ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ – ΜΠΙΖΝΑ 900 ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΣΕ Μ.Κ.Ο ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΥ ΣΟΡΟΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΔΗΘΕΝ “ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΥΛΩΝ” – ΕΙΧΕ ΕΓΚΡΙΘΕΙ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΠΡΙΝ ΚΑΕΙ Ο ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΜΕΝΩΝ – ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ …(ΕΙΚΟΝΕΣ)

    Κοινοποίηση:
    5

    Μπίζνα της ΜΚΟ του περιβόητου παγκόσμιου τρωκτικού, του Τζόρτζ Σόρος πίσω από την γραμμή σωτηρίας των ασυνόδευτων «ανήλικων» από την Μόρια. Επικοινωνιακό show ανθρωπισμού στήθηκε για την μεταφορά αλλά η αλήθεια είναι διαφορετική.

    Με το μανδύα του ανθρωπισμού η γνωστή ΜΚΟ Solidarity Now, με εκπρόσωπο στη χώρα την ξαδέρφη του Μητσοτάκη, Αντιγόνη Λυμπεράκη, ανέλαβε την διαχείριση  των 400 ασυνόδευτων από το ΚΥΤ Μόριας, προυπολογισμού 890 χιλ. ευρώ. Αυτό που έχει αξία είναι ότι η απόφαση για την χρηματοδότηση είχε εκδοθεί προ των γεγονότων στη Μόρια που οδήγησαν στην καταστροφή της δομής. Αυτό γεννά ερωτηματικά.

    Μιλάμε λοιπόν για μια δρομολογημένη κατάσταση και όχι για έκτακτη μεταφορά , όπως επικοινωνιακά παρουσιάζεται. Αφού λοιπόν όπως αποτυπώνεται μέσα από δεκάδες βίντεο και φωτογραφίες τα «ανήλικα», έκαναν στάχτη το ΚΥΤ Μόριας και τους γύρω χώρους , αφού λιθοβόλησαν πυροσβέστες και έκαναν σμπαράλια πυροσβεστικό όχημα, μεταφέρθηκαν με όλες τις «τιμές» και τις ανέσεις σε ξενοδοχειακές μονάδες στη Βόρεια Ελλάδα.Με το αζημίωτο πάντα για το σύστημα που έχει στηθεί στη χώρα και διαχειρίζεται εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, συντηρώντας το αίσχος της Μόριας , αλλά και αντίστοιχες δομές σε Σάμο,Κω, Χίο,Λέρο.

    Η δράση των νταβατζήδων του μεταναστευτικού συνεχίζεται αδιαλείπτως για αυτό και επιμένουν να στηθεί εκ νέου ο καταυλισμός στη Λέσβο. Για να τροφοδοτούνται οι ΜΚΟ με χρήμα και να διατηρείτε μια εφιαλτική κατάσταση στα νησιά μας που εξυπηρετεί την Άγκυρα. ΜΚΟ που αποδεδειγμένα διαδραματίζουν αντεθνικό ρόλο , υποκινώντας τις συνεχείς εξεγέρσεις στις δομές.

    Αυτό το ανθρωποειδές κρύβεται πίσω από την συμμορία που κατευθύνει σε παγκόσμιο επίπεδο το μεταναστευτικό ως μέσο πλουτισμού, πίεσης και ελέγχου κυβερνήσεων, αλλά και πληθυσμιακής αλλοίωσης της Δύσης. Ο Τζόρτζ Σόρος γνωστός από τη δράση του ως βασικού χρηματοδότη της προπαγάνδας των Σκοπίων, είναι ένα από τα βασικά εργαλεία της τουρκικής πολιτικής στα Βαλκάνια.

    Δείτε την ανάθεση στο παραμάγαζο του Τζόρτζ Σόρος την 7 Σεπτεμβρίου 2020, μια μέρα πριν τον εμπρησμό.

    119095873_946244595879247_919680958737520355_n (1)119084457_946244702545903_7394621035097923911_n

    119218647_946244979212542_8766166366333475146_n

    Πηγή : otavoice.gr

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. ΠΑΝΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ -ΟΔΗΓΟΙ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ : ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ σούπερ μάρκετ εξακολουθεί να λειτουργεί τον αυθαίρετο, παράνομο υπαίθριο χώρο στάθμευσης ΙΧΕ αυτοκινήτων των πελατών του. Τα αυτοκίνητα των πελατών του εισέρχονται / εξέρχονται στον παράνομο χώρο στάθμευσης από τη μοναδική οδό που χρησιμοποιούν ΤΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ προς και από το ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Παπανικολάου. Σταθμεύουν τα αυτοκίνητα πάνω στην οδό, πάνω στα πεζοδρόμια, εισέρχονται και εξέρχονται ανέλεγκτα στην κεντρική οδό, ενώ πολλές φορές αναγκάζονται οι οδηγοί, που κινούνται κανονικά στη οδό, να τα προσπερνάνε, με είσοδο στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και μάλιστα ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΚΛΕΙΣΤΗ ΣΤΡΟΦΗ, ΧΩΡΙΣ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ. Πλήρης κατάργηση του ΚΟΚ από τους ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ πελάτες του καταστήματος. Παρά τις καταγγελίες η αστυνομία απούσα, όπως και οι υπηρεσίες του δήμου ΠΥΛΑΙΑΣ ΧΟΡΤΙΑΤΗ. Και όλα αυτά σε μια χώρα με, ΕΤΗΣΙΩΣ, 700 ΝΕΚΡΟΥΣ και δεκάδες βαριά ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ σε τροχαία ατυχήματα.

    2. η τουρκια εχει 4 εκατομ. προσφυγες αλλα τα ευρωπαικα λεφτα τα παιρνει απευθειας ο στρατος και αγοραζει οπλα οι δε προσφυγες δουλευουν και ζουν μονοι τους, και τους καταυλισμους τους ειχαν στησει κατι μκο στην αρχη, ακους τους ελληνες δημοσιογραφους των καναλιων που κανουν ρεπορταζ στην λεσβο και σου σηκωνεται η τριχα απο την αγανακτηση… λενε τους καυμενους μεσα στον δρομο κοιμουνται με τα παιδια τους, αντι να πουν για την κατασταση αυτοι φταινε οι ιδιοι που εκαψαν τον καταυλισμο γιατι καποιοι τους επεισαν οτι μονο ετσι θα τους πανε στην ενδοχωρα, κριμα στα μικρα παιδια, αλλα ευθυνονται οι γονεις τους , και οι πολιτικοι μας που δεν τους στελνουν στις πατριδες τους να δουλεψουν εκει και να δημιουργησουν τις χωρες τους και οχι να καταστρεψουν την δικη μας

    3. ΚΑΤΩ Ο ΚΟΥΛΗΣ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ
      ΦΩΤΙΑ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΜΟΛΥΒΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ

    4. Απο αυτο αν το δεις σοβαρα (χιτλερ-χιμλερ-γκερινκ-ροζενσταινκλπ ολοι εβρεοι)θα δεις ποιοι οργανωσαν τον β.π.π

      1. Kανενας απο αυτους δεν ηταν Ιουδαιος ,Αυτα που λες ειναι θεωριες συνωμοσιας που πηγαζουν απο τους ιδιους τους Ιουδαιους

    5. Έτσι…λεφτά για να στεγάσουμε κ να επιπλωσουμε βρίσκουμε. Καλά δεν λέω να γίνει αυτό με Έλληνες, ούτε κατά διάνοια, έχει δίκιο ο φίλος πιο πάνω σε αυτό που λέει. Επίσης λεφτά υπάρχουν που έλεγε κ ο βλαξ, αλλά όχι για σφαίρες κ άμυνα, αλλά για στέγαση εισβολέων. Άντε μου στο διάολο κοπρόσκυλα το θεό σας μέσα

    6. Είμαι έξαλλος. Δεν έχω λόγια. Αυτά που διάβαζω ξεπερνούν καθε όριο είναι παράλογα και ανήκουστα.Τι πρέπει να γίνει επιτέλους να σταματησει αυτό το θέατρο; δεν μπορεί κοιμάμαι και βλέπω εφιάλτη. Ξύπνησε με γυναικααααα

    7. Ρε ένα εισαγγελέας με αρχ@@ια δεν υπάρχει σε αυτή τη χώρα ???

    8. Επιχορηγηση…του Σωρος….για να παρει…τους ασυνοδευτους…Μαντραχαλαδες…!!!!
      Που ειναι ρε, ειναι ενας δικαστικος…τι σκατα δημοκρατια αυτη…?
      Παλιανθρωποι….πουλησατε τη Χωρα…και τους…Ελληνες….

    9. Και η Ντορα Μπακογιαννη, οταν ηταν υπουργος Εξωτερικων, χρηματοδοτουσε, την
      ΜΚΟ του Σορος!

    10. Η αγια οικογενεια κανει χοντρες μπιζνες με τους λαθρο και καποιοι ηλιθιοι περιμενουν απο τον μητσοτακη να λυσει το λαθρομεταναστευτικο. Συνυπευθυνοι για τον εξισλαμισμο της χωρας οσοι στηριξαν τους νουδουληδες.

    11. Το ποτάμι ήταν το κόμμα σορος. Τώρα είναι η ΝΔ. Ο σύριζα ειναι το κόμμα της Μιτ. Το κεερφα επίσης σορος όπως κι ο μπαρουφακης.

    12. πλακα εχει αυτος ο προδοτης εδινε στεγνα τους δικους του στους ναζι στον Β παγκοσμιο πολεμο και εβγαζε κερδος απο αυτο,ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΣ
      ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ,να το παιζει τωρα φιλεσπλαχνος ενα ανθρωπομορφο τερας που βγαζει κερδος απο τον πονο τον αλλων,το ιδιο ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΤΕΡΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΤΔΕΕΣ ΤΟΥ Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΟΥ Η ΜΠΙΖΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ.

      1. Απο αυτο αν το δεις σοβαρα (χιτλερ-χιμλερ-γκερινκ-ροζενσταινκλπ ολοι εβρεοι)θα δεις ποιοι οργανωσαν τον β.π.π

    13. Σας παραθέτω τα ακόλουθα προσωπικά μου ερωτήματα :
      1. Σε ποιον Έλληνα εγκρίθηκε δαπάνη €4400 για επίπλωση?
      2. Όταν είχαμε την τηλε-εκπαίδευση (λόγω κορωναϊού) σε πόσες ελληνικές οικογένειες δόθηκαν €400 για να πάρουν υπολογιστή (αναγωγή από €800 για 2 υπολογιστές) ?
      3. Πόσες ελληνικές οικογένειες έχουν δωρεάν ψυχολογική αλλά κυρίως νομική στήριξη?
      4. Πως αποφασίστηκε η ψήφιση του εν λόγω κονδυλίου πριν τη φωτιά που οδήγησε στην καταστροφή της δομής?
      5. Ανήκουν οι εν λόγω “φιλοξενούμενοί” μας στην κατηγορία 16-18 ετών? Φαίνεται οτι τρέφονται πολύ καλά τότε για να έχουν έτσι καλή ανάπτυξη όταν τα Ελληνόπουλα λιποθυμάναι στα σχολεία…
      6. Αφού κάποιοι καίγονται τόσο πολύ γιατί δε παίρνουν τους εν λόγω κυρίους, δε μπορώ να πω παιδιά, στο σπίτι τους κι αν έχουν και καμιά κόρη να τους τη δώσουν καθώς και όπως έλεγαν και σε πολυσυζητημένο ντοκιμαντέρ, πολλοί γονείς πάντρευαν τις κόρες τους με μουσουλμάνους κατόπιν εξισλαμισμού και ήταν και πολλοί ευτυχισμένοι για την πράξη τους αυτή?

      Τέλος να τονίσω οτι δεν υπάρχει μόνο η συγκεκριμένοι ΜΚΟ αλλά, αν θυμάμαι καλά, στη Λέσβο δραστηριποιούνται περίπου 400-500 (παλαιότερες δηλώσεις δημάρχου ή αντιδημάρχου). Όπως λέει και γνωστός Έλληνας πολιτικός : “Για την ψυχή τσι μάνας σου τα κάνεις ρε”?
      Κατανοητό οτι δεν υπάρχουν απαντήσεις επί των ανωτέρω και ευχαριστώ….

      1. Τουλάχιστον 2 μιζοτακαίικες μκο οπωσδήποτε (άξιον αίιντ-αδερφή, σολιντάριτυ-ξαδέρφη), αλλά συνολικά νομίζω ότι είναι κάτω από 100 στη Λέσβο, γύρω στις 70φεύγα…

    14. τωρα που σιγα σιγα θα κλεισουνε τα σουβλαντζιδικα η μονη μπισνα στην Ελλαδα θα ειναι η ΜΚΟ…Δοξα τον Θεο υπαρχουν δεκαδες εκατομμυρια κεφαλια να μπουκαρουνε εδω και να γεμισουν τις τσεπες των κομματοσκυλων και των συγγενων.
      Ολα τα κομματα εχουν γινει αλληλεγγυοι, ανθρωπιστες και οι Ελληνες θα πληρωνουν τους φορους που δεν μειωνονται ποτε..
      Παραδειγμα σε περιοδο πανδημιας, φτωχιας και ανεργιας ο ΕΝΦΙΑ ειναι η ιερη αγελαδα..δεν την πειραζει κανενας και για να διαβασεις τον λογαριασμο της ΔΕΗ με τις εχτρα χρεωσεις χρειαζεται ειναι εισαι οικονομολογος και περιβαντολλογος..
      Κατα τα αλλα αντε να δουμε τι μακακια ειπε παλι ο Ερντογαν

    15. που είναι και αυτός ο άνθρωπος και βοηθάει με λεφτά από την τσέπη του

    Comments are closed.