ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ! ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ! ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΛΗΓΜΕΝΑ ΚΡΟΥΑΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ!

    Κοινοποίηση:
    875_6904707c-6d59-4f78-9a63-3129681ed374

    Ληγμένα κρουασάν έδωσαν οι κρατικές αρχές και μοίρασαν τα στελέχη του Ελληνικού Στρατού που μέσα στη νύχτα κλήθηκαν να κάνουν «σέρβις», στους αποκλεισμένους οδηγούς της Αττικής Οδού!

    Όπως μαρτυρά και η κάτωθι φωτογραφία που μας έστειλε αναγνώστης τα κρουασάν έπρεπε να είχαν αποσυρθεί από την κατανάλωση! Εκτός από την δυσφήμιση των Ενόπλων Δυνάμεων η κυβέρνηση θέτει και σε κίνδυνο εκ νέου, την υγεία των οδηγών!

    Δείτε:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Μεχρι και το Λενακι απ το Τυμπακι γνωριζει πως η πεινα δεν κοβεται με γλυκα, αλλα αντιθετως μεγαλωνει. Ποσο ντενεκες μπορει να ειναι ακομα και ο στρατος που μοιραζει σφολιατες με μαρμελαδα ή σοκολατα σε κατασταση εκτακτης αναγκης αντι για γευματα τυπου αεροπλανου; Θα μου πειτε, υπερβολες και πολυτελειες ε;…
      ποσο δυσκολο ηταν να φορτωσουν με ειδη πρωτης αναγκης τρια ελικοπτερα και να τα στειλουν αττικη οδο, αεροδρομιο και οπου αλλου οι συμπολιτες μας βρεθηκαν σε κινδυνο ζωης εξαιτιας του ΚΑΡΓΙΟΛΗ ΓΚΑΝΤΕΜΗ;
      Ακομη και στο Αρκαλοχωρι, πεταξανε τους σεισμοπληκτους σε κουτια-ψυγεια εν μεσω χιονιά με μοναδικη επιλογη θερμανσης, τα κλιματιστικα που ολοι ξερουμε οτι δεν λειτουργουν καν σε τετοιες συνθηκες. Ξεφτιλες θα σας περασουμε στρατοδικεια. Μονο η εκτελεση σας θα μπορεσει να καταλαγιασει την οργη μας. Δεν θα προλαβετε να αυτομολησετε.

    2. ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ 2000 αποζημιωση.εχουν ομως πληρωμενα τα τελη κυκλοφοριας?

    3. Πως κάνετε έτσι ωρέ παιδόπουλα…Φρεσκοληγμένα ήτονε…

    4. Ύστερα από όλο αυτό η κυβέρνηση και ο κούλης απέδειξαν ότι νοιάζονται πραγματικά για την υγεία μας να μην πάθουμε κακό. Τι όχι;

    5. Πάλι καλά. Βοήθησαν Ελληνες καί όχι τούς λαθροπίθηκους τού κοντόχοντρου Εβραίου τού Μηταράκη.
      Γιάννης Λάκων

    6. Τη μια τους στέλνουν να κάνουν τις φιλιπινέζες στους λαθρομετανάστες τη μια τους βάζουν να μοιράζουν ληγμένα τρόφιμα στους αποκλεισμένους αντί να τα πετάξουν στη χωματερή. Εσύ κούλη αυτό θα το έτρωγες? Όχι. Να τους πιάσει εκεί και κανένα κόψιμο με τα ληγμένα όλους αυτούς να γελάει ο κόσμος μέσα στα χιόνια.

    7. Δεν πειράζει, αφού πήραμε 6 μεταχειρισμένα rafale .

    8. Με τόσο συντηρητικό που έχουν μέσα τα συσκευασμένα κρουασάν μη φοβάστε τίποτα.
      Εμείς στο στρατό τρώγαμε δεινόσαυρους και φυλαγαμε σκοπιά το χειμώνα με κάτω απο -23 C.
      Είσαστε ολοι τυχεροί μέσα στην ατυχία σας το βράδυ που αποκλειστηκατε , γιατί χιόνιζε και όταν χιονίζει η θερμοκρασία είναι πάντα ανεκτή.Εαν ξαστερωνε και είχε πραγματικό πολικό ψύχος πολύ κατω απο τους 0 , πχ -15 και -20 θα είχε πεθάνει πολύς ηλικιωμένος κόσμος και στα αυτοκίνητα και στα σπίτια που έμειναν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.
      Μπαμ μπαμ υποθερμία και ανακοπή με τη μία.

    9. Βρηκαν ευκαιρια να ξεφορτωθούν τα ληγμενα…….. ερε καταντια ρεζιλια φτου σας

    10. Δεν φτάνει που φροντίζουν και για την ανακούφιση του εντέρου σας εφαρμόζοντας το πρωτόκολλο του ήφαγα και χέστηκα ζητάτε και τα ρέστα. Αιδώς όλοι έχουν δικαίωμα στο χέσιμο.

    11. Διχιλιαρο στα σώματα ασφαλείας κ στους στρατιώτες που υπηρέτησαν στην Αττική οδό
      Δεν είναι ορντινατζα τους
      ΦΩΝΑΞΕ ΤΟ
      Στεφανε!!!

    12. Κάνανε τον Ελληνικό Στρατό εργάτες της Αττικής Οδού….. Γελάνε στην Άγκυρα…..

    Comments are closed.