ΑΠΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΦΟΝΙΣΣΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΖΩΝΤΑΝΟ; ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΑΝ

    Κοινοποίηση:
    moro

    Συναγερμός σήμανε χθες το βράδυ στο νοσοκομείο Παίδων, όταν ένα βρέφος διακομίστηκε απνοϊκό και χωρίς σφυγμό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για ένα κοριτσάκι 15 μηνών το οποίο διακομίστηκε από το κέντρο της Αθήνας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο συνοδευόμενο από τη γιαγιά του.

    Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η μητέρα και η γιαγιά του βρέφους έκαναν μπάνιο πριν από τρεις ημέρες το κοριτσάκι, χρησιμοποιώντας ωστόσο καυτό νερό, προκαλώντας του εγκαύματα. Από ποια χώρα ήταν οι δύο γυναίκες που “έκαψαν” το άμοιρο μωρό, θα μας πει κανείς; Ή χάρη της πολυτισμικότητας που θέλουμε να επιβάλλουμε δεν θα μάθουμε ποτέ..

    Στην συνέχεια, και προφανώς λόγω των τραυμάτων που είχε, χθες, Πέμπτη το μετέφεραν σε ιδιώτη παιδίατρο ο οποίος αφότου το εξέτασε κάλεσε ο ίδιος το ΕΚΑΒ στις 19:25. Ο ιατρός, περιέγραψε το περιστατικό ως λιποθυμία βρέφους και κυάνωση. Στις 19:30 βρέθηκε στο ιατρείο πλήρωμα του ΕΚΑΒ το οποίο αφότου είδε το περιστατικό, κάλεσε ασθενοφόρο το οποίο με την σειρά του έφτασε στο σημείο στις 19:40. Το βρέφος βρισκόταν στο νοσοκομείο Παίδων στις 19:59.

    Κατά την παραλαβή του από τους εφημερεύοντες ιατρούς διαπιστώθηκε πως το βρέφος ήταν νεκρό, ωστόσο κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα. Για το περιστατικό εχει διαταχθεί νεκροψία-νεκροτομή.

    Την ίδια ώρα ωστόσο λόγω των τραυμάτων που έφερε το βρέφος, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία η οποία φτάνοντας στο σημείο, συνέλαβε την 32χρονη μητέρα και την 60χρονη γιαγιά του άτυχου βρέφους για αμέλεια.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ Η ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΛΕΝΕ ΠΕΘΑΝΕ????? ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΟΥΝ ΔΥΟ ΘΗΛΥΚΑ ΛΑΘΡΟΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΝΙΟ ΕΝΑ ΜΩΡΟ????? ΠΟΥ ΤΟ ΕΜΑΘΑΝ ?????ΣΤΙΣ ΑΘΛΙΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ?????

      1. Εύχομαι να μην έχεις παιδί ..γιατί κ με κρύο νερό να το κάνεις μπάνιο πάλι θα πάθει εγκαύματα από το δηλητήριο σου

    2. Κι άλλο μωρό πέθανε; Το τεστάρεις το νερό με το χέρι πριν κάνεις μπάνιο το μωρό, το σκύλο ή τον εαυτό σου!

    3. θα δικαστουν οι Αφγανες σε 3 χρονια φυλακιση με αναστολη και περιοριστικους ορους οπως αφαιρεση διαβατηριου να μην μπορουν να εξελθουν απο τη χωρα.χα χα χα χα

    4. ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ. ΟΥΣΤ ΡΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ.

    5. Και τι σημασία έχει νσ μάθουμε από ποιά χώρα είναι? Γιατί πρέπει να το μάθουμε? Πολύ πονηρή αυτή η ερώτηση. Όταν γίνεται ένας φόνος, ρωτάει κανείς από ποιά χώρα ήταν ο δολοφόνος? Εκεί γίνεται τσουβάλιασμα και γενίκευση. Ρε ποιούς πάτε να δουλέψετε. Άντε που γίνατε όλοι υποτακτικοί.

      1. Ναι ρωτάει. Ρωτάει να μάθει και τι κόσμος συνωστίζεται στις φυλακές. Γιατί η χώρα γέμισε εγκληματίες και δεν ξέρουμε από πού να φυλαχτούμε. Γιατί από εκεί που ζούσαμε μια ήσυχη ζωή δεν τολμούμε να βγούμε απ’ τα σπίτια μας μόλις βραδιάσει. Κατάλαβες;

    6. Δυστυχώς ατυχήματα με μωράκια γίνονται σε όλους τους λαούς και έθνη!!!

      1. Να πάνε στην χώρα τους κύριε. Δεν τους κάλεσε κανείς εδώ.

      2. ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ. ΟΥΣΤ ΡΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ.

      3. Έχεις απόλυτο δίκιο. Ατυχήματα συμβαίνουν. Κρίμα στο μωράκι.

    7. Σωστά, αποκλείεται να υπάρχει τόσο ζεστό νερό σε ελληνικό σπίτι. Μάλλον πρόκειται για σπίτι επενδυτών με πολλαπλά επιδόματα.

    8. Οι περισσότερες ειδήσεις στην Ελλάδα πλέον αφορούν αλλοδαπούς! Βάλτε μπρός Έλληνες , κάντε πολλά παιδιά γιατί θα μας φάνε οι Λάθρο.

    9. Από όποια χώρα κ να ήταν δηλ το έκαναν επίτηδες ? Αν ναι ας πάνε φυλακή αν οχι ατυχήματα έχουμε σε κάθε φυλή .Η Ελληνίδα μάνα που πέθανε το μωράκι της επειδή το τοποθέτησε ανάσκελα κ πνιγικε από τον εμετό του δηλ ήταν απολίτιστη ..ένα ατύχημα ήταν .όμως τώρα να μιλάμε για μητρικό ένστικτο που καθορίζεται από καταγωγή νομίζω ότι δεν ισχύει

      1. βραστη κοτα εβαζε στο νερο; εσυ εχεις παιδια; ε; πριν βαλεις το μωρω δοκιμαζεις με το χερι σου την θερμοκρασια του νερου και οτι αλλο ετσι βουρ κσι το πετας μεσα; εεε;;;

        1. Άλλο λέω άλλο καταλαβαίνεις. Δηλ θέλεις να πεις ότι όσες μάνες είναι αλλοδαπές έχουν φονικό ένστικτο .εδώ τα ζώα κ προστατεύουν με νύχια κ δόντια τα μωρά τους ..αν το έκανε επίτηδες δεν έχει σχέση με τη εθνικότητα της. Πέρσι μια Ελληνίδα δεν έκαψε το πρόσωπο της δίχρονης κόρης της κ πέθανε κ πριν 4 χρόνια μια κρητικός έκαιγε επί μία βδομάδα με καυτό νερό το 2 .5 ετών αγοράκι της κ πέθανε ..τι πάει να λέει η εθνικότητα. Αλλά τέτοιος ξαφρος είσαι

        2. Άντε βλάκα .λαθροπιθικη να πεις τη κόρη σου στη Ομόνοια. Ζωω

      2. Υπάρχουν φυλές που είναι πλέον πολιτισμικό τους κεκτημένο το να μην ενδιαφέρονται για την απώλεια ζωής. Δεν είναι βέβαια και τυχαίο πως αυτές σχετίζονται και με τον υπερπληθυσμό πάνω στον πλανήτη μας.

    Comments are closed.