ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ! “Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΤΟΠΑΛΟΥΔΗ” – ΕΡΙΧΝΑΝ ΥΠΝΩΤΙΚΑ ΣΤΑ ΠΟΤΑ ΦΟΙΤΗΤΡΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ… – Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΠΑΓΩΓΗΣ 10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΦΟΝΙΚΟ ΠΟΥ ΑΓΝΟΗΣΑΝ(;) ΟΙ ΑΡΧΕΣ

    Κοινοποίηση:
    TOPALOUD

    Σε νέες καταγγελίες που αναμένεται να «πυροδοτήσουν» εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, προχωρά ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας.

     

    Ο Γιάννης Τοπαλούδης καταγγέλει για πρώτη φορά απόπειρα αποπλάνησης άλλων νεαρών κοριτσιών, δέκα ημέρες πριν από το θάνατο της κόρης του και κατηγορεί τις Αρχές για «συγκάλυψη».

    Ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας περιγράφει ένα άγνωστο περιστατικό με το βαν που οι δράστες της δολοφονίας της Ελένης χρησιμοποίησαν για τη μεταφορά της στο εξοχικό σπίτι της Λίνδου και αργότερα στις βραχώδεις ακτές των Πεύκων, εκεί όπου την έριξαν στη θάλασσα.

    «Δεν έχω μιλήσει τυχαία για κύκλωμα. Έχω πει από την αρχή ότι θα πρέπει να διερευνηθεί σε βάθος η υπόθεση. Έχω πληροφορίες ότι το βαν που χρησιμοποιήθηκε στην περίπτωση της κόρης μου 10 ημέρες πριν από τη δολοφονία της είχε θεαθεί σε κάποιο σημείο της Ρόδου, όπου οι δράστες προσπάθησαν να κάνουν κάτι παρόμοιο με κάποια άλλα νεαρά κορίτσια. Δεν θα έπρεπε, λοιπόν, να ενδιαφερθεί η Ασφάλεια αν παγίδευσαν κορίτσια στο λευκό βαν; Γι” αυτό λέω ότι υπάρχει πέπλο συγκάλυψης», αναφέρει ο κ. Τοπαλούδης.

    Ο άτυχος πατέρας κάνει λόγο για κύκλωμα, τα μέλη του οποίου έριχναν υπνωτικά μέσα στα ποτά των αθώων κοριτσιών, κατά προτίμηση φοιτητριών, άγνωστων προσώπων για την τοπική κοινωνία, και στη συνέχεια τα εκβίαζαν.

    «Η δράση τους ήταν ανεξέλεγκτη και όλα τα σκέπαζε ένα πέπλο. Αυτό εκμεταλλεύονταν κάποια παλιοτόμαρα, που έβρισκαν αθώα κορίτσια με τον τρόπο τους. Έπρεπε να είχαν ήδη καταδικαστεί κι έτσι δεν θα φτάναμε σε αυτό το σημείο. Έπρεπε η ίδια η κοινωνία της Ρόδου να αποκαλύψει, να ξεσκεπάσει και να καταδικάσει τις πράξεις τους», σημειώνει ο πατέρας της Ελένης.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Φυσικά και δεν έριχναν κανένα υπνωτικό στο ποτό τους, τα κτήνη αυτά, απλά τις κέρναγαν ποτά, αβέρτα κουβέρτα, τις κάναν τύφλα στο μεθύσι και μετά απολάμβαναν τους “κόπους” τους. Πολύ φοβάμαι ότι οι μπάτσοι όλο και κανέναν “μεζέ” έπαιρναν, γιαυτό και απολάμβαναν τέτοιας ασυλίας οι αλήτες.

    2. Τα καημένα τα παρθενικά νεαρά αγγελικά κοριτσόπουλα της πατρίδος, επιτρέπεται να τους ρίχνουνε υπνωτικά στο ποτό τους? Μα για πιό ποτό μιλάτε? Μήπως, για το γάλα κακάο που πίνουν το πρωϊ για να τραφούν πρίν ξεκινήσουν για το πανεπιστήμιο, τα αγνά κοριτσάκια? Ή του ποτού, να φανταστώ να αφορά το τσάϊ που πίνουν τα καημένα το απόγευμα στο σπίτι τους για να ζεσταθούν πρίν αρχίσουν το διάβασμα?…. Δεν φαντάζομαι φυσικά τα περιβόητα ποτά αυτών των πατριωτικών νεαρών αγγελικών κοριτσιών που θα διναν και τη ζωή τους για την πατρίδα, να αφορούν τίποτα ουΐσκια ή βότκες πάνω σε bar νυκτερινών clubs! Ακου μου υπνωτικά στο ποτό τους. Στο ΠΟΤΟ ΤΟΥΣ. ΠΟΤΟ ΤΟΥΣ…. ΠΟΤΟ…. Το ποτό ! Τα ποτά των κοριτσιών μας. Τα κορίτσια των ΠΟΤΩΝ. Τα ποτά….

    3. Σάπιοι πωλητικοί.
      Λαδοπόντικες συμφεροντολόγοι μπασκήνες.
      Μασόνοι και αργυρώνητοι δικοαπατεώνες.
      Παντού διαφθορά,κυρίως εκεί που δεν πρέπει.

      Τελικά το ψάρι βρωμάει από παντού και όχι μόνο από το κεφάλι.
      Μήπως μας αξίζει να ξεπουληθεί το ψευτορωμέϊκο ελλαδιστάν σε πολλά κομματάκια στους γείτονες του όπως το κουρδιστάν, αφού δε βάζουμε μυαλό;
      Ο Θεός να βάλει το χέρι του μπας και απαλλαγούμε από την πολλαπλή διαπλοκή που μας πίνει το αίμα.

    4. μα ολος αυτος ο βρωμολαος που μονο λογω συνεχειας ονομαζεται ελληνικος βριζει το συριζα επειδη αθετησε την υποσχεση του με ενφια και κατωτατο μισθο, αν τα ειχε δωσει αυτα ποιος βρωμονεοελληνας χεστηκε για τη μακεδονια και τα ελληνικα συνορα και εθνικα ιδεωδη και ορθοδοξια;..Αλλα ο διαολος δεν κραταει την υποσχεση του και πηραν το μακρυτερο και τωρα οι μτουρκοσποροι νεοελληνες ταχα θυμηθηκαν περι πατριδας και εθνικης προδοσιας..

    5. Αναρωτιεμαι… τι κανουν ???? τι κανουν??? εκει στη φυλακη που ειναι αυτοι… οι δολοφονοι της ροδου???? Αυτοι που κατεστρεφαν κοριτσακια που οι γονεις τους κοπιαζαν ολημερις να τα στειλουν εκει για σπουδες για ενα καλυτερο μελλον… και αυτοι σοδομιζαν τα σωματα και τις ψυχες τους…

    6. Όταν η κοινωνία της Ρόδου, ζήσει στο πετσί της διάφορους βιασμούς στα ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ κορίτσια, τότε θα ξυπνήσουν και τότε θα βγουν στον αέρα το κύκλωμα που εκμεταλλεύεται την στολή που του εμπιστεύθηκε το κράτος. Η μεγαλύτερη σαπίλα βρίσκεται στα σώματα ασφαλείας.

      1. Η σαπίλα βρίσκεται στον λαό που έτυχε τώρα να κατοικεί την ελληνική χερσόνησο.
        Δίχως παιδεία,οικογένεια,πίστη δεν πας πουθεν, κομμουνιστές αριστερό προδότες ψήφισαν επειδή τους υποσχέθηκαν 10 ευρώ το μήνα παραπάνω,και την μανούλα τους πουλάει η πλειοψειφεια οι οποία βέβαια μόνο Έλληνες δεν είναι.

    Comments are closed.