ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ ΠΟΥ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΕ ΤΟΝ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟ – ΚΑΤΑΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΗΡΑ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ – ΕΠΙ ΠΟΔΟΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΒΕΝΤΕΤΑ [ΦΩΤΟ]

    Κοινοποίηση:
    rofan2

    Θρήνος και οργή επικρατεί στον Αργουλιό Μυλοποτάμου, εκεί που ο 22χρονος Κωστής Χαριτάκης έπεσε νεκρός μετά από πυροβολισμούς που δέχτηκε από τον 45χρονο συγχωριανό του Μιχάλη Ορφανό ή “καντάνη”.

    To makeleio.gr δημοσιεύει φωτογραφίες του καταζητούμενου φερόμενου ως δολοφόνου του άτυχου Κωστή.

    ΑΣΨΑΣΨ

    rofan1 rofan2 rofan34

    Σύμφωνα με πληροφορίες του creta24.gr, ο νεαρός ήταν πατέρας ενός νεογέννητου παιδιού και είχε αναρτήσει μάλιστα φωτογραφίες από την ημέρα που γεννήθηκε ο γιός του, στη σελίδα του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

    Κάνεις από τους οικείους του θύματος δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη. Όλοι τους εκφράζουν την αγανάκτηση τους και περιμένουν να αποδοθεί δικαιοσύνη.

    φσαδφσ
    Λίγες ώρες μετά το φονικό που βύθισε στο πένθος την οικογένειά του άτχου νεαρού, η γυναίκα του με ένα σπαρακτικό μήνυμα αποχαιρετά τον σύζυγό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ όπως φαίνεται και στην ανάρτηση η οργή ξεχειλίζει.

    sds

     

    Το μήνυμα της γυναίκας δεν είναι το μοναδικό, αφού πολλοί εκφράζουν την λύπη αλλά και τον θυμό τους για την κατάσταση που επικρατεί στην Κρήτη. «Ως πότε θα θρηνούμε θύματα στον Μυλοπόταμο», γράφει κάτοικος της περιοχής.

    Την οδύνη που αισθάνεται για την άδικη απώλεια του 22χρονου εξέφρασε μέσω των social media και η αδερφή του θύματος, η οποία είδε μπροστά στα μάτια της τον 45χρονο δράστη να του αφαιρεί τη ζωή πυροβολώντας τον.

    «..ΓΙΑΤΙ? ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ .ΓΙΑΤΙ?…
    …..Σε’ειχε βοηθίσει πολλες φορές η παναγία σήμερα Ομως που γιόρταζε η χαρη τις όχι Αδερφέ μου ..που εισαι ;; και ο Στελιος μας περιμενει την Μηχανη που ‘του ταξες ….τωρα ποιος θα ‘του την παρει
    ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ….Πως θα ‘του τοπώ οτι δεν θα’σε ξαναδεί να’δεί το θείο του την Αδυναμία του .(( πως που μπροστά στα ματια μου σου αφαίρεσαν την ζωή σου Αδερφέ μου …
    Που ‘δεν σε αφησαν Αδερφέ μου να’χαρεις τον γιο σου …που δεν σε’αφησαν να χαρείς τίποτα. …..
    Τιποτα δεν’χάρηκες.
    Η ψυχή σου όμως θα’ειρεμίσει ….
    …12.06.2022….
    Καλό παράδεισο Αδερφέ μου ..»

    sdsb

    Νωρίτερα συγγενείς του 22χρονου είχαν συγκεντρωθεί έξω από το νοσοκομείο Ρεθύμνου, με τα σπαρακτικά τους μοιρολόγια να ακούγονται την γύρω περιοχή.

    Το χρονικό της δολοφονίας

    Το άγριο φονικό σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα το απόγευμα όταν το θύμα και ο 45χρονος δράστης βρέθηκαν ταυτόχρονα καλεσμένοι σε γιορτή που έγινε στο σπίτι της αδελφής του άτυχου νεαρού. Ο δράστης φέρεται να τον πυρποβόλησε από κοντινή απόσταση με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, αρχικά ο 45χρονος έφυγε από το σπίτι της αδελφής του 22χρονου, όμως επέστρεψε λίγα λεπτά αργότερα και χωρίς να βγει από το όχημά του, πυροβόλησε τουλάχιστον τέσσερις φορές τον 22χρονο, από πολύ κοντινή απόσταση. Ο άτυχος νεαρός διακομίστηκε αιμόφυρτος στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου όμως διαπιστώθηκε απλώς ο θάνατός του.

    Αμέσως μετά, ο 45χρονος έσπευσε να εξαφανιστεί και έχει εξαπολυθεί ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, καθώς έχει ακόμη μαζί του το όπλο του εγκλήματος. Τόσο στην ευρύτερη ορεινή περιοχή του Ρεθύμνου όπου αναζητείται ο δολοφόνος, όσο και στο σπίτι όπου έγινε το φονικό, βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις υπό τον φόβο αντεκδίκησης.

    Ήταν γνωστό ότι τους χώριζαν εδώ και χρόνια προσωπικές και κτηματικές διαφορές, οι οποίες γίνονταν συχνά αιτία να ξεσπούν επεισόδια μεταξύ τους.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. Κρητικοί. Πρώην αραβοφωνοι βάρβαροι. Γεμάτοι ψυχασθενειες. Οι γυναίκες τους το ίδιο. Πυροβολημενες.

    2. Εμενα με καλυψε ο οτι να ναι!! Που βρισκουν την διαθεση και το χρονο ρεσυ να μπαινουν στο φεις μπου να γραφουν.. Καλα κουβαλαει πολυ τρελα η κυρια.. Οταν πενθεις οταν θρηνεις καποιο αγαπημενο σου προσωπο εχεις και ρο να σκεφτεις το φεισμπουκ? Ρε μιλαμε για πολυ τρελα

    3. Εκει στην Κρητη συντεκνοι, εχετε μπερδεψει την τιμη με την μαγκια.
      Βεντετες, δολοφονιες, κακοποιηση ζωων, παρανομη οπλπκατοχη και χρηση, κλπ
      Ειστε πολυ πισω ακομα

    4. Άλλος ένας “λεβέντης” φονιάς.Είστε πολύ “μάγκες” με τα οπλάκια σας ε;Γίδια

    5. Τι τρέλα κουβαλούν οι άνθρωποι εν έτη 2022. Να σκοτώνονται για τα χτήματα, για τα χόρτα και για τα δέντρα. Επειδή οι γίδες του προπάππου μπήκσν στα χτήματα του προππάπου κσι έφαγαν τα κληματόφυλα.

    6. “ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ” ΖΩΑ!!! ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΑΜΑ ΣΑΣ ΤΡΩΗ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΑΣ, ΣΚΑΤΟΜΑΓΚΕΣ!!!

    7. Εκτος του οτι ειναι τριμαλακες και κομπλεξικοι, μας φορτωσαν κι ενα σωρο παρταλια στο σβερκο.
      Μητσοτακης, Παυλακης, Τζανακης, Πολακης, Ανδρουλακης …. η λιστα ειναι ατελειωτη.
      Ολη η βρωμα απο’κει κατω ειναι. Ουστ ρε !!!

    8. ΕΤΟΙΜΕΣ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΟΣΙΑΛ ΒΛΕΠΩ

    9. 100 χρόνια πίσω το κ@λονησί! Απολίτιστοι, υπάνθρωποι και παίρνουν και όλα τα κονδύλια της ΕΕ εδώ και χρόνια.

    10. Εκεί δεν παίζουν.υπαρχουν άγραφοι νόμοι.οποιος κάνει πίσω γίνεται ο περίγελος της κοινωνίας.θεος συγχωρεστον.

    11. Κρέμασμα στο κτήνος.
      Κριμα το παλικάρι. Καλό του ταξίδι και να δίνει κουράγιο ο Θεός στους δικούς του να σηκώσουν αυτόν τον σταυρο.

    12. Κτηματικές διαφορές και γελοιότητες σε μέγιστο βαθμό.Και όπως πάρα πολύ σωστά έκανε ο Στέφανος μέχρι σήμερα και τίμησε με πολλαπλά αφιερώματα το μεγάλο Στέλιο Καζαντζίδη ο οποίος είπε ” ας είχα την υγεία μου και ας ήμουνα φτωχός τα λεφτά δεν με γιατρεύουν το ξέρω δυστυχώς ” Το να φτάνουν σε αυτό το σημείο για περιουσιακά στοιχεία και για χώμα γης είναι κάτι παραπάνω από τραγικό και εκμεταλλεύονται από ότι βλέπω διότι αυτή είναι η αλήθεια κοινώς η ωμή πραγματικότητα και καμία άλλη ότι επειδή η Κρήτη βρίσκεται γεωστρατηγικά σε τέτοιο μέρος που μπορεί να αμυνθεί άμεσα σε τυχόν πόλεμο Ελλάδας-Τουρκίας τους αφήνουν να έχουν ελεύθερα τα όπλα ώστε να αμυνθούν άμεσα αλλά αυτοί δυστυχώς χρησιμοποιούν τα όπλα αυτά για λάθος σκοπό.Και να θυμάται η Κρήτη πως αν βγει καμιά νομοθεσία και πούνε πάρτε τους όλους τα όπλα τότε πάρα πολύ απλά θα περάσουν οι Μογγόλοι από τα σπίτια σας με την άνεση τους δεν θα αφήσουν τίποτα όρθιο διότι δεν θα έχετε με τι να αμυνθείτε.Το μόνο που μπορώ να κάνω αυτή τη στιγμή ως Έλληνας πολίτης είναι να δηλώσω την οργή μου για το συγκεκριμένο συμβάν να πω αιωνία εις μνήμη στο συγχωρεμένο και αδικοχαμένο πλέον παιδί και να ευχηθώ να μην υπάρχουν παρατράγουδα με βεντέτες και γελοιότητες που γυρνάνε την Κρήτη 1000 χρόνια πίσω.

    13. απογονοι των νταλτον,οι συγχρονοι λουκι λουκ,
      το 70-80% της κρητης οπλοφορει παρανομα.
      ..στις ΗΠΑ ειναι μαθητουδια μπροστα τους.
      νομιζουν οτι ….με τα γκλοκ,καλασνικοφ,Μ16 και ολα τα τελευταια τεχνολογιας οπλα που εχουν….ναι καλα ακουσατε..ειναι λεβεντες με τιμη και αντριοσυνη..
      κι εγω απο κρητη ειμαι και πολλες φορες ντρεπομαι να το πω..
      εκει μας εχουν καταντησει οι περισοτεροι ..
      ..η λεβεντια η τιμη και αντριοσυνη καθοριζεται απο τον ορθο τροπο που σκεφτεσαι και που πραττεις .
      και οχι απο τα ποσα σιδερικα εχεις στη συλλογη και ποσες δεκαδες κιλα σφαιρες εχετε εκει στη κρητη σχεδον σε καθε σπιτι…ξεφτιλες υποτιθεμενοι λεβεντες
      …και το κρατος αδιαφορει εσκεμενα για να μην χασουν χιλιαδες ψηφους των συγχρονων νταλτον…

    14. Μάγκια Κλανιά και απόστημα συριζοπασοκια 4χ4 και κουμπουρια γιατί είμαστε και λεβέντες ΕΠΑΕ τα κοπέλια Άντε τώρα συντεκνε τραβά στον Ψηλορείτη να ζεις η στην μπουζου

    15. Εχουν δικους τους νομους εκει με την ανοχη της αστυνομιας και φυσικα τις πλατες των βουλευτων που ψιφηζουν ολοι αυτοι…….Για να θυμηθουμαι τη καναναι στον αντρα της ΟΠΚΕ οταν πηγαν να ελενξουν για χασσισοκαλλιεργιες …….κανεις δεν πληρωσαι για τον θανασιμο τραυματησμο του ενω ταλαιπορηθηκε ο ανθρωπος μεχρι να παιθανει …ενω οι ενοχοι ουτε καν πιαστηκαν ποτε…….

    Comments are closed.