ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΔΥΣΤΥΧΩΣ! Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΙΤ! Η ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ: “ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ – ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ”

    Κοινοποίηση:
    ιερωνυμος

    Eγκύκλιο απέστειλε η Διαρκής Ιερά Σύνοδος προς όλους τους ναούς προκειμένου να διαβασθεί την Κυριακή, κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας.

    Μέσω της εγκυκλίου, η ΔΙΣ καλεί τους πιστούς να ακούν τη φωνή της επιστήμης και των ειδικών οι οποίοι ενημερώνουν τους πολίτες προτείνοντας τις ενδεδειγμένες λύσεις.

    Η ΔΙΣ ξεκαθαρίζει ότι το εμβόλιο δεν έρχεται σε καμία αντίθεση με την Αγιογραφική, Κανονική και Πατερική Διδασκαλία της Εκκλησίας.

    Τονίζεται μάλιστα ότι η Εκκλησία εμπιστεύεται την κοινότητα των ιατρων η οποία αγωνίζεται νυχθημερόν για την απαλλαγή από την πανδημία.

    Στην εγκύκλιο τονίζεται ότι ο Δημιουργός για να απαλύνει τον πόνο των ανθρώπων από τις ασθένειες μας χάρισε την ιατρική επιστήμη και τα φάρμακα, επισημαίνοντας ότι στην Καινή Διαθήκη ο ίδιος ο Κύριος τονίζει την αναγκαιότητα της Ιατρικής Επιστήμης.

    Σε ειδική έκδοση με τίτλο «Οι χριστιανοί μας ρωτούν για το εμβόλιο και οι γιατροί μας απαντούν», η Εκκλησία γνωστοποιεί τις ερωτήσεις που έθεσαν Ιεράρχες στη Σύνοδο της 13 Ιουλίου στον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, και τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα, εκφράζοντας προβληματσιμούς και απορίες κληρικών και λαϊκών χριστιανών μελών της εκκλησίας της Ελλάδας.

    Διαβάστε ολόκληρη την εγκύκλιο της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου:

    Εγκυκλιον_Σημειωμα

    Διαβάστε τις 12 ερωτήσεις και τις απαντήσεις για το εμβόλιο που ετοίμασε η Εκκλησία ειδικά για τους πιστούς:

    ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    32 Σχόλια

    1. Βασίλειος Καυσοκαλυβίτης το 2011: “θα κλείσουν τις Εκκλησίες και η Θεία Κοινωνία θα γίνει σε στερεά μορφή και σφραγισμένη για να μην κολλάνε αρρώστιες οι πιστοι!

      https://choratouaxoritou.gr/?p=98322&cn-reloaded=1

    2. Και που ν ακουσετε τον αντιστοιχο της Κυπρου Χρυσοστομο!!!
      Θα σας απολυσω ολους απο την αρχιεπισκοπη ειπε αν δεν εμβολιαστειτε και προσθεσε οτι οι μητροπολεις που δεν το εφαρμοζουν,ας μην περιμενουν λεφτα για συμπληρωμα μισθοδοσιας!!!
      Και ενταξει αν ηταν ενας ανθρωπος εκτος εκκλησιας,αλλα τετοια κακια δεν περιμενεις να ακουσεις απο αγιο ανθρωπο!!!

    3. Ιμάμηδες παπάδες και χότζηδες δεσπότες στα τέσσερα στα τέσσερα προσκηνημένοι τραγογένηδες ιησσουήτες της ορθοδοξίας

    4. Ο χριστος κολλησε ιο ..και μεταδιδει τον θανατο στους πιστους του..
      Ειδου ο βασιλεας των ουρανων που ποιμένει τον αγιο θανατο των τεκνων της Ελλας.
      Ειδου ο αλαχ .

      ξυλωμα και παλουκωμα στα ρασοφορα ραβινικα οντα που μας το παιζουν μπροσταριδες λαμογια παιδεραστες αναξιοι τραγοι

    5. Η ώρα ζυγωσε δαίμονες.Ο θεός κοιτάει και ξεχωρίζει την Ήρα από το στάρι.Μετα θα αφήσει να έρθει η Ειμαρμένη. Τέρμα ο φασισμός του συνταγματικού τόξου .κάτω η χουντα της Βουλής. Λευτεριά στους πραγματικά δημοκράτες Έλληνες εθνικιστές

    6. Τόσο κήρυγμα δεν κάνετε ποτέ ούτε για τον Θεό όσο κάνετε για το εμβόλιο!! Απ´ ο,τι κατάλαβα αφήσατε τον Θεό και θεοποιήσατε το εμβόλιο στον βωμό του χρήματος και της εξουσίας. Να το χαίρεστε λοιπόν μια και αυτό προσκυνάτε και θα προσκυνάτε από δω και πέρα.

    7. την κυριακη στην εκκλησια αν ο παπας παει να διαβασει αυτο το εκτρωμα θα γινει χααααμος

    8. Ερώτησε κάποτε ένας μοναχός τον αββά Παμβώ:
      «Αλήθεια γέροντα, θα αλλάξουν οι συνήθειες και οι παραδόσεις των χριστιανών (στα έσχατα χρόνια) και δεν θα υπάρχουν ιερείς στις εκκλησιές;»
      Και ο Γέροντας απάντησε:
      «Εκείνο τον καιρό θα ψυχραθεί η αγάπη των πολλών και θα πέσει μεγάλη θλίψη. Θα γίνουν επιδρομές εθνών. Μετακινήσεις λαών, αστάθεια στους βασιλείς, ανωμαλία στους κυβερνήτες, οι ιερείς θα γίνουν άσωτοι και οι μοναχοί θα ζουν με αμέλεια. Οι ηγούμενοι θα αδιαφορούν για τη δική τους σωτηρία αλλά και του ποιμνίου τους. Θα είναι όλοι τους πρόθυμοι και πρώτοι στα τραπέζια και εριστικοί. Οκνηροί στις προσευχές αλά πρόθυμοι στην καταλαλιά, έτοιμοι για κατηγορία. Δεν θα θέλουν ούτε να μιμούνται ούτε αν ακούνε βίους και λόγους Γερόντων, αλλά κυρίως θα φλυαρούν και θα λένε “αν ζούσαμε κι εμείς στις μέρες τους, θα αγωνιζόμασταν και εμείς”. Οι επίσκοποι πάλι των καιρών εκείνων θα δείχνουν δουλικότητα προς τους ισχυρούς, θα βγάζουν τις αποφάσεις ανάλογα με τα δώρα που θα παίρνουν και δεν θα υπερασπίζονται τους φτωχούς, όταν θα κρίνονται. Θα θλίβουν τις χήρες και θα καταταλαιπωρούν τα ορφανά. Ακόμη θα εισχωρήσει και στον λαό απιστία, ασωτία, μίσος, έχθρα, ζήλεια, φιλονικία, κλεψιά, μέθη, έξαλλες διασκεδάσεις, μοιχεία, πορνεία, φόνοι και διαρπαγές».
      Είπε τότε ο αδελφός: «Και τί θα μπορεί να κάνει κανείς σε τέτοιους δύσκολους καιρούς;»
      Και ο Γέροντας απάντησε:
      «Παιδί μου, σε τέτοιες ημέρες θα σωθεί εκείνος που θέλει και προσπαθεί να σώσει την ψυχή του και αυτός θα ονομαστεί μέγας στη Βασιλεία των Ουρανών».

    9. Σύμφωνα με πληροφορίες ,ο Ιερώνυμος σε 1-2 μηνες θα παραιτηθεί λογω θέματος ” υγειας” κ θα αναλάβει ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος Γαβριήλ Παπανικολάου, αυτός είναι ο εκλεκτός της μεγάλης πρεσβείας …

    10. Δεν θυμάμαι ποτέ στο παρελθόν να ανακατεύτηκαν οι Φαρισαίοι τόσο πολύ με ιατρικά θέματα. Τόσα χρόνια κοινωνούσαν ανθρώπους χωρίς να ξέρουν αν έχουν κάποια μεταδοτική ασθένεια π.χ. ηπατίτιδα, τώρα ξαφνικά τους έπιασε ο πόνος για το ποίμνιο. Ο διάβολος πρώτα στην εκκλησία θα μπεί για να χλεύασει και να ξεφτιλίσει, τρανταχτό παράδειγμα η παιδεραστία στο Βατικανό καθώς και η ομοφυλοφιλία στην Ορθόδοξη Εκκλησία. Που είναι τα πνευματικά τους όπλα αντιμετώπισης του διαβόλου, η πίστη τους; Ύστερα κρίνουν αυστηρά τον λαϊκό που κάνει αμαρτίες λιγότερο σοβαρές απο τις δικές τους.

    11. Αυτός ο τράγος φταίει για όλα,αν η εκκλησία ήταν απέναντι του δεν θα τολμούσε τίποτα, ψοφα ολιγιστε

    12. Ρε ούτε μας εκπροσωπείτε ούτε επηρεάζετε κανέναν! Παλιά κάνατε δημόσιες σχέσεις με τον άθεο τσίπρα και σήμερα με τον μητσοτάκη που πήγε φανερά και στη μπιλντεμπεργκ. Μόνο η εκκλησιαστική περιουσία σας νοιάζει και τα αξιώματά μας. Η πλειοψηφία δεν θέλει ούτε να σας βλέπει. Μας εκφράζει ο ιερέας που μπήκε με τον σταυρό μπροστά στον σκάι, που συνεργάζεται με τον τούρκο ατζούν! Μας εκφράζουν οι απλοί ιερείς που ήταν στο συλλαλητήριο της προηγούμενης Τετάρτης και θα είναι και απόψε. Γιατί απόψε οι απλοί ιερείς θα είναι, δεν θα είναι ούτε ο Ιερώνυμος ούτε ο Πειραιώς που έχω αγανακτήσει να τον ακούω να πλέκει το εγκώμιο του Μαρινάκη και ξέχασε παλιά που μίλαγε για Πρέσπες, παράδοση και ελληνισμό! Και σήμερα δεν λέει τίποτα για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς! ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΙΣ 7 ΑΔΕΡΦΙΑ.

    13. Οι απαντήσεις στις ερωτήσεις είναι σχεδόν στο 100% αντιεπιστημονικά ψεύδη. Και αυτό από καθηγητές της ιατρικής. Πολλοί θα πιστέψουν τα ψέμματα μόνο και μόνο επειδή έχουν τίτλους αυτοί που τα γράφουν. Τραγική η κατάσταση.

    14. Γράφουν «Ἡ ἐλπίδα ἔχει ἀνατείλει γιά ἐπιστροφή στήν κανονικότητα, ἀλλά, κυρίως, γιά τήν ἀνεμπόδιστη συμμετοχή στά Θεῖα Μυστήρια τῆς Ἐκκλησίας μας, μέ κορύφωση τήν Κοινωνία ὅλων μας κατά τό Μυστήριο τῆς Θείας Εὐχαριστίας.»

      Αυτοί μας λένε ότι θέλουν την προστασία του εμβολίου για να λάβουν το Σώμα και το Αίμα του Ιησού Χριστού. Επιβεβαιώνουν την περσινή βλασφημία που αρνήθηκαν την Θεία Κοινωνία στους πιστούς για να τους «προστατέψουν από πιθανή μόλυνση». Η Ελπίδα τους που είναι; Στον Ιησού Χριστό ή στον BIll Gates και στα εμβόλια του; Πολύ σκοτεινά και πονηρά τα μονοπάτια.

    15. το κλουβι με τις τρελες…..κακο ψωφο ολοι σας παλιοτομαρα….

    16. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΣΚΑΤΑΛΒΑΝΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ…..

    17. Πεστα Μαρία38

      Η επίσημη εκκλησία της ελλάδος,

      υπηρετει ξενα συμφεροντα αλλα,

      μισθοδοτουνται απο τους φορους μας.

    18. Περα απο το βρωμερο μπολι …….. για το QR (μπαρκοουντ) ουτε κουβεντα ……..ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ👎👎👎👎

    19. Όχι της πουλημένης και μιζαδορικης καθοδηγουμενης ιατρικης και επιστήμης

    20. Τόσο η Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία με την στάση της υπέρ τών εμβολίων, όσο και η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία που θεωρεί αμαρτία όποιος δεν πάει να εμβολιαστεί, είναι πλέον ξεκάθαρο ότι οι ηγεσίες των, έχουν δηλώσει υποταγή στη νέα τάξη πραγμάτων. Φυσικά ο Θεός δεν πρόκειται να αφήσει το ποίμνιο του να πλανάται από ανθρώπους με ατζέντα αιρετική έως σατανική, γι’αυτό θα έχουμε σύντομα γεγονότα που θα συγκλονίσουν την ανθρωπότητα μέσα από τα οποία θα εκπληρωθούν οι προφητείες, και η βασιλεία του Κυρίου Ιησού Χριστού θα γίνει ορατή ώστε να δώσει δύναμη στους πιστούς. Προετοιμαστείτε.

    21. Όταν τελειώσουμε με τον covid δεν θα υπάρχουν πλέον θρησκείες.

    22. Προμηθευτείτε άπειρο πασατέμπο τώρα ξεκινάνε όλα.

    23. Η επίσημη εκκλησία της ελλάδος αποτελεί από άκρη ως άκρη την απόλυτη αίρεση. Δεν πρέπει ο κόσμος να πατά το πόδι του σε αυτές τις εκκλησίες και να μη συμμετέχει στα μυστήρια. Είναι ανάθεμα. Δεν θα πούμε (χαριστικά) οτι είναι αίρεση απ το 1924 με το ημερολόγιο, αλλά τελευταία έχουν γίνει πράγματα που δεν είχαν γίνει ποτέ: Σύνοδος Κολυμπαρίου= αποδοχή όλων των θρησκειών (αιρέσεων) ως θρησκείες αγάπης, αρα δεν ισχύει το “εις μιαν αγίαν καθολική και αποστολική εκκλησία”. Παράπτωμα με αποδοχή του αιρετικού πατριάρχη της Ουκρανίας. Κλείσιμο εκκλησιών στους πιστούς. Μάσκες στα ιερά. Αλλαγή ώρας Ανάστασης, και πάσχα με εβραίους. Και πλέον φτάνουμε στο σήμερα με την προώθηση ενός εμβολίου με τα “τόσα χαρακτηριστικά”. Η εκκλησία του Χριστού πλέον βρίσκεται “στην έρημο” όπως λέει η Αποκάλυψη.

    24. ουστ ρε κοπροσκυλα ποιοι νομιζετε οτι ειστε; Ουτε το χριστο εκπροσωπειτε ουτε εμας τιποτα δεν ειστε

    25. ΟΥΣΤ ΤΡΑΓΙΑ , ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΟΛΟΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ , ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ Η ΑΚΛΗΡΟΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ , ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ Η ΑΧΡΙΣΤΟΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ , Η ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ – ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ , ΒΕΝΖΙΝΑ & ΦΩΤΙΑ ΚΑΨΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ , Η ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝΕ ΣΤΟΝ ΛΑΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΒΟΛΟ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΕΙΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝΕ & ΟΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ , ΘΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΝΑ ΑΝΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΡΑΚΙ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ , ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΤΑ ΜΑyΡΑ ΚΟΡΑΚΙΑ Η ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΕΚΕΙ , ΟΥΣΤ-ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΑΝΩΜΑΛΟΙ.

    26. ΟΥΣΤ ΤΡΑΓΙΑ , ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΟΛΟΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ , ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ Η ΑΚΛΗΡΟΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ , ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ Η ΑΧΡΙΣΤΟΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ , Η ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ – ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ , ΒΕΝΖΙΝΑ & ΦΩΤΙΑ ΚΑΨΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ , Η ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝΕ ΣΤΟΝ ΛΑΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΒΟΛΟ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΕΙΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝΕ & ΟΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ , ΘΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΝΑ ΑΝΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΡΑΚΙ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ , ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΤΑ ΜΑΡΑ ΚΟΡΑΚΙΑ Η ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΕΚΕΙ , ΟΥΣΤ-ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΑΝΩΜΑΛΟΙ.

    27. Καμία υπακοή σε αρνητές του Χριστού. Εμείς υπακουμε μόνο στον Κυριο Ημών Ιησού Χριστόν. Έξω οι προδοτες!

    28. Δηλαδη ο Ιησους Χριστος η Παναγια εχουν παψει να ειναι η Ζωοδοχος πηγη για τους μισθωτους ιερωμενους! Φοβουνται το κορωνοιο και κρυβονται να μην εμβολιαστουν! Αθλιο το σκεπτικο των δηθεν ιερωμενων! Ο Χριστος και νεκρους ανεστησε!
      ΝΤΡΟΠΗ!! Θα πεσει φωτια να μας καψει@!

    29. Τραγοπαπάδες δήλωση για τον γκέι παπα που σας έκαψε, τον ανώμαλο παπά που ασελγούσε σε ανήλικες, κάνατε????ε ???
      Πόσους γκει παπάδες και ανώμαλους παιδόφιλους έχετε στο ποίμνιό σας??Καμιά δήλωση, καμιά έρευνα γι αυτού???
      Ψοφίστε όλοι σας τραγόπαπες

    Comments are closed.