ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΑΚΗ! “ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΦΩΦΗ ΚΑΙ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ;” ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ Α.Ε, ΤΟ ΜΕΡΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΜΑ ΤΟΥ ΠΕΘΕΡΟΥ ΤΟΥ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ “ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ”

    Κοινοποίηση:
    19a13967-eee3-4ec4-9876-8ec091e82bf2

    Απλά και χοντροκομμένα τα είπε ο Πολάκης σήμερα στη Βουλή για όλη τη συμμορία της ΝΔ και το κακό που έχει φέρει στη χώρα. Μάλλον ο κρητικός πολιτικός διαβάζει ΜΑΚΕΛΕΙΟ καθώς όλα όσα είπε σήμερα σε ζωντανή σύνδεση τα έχει γράψει αμέτρητες φορές τόσο η εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ όσο και το makeleio.gr.

    Ξεκινώντας την ομιλία του ο Π. Πολάκης, διατύπωσε ένα ρητορικό ερώτημα: Αν το καλοκαίρι του 2018, έβγαινε στη δημοσιότητα, ότι ο Αλέξης Τσίπρας και ο Ρουμπάτης παρακολουθούσαν την αείμνηστη Φώφη Γεννηματά και το δημοσιογράφο Γιάννη Πρετεντέρη, θα είχε πέσει η κυβέρνηση ναι ή όχι; Το ερώτημα αυτό δείχνει την κακομοιριά και την κατρακύλα στην οποία έχετε φτάσει προσπαθώντας να υπερασπιστείτε τα ανυπεράσπιστα”.

    Για την αναφορά στον Πρετεντέρη, υπήρξε επισήμανση πριν λίγο στο δελτίο ειδήσεων του MEGA με τον δημοσιογραφάκο αυτό που επανήλθε εδώ και μερικούς μήνες, να γελάει αμήχανα και να λέει ειρωνικά ότι “ναι, θα έπεφτε η Κυβέρνηση”.

    Σαν βλάκας χαχάνιζε επί 2 λεπτά. Αλήθεια, αυτόν τον μ@λ@κα, τον στραβοσαγονιασμένο που σιχαίνεται όλη η Ελλάδα, γιατί τον έχουν φάτσα κάρτα εκεί στο Mega;
    Δεν βλέπουν ότι ο κόσμος γυρίζει κανάλι;

    Και μετά, ξεκινάει το ξεβράκωμα. Διαβάστε τι είπε ακριβώς ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ:

    Στις ομιλίες σας χρησιμοποιείτε όλοι σας την έκφραση «διαχρονικές παθογένειες». Ναι πρόκειται για διαχρονικές παθογένειες, μόνο που είναι αυτές της ΚΥΠ της ΕΡΕ του 1950, της χούντας των συνταγματαρχών, του πατέρα Μητσοτάκη με τον Μαυρίκη και τον Γρυλλάκη το 1993 και άλλος ένας Μητσοτάκης δρόμος για τον Κοντολέοντα, τον Δημητριάδη και τον Μητσοτάκη τον νεότερο με το σημερινό σκάνδαλο.
    Στην πρώτη μου ομιλία στη Βουλή, επι των προγραμματικών δηλώσεων είχα πει ότι δεν ήρθατε για να φέρετε καμία ανάπτυξη, καμία παραγωγική ανασυγκρότηση, καμία αξιοκρατία, περισσότερες και καλύτερα αμειβόμενες δουλειές αλλά για να φτιάξετε: ένα σκληρό μηχανισμό παρακολούθησης και νομής του Δημόσιου χρήματος το οποίο ονομάσατε επιτελικό κράτος. Πήρατε την ΕΥΠ, την ΕΡΤ και το ΑΠΕ ΜΠΕ από την πρώτη μέρα υπό τον έλεγχο της Μαξίμου ΑΕ. Για να ελέγχετε και να παρακολουθείτε τους πάντες και να διαχέετε την πληροφορία όπου και όταν θέλετε.
    Νομοθετήσατε την ασυλία των τραπεζιτών, νομοθετήσατε σε εκκρεμείς υποθέσεις την απαλλαγή τους για τα δάνεια που έδωσαν αέρα στο κόμμα σας, σε άλλα κόμματα, σε εφοπλιστές και ολιγάρχες. Αυτά έψαχνε ο Κουκάκης και για αυτό τον παρακολουθήσατε. Διορίσατε Ανεξάρτητες Αρχές οι οποίες ήταν πλήρως ελεγχόμενες από εσάς ή κάποιες άλλες τις αφήσατε χωρίς προσωπικό ώστε να ακυρωθεί πρακτικά ο ρόλος τους, διώξατε τη Θάνου γιατί ετοίμαζε το πόρισμα για το πρακτορείο Άργος το οποίο ακόμα περιμένουμε.
    Υλοποιήσατε 7,5 δις απευθείας αναθέσεις στο όνομα του κορονοιού. Τι σχέση έχει ο κορονοϊός με τα έργα των Δήμων ή με το Υπουργείο μετανάστευσης; Όπου υπάρχει Δημόσιος Οργανισμός είχαμε απευθείας αναθέσεις ενώ παράλληλα χαρίζατε στους δικούς σας όπως στον Βασιλάκη της Aegean, φτιάχνατε τα σκοιλ ελικικου και δίνατε στους Φουρθιώτηδες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ (ακόμα περιμένω τα στοιχεία για το πόσους ταΐζατε με το πρόγραμμα Συνεργασία).
    Πλέον, η αστική τάξη της χώρας και οι δέκα οικογένειες που κάνουν κουμάντο, αρχίζουν να αντιμετωπίζουν την οικογένεια Μητσοτάκη και τη Μαξίμου ΑΕ, όχι σαν ένα πολιτικό διαχειριστή που τους ζητάει εξυπηρέτηση ή παράλληλα οφέλη αλλά τους ζητά να είναι συνεταίρος με μόνιμο μερτικό στις δουλειές.
    Όταν έχετε χτίσει ένα τέτοιο παρασιτικό, πελατειακό παρακράτος που το ονομάσατε επιτελικό κράτος η κορυφή του παγόβουνου είναι το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων.
    Μην έχετε καμιά αμφιβολία οι της συμπολίτευσης ότι η Μαξίμου ΑΕ σας παρακολουθούσε και μας παρακολουθούσε όλους για να ξέρει ποιος είναι ο πολιτικός σχεδιασμός, για να ξέρει τι γνωρίζουν οι δημοσιογράφοι, για να ξέρει ποιες επιχειρηματικές κινήσεις γίνονται και να παίρνει θέση. Αλλά έσπασε το καπάκι του καζανιού του παρασιτικού παρακρατικού επιτελικού κράτους που φτιάξατε.
    Φαντάζεστε ο πεθερός του Τζανακόπουλου, υπουργός επικρατείας επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, να ήταν εκτελεστικός αντιπρόεδρος της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ η οποία καταθέτει τη μοναδική πρόταση εξαγοράς της ΛΑΡΚΟ, την οποία δυο χρόνια τώρα οδηγείτε σε διάλυση, τη στιγμή που ανεβαίνει η τιμή του νικελίου; Δεν θα είχε πέσει η κυβέρνηση; Ο κ. Γεραπετρίτης που ήρθε προχθές εδώ και μας το έπαιζε προσβεβλημένος δεν προσβάλλεται που ο πεθερός του είναι εκτελεστικός αντιπρόεδρος της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ;

    Σημείωση: Ναι μιλάει για τον Περιστέρη, τον πεθερό του Γεραπετρίτη που έχει γίνει εθνικός εργολάβος που περιέργως όλοι οι “διαγωνισμοί επί ημερών Μητσοτάκη, καταλήγουν σε αυτόν…

    Και συνεχίζει ο Πολάκης:

    Και μας μιλάτε εσείς για πατριωτισμό, για ηθική, για ανάπτυξη;
    Θα βρίσκετε κάθε μήνα 1,5 δις για να μην φαίνεται η τεράστια αύξηση στους λογαριασμούς του ρεύματος; Με αυτά τα λεφτά θα παίρναμε τη ΔΕΗ πίσω και θα ελέγχαμε τη χονδρική τιμή αντί να αφήνουμε να κονομάνε οι ιδιώτες πάροχοι που έχουν γίνει πιο πλούσιοι και από τους ολιγάρχες του Πούτιν.
    Διανύετε το τελευταίο μίλι αυτή της κυβερνητικής θητείας και επειδή κάποιοι βουλευτές σας ζητάνε αλλαγή του εκλογικού νόμου σας προκαλώ: αλλάξτε τον να βγάλουμε αυτοδυναμία με 34%.

    Δείτε την ομιλία στη Βουλή:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. Θα ήθελα να δω συνεργασία Πολάκη και Κασιδιάρη. Για να ξεβρακώσουν και σκίσουν πολλά κωλαράκια.

    2. Που ήσουν ρε Πολακη όταν ξεπούλησαν την Μακεδονία οι δικοί σου;…αντε στο διαολο όλοι σας τομαρια του κέρατα ανθέλληνες προδοτες

    3. Αλλος …εξυγιαντής από δώ
      Ρε τομάρια, να σας κλείσουν σε μια φυλακή όλους μαζί και να τσακώνεστε εκεί μεσα για το ποιός έφαγε τα πιο πολλά!

    4. οι μπλε συριζαιοι εκτος απο τα νομοθετηματα που εφεραν που εδωσαν ασυλια σε τραπεζιτες, εφοπλιστες, ολιγαρχες και τηλεγιατρους που ντιλαραν υπερ των εμβολιων εφεραν και νομο για το ακαταδιωκτο πολιτικων αποφασεων που αφορουν τα εξωτερικα θεματα και που θα μπορουσε μια αλλη κυνερνηση να καθισει στο σκαμνι πολιτικους ως εθνικους μειδοτες μια που με αποφασεις τους επηρεαζουν την εθνικη μας κυριαρχια….γιαυτο εσυ πολακη και οι υπολοιποι 299 της βουλης μπορειτε και μιλατε ακομη, κουνατε το δαχτυλο και το παιζετε πατριωτες αντι να ειστε φυλακη και στο αποσπασμα για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ για την ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ……ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕ ΣΑΣ ΞΕΧΝΑΜΕ,,,,

    5. Γενιά του Πολυτεχνείου, η πιο άχρηστη γενιά Ελλήνων όλων των εποχών Η γενιά, που τα έφαγε όλα και χρεωκόπησε το κράτος. Η γενιά, που, για να σωθεί η ίδια πούλησε τα παιδιά της στο ΔΝΤ. Η γενιά που ακύρωσε τον κόπο και τη θυσία της προηγούμενης γενιάς του πολέμου. Η γενιά που με το καλημέρα, έγινε η αιτία να χαθεί η Κύπρος.

    6. Αυτό το βίντεο πρέπει να παίζει όλη μέρα παντού μπας και ξυπνήσουν τα βόδια οι ψηφοφόροι..

    7. Ποιον να διαλέξουμε;;; Κανένα από τα κόμματα της σημερινής Βουλής…όλοι συνένοχοι στα εγκλήματα των 3 τελευταίων χρόνων! Ουστ αλήτες ολοι

    8. Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε την ευκαιρία του δις και δεν κατάφερε τίποτα.Τωρα είναι φανερό ότι κανένα πολιτικό κόμμα πέρα από το τεράστιο για την δημοκρατία πλήγμα δεν έχει την δύναμη να αντισταθεί στην πολιτική Ομερτά της ΝΔ. Μήν ξεχνάμε ότι την ΧΑ την ισοπέδωσαν εν μια νυκτί πόσο μάλλον λυκοφυλα κόμματα σαν τον ΣΥΡΙΖΑ και Κιναλ πασοκ

    9. Αστα πολακη αυτα τα λαικιστικα περι της ΔΕΗ ξερεις πολλη καλα οτι αν ητανε δημοσια τωρα θα ειχε βουλιαξει οπως βουλιαξε και η ολυμπιακη…υψηλος πλυθωρισμος,το δολλαριο που εχει παρει τα πανω του την τελευταια εβδομαδα, και ο πολεμος στην ουκρανια εχουνε κανει ενα μιγμα εκρηκτικο.
      Εαν δεν αυξηθουνε αμεσα τα επιτοκια της ΕΚΤ γενναια τουλαχιστον 150 μοναδες θα γινει το ευρο κωλοχαρτο….θα την πληρωσουνε αυτοι που εχουν δανεια στης τραπεζες αλλα ειναι εμπρος γκρεμος και πισω ρεμα…καποιοι θα την πληρωνανε ετσι και αλλιως! τουλαχιστον δεν θα ειναι η πολλη.

    10. Ωραίο Ρ ποιο πλούσιοι και από τους ολιγαρχες Πουτιν αμεκανιζει. Λαικιστικα με αριστερή διάθεση και.μεγαλη τσέπη να μιλήσουμε ειλικρινά ο Πουτιν ξεκινάει έναν πόλεμο για τους δικούς του λόγους ο γέρος του Μωρια Μπαιντεν οι μάλλον η στρατιοτικοι του μαζί με Ευρωπαίους βλέπουν γερη μάσα να πουλήσουν όπλα μίζες κλπ ,,ο Μπαιντεν πετάει την Ρωσία έξω από το σιστημα χρηματοπιστωτικο κλπ ανένδοτος σε όλα δεν των άφηναν να δει διαφορετικά εκτιμήσετε σε ένα πόλεμο σκληρό Μπαιντεν Πουτιν κλπ πέφτουν όλοι επάνω στον Πουτιν για την φτωχή καταγωγή δεν είχαν κάτι άλλο να βρουν κλπ ο Πουτιν σταματάει ενέργεια Η Μερκελ ζητάει να βοηθήσει δεν την δεχοντε κλπ ,ζητάει για να τους δώσει ενέργεια ρωσικό ρούβλι κλπ η νίκη στεφετε υπέρ της Ρωσίας κλπ αφήστε να μπει ο χειμώνας ο Πουτιν δεν είναι τόσο σκάρτος να μας αφήσει χωρίς αέριο αυτοί και όλες της πηγές να δώσει πάλι θα λένε κλπ η δημοσιογράφοι ίσως ελεγχονταν και για πολλούς άλλους λόγους η Ευπ νομίζει ότι είναι ο παλιός καιρός που ο κόσμος φοβόταν κλπ αρκετά με δαύτους

    11. Βγήκανε εκ πεποιθήσεως αριστεριστές ιδιωματικοι ινστρουκτορες να εκθιασουν γενικά αντιδημοκρατικές τακτικές που οι ίδιοι χρησιμοποιούν και εργαλειοποιουν εκ φιλοσοφίας και διαχρονικά για την υπόθαλψη του κοινωνικής “στρουκτουρας” και την εμπέδωση της κουμουνιστικης προλατεριοποιησης!

    12. Κατ τα άλλα σαν Κρητικός είναι αξιαγάπητος μόνο για των εκρηκτικό του χαρακτήρα όταν λέμε αληθείς θα της λέμε από όλες της πλευρές κύριε Πολακη κλπ όσο για των στρατηγό Γρυπάρη της Ευπ ήταν και αυτός παρακολουθούμε μεταξύ τους μην βγάλει ο ένας περισσότερο από των άλλων κλπ

    13. Άσε ρε κοτοπουλάκι και εσύ με τις μαλακιες σού, δεν κοιτάτε τα χάλια σας καλύτερα γελοίοι.

    14. Τί νά μάς πεί ο γιδοβοσκός….??? Τόν είδαμε καί αυτόν όταν ήταν κυβέρνηση ο Συριζα…. ένα τίποτα ήταν μέ μαγκιά τού κώλου…!!! Ολοι τους είναι μία κλίκα από μιζαδώρους ανθέλληνες καί προδότες… πού μόνο τήν πάρτη τους κοιτάνε…γιαυτό λοιπόν στίς εκλογές πού θά γίνουν ψήφο μόνον στο κόμμα “ΕΛΛΗΝΕΣ” τού Ηλία Κασιδιάρη…. !!!!

    Comments are closed.