ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: «Η ΜΑΦΙΑ ΕΚΑΨΕ ΤΗ ΡΟΔΟ» – ΟΙ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ, ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ… ΨΕΥΔΟΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΟΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ, ΚΑΙ Η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΙΚΩΝ ΜΜΕ – ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΥ ΡΟΧΑΛΙΖΕΙ ΣΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ – ΜΠΟΧΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΑ

    Κοινοποίηση:
    8

    Σοβαρότατη καταγγελία από αναγνώστη μας με επισύναψη φωτογραφιών και βίντεο. Πραγματικά σοκαριστικά όσα περιγράφει. Δεν τα υιοθετούμε, αλλά… Υπάρχει και αυτό το αλλά. Διαβάστε και δείτε το υλικό.

    «Η κατάσταση στην Ρόδο είναι τραγική. Μας κυβερνούν πραγματικοί γκάνγκστερ. Εκτός από όλα αυτά που μας συμβαίνουν. Το νησί καίγεται 6 μέρες και δεν δείχνουν την αλήθεια. Οι πολιτικοί προδότες απόντες.

    Καμία βοήθεια και καμία κάλυψη στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Άφησαν ελεύθερους εμπρηστές και υπάρχουν άρθρα! Και παρόλα αυτά ακολουθεί βίντεο με πολιτικό να κοιμάται με θέα την φωτιά στο αεροπλάνο. Καθώς συζητούσε για το τι θα πουν και πότε και ότι ήταν σε όλα τα μέτωπα της φωτιάς ο ίδιος. Εκμετάλλευση καταστάσεων αντιπολίτευσης από τον κύριο.

    Γενικά ακούγεται ότι κόσμος που μιλάει έχουν αρχίσει και τον απειλούν».

    1

    2

    3

     

    4

    5

    6

     

    7

    Δείτε τα βίντεο:

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    22 Σχόλια

    1. η merlin evalon sto utube λεει οτι οι τουρκοι αυτο περιμενουν να καει το κεντρο της ροδος να μπουκαρουνε..ειναι σχεδιο ο θεος να φυλαξει ολους μας με τους προδοτες που μπλεξαμε.κ ο φλωρος ο ηδονο βλεψιας
      ειναι στο κολπο…μερος του τουρκαιγαιου θαναι??

    2. Φίλε Μάκη στα Χανιά δεν βάζουν φωτιές, όχι γιατί εκεί είναι το σπίτι του Μητσοτάκη, αλλά γιατί εκεί είναι το Πεδίο Βολής των Αμερικανών. Ακόμα και οι Τούρκοι που λένε ότι διεκδικούν το νησί της Κρήτης εξαιρούν τα Χανιά, όχι γιατί τα αγάπησαν , αλλά γιατί εκεί είναι οι Αμερικανοί και δεν τους παίρνει το ύφασμα. Αν δεν ήταν αυτοί στη μέση, ακόμα και το σπίτι του Μητσοτάκη θα γινόταν παρανάλωμα του πυρός.

    3. Γιατί δεν βάζουν φωτιές και στα Χανιά μόνο τα άφησαν απ εξω , α ναι ξέχασα απο κει είναι ο Κούλης όποτε είναι προστατεύομενη περιοχή ενω οι υπόλοιπες είναι για κάψιμο οτι μας βολεύει κάνουμε

      1. Δεν είναι μόνο τα Χανιά είναι και άλλες περιοχές ανεπηρέαστες απο την κλιματική αλλαγή. Ξεφτιλισμένοι θα τα βρείτε μπροστά σας αυτά που κάνετε στον κοσμάκη

      2. δεν νομιζω αυτο λενε στα χανια ερχεται η σειρα μας..σιγα ο εβραιοκουλης μην κολωσει να μας καψει εδω

    4. Παρτάκηδες πολιτικοί, καίνε την Ελλάδα για λίγη χλίδα και μάσα παραπανω!!! Στ’ @@ οι Έλληνες !!!

    5. ΔΙΕΘΝΗΣ ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ ΓΙΝΑΜΕ με τον Κούλη για πρωθυπουργό

    6. Μπράβο χιο γιατί ψευδώς απο το πρωι στα καναλακια τους διασπείρουν οτι δήθεν οι τουρκοι τα καινε. Ρε πανηβλακες ο ερντογαν καιει αντιστοίχως την Τουρκία. Ολοι οι μασονοι σε συμφωνια καίνε οτι έχει απομείνει στον πλανήτη για την δήθεν πράσινη ενέργεια. Φυσικά ο στόχος τους είναι τα δαση, οι περιουσίες σας και η τεχνητή έλλειψη νερου που θα ιδιωτικοποιηθεί και θα το πληρώνουμε χρυσό. Δεν γίνεται για την κονόμα ο στόχος τους είναι η μείωση πληθυσμού και ο απόλυτος έλεγχος.

    7. Ρε παιδια παντου, απο ακρη σε ακρη της χωρας, εχουν δωσει αδειες για ανεμογεννητριες!
      Πανε καλα οι ανθρωποι;;;;;

    8. ΑΝΤΕ ΞΕΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΡΟΔΟ. ΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΝΗΣΙ ή ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΧΕΙ ΣΕΙΡΑ? ΡΕ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΤΕ ΣΑΧΛΕΣ ΓΙΑ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ! ΑΝΤΕ ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΑΤΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΑΛΛΑ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΨΕΙ ΑΡΓΑ ή ΓΡΗΓΟΡΑ.
      ΣΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΝΑ ΑΓΑΠΑΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΟ ΜΕΡΟΣ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ? ΨΕΜΑΤΑ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ.

    9. κουλης ο καταστροφέας της ελλαδας. ο μαρμαρωμενος βασιλιάς αυτός ήταν τελικά ψέκες. Αυτός που ξαναψηφίσατε που να σας κοπόυν τα χέρια ΚΩΛΟΔΕΞΙΟΙ όλων των παρατάξεων, ξεφτίλες

    10. Εσύ ψήφισε Βορίδη που συντάχθηκε με Κεερφα κατά του Ηλία. Ψήφισε Κούλη που είχε τον πρώην αρχηγό της κνε Θεοδωρικάκο υπουργό προστασίας του πολίτη. Ψήφισε κούλη που έχει μαζέψει όλα τα πρώην κουμμούνια Ψαριανό, Τατσόπουλο και τόσους άλλους και οι υπόλοιποι είναι από το θασόκ! Τελικά εσείς οι γαλάζιοι συριζαίοι είστε πιο ψέκια και από τα ψέκια! Ρε είστε πιο κουμμούνια από τα κουμμούνια,τι λέτε για κουμμούνια! Ο Κουτσούμπας δεν είπε για γάμο ομοφύλων που θέλετε εσείς! Γρήγορα στο τζαμί με κεερφα!

    11. Με ενα σμπαρο δυο τρυγονια! Κι….ΑΠΕ που λεν και στο χωριο μου και καταξιωση του Τουρκοαιγαιου με τις απεραντες…. ντοραιικες παραλιες!

    12. Κλυσματικη??? Sorry! Κατοχυρωμενα Πνευματικα Δικαιωματα!
      Υ.γ. Κατι μου λεει, οτι θα υιοθετηθει και θα κανει θραυση! Οπως εκανε και το αλλο “πνευματικο μου τέκνο”, ο “κοροιδοιος”!

    13. Τορα τελειωσαν την επιχειρηση Ροδος
      και θα ερθουν οι Υενες να στησουν ανεμογενητριες

    14. Τορα τελειωσαν την επιχεορηση Ροδος
      και θα ερθουν οι Υενες να στησουν ανεμογενητριες

    15. Εμπρησμοί παντού, 6 μέρες καίγεται η Ρόδος, ανεμογεννήτριες παντού και τα τουρκοκάναλα των εφοπλιστών μιλάνε για κλιματική αλλαγή! Φαίνεται οι νέοι νταβατζήδες μετά τις μίζες από τα εμβόλια από τις φαρμακευτικές, τώρα τα πιάνουν και από αυτούς που εγκαθιστούν ανεμογεννήτριες ή έχουν φτιάξει και οι ίδιοι οι καναλάρχες εταιρίες για ανεμογεννήτριες. Και επειδή είναι και τουρκόφιλοι, ευνοείται και ο Ερντογάν όταν καταστρέφεται η Ρόδος. Απλά τα πράγματα, απλούστερα δεν γίνονται και ευτυχώς που υπάρχει και το Μακελειό και ξυπνάει συνειδήσεις.

    16. Φταίει η κλι(σ)ματικη αλλαγή εεε; Απέναντι από την Ρόδο βρίσκεται στην σημερινή Τουρκία η Μαρμαρις, ελληνική πόλη φυσικά που στα αρχαία χρόνια ήταν η ελληνική πόλη Φυσκος αν δεν κάνω λάθος. Γιατί η κλι(σ)ματικη αλλαγή χτύπησε την Ρόδο και οχι απέναντι την Μαρμαριδα; Η οποιαδήποτε άλλη πόλη στην γείτονα; Τι θερμοκρασίες επικρατούν απέναντι στην κατεχόμενη Ιωνία; Την σημερινή Τουρκία; Εκεί δεν υπάρχει κλι(σ)ματικη αλλαγή; Ε ρε σανό που μας ταΐζουν!! Και δυστυχώς τον τρώμε και δεν τον χορταίνουνε.

    17. Ε ρε κομμούνια ψέκια… Εσείς φταίτε που η Ελλάς έχει καταστραφεί.

    Comments are closed.