ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΝΙΚΟ ΡΟΤΒΑΙΛΕΡ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕ ΤΟ ΔΥΟ ΜΗΝΩΝ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ – ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΥΧΗ ΤΗΣ “ΒΑΛΕΡΙΑΣ”; (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    makeleio rotballer

    Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο από τον θάνατο του δύο μηνών μωρού που δέχτηκε επίθεση από το ροτβάιλερ που είχε η οικογένειά του στα Γλυκά Νερά. Το βρέφος, παρά τις μεγάλες προσπάθειες των γιατρών, δεν άντεξε καθώς έχασε πολύ αίμα, με την μητέρα του να είναι σε κατάσταση σοκ.

    H εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ μέσα από ένα συγκλονιστικό ρεπορτάζ για την εκπαίδευση και συμπεριφορά των σκύλων  μας βοηθάει να κατανοήσουμε πόσο σημαντικό είναι το κομμάτι αυτό για τους τετράποδους φίλους μας.

    Ο ρεπόρτερ του ΜΑΚΕΛΕΙΟ και του makeleio.gr, Νίκος Τσιαμτσίκας βρέθηκε στην Ιπποκράτειο Πολιτεία όπου συνάντησε τον εκπαιδευτή σκύλων κ. Ιωάννη Ρεμούνδο για να κατανοήσουμε καλύτερα τι ΔΕΝ έγινε σωστά και ο σκύλος κατασπάραξε το δύο μηνών αγγελούδι  στα Γλυκά Νερά.

    Ο κ. Ρεμούνδος σημείωσε πως κανένας σκύλος δεν πρέπει να μένει “κλειδωμένος” στο σπίτι ή στην βεράντα διότι αυτό δημιουργεί νευρικότητα στο σκυλί. Πρέπει να υπάρχει μια ισορροπία γιατί όντως τα σκυλιά  ζηλεύουν, τα σκυλιά θυμώνουν…

    Πόσο σημαντική είναι η εκπαίδευση

    Επίσης, ο κ. Ρεμούνδος τόνισε πως το σημαντικότερο από όλα είναι πως τα σκυλιά ανεξαρτήτου ράτσας πρέπει να εκπαιδεύονται. Το σκυλί πρέπει να ξέρει τον ιδιοκτήτη του. Κάτι το οποίο φαίνεται πως έλλειπε από το φονικό σκυλί, δηλαδή το να ξέρει ποιος είναι το αφεντικό επειδή δεν εκπαιδεύτηκε.

    Περισσότερα στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Νίκου Τσιαμτσίκα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ του Σαββατοκύριακου σε όλα τα περίπτερα

    1.indd

    Το ροτβάιλερ μεταφέρθηκε την Πέμπτη (12/09/2019) στο Φιλοζωικό Κέντρο Κορωπίου.

    Το σκυλί, η Βαλέρια όπως είναι το όνομά του, φιλοξενείται κατόπιν σχετικής εντολής εισαγγελέα στο Φιλοζωικό Κέντρο του Κορωπίου.

    Ως προς το μέλλον του ζώου, σύμφωνα με πληροφορίες θα το αποφασίσει αρμόδιος εισαγγελέας. Η διαδικασία κατά πληροφορίες θα διαρκέσει περίπου μία εβδομάδα. Τότε πρόκειται να αποφασιστεί αν το ροτβάιλερ θα θανατωθεί ή όχι

    Δείτε στα παρακάτω βίντεο ένα μέρος της εκπαίδευσής της Λάικα (Ροτβαιλερ) και του Μπλέιζερ (Γερμανικός Ποιμενικός):

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    34 Σχόλια

    1. Παιδιά ξεκολληστε.. όλα τα σκυλιά προέρχονται από μίξεις που έχει δημιουργήσει ο άνθρωπος…τα οποία προέρχονται από το λύκο… απλά για τον απόλυτο εγωισμό του ο κάθε άσχετος, παίρνει ένα σκύλο,τον αγριεβει Κ του ξυπνά άσχημα ένστικτα για να καφιεται για το σκύλο του… όταν παίρνεις μεγαλόσωμα σκυλιά, χρειάζονται Κ την ανάλογη εκπαίδευση από ένα επαγγελματία… θεωρώ ότι Κ τα μικρά… αλλά τέλος πάντων…κ στις μέρες μας βλέπω καθημερινά, ανεύθυνους γονείς… πότε δεν αφήσαμε το τρειων μηνών μωρό χωρίς επίβλεψη… ούτε για κατούρημα… πόσο μάλλον Με μια πόρτα ανοιχτή με ένα σκύλο έξω… λυπάμαι…. πραγματικά για το παιδί… είναι το μόνο που δεν ευθύνεται… κρίμα

    2. Ρε ΚΥΝΗΓΕ κόψε λίγο τη μαλακια σε έχει πειραξει !! Αυτός σε λίγο θα ακούσουμε κ για σκυλιά ζομπι!! Δεν θα ήθελα να ρωτήσω το επίπεδο μορφώσεως σου ..είναι προφανές!

    3. Οι ιδιοκτήτες είχαν ενα σκυλί δολοφόνο στο μπαλκόνι τους,ενδιάμεσα μια σίτα και από μέσα ένα βρέφος.Δεν μπορείς να σχολιάζεις κάτι με αυτά τα δεδομένα.Υποχρεωτικο τεστ ηλιθιότητας σε όλους τους υποψηφίους γονείς σήμερα….

    4. Να απαγορευτούν τέτοια ζώα (με φυσικό ένστικτο γεννημένα να σκοτώνουν ), χωρίς πιστοποίηση της καταλληλότητας του κατόχου και χωρίς πιστοποίηση της κατάλληλης εκπαίδευσης

    5. Εφόσον στους γονείς αρέσουν τα σκυλιά να τους στείλουμε να κάνουν παρέα στα σκυλιά του Κιμ!!!
      Επίσης άμεση αφαίρεση επιμέλειας των υπολοίπων παιδιων, στείρωση και φυλάκιση !!! Προς παραδειγματισμό των άλλων γονέων που έχουν η σκέφτονται να αγοράσουν τέτοιου είδους σκυλιά !!!

      1. Σιγά βρε Παγώνα, πολύ απόλυτη και σκληρή σε βρίσκω.Εγώ δεν άκουσα ότι δεν αγαπούσαν τα παιδιά τους, πως λοιπόν αποφασίζεις και διατάζεις να τους αφαιρεθεί η επιμέλεια? Και προτείνεις και στείρωση και φυλάκιση των γονέων ! Σε ποια χώρα μεγάλωσες? Σε τριτοκοσμική? Στα σκυλιά του Κίμ να κάνεις παρέα εσύ, μπας και σε ξεσκίσουν και γλυτώσουμε από το ναζιστικό σου παραλήρημα.

      2. Μωρη Παγώνα ελαλησες παραληρεις;; Συνέλθε λιγάκι …τα χαπακια σου και ύπνο

    6. Βυρωνα το λενε το χρυσουλι μου; αχ καλε τι γλυκουλι τι υπεροχος φυλακας για μωρα

      1. Άλλος απ’ εκεί!!! Δεν φταίει το σκυλί ρε ακατεργαστε πόσες φορές πρεπει κανείς να το φωνάξει!!! Όλα είναι θέμα εκπαίδευσης κ συγκεκριμένα ιδιοκτήτη. Πλάκωσε ο κάθε αγαμητος να βγάλει τη χολή του πάλι για τα ζώα.

    7. -Επιτηδες δεν βγαζουν τα σκυλια βολτα και τα’χουν σ’ενα μπαλκονι…για να γινουν πιο αγρια.
      -Επιτηδες παιρνουν μαστιφοειδης φυλες… για να πουλουν μαγκια.
      Δεν εχουν ολα τα μεγαλα σκυλια -φυλακες τον ιδιο χαρακτηρα.
      Αλλο οι γερμανικοι ποιμενικοι και τα μαλινουα…κι αλλο τα ροτβαϊλερ και τα πιτμπουλ.
      Οι μεγαλες φυλες θελουν μονοκατοικια με μεγαλη αυλη.
      Και φυσικα ολες… μα ολες οι ρατσες καθημερινη βολτα.

    8. Τα μαστιφ, πιτμπουλ,αρζεντινο, ροτβάϊλερ, ντομπερμαν, λυκοσκυλα κλπ μεγαλόσωμα σκοτώνουν… ρε μορφωμένε μαλακοπίτουρα.
      Πάρε κανις, μαλτεζ ή τζακράσελ κι αυτά σκυλιά είναι… μόνο που δεν μεγαλώνουν το εγώ του ιδιοκτήτη τους!!!

      1. Σκωτομενο είναι το μυαλο σου καγκουρα

    9. Τελικα ο Κ Μορφωμενος ειναι παντελως αμορφωτος κ αγενης. Ευχαριστω.

    10. Πιστεύω να καταλαβαίνεις τον διαχωρισμό μεταξύ δαγκωματιάς και ξεσκισματος

    11. Πρέπει να απαγορευτεί η κατοχή ορισμένων ράτσας σκυλιών. Και για να αποφύγω βλακώδη σχόλια δεν έχω ακούσει κανενα μαλτεζ η κοκερ η η η άλλης ράτσας σκυλιών συνοδείας να έχουν σκοτώσει άνθρωπο. Ολα τα τελευταία τέτοιου είδους γεγονότα προέρχονται απο 2, 3 συγκεκριμένης ράτσας σκυλιών

      1. πιτμπουλ,αρζεντινο, ροτβάϊλερ, ντομπερμαν, λυκοσκυλα…

      2. Είσαι νυχτωμένος βαθιά. Οι περισσότερες επιθέσεις κατοικίδιων γίνονται από τις ράτσες που προανέφερες. Το ότι δεν γίνονται γνωστά δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν.η διαφορά είναι ότι αν σε δαγκώσει ένα μικρόσωμο είναι μικρότερη και η ζημιά που θα σου κάνει. Γιαυτό και μένει μέσα στους τοίχους του σπιτιού. Αν θεωρείς ότι σου ψέματα μπορείς να απευθυνθείς σε έναν εκπαιδευτή σχετικά με το ποιες ράτσες τους πηγαίνουν συχνότερα για προβλήματα συμπεριφοράς

      3. Απο τη στιγμη που σκοτωνονται ανθρωποι και μαλιστα παιδια…συμφωνω μαζι σου.
        Καποιες φυλες πρεπει να απαγορευτουν στην Ελλαδα…γιατι δυστυχως υπαρχουν μαλακες ιδιοκτητες.

    12. ΓΙΑ ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΟΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΔΙΧΝΟΥΜΕ ΕΠΙΕΙΚΕΙΑ ΣΤΟ ΣΚΥΛΟ ΘΑ ΔΕΙΞΕΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΟΙΝΗ??????

      1. απο την στιγμή που το σκυλί βρισκόταν σε μανία και γεύτηκε ανθρώπινο αίμα, τελείωσε, έχει γλυκαθεί τώρα,γι αυτό όταν μια τίγρη ή λύκος σκοτώνει άνθρωπο πηγαίνουν κατευθείαν και τα σκοτώνουν διότι γλυκαίνονται στο αίμα.

        1. Ωχ τι μαλακια άκουσα. Τι γευτεί το αίμα ρε. Τι αμόρφωτα πράγματα είναι αυτά να πουμε. Τι δεκαετία έχουμε. Αμορφωτε, ε αμορφωτε.

          1. Αφού δεν έχεις ιδέα γιατί να μπεις στην διαδικασία να απαντήσεις και μάλιστα να αποκαλείς τον άλλον αμόρφωτο επειδή εσύ δεν γνωρίζεις τα βασικά.Όταν δεν έχεις ιδέα κάθεσαι στα αυγά σου και το βουλώνεις.Έχεις καθόλου ιδέα πως εκπαιδεύονται τα κυνηγόσκυλα για παράδειγμα, ώστε να κυνηγάνε ένα συγκεκριμένο θήραμα, αφήνοντας τα να γευτούν το αίμα του ζώου που μόλις σκότωσε ο εκάστοτε κυνηγός, έτσι το σκυλί αποκτά εμμονή με το συγκεκριμένο θήραμα, το ίδιο συναίβει και με την τουρίστρια που κατασπαράχθηκε απο λύκους-αγριόσκυλα στην βόρεια Ελλάδα πριν απο κάποια χρόνια, ο κόσμος φοβόταν πλέον να κυκλοφορήσει διότι αυτά τα ζώα είχαν γευτεί την ανθρώπινη σάρκα. Μορφωμένος λέει…..

            1. Ρε ΚΥΝΗΓΕ κόψε λίγο τη μαλακια σε έχει πειραξει !! Αυτός σε λίγο θα ακούσουμε κ για σκυλιά ζομπι!! Δεν θα ήθελα να ρωτήσω το επίπεδο μορφώσεως σου ..είναι προφανές!

        2. Τι λες ρε ΚΥΝΗΓΕ της κακιάς ώρας! Μα πόσοι αστοιχειωτοι ακόμη θα τοποθετηθούν!?!? Άκου γεύτηκε το αίμα και έγινε βαμπίρ το ζωντανό! Ημαρτον Κύριε!!
          Πιάνει και την τιγρη-λυκο στο στόμα του ζώα που πρέπει να ζουν στο φυσικό τους περιβάλλον με άγρια ένστικτα επιβίωσης (που φυσικά οι άνθρωποι πρέπει να σεβονται κ όχι να αιχμαλωτίζουν-κυνηγουν) συγκρίνοντας τα με τα σκυλιά!! Τι άλλο θα ακούσουμε…

          1. Αφού δεν έχετε ιδέα επι του θέματος ποιος ο λόγος να σχολιάσετε δεν μπορώ να καταλάβω πραγματικά.Όταν διαβάζουμε κάτι και δεν το καταλαβαίνουμε ή δεν έχουμε γνώση επι του θέματος, ρωτάμε ή απλά δεν ασχολούμαστε. Άιντε ζώα….τίποτα γυναικούλες θα είστε ή τίποτα 18χρονα μαξ εάν είστε παραπάνω υπάρχει πρόβλημα. Κάτι που δεν το γνωρίζετε δεν σημαίνει ότι δεν ισχύει.

      2. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Scully, πες τα μπας και καταλάβουν τα ζουλάπια εδώ μέσα !

    13. Τελικά ρε παιδιά, εσείς που βρίζετε ασταμάτητα ο ενας τον αλλο, βρήκαμε ποιος φταίει; φταίει ο σκύλος; οι γονείς του παιδιού; οι εκπαιδευτές που δεν ξέρουν τι τους γίνεται; μηπως φταίει η ανθρώπινη ματαιοδοξία και ο ανθρωπινος εγωισμός; μηπως επειδή είμαστε ανίκανοι να αγαπήσουμε τον συνάνθρωπο, λεμε οτι αγαπάμε τα ζώα; γιατί στην ουσία ούτε τα ζωα δεν αγαπάμε..παρά μονο την παρταρα μας..κρίμα στο αγγελούδι που έφυγε τοσο βάναυσα…

    14. Κ ξέρεις εσύ ρε βλάκα?, άντε Από εδώ ,εμείς οι άνθρωποι φταίμε!!

      1. Εισαι αρχιμαλακας….αντε να τα πεις στο μωρακι αυτα παλιομαλακα. Σιγουρα εσυ στους ανθρωπους δεν ανηκεις παντως παλιοπιθηκε που βγαζεις και γλωσσα.

    15. Oι εκπαιδευτες δεν ξερουν τι τους γινεται…. Ειπαμε ρατσες με αγρια ενστικτα που το εχουν στο dna τους, μακρια απο σπιτια με οικογενεια!!!! Παρτε ενα ποιντερ ενα σεττερ ενα επανιελ ενα κοκκερ η ρατσες εντελως σπιτιου μαλτεζ τσιουαουα κτλ, αλλα ποτε σε σπιτι με οικογενεια ρατσες τυπου πιτμπουλ ροτβαιλερ ντοπερμαν μαστιφ ελληνικοι ποιμενικοι και λοιπες ρατσες που εχουν στο dna τους αγριες διλοφονικες συμπεριφορες.

      1. Εμένα την αδερφή μου όταν ήταν 6 ετών την δάγκωσε στο πρωσοπο ένα Κόκερ Σπάνιελ, θηλυκό….δεν ισχύουν ιό μπούρδες που γράφεις…απλά όταν ένα μικρόσωμο σκυλάκι δαγκώσει η ζημιά είναι μικρή και δεν το μαθαινει κανένας όταν ένα μεγαλόσωμο σκυλί δαγκώσει κάνει ζημιά…Γενικά πάντως είτε το σκυλί είναι μικρο είτε μεγάλο καλό θα είναι να μην το αφήνουμε μόνο του με μωρά και μικρά παιδάκια..

        1. Πιστεύω να καταλαβαίνεις τον διαχωρισμό μεταξύ δαγκωματιάς και ξεσκισματος

    Comments are closed.