ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ! ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΕΤΑΕΙ ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο “ΑΥΛΙΚΟΣ” ΤΖΑNΑΚΗΣ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΑΝΤΡΩΜΕΝΟΥΣ ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    Κοινοποίηση:
    τζανακης

    Και μπορεί σήμερα τα όποια μέτρα περιορισμού να χαλαρώνουν (κατά το ελληνικό βέβαια γιατί ευρωπαϊκές χώρες έχουν κηρύξει μέχρι και το τέλος της πανδημίας) αλλά ορισμένοι (και κανείς δεν γνωρίζει αν είναι “συνεννοημένοι”) βλέπουν νέες μεταλλάξεις και πανδημία στο άπειρο…
    Και μάλιστα κάνουν αναφορές λίγο μόλις καιρό πριν την έναρξη της τουριστικής σεζόν στην Ελλάδα!

    Μέχρι το καλοκαίρι ίσως εμφανιστεί μια νέα μετάλλαξη του κορωνοϊού είπε σήμερα ο καθηγητής Νίκος Τζανάκης σε ένα νέο σενάριο τρόμου.

    Ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Κρήτης τόνισε πως ο ιός μας έχει συνηθίσει σε εκπλήξεις και πολλές φορές νομίζουμε ότι έχουμε τελειώσει, όμως αυτός δεν έχει τελειώσει.
    «Ας είμαστε προσεκτικοί. Εγώ περιμένω μια ακόμα έκπληξη από τον ιό, μια νέα μετάλλαξη μέχρι το καλοκαίρι, που ελπίζουμε να είναι η τελευταία», είπε ά ο κ. Τζανάκης.

    Τι θα γίνει με τις μάσκες
    Ωστόσο, σημείωσε ότι η κοινωνία έχει πλέον τα όπλα να αντιμετωπίσει τον ιό και να επιστρέψει στην κανονικότητα. Σε ό,τι αφορά στις μάσκες, ο καθηγητής τόνισε ότι το σενάριο να τις πετάξουμε το καλοκαίρι συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, ωστόσο σε εσωτερικούς χώρους θα διατηρηθούν για αρκετό καιρό ακόμα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    29 Σχόλια

    1. Τα θελει ο κ@λος του ….εχει ακουσει για το επικο θεαμα με τιτλο ….οταν επεφταν απανωτες οι φαπες ;;;;

    2. ΑΜΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΑ ΜΠΑΜ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ Γ@##ΣΙ ΘΑ ΦΑΝΕ ΚΑΤΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ….Ο ΛΑΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ …….ΘΑ ΣΑΣ ΛΙΑΝΙΣΟΥΜΕ…

    3. Άλλος ένας Κρητικός σωτήρας.

      Ας αναφέρει κάποιος έναν Κρητικό πατριώτη που δεν έκανε ζημιά στην Ελλάδα. ΕΝΑΝ.

      Και αν πει κάποιος Βενιζέλος, δεν έχει ιδέα από Ιστορία και το ότι είναι υπεύθυνος για πολλά δεινά του Ελληνισμού.

    4. Μητσοτάκης, Ανδρουλάκης, Τζανακης, Παυλάκης, οι τέσσερις κοπρές της Κρήτης.

    5. ΑΙΝΤΕ ΡΕ ΓΡΟΘΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΠΙΕΣ ΚΑΜΙΑ ΤΣΙΚΟΥΔΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΓΕΙ Η ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ !! ΒΛΑΧΟΤΕΛΩΝΗ

    6. KOITA MIA ΦΑΤΣΑ ΡΕ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΑ ΜΑΛ@ΚΑΣ με τα ακουστικά! ΒΡΩΜΟΓΕΡΕ ΨΩΦΑ!

    7. αραβοτουρκοκρητικος. μουνοσκυλο ταλιροφωνιας που για το χρημα πουλαει και τη μανα του..

    8. θανατικη πονη για ολα αυτα τα καθαρματα.Τιποτα αλλα

    9. Γ@μησε μας ρε τσανακι. Μας τά πρηξατε. Αρκετά!!!

    10. Ακαταδίωκτε τζανάκη που τάχα μου νοιάζεσαι για τη δημόσια υγεία επέτρεψες την τετάρτη να έχει 16.000 κόσμο στο καραισκάκι του μαρινάκη με την αταλάντα. Βγες τώρα χωρίς ντροπή στο μεγκα του μαρινάκη να συστήσεις μάσκα σε όποιον περπατάει μόνος του στο δρόμο! Θα πληρώσετε για την υποκρισία σας, είτε σε αυτόν είτε στον άλλο κόσμο, θα πάρετε αυτό που σας αξίζει για την καταστροφή που προκαλέσατε γιατί ο Θεός τα βλέπει όλα και εκεί δεν έχει κουλο-ακαταδίωκτο. Κατά τα άλλα, ζήταγες κλείσιμο εκκλησιών ακαταδίωκτε και επιτρέπεις ανοιχτά γήπεδα!

    11. Απλα αντε και στο διαβολο μαζι με τον προισταμενο σου Μητσοτακη! Ε δεν θα ψωφισουμε κι απ τη πεινα Καραγκιοζηδες! Αι σιχτιρ πια!
      Οτι φαγατε φαγατε σκατολαμογια!

    12. Κρητικός! Τι περιμένεις; Χρήμα, εξουσία και να τον έχουνε και για Θεό! Αυτοί νομίζουν πως η κόλαση είναι για τους άλλους και οι διάβολοι άγγελοι.

    13. Όποιος έχει δει το brave heart και θυμάται την σκόνη που του λιώνει την φάτσα έτσι θα την πάθει ένα τσιμεντολιθο με αλισιδα και στο κεφάλι Πόλα τα κάνατε Πόλα τα είπατε θα παρακαλάει μια μέρα να μην μίλαγε και να λέει αυτά που έλεγε

    14. Όπου τον βρείτε κάψτε τον στο αμάξι και όποιος έχει διεύθυνση να μας πει τρομοκρια λαού τέλος ώρα για δράση…διεύθυνση του μάπα

    15. Ρέ σύντεκνε δέν ντρέπεσε λιγάκι νά τρομοκρατείς ανθρώπους λόγω τής μίζας τού Εβραίου;Σχεδόν όλη ή Ευρώπη έχει καταργήσει τά επαίσχυντα μέτρα κατά τού κορωνοιού.
      Αυστρία,Γαλλία,Ολλανδία,Αγγλία.Ελβετία,Δανία,Σουηδία,Νορβηγία,Φινλάνδία,Ρουμανία,Βουλγαρία,
      Ισπανία,Πορτογαλία,Ουγγαρία,Ληθουανία,Εσθονία,Λετονία,Ιρλανδία καί πάει λέγοντας.
      Γιάννης Λάκων

    16. Στο νομοσχέδιο για την αθλητική βία έδειξε το Τουρκοκάναλο το μεσημέρι ότι πέρασαν και κάτι για ποινή φυλάκισης χωρίς αναστολή για “ρατσιστικό σχόλιο”.
      ΠΑΡΑΚΑΛΩ η ομάδα του ΜΑΚΕΛΕΙΟ να το ψάξει και να μας ενημερώσει.
      Η δικτατορία του Κούλη κάνει ότι μπορεί κατά τω Ελλήνων αλλά λίγα τα ψωμιά τους.

    17. Σ έχουμε χιλιογραμμενο στα π@π@ρι@ μας λαμογιο

    18. Άιντε ρε Σουργελο, Γυμνοσαλιαγκες
      Αντε στο δια@@#ο μλκα

    19. ΓΡΑΦΤΕ ΤΟΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΜΕΛΑΝΙ. Ο ΤΥΠΟΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΟΝΟΜΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ. ΑΝΤΕ ΡΕ ΞΕΚΟΛΛΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΠΑΝΤΟΥ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΤΕΣ? ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΑΝΔΡΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ή ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΠΑΛΙΟΑΔΕΛΦΕΣ?

    20. Kαι να εμφανιστεί νέα μετάλλαξη αυτή για να επικρατήσει θα πρέπει να προκαλεί ηπιότερη νόσηση από την Ομικρον. Επομένως ελάχιστα μας ενδιαφέρει. Αυτά διδάσκει η βιολογία και η ιολογία που ο κ. καθηγητής,προπαγανδιστής των εμβολίων, ή δεν τα ξέρει ή δεν θέλει να τα λέει. Δυστυχώς για την Βig Pharma και τα τσιράκια της η Όμικρον θα εξαφανίσει την πιο επικίνδυνη μετάλλαξη δέλτα και θα τελειώσουν και τα εμβόλια.

    21. Να τους κρεμάσουνε πρέπει όλους αυτούς τους τσαρλατάνους!

    22. ΤΙ ΨΥΧΗ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΑΙ ΡΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣΚΥΛΑ ΓΙΑΤΡΟΡΟΥΦΙΑΝΗ !!!

    23. Δεν πειραζει εσεις εδω συνεχιστε με τον ιο και τον εκφοβισμο και ολοι θα κανουμε διακοπες στις χωρες που ειναι ελευθερες ζωντοβολα.

    24. Αυτος απο την πεινα βρωμουσε το στομα του. τωρα λοιπον που ξεβρωμισε δε τα παραταει ευκολα χαχαχαχαχα

    25. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ -Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ-ΕΧΕΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ PFIZER ΤΟΥ ΒΡΩΜΟΜΠΟΥΡΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    26. Όλοι οι “Τζανάκηδες” δεν θέλουν να χάσουν την δημοσιότητα που απέκτησαν με τον κορωνοϊό.

    27. ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΘΥΡΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΠΛΩΜΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

    Comments are closed.