ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – “ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΞΙΦΟΛΟΓΧΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ” – ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ…Ή ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ;;;(ΕΙΚΟΝΑ)

    Κοινοποίηση:
    0x0-catchupahaberhd720p2020082820200828200828160821-1598620306487

    Μια αποκάλυψη βόμβα έκανε ο Τούρκος πρώην Υπουργός Μπουλέντ Ακασαρλί. Όπως δήλωσε σε συνέντευξη που έδωσε σε Τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο, το 1987 συνάντησε τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη στα πλαίσια μιας συνάντησης για την Ένωση των Δημοκρατικών Κομμάτων που έγινε στη Βιέννη .

    Εκεί σε μια τριμερή συνάντηση που έγινε μεταξύ του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, του Τουρκούτ Οζάλ και του Προέδρου του Δημοκρατικού κόμματος της Κύπρου στην οποία ήταν παρών, ο Κ. Μητσοτάκης ανέφερε τα εξής ” Η Δημοκρατία στην Ελλάδα δεν ήρθε σε καμιά περίπτωση λόγω της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η ξιφολόγχη του Τουρκικού στρατού έφερε τη Δημοκρατία στην Ελλάδα” χωρίς να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις ενώ συνεχίζοντας είπε “Ίσως χρωστάω τη ζωή μου στους Τούρκους” με τον Τούρκο Υπουργό να λέει ότι προφανώς αναφερόταν στην εποχή της επταετίας που αρχικά ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης κατέφυγε στην Κωνσταντινούπολη.

    Εκτός κι αν συμβαίνει κάτι άλλο που εμείς δεν γνωρίζουμε…

    Πάντως, ανεξαρτήτως τι είχε πει τότε ένας πολιτικός που δεν ζει σήμερα, όλο το ρηματικό σκηνικό με δηλώσεις, προπαγανδιστικές ιστορίες και κεμαλοερντογανικά αναθέματα και χειροκροτήματα (όπως οι πανηγυρισμοί των Τουρκαλάδων που σαν χθες μπήκαν και έκαψαν τη Σμύρνη, σφάζοντας και ρημάζοντας σαν βάρβαρο έθνος αλητήριων και κοινών φονιάδων), εντάσσεται σε ένα γενικότερο κλίμα οθωμανικής αντεπίθεσης, την οποία όταν την πάρει χαμπάρι η Ευρώπη, μπορεί και να είναι αργά, κυρίως γι’ αυτούς. Γιατί εμείς τους Τούρκους τους ξέρουμε και μάλιστα πολύ καλά.

    Το θέμα δημοσίευσε του Τουρκικό δίκτυο ahaber και αυτό μας κάνει περισσότερο επιφυλακτικούς όσον αφορά την αξιοπιστία της είδησης.

    Χωρίς τίτλο

    Θ.Μ

    Από την Εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ του Σαββατοκύριακου

    Πάρτε καθημερινά το ΜΑΚΕΛΕΙΟ και μάθετε με λεπτομέρειες αυτά που οι άλλοι ΣΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ

    1sk.indd

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. Απο αυτη τη σιχαμερη φαρα ΟΛΑ να τα περιμένουμε 😠

    2. Η δήλωση έγινε μετά τις ανακοινώσεις Φλωράκη και Παπανδρέου για το Σισμίκ η λίγο πιο πριν;

    3. Ο αρχιπροδότης ψευτοεθνάρχης Καραμανλής χάρησε την Κύπρο μας στους Μογγόλους με συνέπεια ο Μαφιόζος Μητσοτάκης και τα σκουλήκια που γέννησε να λυμαίνεται τη χώρα μας και να έχει γίνει δισσεκατομυριούχος από τα ξεπουλήματα της πατρίδας μας.
      Και η συνταγή; Μπούκωσε λεφτά τα κανάλια, έφτιαξε κανάλια παραπλάνησης.

      Γαμώ το σπίτι όσων τον ψήφισαν

    4. Μετά το “η Κύπρος κείται μακράν” τώρα μαθαίνουμε και το “Η ξιφολόγχη του Τουρκικού στρατού έφερε τη Δημοκρατία στην Ελλάδα”. Φανεροί δωσίλογοι και απάτριδες.

    5. Για ποια δημοκρατια μιλανε Για την προδοσια της πατριδας για τις κλεψιες τους που τρωνε με χρυσα κουταλια και ο λαος πειναει Για την ατιμωρησια σε οτι παρανομο κανουν οι πολιτικοιΓια δανεια που χαριζουν στους δικους τους και δεν τα εξοφλουν ποτε Για την βρωμια της τηλεορασηςΓια την πραβολη της κλεψιας της ανωμαλιας Να την χαιρονται την κ@λοδημοκρατια τους οι βρωμιαρεοι επικινδυνοι σκουλικογκεουλες

      1. σωστα τα λες ΕΛΛΗΝΙΔΑ συμφωνω απολυτα μαζι σου οσο για το ατομο αυτο ειναι γνωστη και η καριερα του στην κατοχη αμα μαθεις μια τεχνη δεν την ξεχνας και σου φερνει πλουτο

      2. Να ξέρεις ότι οι ψηφοφόροι τους που ακόμη τους ψηφίζουν είναι σαν να λένε ναι και στις προδοσίες τους δλδ ναι σε χυμενο αθώα αίμα, ακόμη μπράβο τους λένε αν μπείτε στις σελίδες τους στα ΜΜΕ, γιατί να σε σεβαστεί ο οποιοσδήποτε ξένος σαν χώρα και να σε βοηθήσει?

    6. Παπαριες, καμαρωτες.. οση “Δημοκρατια” ηρθε στην ελλαδα απο το 74 και μετα αλλο τοσο εγω ειμαι ελαφαντας.
      Την κυπρο την πουλησαν οι Ελληνες πολιτικοι (κωλομπινεδες του Ευταξια) σαν ανταλλαγμα με την “Δημοκρατια” του δοσιλογισμου της αρπαχτης, της μιζας και της ρεμουλας …. αυτο ειναι αληθεια.
      Αλλα Δημοκρατια δεν ειδαμε ποτε, το βλεπουμε και σημερα αυτο.
      Απαγορευονται οι συναθρισεις, κλειστα τα μαγαζια μετα τα μεσανυχτα, μασκες … λογω “ΑΟΡΑΤΟΥ” κωρονοιου
      φτωχια και μιζερια και δεν μπορεις ουτε να αναπνευσεις. αν παλι τους ενοχλεις κατ εξακολουθηση σου στελνουν και πληρωμενους φονιαδες… για ποια δημοκρατια αναφερεστε ;;;;;;;;;

      1. Οχι πουστια της Βρετανίας εινε το κυπριακό όπως και τώρα βοηθάει την Τουρκία

        1. Λες να είναι ΑΟΖ Τουρκία με Ψευδοκράτος με Βρετανική Βάση στο Ακρωτήρι και μετά Ισραήλ.
          ΄Όχι μόνο απαιτούν και βάσεις, όχι μόνο δεν έδιναν ανεξαρτησία και πριν το 1960 προσπαθούσαν να δημιουργήσουν μειονοτικό θέμα, ζητάνε και ΑΟΖ εκεί.
          Ελλάδα η μόνη χώρα που το 1943-1944 ήταν στο πλευρό ‘συμμάχων’ που είχαν υπό κατοχή ελληνικό έδαφος, Κύπρος και Δωδεκάνησα (Ιταλία ‘σύμμαχος’). Οι Βρετανοί ήταν ενάντια να δοθούν τα Δωδεκάνησα στην Ελλάδα, πήρε 4 χρόνια το θέμα για το μόνο συμμαχό τους στην περιοχή!

    7. Στέφανε μην ξεχνάς το δικό σου θέμα, πρέπει να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο

    8. google : ahaber , στην αρχικη σελιδα πατα στο μεγενθυτικο φακο γραψε : baba mitsotakis , μπορεις να μεταφρασεις το κειμενο και το βιντεο , και να το αποθηκευσεις , δωστο στους ρωμα να το παιζουν οταν πουλαν πατατες στις γειτονιες

    9. Γνωστά αυτά… Λίγο πριν την τουρκική εισβολή στην Κύπρο… Σε μυστική συνάντηση Καραμανλή – ετσεβιτ στην Γαλλία…. Ο κουφός Σερραίος φέρεται να είπε στον Αβέρωφ…. Ότι μόνο με μια Εθνική τραγωδία θα πέσει το στρατιωτικό καθεστώς στην Ελλάδα… Με λίγα λόγια…. Πούλησαν το μισό σχεδόν νησί της Κύπρου… Για να επανέλθει η δημοκρατία τους και οι χαραμοφαηδες πολιτικάντιδες στην εξουσία..

      1. Στο Σερραιος και κουφός , πρόσθεσε και το κωλομπας….Για να είσαι απόλυτα ακριβής.
        Προσυπογράφω, ακριβώς έτσι έχουν τα πράγματα.

      2. Προσθετω οτι στη συναντηση περα απο Καραμαν,Αβερωφ ,Ετσεβιτ ηταν κ ο Κισιγκερ

      3. Μόνο που το “στρατιωτικό καθεστώς” έπεσε το 1973 και η Εθνική τραγωδία συνέβη το 1974 !

        1. Ένα μήνα και λιγότερα μετά τον Πόλεμο του Γιομ Κιπούρ, 24 Οκτωβρίου 1973 με 17 Νοεμβρίου 1973 η 24 ημέρες. Το δε καθεστώς της επταετίας ανέλαβε 1.5 μήνα πριν τον Πόλεμο των 6 ημερών, δηλαδή 21 Απριλίου 1967 με 5 Ιουνίου 1967 που είναι 44 ημέρες.

    10. Πρέπει να είναι αλήθεια γιατί εδήλωσε όταν έφυγε από Ελλάδα με πλοίο για Τουρκία το 1967 ήταν στη Κωνσταντινούπολη σε ξενοδοχείο Και αμέσως τον κάλεσε ο υπουργός οικονομικών της Τουρκία και είχαν ουίσκι μαζί Είπε δε ότι οι Τούρκοι πάντα έτσι ήταν είχαν μπέσα και ντομπροσυνη
      Ο αποστάτης ο εφιάλτης το όργανο των ΗΠΑ και του κοκου Γλύξμπουργκ όπου πήγαινε έφερνε τη καταστροφή

    11. Ο οίκος Γκινες ανακοινωσε την ελλαδα ως νεο κατοχο πλεον των παρακατω…. ρεκορ:
      Ξεφτιλισμενη κυβερνηση: Νο 1
      Κρατος-παγκόσμια ξεφτίλα: Νο 1
      Οικονομια του κ…λου παγκοσμιως : No 1

      ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΩΤΙΑ ! ! !
      και ΟΛΑ αυτα, τα οφείλουμε στο δημόσιο μας! Στους δημοσιους μας λοιπόν, αντε, και του χρόνου,…….δεκαπλασιοι ! ! !

    12. όπου υπάρχει καπνός υπάρχει φωτιά. οι Τούρκοι ξέρουν πολλά μυστικά όλα αυτά τα χρόνια για το πουλημένο πολιτικό προσωπικό της χώρας μας και δεν θα διστάσουν να τα βγάλουν όλα στην φόρα

    13. Χρωσταει την ζωη του γιατι ο βρυκολακας γεννηθηκε απο εβραιους που γλυτωσαν απο τον διωγμο που ειχε κανει η ισπανια και τους μαζεψε στην θεσσαλονικη και στην πολη ο τοτε σουλτανος.
      Αυτο ενωει ο βρυκολακας.
      Η τουρκια παντα ηταν η σφηγκοφωλια των εβραιων οπως και η θεσσαλονικη και ειναι και ενας λογος που η μακεδονια αργησε να ελευθερωθει.
      Ειναι και ο λογος που ο εβραιος τσιπρας εκ ισπανιας εδωσε την μακεδονια στους σκοπιανους για μεγαλη χαρα του σιωνισμου και των στοων.
      Και δεν ειναι τυχαιο οτι οι εβραιοι ονομαζουν την θεσσαλονικη δευτερο τελ αβιβ.
      Τωρα τι σχεση εχουν οι εβραιοι με την θεσσαλονικη απλα το οφειλουν στον σουλτανο και γιαυτο η τουρκια ηταν παντα το αγαπημενο παιδι των σιωνιστων και φυσικα των ουνων μογγολων χαζαρων γερμανων.ουνα φατσα ουνα ρατσα με την χωρα που εχει μονο ποινικο μητροω σαν την τουρκια την γερμανια και την χαζαρια.

    Comments are closed.