ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!! ΓΝΩΣΤΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΡΑΒΩΝ ΓΝΩΣΤΟΥ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΥ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΥ, ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ 50ΧΡΟΝΟΥ ΘΗΒΑΙΟΥ ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ. ΓΙΑΤΙ Ο ‘ΣΠΟΥΡΓΙΤΗΣ” ΠΑΛΕΥΕΙ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ; ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΕ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ;

    Κοινοποίηση:
    Screenshot_3019

    Νέα δεδομένα που δίνουν διαστάσεις θρίλερ στην υπόθεση προέκυψαν από την εν εξελίξει έρευνα της αστυνομίας για τον θάνατο του 50χρονου άνδρα στο Γκάζι τα ξημερώματα του Σαββάτου.

    Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία ως αιτία θανάτου του 50χρονου άνδρα προέκυψε η ανακοπή καρδιάς γεγονός που περιπλέκει την έρευνα των αστυνομικών.

    Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι αστυνομικοί πλέον καλούνται να απαντήσουν στο ερώτημα αν η καρδιακή ανακοπή που υπέστη ο 50χρονος ήταν αποτέλεσμα ξυλοδαρμού, όπως ανέφεραν οι πρώτες πληροφορίες ότι δέχθηκε ο άνδρας, ή αν οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

    Δεν αποκλείεται, μάλιστα, και το ενδεχόμενο ο 50χρονος να μην εδάρη ποτέ και τα σπασμένα δόντια και σαγόνι που διαπιστώθηκαν ότι είχε να είναι αποτέλεσμα πτώσης του από τα παθολογικά αίτια που προκάλεσαν την ανακοπή καρδιάς.

    Όπως αποκαλύπτει σήμερα το makeleio.gr, στις διωκτικές αρχές έχουν φτάσει πληροφορίες που θέλουν τον 50χρονο να έπεσε θύμα θανάσιμου ξυλοδαρμού από ομάδα μπράβων – υπαλλήλων γνωστού παραβατικού που εκτίει ποινή κάθειρξης σε σωφρονιστικό κατάστημα με τον γνωστό και μη εξαιρετέο “σπουργίτι” να προσπαθεί να κουκουλώσει το θέμα. Γιατί άραγε; Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ διερευνά αυτές τις πληροφορίες που εξετάσει η ΕΛ.ΑΣ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    1 Comment

    Comments are closed.