ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΕΛΑΔΙΚΑ ΣΤΑ ΣΚΥΛΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑΔΙΚΑ – ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ – ΤΙΓΚΑ ΤΑ ΟΙΝΟΠΟΤΕΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

    Κοινοποίηση:
    αρχείο λήψης

    Ανυπόμονοι για το άνοιγμα της εστίασης, την προσεχή Δευτέρα 3 Μαϊου, φαίνεται πως είναι οι κάτοικοι της Λάρισας, οι οποίοι σπεύδουν να κάνουν κρατήσεις σε μαγαζιά, με ιδιαίτερη… προτίμηση στα τσιπουράδικα.
    Όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, το ενδιαφέρον εστιάζεται κυρίως για τη Δευτέρα του Πάσχα σε μπαράκια, ενώ το εντυπωσιακό είναι πως οι Λαρισαίοι έχουν προβεί σε κρατήσεις για το πρώτο Σαββατοκύριακο μετά το Πάσχα σε τσιπουράδικα.

    Επαγγελματίες του χώρου εκτιμούν πως αυτό είναι πολύ καλό σημάδι, καθώς οι συνεχόμενοι μήνες απραξίας τους ζημίωσαν σε μεγάλο βαθμό και τώρα είναι μια ευκαιρία να πάρουν μια ανάσα.
    Δηλώνουν μάλιστα πως θα τηρήσουν όλα τα απαραίτητα μέτρα καθώς δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο γι’ αυτούς, εφόσον το είχαν πράξει και προ μηνών. Αρκεί -όπως τονίζουν- να είναι σύμμαχος και ο καιρός αυτό το διάστημα μια και η λειτουργία των καταστημάτων θα γίνει σε εξωτερικό χώρο.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. γιατι μιλατε ολοι σε τριτο προσωπο για τους ελληναραδες?
      εσεις τι ειστε τουρκαλβαναράδες ή αναρχοκομουνισταράδες????

    2. Παρακαλω να πατε να φατε με πενταπλη μασκα. Θα βγαλετε τη μια και τις υπολοιπες 4 θα τις σηκωσετε οταν φατε τη σαλατα. Μετα θα βγαλετε μια ακομα μασκα και θα φατε τη μπριζολα αφου σηκωσετε τις 3 μασκες. μπορει να δαγκωσετε και λιγη μασκα, δεν υπαρχει προβλημα αρκει να εχετε
      ..εμβολιαστει. Εννοειται πριν βγαλετε την τεταρτη μασκα να προβειτε και σε δευτερο εμβολιασμο με αστραζενεκα για περισσοτερη …ασφαλεια γιατι μπορει και να ξεροκαταπιειτε και φταιει και για αυτο ο κορονοιος! Αν σας κατσει η μασκα στο λαιμο, εννοειτε οτι θα ειστε θυμα κορονοιου! Μπορει να σας φαινονται τρελλα αυτα που σας λεω αλλα εγω λεω οτι ειναι πιο λογικα απο οσα σας λενε οι μιζολογοι που σας λενε να περπατατε μονοι σας στον δρομο με μασκα!

      1. χαχαχαχα προσκυνάω ΘΕΟςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

    3. Κάτι φιλελεδες αριστεροί πρώην πασοκοι σαν κ αυτούς έχουν φτάσει την Ελλάδα σε αυτό το σημείο..
      Νομίζετε τους νοιάζει το τι συμβαίνει κ πως…??
      Χεστηκαν!! Η τσέπη τους να είναι καλά κ να περνάνε χλιδα ε,,??
      Με τόσους πολλούς μλκς που υπάρχουν σε αυτή τη χώρα,,δεν βλέπω φως στο τούνελ..

    4. Ο ορος Ελληναραδες δεν εισαι σωστος…μιλαμε για Ελληνεγρους..η πλειοψηφια των σημερινων εποικων της Γραικιας δεν εχει καμια σχεση με τους αριους πρωτοελληνες..το ελληνικο αιμα που κυλαει μεσα τους γεμιζει με το ζορι ενα σφηνοποτηρο..αυτο δεν αντανακλαται μονο στην εμφανιση τους(κοντοσωμοι,γαμψομυτηδες,μαυροτριχηδες κτλ) αλλα και στην παναθλια ανατολιτικη συμπεριφορα τους(τσιφτετελακηδες,γλετζεδες,κατεργαρηδες,λαμογια,τσιγαρομπεκρηδες,σουβλακοτζατζικοβιοι πανηδονιστες κτλ)

    5. καλοπέραση βρε αυτοι για να εχουν καλοπέραση κι τσιπακι θα φυτευτούν μην χασουν την χλιδή

    6. ….μονο για τις επιδοτησεις βγαζατε τα τραχτερ…..για τις τανες και τα κωλομπαρα….καλη ηταν τοτε η Νεα Δουλα και το Μπατσοκ !!!….αντε πηγαινε τωρα σε κανενα πολιτικο γραφειο να γλειψεις καποιανου τ μιδια για καμια συμβαση…απο που να ξεκινησω και που να τελειωσω….απο τις μουφα αποζημιωσεις με τους γεωπονους….αντε χωσου στην τρυπα σου τωρα!!!…

    7. πολύ καλά κάνουν …
      οχι θα καθονται μπροστά στην τηλεοραση να βλέπουν κάποια ασχημομουρα παραδείση που το παίζει κ δημοσιογράφος η ΒΛΑΧΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    8. Λάθος είναι το Ελληναραδες. Το σωστό είναι τσιφτετελληναραδες!!!

    9. ΑΑΑ ΝΑΙ ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΟΥΝΤΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΑΛΛΟΥ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΑΖΙ…ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΥΣΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ 4 ΧΡΟΝΩΝ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥ ΧΑΣΚΟΓΕΛΟΥΣΕ ΣΑΝ ΗΛΙΘΙΑ

    10. Μια χαρά κάνουν οι άνθρωποι δεν καταλαβα; να κάτσουν να ακουνε τον χαρδαλια κ τα τσιρακια δηλαδή;

    11. Ο κοσμος χανεται και το νινι χτενιζεται.!!…καμια επανασταση θα κανετε??…ακομα τρωτε τις επιδοτησεις ρε???…

      1. Ξεκινά την επανάσταση εσύ πρώτος βλάκα μου και Μώλις τελειώσουμε με τα τσίπουρα και τους μεζέδες θα σε ακολουθήσουμε!

        1. Άμα ξεκινήσει την επανάσταση αυτός πρώτος, η δική σου μούρη θα φάει χώμα, γελοίο υποκείμενο τελειωμένε τσιφτετέλληνα κομματόσκυλο τεμπελαρά!!!!!! Έχετε να φάτε πούτσα και λεπίδι από τα Ισλάμια που δεν φαντάζεσαι….

    12. Ο/Η η Χαϊδω η ντερμπεντέρισσα Σμυρνιά απο τις Κυδωνιές λέει:

      Φτου σσ γιδια

    Comments are closed.