ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΣΤΑ JUMBO – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ META TO ΤΡΑΓΙΚΟ ΣΥΜΒΑΝ – ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA – ΖHTOYN ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ!

    Κοινοποίηση:
    jumbo

    Μετά την πρώτη δυσάρεστη είδηση για τα καταστήματα, εργατικό ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 8/10 στο κατάστημα της Jumbo στο Παγκράτι, όταν τρεις εργαζόμενοι τραυματίστηκαν κατά την εκτέλεση εργασιών σε αποθηκευτικούς χώρους του καταστήματος.

    Ανακοίνωση για το σοβαρό ατύχημα, εξέδωσε η εταιρεία, η οποία επισημαίνει ότι βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των τριών εργαζομένων που τραυματίστηκαν, καθώς και ότι διενεργείται έρευνα για τα αίτια του ατυχήματος.

    Η ανακοίνωση των Jumbo
    «Σήμερα, Σάββατο 8 Οκτωβρίου, περί τις 12:00μμ, στο κατάστημα του Παγκρατίου, συντελέστηκε ένα σοβαρό ατύχημα. Τρεις εργαζόμενοι τραυματίστηκαν κατά την εκτέλεση εργασιών σε αποθηκευτικούς χώρους του καταστήματος.

    Κινητοποιήθηκαν άμεσα όλοι οι συνάδελφοι του καταστήματος, παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο ΚΑΤ και στο Λαϊκό Νοσοκομείο.
    Εκπρόσωποι της εταιρείας βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των εργαζομένων και των οικογενειών τους. Η Διοίκηση θα συμβάλλει με όλους τους τρόπους, σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, για την ταχεία ανάρρωσή τους.

    Διενεργείται πλήρης έρευνα για να προσδιοριστούν τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος και στο πλαίσιο αυτό θα υπάρξουν νεότερες ανακοινώσεις».

     Η κατακραυγή στα social media

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Ο Έλληνας και η Ελληνίδα που ψωνίζει απο εκει να τα λουστει και να στειλει και α παιδια του να δουλεψουν εκει Και να μην γκρινιάζει εδω ουφφ μας κουρασε

    2. Σε όλα τα καταστήματα έχουν αλλάξει την σειρά των ραφιων με έναν πολύ άσχημο τρόπο. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης θα είναι πολύ δύσκολο να βγει καποιος έξω. Τα έχουν βάλει σαν να είναι λαβύρινθος. Νομίζω πως είναι επικίνδυνο, αλλά δεν νομίζω να το σκέφτηκαν. Σκέφτηκαν μάλλον πως έτσι όπως έβαλαν τα ράφια, πρέπει να περάσεις αναγκάστηκα και να δεις οοολα τα προϊόντα, είτε θέλεις είτε όχι. Από εμπορικής και επιχειρηματικής πλευράς είναι …έξυπνο. Από ασφάλεια όμως δεν ξέρω. Πρέπει να το δει καποιος ειδικός.

    3. Θα αγοράζω από όπου θέλω κι όσο θέλω, ούγκανοι.

    4. Φαμπρικα εξόντωσης ελληνικων επιχειρησεων.

    5. Η κατασταση των εργαζομενων στα Jumbo ειναι προ πολλου γνωστη στο κοινο! Εργαζομενοι για τρεις κι εξηντα και σ οποιον αρεσει! Απ οτι φαινεται η κονομα κονομα αλλα να ξοδεψουμε για συνθηκες ασφαλειας εργαζομενων δεν…περισσευουνε! Βακακη ουτε το τραγικο θανατο του γιου σου φαινεται οτι δεν σεβαστηκες!

    6. Ο Μητσοτάκης το κάθαρμα το καπιταλιστικό κάνει πως δεν ακούει!
      Όπως με την κάρτα Εργάνη ακόμα να εφαρμοστεί σε όλους τους κλάδους!
      Πότε θα την εφαρμόσεις Μητσοτάκη όταν τελειώσει η τετραετία και δεν θα ξαναβγείς πρωθυπουργός ρε Αλήτη απατεώνα ξεφτίλα !

    Comments are closed.