ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ! ΑΥΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ! ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ ΤΖΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΛΟ: «Η ΚΑΜΑΛΑ ΧΑΡΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ»(ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    μπαιντεν χαρις

    Ο Τζο Μπάιντεν ο οποίος είναι φανερό πως πάσχει από άνοια αναφέρθηκε χθες σε ομιλία του στην Καμάλα Χάρις ως «εκλεγμένη πρόεδρο».

    Ο πραγματικός εκλεγμένος πρόεδρος έκανε δηλώσεις σχετικά με την κρίση COVID-19 στο Ντέλαγουερ όταν έκανε αυτό την παραδοχή.

    «Ελπίζω ότι ο πρόεδρος θα προτρέψει ξεκάθαρα και ξεκάθαρα όλους τους Αμερικανούς να πάρουν το εμβόλιο μόλις είναι διαθέσιμο», δήλωσε ο Μπάιντεν.

    «Το πήρα για να ενσταλάξει η εμπιστοσύνη του κοινού στο εμβόλιο. H εκλεγμένη πρόεδρος Χάρις έκανε το δικό της σήμερα για τον ίδιο λόγο », συνέχισε αφού η Χάρις έλαβε το εμβόλιο νωρίτερα την Τρίτη.


    Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τζό Μπάιντεν αναφέρεται στην Καμάλα Χάρις ως πρόεδρο, δημιουργώντας σοβαρά ερωτήματα αφού είναι ευρέως γνωστό πως πιθανόν να έχει υπάρξει συνεννόηση πριν τις εκλογές ο Μπάιντεν να παραιτηθεί επικαλούμενος λόγους υγείας, για να κυβερνήσει η «άφθαρτη» Χάρις.

    Μάλιστα πριν λίγες μέρες ο Τζο Μπάιντεν είχε δηλώσει πως αν διαφωνήσει κάπου με την Χάρις «θα αναπτύξει μία αρρώστια και θα παραιτηθεί»

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    36 Σχόλια

    1. Ήταν που ήταν αρπαγμένος α έκανε το εμβόλιο ο παππούλης και τον αποτελείωσε.

    2. 0 ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΥΡΙΟΙ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΟΙ 220 ΑΓΩΓΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΘΕΙΑ ΘΑ ΑΝΟΙΧΘΟΥΝ ΣΤΙΣ 6 ΙΑΝ.21 ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΗ ΧΑΜΟΣ!!!Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΗ!!!!!ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΕΡΒΕΡΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΗΔΗ ΣΥΝ ΤΑ ΝΤΟΜΙΝΙΟΝΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΨΗΦΟΙ ΑΠΟ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΛΠ.ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΦΗΦΟΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟΝ ΜΠΑΙΝΤΕΝ!!!!

      1. Αμερικανος αναλυτης εκλογων συμπερανε οτι μια ψηφος του Τραμπ προσμετρουνταν σε 0,82 ενω μια ψηφος του Μπαιντεν σε 1,23 με τον τροπο που καταμετρηθηκαν! Αν ειναι δυνατον δηλαδη για τι μεγεθος νοθειας μιλαμε πεντακαθαρο και να μην τους στελνουν στα κατεργα. Οι νεοταξιτες ειναι αποφασισμενοι για ολα γιατι αν χασουν χαθηκαν. Ιδωμεν.

    3. Η ΝΤΠ θα την κάνει πρόεδρο μέσα στον πρώτο χρόνο. Θα τους γαμισει τη χώρα η αντιχριστη. Χειρότερη και απο τον Ομπαμια.

    4. “Μονο” οι Αμερικάνοι δεν τους ψήφισαν..
      Μύγα τσε τσε σας τσίμπησε εκεί στο μακελειό..??
      FAKE NEWS ✂️✂️✂️✂️✂️✂️✂️✂️✂️✂️✂️✂️✂️✂️✂️✂️✂️✂️✂️✂️✂️✂️✂️✂️✂️✂️✂️✂️✂️✂️✂️✂️✂️✂️✂️

    5. Συμφωνώ με τον Ανώνυμο, αν και δεν καταλαβαίνω ποιον εννοεί ερπετολάτρη. Μήτσο από τα Σούρμενα, εμείς θα δώσουμε λόγο στο Θεό για το τομάρι μας, όσοι έχουν παιδιά και για τα παιδιά τους, αυτοί για εκατομμύρια. Δεν σώνονται με τίποτα! Όταν μόνο τέτοιοι κυβερνούν το λαό, πώς να ξυπνήσει ο λαός;

    6. Ο μπάσταρδος έδραμε να συγχαρεί τον παιδόφιλο. Θα έχει προσωπική πείρα στην πουτανοοικογένεια των Μητσοτάδηκων. Γι’ αυτό δεν ήθελαν τον Χρυσό για γαμπρό, για να μη δει τις πορνείες τους. Κάτι είδε ο Μπακογιάννης και τον έφαγαν για να τού κλείσουν το στόμα!

      1. Στο Μπακογιάννη πάτησε όλη η οικογένεια για την πολιτική σταδιοδρομία της από τον Κώστα τον επονομαζόμενο και αποστάτη μέχρι τον γυιό του (τον ντορογυιό) που μισεί το γεγονός ότι η επιτυχία του
        βασίζεται στην καταγωγή του και όχι στα προσόντα του.

    7. Ο κόσμος δεν τους ψήφισε όπως νομίζουν στην Ελλάδα. Έγινε μεγάλη νοθεία αποδεδειγμένα. Τίποτε άλλο παρά περήφανος που ψήφιζα τον κ.Τραμπ αλλά δυστυχώς οι νεοταξιτες δεν τον θέλουνε για συγκεκριμένους λόγους. Εσείς εκεί στην Ελλάδα πάντα τον κατηγορείτε αλλά αν έρθετε μόνο για 1 μέρα στην Αμερική θα καταλάβετε τι μεγάλο έγκλημα είναι η εκλογή Μπαιντεν/Χάρις.

    8. θα φανουν τα ουμπαλα του xαρουλη σαν του μιχαλακη ειναι…αυτη καλε του χουσειν που την φωναζανε στο μπλακ χαουζ μισελ…

    9. Η Νέα Τάξη πραγμάτων έκανε πρόεδρο αυτό τό σκύβαλο καί μέ τήν μεγαλύτερη εκλογική απάτη τής Αμερικής έκλεψαν τήν προεδρία τού καλύτερου προέδρου τής Αμερικής Ντόναλτ Τραμπ.
      Γιάννης Λάκων

      1. Γιάννη Βλάκων, ο τραμπότουρκας πήρε π@λο – χώνεψέ το αυτό καλά. Αν σε πειράζει, ξύδι
        Σα βλάκας που είσαι, νομίζεις οτι εμεις οι Ελληνες θα ξεχάσουμε τη στήριξη/ προστασία που παρείχε ο τραμπότουρκας στον γύφτο τον ερντο. Κάνεις λάθος, δεν ξεχάσαμε.
        Ξύδι αγοράκι, η μόνη λύση. Και τράβα και μια τουρκία μας και προφανως τους αγαπάς

        1. Αστο “Έλληνα” παλιωσε η καραμέλα.
          Οι Ελ ληνες δεν τρώνε τόσο κουτόχορτο όσο νομίζετε. Στην τρύπα σου τώρα φιδι!

          1. Αστο μεγάλε, το κόλπο δεν πιάνει πια. Δεν ξερεις τι να πεις και λές για καραμέλες και κουτοχορτα. Εισαι τουρκόφιλος, γι αυτό προσπαθείς να αλλάξεις τη συζήτηση. Απέτυχες.
            Οι Ελληνες ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να ξεχάσουμε το γύφτο τον τραμπ και το πως συνεργάστηκε με το μόγγο.
            Αν δε σου αρέσει βλάκων, ξύδι αγόρι μου. Και ασε τις καραμέλες για εκει που περνάνε.

            1. Ναι, ναι ο Τραμπ είναι φιλότουρκος και η Ντόρα με το Φίλη τουρκοφάγοι. Άντε στην τρυπα σου τώρα. Ας ελπίσουμε να μην έχουμε πάλι καμια εθνική καταστροφή με τους Δημοκρατικούς όπως στα Ίμια.

        2. Φίλε δεν είναι μόνο η Αμερική που δεν στηρίζει την Ελλάδα! Κοίτα γύρω σου και βρες μου μια χώρα που θα στήριζε αυτούς τους πουλημένους που σας έχουν ξεπουλήσει και έχουν γεμίσει την χώρα με αφρικανους και εάν πείτε και καμία κουβέντα τρώτε και φυλακή. Κακα τα ψέματα η Τουρκία Έχει χτίσει κύρος και όλοι την υποστηρίζουν έχει όλα τα εργοστάσια της Ευρώπης και την πολεμική βιομηχανία της Αμερικής εσείς τη έχετε ούτε ταχύπλοο δεν φτιάχνετε το αγοράζετε από την Μέρκελ!!!

      2. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων φταίει που οι αμερικάνοι είναι μαλάκες; Η Νέα Τάξη Πραγμάτων φταίει που οι Έλληνες είναι ο πιο μαλακισμένος λαός στο Σύμπαν και ψηφίζει από την μεταπολίτευση προδότες ανθέλληνες και κλέφτες; Είχαν και από τη μεταπολίτευση τσιπάκια, εμβόλια με RNA, τσιπάκια και 5G; Ξυπνήστε ρε όρνια. Ποια Νέα Τάξη Πραγμάτων και μαλακίες; Εσείς όλοι οι ηλίθιοι είστε η Νέα Τάξη Πραγμάτων. Η ηλιθιότητα που επικρατεί στον πλανήτη είναι η Νέα Τάξη Πραγμάτων. Αναλάβετε κάποτε τις ευθύνες σας και μη τα ρίχνετε τα φταιξίματα της κατάντιας σας στους άλλους και σε Νέες Τάξεις Πραγμάτων…

        Μήτσος από Σούρμενα

        1. Η απαντηση σε ολα ειναι ναι Μητσοβλακα.Η Νεα ταξη δεν εγινε χθες αλλα ειναι μια συνωμοσια αιωνων που θα θλοποιειθει στισ μερες μας.Δουλευουν εδω και χιλιαδες χρονια να φανταστεις η ημερομηνια της εναρξης της παγκοσμιας κυβερνησης εχει δοθει απο το 77 κωδικοποιημενη και θα γινει σε μερικα χρονακια.
          Αυτο δεν σημαινει βεβαια οτι πολλοι ηλιθιοι ειναι εναντια στην ΝΤΠ χωρις να ξερουν πολλα και γινονται ερμαιο της παραπληροφορησης των ΝΤΠ για να τους δειχνει ηλιθιους

      3. 0 ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΥΡΙΟΙ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΟΙ 220 ΑΓΩΓΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΘΕΙΑ ΘΑ ΑΝΟΙΧΘΟΥΝ ΣΤΙΣ 6 ΙΑΝ.21 ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΗ ΧΑΜΟΣ!!!Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΗ!!!!!ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΕΡΒΕΡΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΗΔΗ ΣΥΝ ΤΑ ΝΤΟΜΙΝΙΟΝΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΨΗΦΟΙ ΑΠΟ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΛΠ.ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΦΗΦΟΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟΝ ΜΠΑΙΝΤΕΝ!!!!

    10. Εδώ στο Ελλαδισταν ψηφίζουν Τσιπροκουληδες!!! Οπότε και οι Αμερικανοί ψηφίζουν τον 80 χρόνο sleepy Joe.

    11. Δεν φταίνε σε τίποτα οι Ινδοί, που έχουν αρχαίο πολιτισμό, αν η καμπάλα χάρις είναι αυτή που είναι, όπως δεν φταίμε και εμείς οι Έλληνες για τους κούληδες και τους τσίπρες!!!

    12. ……ρε τι γινεται στην διαστημικη εποχη [!!!!!] που ζουμε…………ανθρωπινα διποδα της ερημου του Σινα , οι λεγομενοι και γυφτοι να ζουν πλεον σε κτιρια και οχι σε σκηνες παρδαλες…..

    13. ΑΜ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΊ ΠΟΛΊΤΕΣ! ΜΕ ΝΟΘΕΊΑ “ΚΈΡΔΙΣΑΝ”
      ΘΑ ΓΜΘΟΥΝ ΟΜΩΣ…

    14. Tο άλλο το χαμένο κορμί ο βρωμύλος ο αστρατεύτος ερπετολάτρης Ιεχωβάς της Μασονικής ομάδος ΟΕΑ των τριών ατόμων στέλνει email στην Ανθελληνική προδοτική Εισαγγελία Αθηνών ζητώντας την φυλάκιση του Χίου γιατί με τα άρθρα του λέει διεγείρει και προτρέπει τον κόσμο σε επανάσταση.Βρε γαμημένε Μποχώρ Ιεχωβά Τουρκοσπορε έχεις το τσιράκι σου στην Γερμανία και κάνει οτι θέλει εκ του ασφαλούς λόγο αποστασεως.Θα τον βρούμε όμως κάποτε και θα σας πάμε χορεύοντας.
      Θα τον κλάσεις τα αρχιδια τον Χίο διότι έχει όλους εμάς τους χιλιάδες Πατριώτες για πλάτη βλάκα.Και μην ξεχνάμε πως ο Γερμανο πουστης πράκτορας Απόστολος Παπανακος πρέπει να εξηγήσει την αστυνομία κατά πόσο τυχαίο ήταν να γράψει στο κακουργηματικο ιστολόγιο του πρίν δεχθεί ο Στέφανος την επίθεση ότι πρέπει να πάει στα θυμαράκια.Βρείτε τώρα αμέσως πουστηδες Εισαγγελείς ποιός καριολης επιτέθηκε στον Χίο.

    15. Αν οριστικοποιηθεί η εκλογή του slippyjho με την αποδεδειγμένη νοθεία, τέλος οι ΗΠΑ… Έρχεται η Λαϊκή βοθροκρατια….

    16. Αφου καταφερε η Ινδια που ειναι μεσα στην βρωμια να εχει δικο της τον προεδρο της Αμερικης, ας το βουλωσουμε ολοι

    17. Ενα άρθρο που είχα διαβάσει έλεγε ότι η ΝΤΠ έβαλε σαν μπροστινό το ερείπιο Μπαιντεν για να βγει και μετά με πρόφαση τα προβλήματα υγείας που έχει,να αναλάβει η Χάρις.Ο μαλ…ς ο Τραμπ φταίει που δεν τους έκλεισε μέσα ενώ έχει στοιχεία.

    18. Δε τους εκατσε με τη Χιλαρυ και θα βαλουν το τραβελι να κυβερνησει.

    19. Και νεκροί τους ψήφισαν, σηκώθηκαν από τους τάφους και ρίξανε το φακελάκι τους😆

    20. Το έλεγαν αυτό πριν γίνουν εκλογές, ότι ο επόμενος πρόεδρος της Αμερικής θα είναι μαύρη γυναίκα.

    Comments are closed.