ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΗ ΒΕΝΤΕΤΑ ΤΩΝ ΑΝΩΓΕΙΩΝ. Ο ΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ KICK BOXING, ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΔΗ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΛΥΡΑΡΗ, Ο ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΣ ΝΥΚΤΑΡΗΣ ΚΑΙ Ο… (ΒΙΝΤΕΟ & ΕΙΚΟΝΑ)

    Κοινοποίηση:
    ΑΒΡΟΜΟ

    Από την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ

    Το χώμα στα Ανώγεια βάφτηκε κόκκινο και το χωριό του Ρεθύμνου ντύθηκε στα μαύρα.

    Λίγο πριν την κηδεία του 30χρονου κτηνοτρόφου Γιώργου Ξυλούρη -όπως προστάζει το Κρητικό έθιμο- βαπτίστηκε και το ένα απ’ τα δυο παιδιά του, το μικρότερο. Ο Ξυλούρης, συνήθιζε να παρκάρει το αυτοκίνητό του μπροστά από το σπίτι του γείτονά του, του 63χρονου λυράρη Λευτέρη Καλομοίρη, προκαλώντας προστριβές ανάμεσα τους. Το Σάββατο το βράδυ αυτό συνέβη για τελευταία φορά, καθώς στο χωριό είχε γυρίσει από το Ηράκλειο ο 29χρονος πορτιέρης γιος του για να περάσει την καραντίνα με την οικογένειά του.

    Για μια θέση πάρκινγκ το μακελειό

    Ο πορτιέρης, αθλητής του Kick Boxing, έξω απ’ την αυλή πιάστηκε στα λόγια με τον 30χρονο και τον χτύπησε άσχημα στο πρόσωπο. Τότε ο Ξυλούρης, μπήκε μέσα στο σπίτι για ξεπλύνει τα αίματα αλλά όταν επέστρεψε είχε μαζί πιστόλι και εδώ είναι που συγχέονται οι απόψεις ως προς τις ακριβές συνθήκες του αιματοκυλίσματος. Ο Γιάννης Ξυλούρης, πατέρας του 30χρονου, υποστηρίζει πως ο 63χρονος λυράρης βλήθηκε κατά λάθος από το πιστόλι που κρατούσε ο 29χρονος γιος του, καθώς ο παραδοσιακός καλλιτέχνης φέρεται να μπήκε στη μέση για να αποτρέψει το μακελειό. Στο σημείο της συμπλοκής βρέθηκαν κάλυκες από δύο όπλα. Συγκεκριμένα, βρέθηκαν 8 κάλυκες από «μικρό» 9αρι πιστόλι και αυτές αποδίδονται στο όπλο που παρέδωσε ο 29χρονος γιος του Λ. Καλομοίρη στην Ασφάλεια Ρεθύμνου και ένας κάλυκας από «μεγάλο» 9αρι πιστόλι και θεωρείται ότι αυτός αφορά τη μοναδική βολίδα που έπληξε θανάσιμα τον 63χρονο Λευτέρη Καλομοίρη. Από τις 8 βολίδες πάντως ο 30χρονος δέχτηκε με μανία 5 στο σώμα του από το πιστόλι που κρατούσε ο 29χρονος γιος του λυράρη. Πάντως μέχρι χθες το «μεγάλο» 9αρι η οικογένεια Ξυλούρη δεν το είχε παραδώσει στην αστυνομία.

    Υπήρξε και 3ος πιστολέρο;

    Το κρίσιμο ερώτημα για τις αρχές όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, παραμένει αν από τον στενό φιλικό κύκλο της οικογένειας του Λευτέρη Καλομοίρη, πήρε μέρος στη συμπλοκή και 3ος άνδρας με δικό του όπλο αλλά του ιδίου διαμετρήματος. Ερώτημα, που θα αποσαφηνίσει μόνο η βαλλιστική εξέταση, με όλους τους κάλυκες και σε σύγκριση με τα δυο πρώτα πιστόλια.

    Η πυρίτιδα το κρίσιμο …

    Μη έχοντας ακόμα συνέλθει από το κακό που βρήκε την οικογένεια του, ο Γιάννης Ξυλούρης, πατέρας του νεκρού Γιώργου Ξυλούρη που έπεσε νεκρός από τις σφαίρες του γιου του μαντιναδολόγου, δίνει την δική του εκδοχή για το πως έγινε το διπλό φονικό το βράδυ του Σαββάτου στα Ανώγεια. «Στα χέρια του παιδιού μου δε βρέθηκε πυρίτιδα», αναφέρει, λέγοντας ότι ο 30χρονος γιος του δεν πυροβόλησε. «Το παιδί μου είναι καθαρό, πεντακάθαρο. Δεν είχαμε ποτέ διαφορές με την οικογένεια», αναφέρει, σημειώνοντας μάλιστα ότι τα εγγόνια του πηγαίνουν για εκμάθηση χορού στις σχολές του 63χρονου.

    Η εκδοχή του πορτιέρη-δράστη

    Τη δική του εκδοχή για το πώς έγιναν τα πράγματα “ξετύλιξε” στην προανακριτική του απολογία, ο 29χρονος γιος του Λευτέρη Καλομοίρη, ο οποίος παραδόθηκε προχθές στην Ασφάλεια Ρεθύμνου και χθες οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα. Ο 29χρονος ισχυρίζεται ότι το μοιραίο βράδυ του Σαββάτου καθόταν σε μία καρεκλα έξω από το σπίτι, όταν πέρασε ο Γιώργος Ξυλούρης και βλέποντάς τον, του είπε “Γκεσταπίτες”. Ο 29χρονος, τότε, ενοχλημένος τον ρώτησε: “Ήντα έχεις με τον πατέρα μου;” Οι δύο άνδρες μάλωσαν και ο 29χρονος κατάφερε μια γροθιά στο πρόσωπο του Ξυλούρη. Τρίτοι μπήκαν στη μέση και τους χώρισαν.

    Πήγε σπίτι και γύρισε με πιστόλι

    Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο 30χρονος Ξυλούρης πήγε στο σπίτι του και ο 29χρονος μπήκε στο δικό του για να κάνει μπάνιο. Δέκα λεπτά αργότερα, όπως αναφέρει ο γιος του Λ.Καλομοίρη, άκουσε έναν πυροβολισμό και τη μητέρα του να ουρλιάζει “τον άνδρα μου, τον άνδρα μου!”. Ο 29χρονος άνοιξε το συρτάρι, πήρε το όπλο και βγήκε έξω, όπου αντίκρισε τη μητέρα του να στεκεται, σε κατάσταση αλλοφροσύνης, και μπροστά της δύο άνδρες. Πλησιάζοντας αναγνώρισε ότι ο άνδρας που κείτονταν στο έδαφος ήταν ο πατέρας του. Όπως ανέφερε ο 29χρονος, ανασήκωσε το κεφάλι του και διαπίστωσε ότι δεν αντιδρούσε και τότε “άδειασε” το δικό του πιστόλι στον Ξυλούρη, ο οποίος ήταν γονατιστός και είχε ακομα στραμμένο το πιστόλι προς τον Καλομοίρη.

    Μεγαλόκαρδη η κόρη του λυράρη

    Μια συγκλονιστική αναφορά στον Γιώργο Ξυλούρη έκανε η κόρη του Λευτέρη Καλομοίρη στον επικήδειο που εκφώνησε για τον πατέρα της, στην εκκλησία της Παναγίας στο Περαχώρι Ανωγείων. Πέραν του πατέρα της, αποχαιρέτησε και τον άλλο νεκρό του διπλού φονικού. «Θρηνούμε για τον πατέρα μου και κλαίμε και για τον άλλο νεκρό», είπε, καλώντας την κοινωνία των Ανωγείων να δείξει ψυχραιμία και να μείνει ενωμένη.

    ξυλ

    καλ3

    καλ1

    καλ2

    καλ

    Ο συμπέθερος Νύκταρης και κουμπάρος ο Αβραμόπουλος

    Ο πορτιέρης-δράστης πάντως υπερηφανευόταν πως έχει συμπεθεριάσει και η μια αδελφή του έχει ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με με το πιο ξακουστό σόι από τα Λειβάδια Μυλοποτάμου. Είναι η πολυπληθής οικογένεια Νύκταρη, άλλα μέλη της οποίας έχουν βρεθεί αντιμέτωπα με τις διωκτικές και δικαστικές αρχές για πολύ σοβαρά αδικήματα του κοινού ποινικού δικαίου. Και μάλιστα με κουμπάρο του ζευγαριού τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, που έχει βαπτίσει και την νύφη πριν από πολλά χρόνια

    ΑΒΡΑΜΟ 1

    ΑΒΡΑΜΟ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    2 Σχόλια

    1. Αλητες ολοι ..Οι κατσαριδες που τον γλυφουν και ο αβραμοπουλος ,ονομα και μη χωριο ..

    2. Αυτός είναι με τα εμβόλια ή έχουμε συνωνυμία;

    Comments are closed.