ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΤΑΡ – “Η ΚΥΠΡΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ – ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ”

    Κοινοποίηση:
    ταταρ

    Ο Ερσίν Τατάρ προέβη σε νέο παραλήρημα αναφορικά με το Κυπριακό, μιλώντας στο συμπόσιο για το Αιγαίο και τα προβλήματα με την Ελλάδα τουρκικού πανεπιστημίου στη Σμύρνη. Ο τουρκοκύπριος ηγέτης, ισχυρίστηκε ότι οι Ελληνοκύπριοι δεν κατείχαν ποτέ την Κύπρο κι ότι το νησί θα πρέπει να μεταβιβαστεί στο Οθωμανικό Κράτος ή τη διάδοχό του Τουρκία, καθώς η Κύπρος είναι εντελώς δική τους!

    «Οι Ελληνοκύπριοι δεν κυβέρνησαν ποτέ τους Τουρκοκύπριους, αλλά οι πρόγονοί μας κυβέρνησαν την Κύπρο για περισσότερα από 300 χρόνια», υποστήριξε.

    Ισχυρίστηκε ακόμη πως ο μόνος στόχος της Ελληνοκυπριακής πλευράς είναι η «Ένωση» της Κύπρου με την Ελλάδα. «Όλοι γνωρίζουμε πώς προσπάθησαν ύπουλα να μας πάρουν την Κύπρο από τα χέρια μας», δήλωσε, προσθέτοντας ότι θα συνεχίσουν να πολεμούν μέχρι τέλους.

    «Υπάρχει τουρκικό κράτος στην ανατολική Μεσόγειο. Είναι η ΤΔΒΚ. Αυτό το κράτος οφείλει την κυριαρχία και την ύπαρξή του στο δίκαιο αγώνα του Τουρκοκυπριακού λαού. Εάν υπάρχει ειρήνη στην Κύπρο σήμερα, αυτό οφείλεται στην παρουσία των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων στο νησί.

    Διαφορετικά, η αιματοχυσία θα συνεχιζόταν. Αλλά τώρα υπάρχει ειρήνη στην Κύπρο από το 1974. Κανείς δεν αιμορραγεί. Η στρατιωτική παρουσία της Τουρκίας πρέπει να συνεχιστεί.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Γι’ αυτό λοιπόν όταν τα μεμέτια φύγουν και μείνουν οι γενίτσαροι με τους μετοίκους Τούρκους θα γίνει του συνωστισμού όπως στην Σμύρνη και όλα θα έρθουν στη θέση τους. Λίγη υπομονή ακόμα θέλει να κάνουμε

    2. Και κάποιοι δήθεν πατριώτες ασχολούνται με την άλωση της «πολης» από τους Τούρκους την στιγμή που η δική τους πόλη ήδη έχει αλωθεί κι είναι έτοιμοι να μετασχηματιστούν σε πειθήνια όργανα του συστηματος με τη θέληση τους αλλά χωρίς να το καταλάβουν.
      ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ!! ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΜΑΣ!! Ο ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΣ ΘΕΩΔΟΡΟΣ ΚΟΛΟΚΩΤΡΟΝΗΣ!!

    3. Βρε αλήτη , κλόουν, διορισμένε της Τουρκίας, ανοίγεις το στόμα σου και λες ανοησίες στην νιοστή. Βρε σκατόφατσα, αμόρφωτε ιστορία δεν γνωρίζεις; Θα έλθει ή ώρα σας, που η Κύπρος θα ελευθερωθεί εντελώς και τότε θα γίνει η παράδεισος του κόσμου. Και να δούμε που θα κρυφτείς να σωθείς.Σας έχουμε πολλά φυλαγμένα.Φροντίστε να κρατήσετε την Τουρκία στο μέγεθος το σημερινό, γιατί θα μικρύνετε πολύ.Και όσον αφορά εμένα η Κύπρος θα πρέπει να ενωθεί με την ΜΗΤΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ.

    4. στα δημοκρατικα κρατη κυβερνα η πλειοφηφια. γ’αυτο ειχες διαβατηριο παρα την κατοχη ρε βουρλο

    5. Τι διάολο καπνίζει και πίνει; Γιατί αν δεν είναι υπό την επήρεια ουσιών πώς δεν αναλογιζεται ότι κάποιοι γνωρίζουν ιστορία;

    Comments are closed.