ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ! ΟΙ Μ@Λ@ΚΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ – ΝΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ ΜΠΑΜΠΗ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ – “ΠΑΛΙΟΚΛΕΦΤΕΣ, ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ”…

    Κοινοποίηση:
    παπαδημητριου

    Άνθρωποι που τους έκοψαν τη σύνταξη, ηλικιωμένοι που προσπαθούν να επιβιώσουν με 400 ψωροευρώ, τρέμουν από οργή για τον βολεμένο νεόκοπο δημοσιογράφο-βουλευτή που μίλησε γα “απαράδεκτα φτηνό νερό”. Ο ρεπόρτερ του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, Νίκος Τσιαμτσίκας συνάντησε πολίτες έξω από υποκατάστημα της ΕΥΔΑΠ, οι οποίοι δίνουν την δική τους απάντηση στον Παπαδημητρίου.

    Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ του Σαββατοκύριακου.

    1.indd

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. ΑΥΤΟΊ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΊΣΑΝ ΔΕΝ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΎΡΟΝΤΑΙ, ΑΦΟΎ ΠΆΝΤΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΈΣ ΨΗΦΊΖΟΥΝ ΜΝΗΜΌΝΙΑΚΑ ΚΌΜΜΑΤΑ, ΌΠΩΣ ΣΎΡΙΖΑ, ΝΔ, ΚΙΝΑΛ, ΤΟ ΜΌΝΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΌ ΚΌΜΜΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΏΝ ΕΛΛΉΝΩΝ ΕΊΝΑΙ Η “ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΛΎΣΗ” ΤΟΥ ΚΥΡΙΆΚΟΥ ΒΕΛΌΠΟΥΛΟΥ. ΌΣΟΙ ΕΊΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΊ ΈΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΈΛΟΥΝ ΜΙΑ ΕΛΛΆΔΑ ΙΣΧΥΡΉ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΆ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΆ, ΜΕ ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΌΜΟΥΣ, ΚΑΙ ΌΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΆΝΟΜΟΙ ΛΑΘΡΟ ΕΙΣΒΟΛΈΙΣ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΈΨΟΥΝ ΠΊΣΩ, ΤΑ ΜΝΗΜΌΝΙΑΚΑ ΚΌΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΨΗΦΊΖΕΙ Ο ΛΑΌΣ ΈΧΕΙ ΟΣ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΉ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΑΣ.

    2. ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΦΥΛΑΚΗ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ

    3. Αφού βλέπει σπατάλη νερού ο μαλάκας αυτός και γιαυτό πρέπει να πληρώνουμε χρυσό το νεράκι, να του πω πρώτα να διώξει τα εκατομμύρια λάθρο που έχουν μπουκάρει και τους τα παρέχουμε όλα τσάμπα… και το νεράκι… Εκεί είναι η μεγάλη σπατάλη και να την πληρώσει από την τσέπη του πρώτα μαζί με όλους όσους δέχτηκαν τα εκατομμύρια λάθρο εδώ. Άντε στο διάλο χαϊβάνια.

    4. Το νερό στην Αθήνα όντως είναι φθηνό για τις πολύ μεγάλες καταναλώσεις. Δίκιο έχει, μην πετάτε πέτρες πριν ακούσετε καλά τι λέει κάποιος.

    5. Ποσα πηρες για να βαλεις το “σαρακι”μεσα στο κεφαλι μας?

    6. Αυτός ο τύπος δεν ζητωκραυγαζε υπέρ τού ΔΝΤ !!!

    7. Αλλος ενας…φτωχος δημοσιοκαφρος της μεταπολιτευσης… Απλα εμετος και σιχαμα και αυτος.

    8. ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΠΟ@ΤΣ@ΓΛΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΞΟΦΛΗΣΗ ΤΟΝ ΛΟΓ/ΣΜΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΣΩΡΕΥΚΤΙΚΕ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΚΑΡΟΥΜΠΑΛΟΣ (ή ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΦΘΗΝΕΣ ΔΕΚΟ!!!!!!

    Comments are closed.