ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΡΠΑΓΗΣ ΑΝΗΛΙΚΗΣ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ – ΔΕΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ – ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΦΑΡΣΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ;

    Κοινοποίηση:
    paidikhkakopoihsh_10

    Μια περίεργη υπόθεση εξετάζει η Αστυνομική Διεύθυνση στο Ναύπλιο που έχει να κάνει με απόπειρα απαγωγής. Σαν βόμβα έπεσε η είδηση στην πόλη ότι άγνωστος δράστης σταμάτησε ανήλικο κορίτσι, στο ύψος του στρατοπέδου και προσπάθησε να το αναγκάσει να μπει σε ένα λευκό βαν.

    Το γεγονός έγινε γνωστό από χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίοι ανέφεραν τη συγκεκριμένη ιστορία, προκαλώντας αναστάτωση στην τοπική κοινωνία.

    Σύμφωνα λοιπόν με τις μαρτυρίες τους, την ώρα που σχόλασε το ανήλικο κορίτσι και επέστρεφε σπίτι του, στην οδό Αγ. Αδριανού, στο ύψος του ΚΕΜΧ, την σταμάτησε άγνωστος άνδρας και της ζήτησε σε έντονο ύφος να επιβιβαστεί μέσα σε ένα λευκό βαν. Όπως τονίζουν, η κοπέλα έντρομη τράπηκε σε φυγή και είπε μετά στους δικούς της ότι ο δράστης ήταν μελαχρινός, είχε κόκκινα μάτια και φορούσε μάσκα.

    Η είδηση, όπως ήταν λογικό, έκανε το γύρο του διαδικτύου, αναπαρήχθη και από κάποια τοπικά μέσα, (εμείς δεν την ανεβάσαμε) και προκάλεσε τον τρόμο, κυρίως σε γονείς ανήλικων παιδιών, οι οποίοι έψαχναν να μάθουν τι ακριβώς συνέβη.

    Η υπόθεση είναι σοβαρή, όμως υπάρχουν πολλά ερωτηματικά γύρω από αυτή, με το σημαντικότερο όλων να είναι ένα… Αν πράγματι συνέβη το περιστατικό ή είναι ακόμα μια ψευδής είδηση που έγινε γνωστή μέσω των social media.

    Από πηγές μας στην Αστυνομία, μάθαμε ότι επισήμως δεν είχε, τουλάχιστον μέχρι σήμερα το πρωί, κατατεθεί καταγγελία για το συμβάν. Σε αυτή την περίπτωση όλοι αναρωτιόμαστε πως γίνεται αυτοί που υποτίθεται ότι γνώριζαν, να μην καταγγείλουν ένα τόσο σοβαρό περιστατικό στην Αστυνομία και να επιλέξουν, απλώς, να το ανεβάσουν στο facebook.

    Από την άλλη πλευρά όμως, υπάρχει πάντα η περίπτωση, σκοπίμως, να μην επιβεβαιώνουν οι Αρχές το συμβάν, θέλοντας να κρατήσουν χαμηλούς τόνους ώστε να μην τρομοκρατήσουν τον κόσμο, αλλά παράλληλα να διεξάγουν έρευνες από την πρώτη στιγμή, προς πάσα κατεύθυνση.

    Φυσικά το γεγονός ότι πρόκειται για υπόθεση με πρωταγωνίστρια ανήλικη κοπέλα κάνει τους αστυνομικούς να είναι ακόμα πιο προσεκτικοί και να μην θέλουν να ανακοινώσουν κάτι, μέχρι να έχουν κάτι στα χέρια τους.

    Αυτό που γνωρίζουμε με σιγουριά είναι ότι τα άτομα που κυκλοφόρησαν την είδηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα κληθούν, αν δεν έχουν ήδη κληθεί, σε καταθέσεις, ενώ την ίδια ώρα ερευνάται αν υπάρχει οπτικοακουστικό υλικό και άλλες μαρτυρίες από το σημείο που συνέβη, (αν πράγματι συνέβη), η απόπειρα αρπαγής.

    Όντως κυκλοφορεί στο Ναύπλιο άγνωστος άνδρας που επιχείρησε να απαγάγει ανήλικη ή τα fake news έκαναν για ακόμα μια φορά την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο και προκάλεσαν, άνευ λόγου και προηγουμένου, τον τρόμο στην τοπική κοινωνία;

    Εμείς πάντως παρακολουθούμε την υπόθεση και για ό,τι νεότερο, αφού πρώτα το διασταυρώσουμε, θα σας ενημερώσουμε. Ας ελπίσουμε ότι πρόκειται περί φάρσας…

    ΠΗΓΗ: argolidaplanet.com

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    3 Σχόλια

    1. Μήπως είναι απόσπασμα από το σενάριο της “Έξαψης”; Ευκαιρία να γράψει και άλλο τραγούδι ο Βαγγέλης!

    Comments are closed.