ΑΠΟΦΑΣΗ ΒΟΜΒΑ! ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

    Κοινοποίηση:
    ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

    Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ανακοίνωσε την απόφαση της Τουρκίας να αναστείλει τη συμφωνία με την Ε.Ε. για το μεταναστευτικό – προσφυγικό, υποστηρίζοντας ότι η Άγκυρα θα ανακοινώσει νέες πρωτοβουλίες για την εξωτερική πολιτική της στις αρχές Αυγούστου, καθώς η Ε.Ε. δεν έχει προχωρήσει στη δέσμευσή της για την άρση της βίζας των Τούρκων πολιτών.

    «Η συμφωνία επανεισδοχής και η άρση της βίζας θα τεθούν σε ισχύ ταυτόχρονα. Αναστείλαμε τη συμφωνία επανεισδοχής», δήλωσε ο Τούρκος υπουργός σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό κανάλι TGRT.

    «Η Τουρκία δεν είναι σε θέση να περιμένει στην πόρτα της Ε.Ε. για άλλα 50 χρόνια και θα ανακοινώσει νέες πρωτοβουλίες στην εξωτερική πολιτική της στις αρχές Αυγούστου», απείλησε ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

    Βάσει της συμφωνίας του 2016, η Τουρκία δεσμεύθηκε να εμποδίζει πρόσφυγες από τη Μέση Ανατολή και την Ασία να κινούνται από το έδαφός της προς την Ε.Ε., με αντάλλαγμα την οικονομική υποστήριξη και την παροχή εισόδου Τούρκων πολιτών στην Ε.Ε. χωρίς βίζα.

    Η ανακοίνωση του Τούρκου υπουργού πραγματοποιείται σε μία περίοδο αντιπαράθεσης της Άγκυρας με την Ε.Ε., λόγω των στοχευμένων μέτρων που εξετάζουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες αναφορικά με τις έκνομες δραστηριότητες της Τουρκίας στην κυπριακή Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη.

    Η συζήτηση αυτή ωστόσο φαίνεται να παραπέμπεται για το φθινόπωρο, καθώς στόχος είναι να εξασφαλιστεί μία διπλωματική λύση στο μεσοδιάστημα, πιθανότατα τον Σεπτέμβριο.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Το… μισό τουρκικό κοινοβούλιο αναμένεται να επισκεφτεί την Κομοτηνή μας, για να τιμήσει την μνήμη του καταδικασμένου από τη ελληνική δικαιοσύνη, Τούρκου πράκτορα Σαδίκ Αχμετ, όπως αναμεταδίδει η ιστοσελίδα TourkikaNea.gr.

      Συγκεκριμένα στην εκδήλωση θα δώσουν το παρών:

      Πρόεδρος της τουρκικής βουλής κ. Μουσταφά Σεντόπ

      Ο Γενικός Πρόεδρος του κόμματος BBP κ. Μουσταφά Ντεστιντζί

      Η Γενική Πρόεδρος του κόμματος ΙΓΙ κυρία Μεράλ Αξενέρ

      Ο Γενικός Πρόεδρος του κόμματος SP κ. Τεμέλ Καραμολλάογλου

      Ο πρεσβευτής της Τουρκίας στην Αθήνα κ. Μπουράκ Οζουγκεργκίν

      Είναι προφανές ότι το τουρκικό κράτος αποφάσισε να αξιοποιήσει μετά θάνατον τον Σαδίκ Αχμέτ σε μια προσπάθεια ηρωοποίησής του, προκειμένου να υλοποιήσει τα σχέδια της για την Κοσοβοποίηση της Θράκης. Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει η ιστοσελίδα στην εκδήλωση αναμένονται εκδρομείς από Βουλγαρία αλλά και τα…Σκόπια!!!

      Αλγεινή εντύπωση μας προκαλεί ειδικά η περίπτωση του τούρκου προέδρου του κόμματος BBP Μουσταφά Ντεστινζί ο οποίος πρόσφατα δήλωσε «Πρώτα ο Αλλάχ, αυτή η κόκκινη σημαία με την ημισέληνο που έκαψαν και προσέβαλαν, θα έρθει μέρα που πάλι θα κυματίζει στον ουρανό της Αθήνας…»

      Αυτοί οι άνθρωποι δεν θα έπρεπε να διανοηθούν καν, να πατήσουν το πόδι τους στην Ελλάδα. Κι όμως επί «δεξιάς, πατριωτικής» κυβερνήσεως, τους επιτρέπεται όχι μόνο να έρχονται, αλλά να χύνουν ανενόχλητοι τουρκικό δηλητήριο στα χώματα που κυριολεκτικά ποτίστηκαν από το αίμα Ελλήνων ηρώων.

      Προφανώς για τον Δένδια και τους ομοίους του η…Θράκη κείται μακράν, κι έτσι το τουρκικό προξενείο ανενόχλητο θα συνεχίσει την προσπάθεια αποσταθεροποίησης της Θράκης μας. Πιστός στην προδοτική παράδοση του κόμματός του, ο νέος ΥΠΕΞ σφυρίζει αδιάφορα την ίδια στιγμή που οι Γκρίζοι λύκοι αλωνίζουν στην Κομοτηνή.

      Για εμάς, τους Έλληνες εθνικιστές, η μόνη λύση στο μείζον εθνικό ζήτημα της Θράκης είναι το οριστικό κλείσιμο του παράνομου τουρκικού προξενείου και η αφαίρεση της ελληνικής υπηκοότητας και απέλαση, όλων όσων αυτοαποκαλούνται Τούρκοι εντός της Ελληνικής επικράτειας.

      Με πληροφορίες από το site tourkikanea.gr

    2. ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΣΤΗ Η ΛΑΘΡΟΠΡΟΣΦΥΓΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΥΟ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ,ΑΣΧΕΤΑ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΤΟΥΣ.ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΑ ΜΟΓΓΟΛΙΑ…

    3. Βαπόρια τηλεκατευθυνόμενα με πύραβλο στο πίσω μέρος. Να τους πέρνει όχι μόνο στις ακτές της χώρας όπου προήρθαν. Να τους σπρώχνει και μερικά μέτρα μέσα στην στεριά. ΑΙΣΧΟΣ,

    4. Δηλαδή τα μιλούνια που μπήκαν στη χώρα μας μέχρι τώρα πώς μπήκαν και δεν το απέτρεψε αυτό η συμφωνία των Τούρκων με την ΕΕ??!!! Φαντάσου να μην υπάρχει και η συμφωνία τι έχει να γίνει!!!

    5. ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛαΘΡΟ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΟΡΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΙΣ Π@Π@ΡΙΕΣ ΤΟΥ…………….. ΟΠΟΤΕ ΤΩΡΑ ΡΟΥΦΑΤΕ Τ΄ ΑΥΓΟ ΣΑΣ ΝΕΟΡΑΓΙΑΔΕΣ……..

    6. μα ειναι δυνατον μια FATME AISE, με τετοια νοοτροπια, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ προς ενταξη στην ΕΕ.? ειναι επιθετικοι ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ.και θα δημιουργουν ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    7. Να απλωθουν τα λιμενικα και τα πολεμικά πλοια και να επιστρεφουν τους λαθρους στην Τουρκία, αντι να τους μαζεύουμε στη χώρα μας

    Comments are closed.