ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ;;; ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΡΕΥΜΑ – ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΖΟΥΝ Ή ΠΑΓΩΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ – “ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΓΛΙΣΤΡΑΕΙ Ο ΓΕΡΑΝΟΣ…” – ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗ “ΣΥΓΝΩΜΗ” ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

    Κοινοποίηση:
    kolones-ilektriko-xioni

    Βολές κατά πάντων εξαπολύει ο πρόεδρος των τεχνικών της ΔΕΗ, Κώστας Μανιάτης και τονίζει ότι πρέπει όλοι οι αρμόδιοι να συνεργαστούν σωστά για να μπορέσουν να επιδιορθωθούν οι διακοπές ρεύματος που συνεχίζουν να ταλαιπωρούν σχεδόν 1.000 νοικοκυριά.

    Μιλώντας για την κατάσταση που επικρατεί με τις διακοπές ρεύματος, ο πρόεδρος των τεχνικών της ΔΕΗ, σημειώνει πως «έχουν ακόμα πρόβλημα στην ηλεκτροδότηση σχεδόν οι ίδιες περιοχές με χθες Τετάρτη (26.1.2022). Στον Μαραθώνα, τα Σπάτα, την Αρτέμιδα, τον Χολαργό, το Χαλάνδρι, την Αγία Παρασκευή, στου Παπάγου, τα Μελίσσια, την Φιλοθέη, την Ηλιούπολη και τον Άγιο Δημήτριο. Μόνο στον Άλιμο καταφέραμε να επιδιορθώσουμε. Δώσαμε τώρα την μέση τάση. Τα προβλήματα είναι πολλά, πρέπει να δώσουμε την χαμηλή τάση».

    Ο κ. Μανιάτης επισημαίνει  ότι «αυτό που μας καθυστερεί είναι αυτά που προκύπτουν από την μη συνεργασία των πολλών. Όταν πάνε σε μια δουλειά οι τεχνικοί και δεν μπορούν να τη φτιάξουν επειδή γλιστράει ο γερανός, γιατί δεν έχουν ρίξει αλάτι οι δήμαρχοι, η περιφέρεια και άλλα πολλά και χάνονται αρκετές εργατοώρες, αυτά θα γίνονται».

    Συμπληρώνει ότι υπάρχει ανάγκη να ρίξουν αλάτι οι δήμοι για να διευκολυνθεί το έργο της ΔΕΗ. «Κάνω έκκληση οι δήμοι να ρίξουν αλάτι στις περιοχές τους. Ξέρουν που έχουν σπάσει κολώνες, που έχουν πέσει οι γραμμές, καλώδια. Για να μπορέσουμε να δουλέψουν τα συνεργεία. Και να πουν στους κατοίκους που έχουν τα αμάξια να τα μετακινήσουν γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε κινήσεις έτσι», καταλήγει ο πρόεδρος των τεχνικών ΔΕΗ.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Ο ΔΕΔΗΕ είναι ιδιωτικός, πουλήθηκε.
      Γιαυτό είναι μπάχαλο.

    2. Μη βιαζεσαι Στεφανε ερχονται και πλημμύρες

    3. Για να καταλάβουν στην Αθήνα τι τραβάμε εμείς στην Εύβοια και τη Βοιωτία. Κάθε χρόνο, μόλις χιονίσει είμαστε μια βδομάδα χωρίς ρεύμα και νερό. Για μας δεν γίνεται τέτοιος χαμουλης όμως….!!!! Εμείς μάλλον είμαστε πολίτες δεύτερης κατηγορίας.

    4. Κάποια κάτοικος άπο το νέο Βουτζά έχει κάνει έκκληση σε όποιον έχει μείνει χωρίς ρεύμα για πάνω από μία μέρα να συμμετέχει για ομαδική αποζημείωση κατά της Δεή και δεδηε. Είπε στο Οπεν στον Παυλόπουλο ότι την παίρνουν τηλέφωνο και από άλλες περιοχές. Καλό θα ήταν η Δεή και ο δεδηε να πληρώσουν κάποια χρήματα στους λογαριασμούς των καταναλωτών και αυτοί γνωρίζουν ακριβώς ποιές περιοχές και για πόσες ώρες ήταν χωρίς ρεύμα. Αν δεν βγούν να το ανακοινώσουν θα γίνουν αγωγές. Κάποια στιγμή θα πρέπει να μπαίνουν τα πράγματα στη θέση τους.

    5. Τη συγνωμη του να τη βαλει στο κωλο του ο Κουλης Χρυσος! Δεν εμεινε τιποτα ορθιο πια σ αυτη τη χωρα! Δεν μας επιτρεπει ουτε να κατοικουμε τα σπιτια μας!
      Ελεος πια με την…..επιτελικη διακυβερνηση του το κτηνος ειναι βαλτο να αφανισει τον Ελληνισμο και την Ορθοδοξια !

    6. θελετε κ αποζημειωση;;;; αχαχαχαχαχαχαχχα οσο πηραμε κ μεις περσι με τη μηδεια στη σταματα που μεναμε 6 μερες χωρις νερο κ ρευμα…. μη περμενετε τιποτα… απολυτως. ειναι αλλου οι τυποι. κ ενω δεσμευτηκαν οτι θα κανανε εζτω κ εκπτωση στο λογαριασμο δεη δεν εγινε ΠΟΤΕ!!!!!!!! ΑΛΗΤΕΣ ΟΛΟΙ. καληνυχτα ελλαδα…..

    7. κανονικά ,οσοι εχουν μείνει χωρις ρεύμα για πάω απο ενα 24ωρο , θα έπρεπε να πάνε σε ξενοδοχείο και να πληρώσουν την διαμονή τους οι δήμοι και όλοι οι ανευθυνουπευθυνοι .

    8. Ήμουν και εγώ ένας εγκλωβισμένος στην ακριτική μεσογείων. Φυσικά και θα την δεχόμουν την συγνώμη αν ήταν ένα μεμονωμένο γεγονός. Αλλά το καλοκαίρι θα έχουμε φωτιές, τον Οκτώβρη θα έχουμε τα πρωτοβρόχια κτλ. Όλα για το Θεαθηναι κατά τα αλλά προχωράμε!

    9. Δεν προλαβε να φυγει ο Παπας απ την Ελλαδα
      που τον υποδεχτηκαν μετα φανων και λαμπαδων
      της πολιτικης και εκλησιαστικης εξουσιας
      και αρχισανε οι πληγες του Φαραω να πεφτουν στην Ελλαδα

    Comments are closed.