογος και οχι δοσιλογος
        Μαθετε επιτελους οι νεοελληνες σωστα την γλωσσα μας

    7. όποιος τον στείλει στην κόλαση θα γίνει εθνικός ήρωας

    8. Να περνούσε και καλά τυχαία απο εκεί και να άδειαζε μερικές έξυπνες βόμβες!!! Ειδικά κατασκευασμένες για να χτυπάνε νεο-κουμμούνια!!! Έτσι που ήταν μαζεμένοι όλοι εκεί θα ήταν σαν θεική παρέμβαση!!!

      1. Δεν χρειάζονται έξυπνες βόμβες φίλε μού.απλές κάνουν την δουλειά.όπου καί να πέσουν,μαλάκα θα πετύχουν.

    9. Τα είχα πει για αυτόν τον αυτοκαταστροφικο, ιδεοσκλαβο, ραγιαδοπροσκυνημενο και αμμορφψτο λαό που είναι ανίκανος να διεκδικήσει πραγματική ελευθερία δική του προσκολλημένος στα κομματικά παραμαγαζα ως εχθροί της λογικής και τής διαφωτισης μεταβάλλοντας την ίδια τους την χώρα σε κρανίου τόπο. Μπασταρδεμμενοι γενετικά από τα 400 χρόνια σκλαβιάς δεν κατάφεραν να απουναξουν τον μανδύα του ραγιαδισμου. Γι’αυτό η Ελλάδα ζεί μαύρες στιγμες..Δικαίως να γίνουν σκλάβοι όπως έγραψε και ένας φιλος παρακάτω. Προσκυνημένοι από την λαϊκή μάζα, έως την έντονη τάξη. Λαός ηλίθιων, ραγιάδων και προδοτών που δεν σέβονται και ούτε αγαπούν τον τόπο τούς που λέγεται Ελλάδα. Ανθελληνες όλων των κομματικών αποχρώσεων συνεργοί στο ν αφανισμό τους. Ένας λαός ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ.

      Ένας άθλιος εν μέρει λαός δεν γίνεται ποτέ να ανορθώσει μια χώρα όταν οι λιγοστοί πασχιζουν να την ελευθερώσουν.

    10. Μια ζωη τα ιδια.Οι βολεμενοι κανουν τα παντα να μην φυγει ο τσιπρας,και αυτοι που περιμενουν τον κουλη να φανε και αυτοι.Θεωρω πισωγυρισμα να παρει πρωτια ο κουλης.Αρα εχω 2 επιλογες. τσιπρα η Χ.Α.

      1. Να υποθέσω ότι ανήκεις στην κατηγορία των βολεμένων ή των κομουνιστών ?

    11. αρα και ο παράνομος πρωθυπουργος που δωροδοκείται και αρεστός και διαφεύγει του νόμου!! ΠΟΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΑΚΟΜΑ Η ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ;

      Εισσαγγελείς και αστυνομία – μούλοι όλοι σας;

      Φύγανε οι Ελληνες οι ρατσιστορουφιανο συμμορίες μείνανε. Καλοφάγωτα…..

      …θα πονέσει η κοιλία σας…..

    12. Έγινε κινητοποίηση από Πάτρα μέχρι γιάννενα, Κέρκυρα,Τρίκαλα και Κοζάνη στης 11 η ώρα που υποτίθεται ότι θα μιλούσε ο προδότης είναι ζήτημα να υπήρχαν 100 άτομα να τον περιμένουν ενώ οι καφετέριες ηταν γεμάτες από κόσμο που αδιαφορούν για την ομιλία του γένιτσάρου.Την Κυριακή θα γίνουν η δημοτικές εκλογές η συριζαια υποψήφια στην Άρτα είναι τρίτη και υδρωμενη όπως και ο συριζαιος περιφέρειαρχης Ηπείρου. Μην πιστεύετε σε μαγικές εικόνες μεταφερομενων οπαδών από όλη την δυτική Ελλάδα.

    13. Και μετά τη φανφάρα με την υποδοχή Τσίπρα, πήγαν φτιαγμένοι στο μαντρί και πηδήξανε τις κατσικούλες τους.

    14. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΕΟΣ…..ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΑ 3ΟΟ ΑΤΟΜΑ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΗΤΑΝ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ…!!! ΘΑ ΦΑΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΣΤΟΥΚΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ…!!!!

      1. Ευχομαι και ελπιζω να εχει δικιο ο φιλος σου. Αλλιως, τι να πω…θα αρχίσω να μισω τον Ελληνικό λαο. Δεν ειναι δυνατόν να ειμαστε τοοοοσο ξεφτίλες. Αδυνατώ να πιστεψω τετοια κατάντια. Γιατι ειναι οντως κατάντια, μετα απο ολα οσα μας εχει κανει αυτους ο τύπος, να τρέχουμε να τον χειροκροτήσουμε!! Δεν ειναι η μαλλον δεν ηταν ετςι ο Ελληνικός λαός. Κάποτε ειχαμε αξιοπρέπεια και φιλότιμο. Τι να πω!!! Ευχομαι ο φιλος σου να εχει δικιο.

    15. Εγώ το είπα. Θέλω να μπουκάρουν μέσα όλοι οι εχθροί και να τους σφάξουν όλους τα λαιμάρια!!! Εκεί να δεις γέλιο…
      Καί της κόρες τους θα πουλάν στα σκλαβοπάζαρα για να σωθούν από την χατζάρα.
      Εφόσον δεν βλέπουν τι γίνετε τότε θάνατος στην κωλοφάρα ετούτη!!!

    16. Ωστε η Μακεδονια κειται μακραν , λεχριτες της Αρτας ;;;;;
      Σε αυτο το σημειο ειναι να αναρωτιεται κανεις , μηπως εμεις οι Μακεδονες να αποκοπουμε απο την υπολοιπη Ελλαδα των πειναλεων λυκων και να προσαρτησουμε τα Σκοπια να λυσσαξουν απο την πεινα τα ανθρωπαρια , γιατι τετοιος λαος παρακατιανος και ζητουλας δεν αξιζει να μοιραζεται την ιδια πατριδα με εμας … ουυυυυ να χαθειτε παλιοτομαρα !!!!!!!

      1. Το γράφω και σε άλλο μήνυμα είναι μαγική εικόνα αυτό που βλέπεις έφεραν κόσμο από ολόκληρη την Δυτική Ελλάδα για να παρουσιάσουν την δήθεν λαοθάλασσα.Σε λίγες μέρες θα δεις η συριζαια υποψήφια Δήμαρχος της Άρτας Τζένη τραπραντζη τι μαύρισμα θα φάει που ούτε στον δεύτερο γύρο δεν θα περάσει όπως και υποψήφιος συριζαια περιφερειάρχης ζαψας.Η Ηπειρος με την Μακεδονία έχουν δεσμούς αίματος μιας και η Ολυμπιάδα η μητέρα του Μέγα Αλέξανδρου ήταν Ηπειρωτισα.

    17. Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ
      ΑΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΣΑΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΦΑΝΦΑΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΥΛΜΑΝ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΙΤΩΛΟΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΠΗΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΩΣΑΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
      ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ
      ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΣΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΣΕ ΤΙ ΑΠΑΝΩ ΜΙΛΗΣΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΣΥΝ- ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗ ΚΥΠΡΟ

    18. Ψόφο να ‘χετε, κακό..
      Ζώα πλακουτσοκέφαλοι.

    19. Πραγματική ΑΗΔΙΑ! Να ντρέπονται τα πρόβατα.
      Ρε ζώα εάν ξαναβγεί αυτός θα σας ξεβρακώσει μια και καλή. Τέσσερα χρόνια δεν καταλάβατε ΤΙΠΟΤΕ ?
      Τα ζητάει ο κώλος σας .

    20. Καμμια εκπληξη.Δυστηχως πολλοι νομιζουν οτι ειμαστε ενας λαος .Ουδεν ψευδεστερον αυτοι ειναι διποδα μπασταρδεμενα που μιλανε ελληνικα

    21. Βουνισια προβατα,εκτως κι αν τους μαντρωσαν εκει από άλλες στρουγγες για να φαινοντε πολλοι

    Comments are closed.