ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ: «ΙΕΡΟ ΑΡΠΑΚΤΙΚΟ» Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ! ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΑΡΜΕΞΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ Ι.Χ. 50.000 ΕΥΡΩ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΔΕΗ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΟ ΛΑΟ!

    Κοινοποίηση:
    teaser22-9

    Διαβάστε σήμερα στο πατριωτικό ΜΑΚΕΛΕΙΟ:

    «ΑΡΜΕΞΕ» ΜΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΕΣ, ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ Ι.Χ 50.000 ΕΥΡΩ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ COSMOCAR. ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ – ΙΧΝΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟ «ΙΕΡΟ ΑΡΠΑΚΤΙΚΟ». ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΕΓΚΥΕΣ, ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ, ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΕΣ. Όλα για τον παρά η ελίτ και η κοινωνία αργοπεθαίνει…».

    exofyllo22-9

    Διαβάστε επίσης: Αγκαλιά με τον «αρχικοριό» Δημητριάδη ο «πατριώτης» Γιαννακόπουλος – ΦΩΤΟ ΣΟΚ!

    Παραεμπόριο λαθραίων ΡΕΠΟΡΤΑΖ – ΦΩΤΙΑ!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. O Xριστοδουλος ηταν ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ & ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, αλλα επειδη ηταν ολα αυτα ΔΕΝ μας αξιζε ενας τετοιος θρησκευτικος ηγετης…..
      Στους σημερινους Ελληνες που υποταχθηκαν συνειδητα στην ΔΙΑΦΘΟΡΑ,ΤΗΝ ΡΕΜΟΥΛΑ,ΤΗΝ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΕΙΑ,ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΓΚΑΓΚΣΤΕΡΣ ΓΙΑ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ,ΣΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΑΞΙΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ [ βλεποντας μας σημερα θα φτυνουν κατα γης για το χαλι μας ] ενα ειναι σιγουρο……..
      Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ και καθε ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ…..ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ !!!!!!!!!!

    2. ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΣΤΙΝ ΣΕΙΡΑ ΟΙ ΛΟΙΜΟΥΖΙΝΕΣ ΣΤΙΝ ΟΔΟ ΑΓΙΑΣ ΦΙΛΟΘΕΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΦΤΩΧΟ ΤΡΑΓΟΠΑΠΑ ΟΙ ΒΟΙΣΜΑΤΟΥΧΟΙ ΚΟΠΡΙΤΟΜΠΑΤΣΟΙ…….ΟΥΤΕ Ο ΕΣΚΟΜΠΑΡ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΗ Ο ΤΡΑΓΟΣ

    3. Η Ορθοδοξια με τα λεφτα ειναι εχθροι. Ειδικα στον Ιερο Ναο και Οικου του Θεου απαγορευεται καθε συναλλαγη με χρηματα . παγκαρι,κερακια,δωρεα και οτιδηποτε αλλο.
      Τα λεφτα ειναι παντα με τον σατανισμο.

      Ιεροδουλε ξερουμε που ανηκεις.

    4. Δεν έχει καμία σχέση με τον Χριστό ο Κοπρώνυμος

    5. η COSMOCAR ας το έδινε σε μια φτωχή οικογένεια ή στο χαμόγελο. Λεφτά δεν έχει αυτός ο παραλής να αγοράσει;;; τι παράδειγμα δίνει

    6. Στον γαμπρό του,του ΚΚΕ,δεν του εκανε δωρο ηλεκτρικό αμαξι????

    7. ….τα ιδια εκανε και ο Φαυλος ο χριστιανος ο Μεγας.

    8. Το εκανε μαλλον επειδη σκεφτεται οικολογικά .
      Αλλωστε και στα εμβολια πρωτοστατουσε παντα η σιγανοπαπαδιά.

    9. Προσωπικά δεν αναγνωρίζω κανέναν από αυτούς ως εκπροσώπους του θεου, είναι απλά γαλοναδες χωρίς κανένα έργο, που κατασπαραζουν τα δημόσια αγαθά. Ένα μεγάλο μέρος της ελληνικής γης ( οικόπεδα-σπίτια) ανήκουν στην εκκλησία και τα νοικιάζουν αντί να τα προσφέρουν στους άστεγους και τους άπορους και μην μου πείτε για το συσσίτιο που μοιράζουν το οποίο είναι συνήθως προσφορές από άλλους όπως και η ένδυση ςι αι από απλούς ανθρώπους που τα πηγαίνουν στις εκκλησίες. Μεγάλη μπιζνα λοιπόν το παπαδαριό.

      1. Πλέον αν πας ενδύματα προσφορά στην Εκκλησία, ούτε που τα δέχονται να τα δώσουν στους φτωχούς, αλλά σε παρακινουν να τα πας κατευθείαν για ανακύκλωση σε συγκεκριμένο μέρος και να πεις ότι τα πηγαίνεις εκ μέρους της “τάδε” ενορίας. Μάλλον για να μην χάσουνε την μίζα, αν και το τονίζω αυτό, αν παίζει μίζα που προσωπικά πιστεύουμε, ότι κάτι θα παίζει. Μας συνέβηκε φέτος το καλοκαίρι στο Λουτράκι Κορινθίας. Τελικά τα δώσαμε από μόνοι μας σε ανθρώπους που πραγματικά τα είχαν ανάγκη και καλύτερα κιόλας και αποκλειστικά Έλληνες τα πήρανε και η εσωτερική χαρά και αγαλλίαση ήταν διπλή και τριδιπλη, λόγω του ότι υπήρξε και προσωπικός κόπος επ’αυτου, συν ότι βοήθησαν και βέβαια πήραν έμπρακτα και τα τέκνα μας, ένα σημαντικό μάθημα ζωής. Ο Κλήρος στις μέρες μας είναι άξιοι απόγονοι των προδοτων ιερωμενων που Σταύρωσαν τον Ιησού Χριστό, καθώς και των προδοτων παπάδων επί Βυζαντίου, μετά την Άλωση της Πόλης από τους Φράγκους και των μετέπειτα υποτακτικων στην οθωμανική τυραννία.

    10. Σε όλα τα μεγάλα ζητήματα πάντα με την “πολιτεία” ο τράγος , πολλά φράγκα λέμε , ρε ουστ…

    11. Το καλύτερο είναι ότι η ίδια η ΔΕΗ χαρίζει ηλεκτρικά αυτοκίνητα στους διευθυντές της αξίας τουλάχιστον 40.000 ευρώ.

    12. Οι μόνοι που θα εχουν
      να φάνε θα ειναι οι ιερείς οι πολιτικοι

    13. Φτου σου ξεφτυλα παπά. Όπου σκατα και βρώμα, ο Ιερονυμος τριγύρω.

    14. Να μειωθεί ο αριθμός των μητροπολιτών.
      Να εκλέγονται μητροπολίτες και έγγαμοι που πληρούν τη βασική προϋπόθεση δλδ πτυχίο θεολογικής.

    15. Ψάξτε πως αγοράστηκαν και τα αυτοκίνητα των δεσποτάδων, απορίας άξιο πως τέως βοηθός του αρχιεπισκόπου στην Αρχιεπισκοπή, νυν μητροπολίτης νέας Μητροπόλεως, κυκλοφορεί με ακριβότερο από αυτόν συμβατικό SUV, χορηγία εφοπλιστή που ακούστηκε στο πανελλήνιο.

    Comments are closed.