ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΒΟΥΛΓΑΡΑ ΕΡΩΜΕΝΗ ΠΟΥ ΤΗ ΓΛΥΤΩΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ “ΤΑΝΑΛΙΕΣ” ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ, ΛΟΧΑΓΟΥ ΤΩΝ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΩΝ. ΑΣ ΑΝΑΨΕΙ ΚΑΜΙΑ ΛΑΜΠΑΔΑ…

    Κοινοποίηση:
    DOLOFONOS-VOULGARA

    Ο λοχαγός Μεταξάς, ο κατά συρροήν δολοφόνος που απασχολεί την επικαιρότητα, αντλούσε δύναμη και επιβεβαίωση, κυρίως μειώνοντας ή ακόμα εξευτελίζοντας τους άλλους. Άβυσσος η ψυχή του.

    Μέσω facebook, γνώρισε μια Βουλγάρα, τα ραντεβού και τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ έγιναν στο σπίτι του, ξάπλωσε στο ίδιο κρεβάτι όπου στραγγάλισε άλλες γυναίκες, αυτήν όμως δεν την πείραξε, την … σεβάστηκε .

    Ο «Ορέστης» είχε προσφερθεί μάλιστα να της ενοικιάσει σπίτι που διατηρεί πάνω από το δικό του, ή μήπως ανέβαλε την δική της «θυσία»; Άγνωσται αι βουλαί του! Επιδίωκε τον θάνατο και τον είχε αποδεχτεί, έμοιαζε με εκδίκηση αλλά το ερώτημα είναι γιατί;

    Είχε πλήρη επίγνωση των αποτρόπαιων πράξεων του. Δρούσε ανενόχλητος και χωρίς να γίνει αντιληπτός από κανέναν, τουλάχιστον από το 2016 όταν και φέρεται να σκότωσε τα πρώτα του θύματα που ήταν η Livia Florentina Bunea και η 8χρονη κόρη της. Ο 35χρονος παρουσιαζόταν σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης (Badoo) με το ψευδώνυμο «Ορέστης», ψαρεύοντας μερικά από τα υποψήφια θύματά του.

    Στο έντυπο ΜΑΚΕΛΕΙΟ, το συγκλονιστικό ρεπορτάζ: Γιατί σκότωνε; 

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    3 Σχόλια

    1. τον μαγεψε η θεα οταν η κυρια ηταν πεσμενη στα τεσσερα

    Comments are closed.