ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ! ΜΑΣ ΛΟΙΔΩΡΕΙ Ο ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΣ ΤΗΣ ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ: «ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ – ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΒΡΗΚΑΝ 300 ΑΤΟΜΑ ΤΟ 2020» – ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ(ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    Τζιχάτ Γιαϊτζί

    O εμπνευστής της Γαλάζιας Πατρίδας και του τουρκο-λιβυκού μνημονίου, απόστρατος ναύαρχος και πρώην αρχηγός του τουρκικού ΓΕΝ, Τζιχάτ Γιαϊτζί, συνέχισε τις πολεμικές προκλήσεις κατά της Ελλάδας.

    Μιλώντας στον τουρκικό τηλεοπτικό σταθμό Ulusal Kanal, ο Τζιχάτ Γιαϊτζί εμφανίστηκε απόλυτα βέβαιος ότι η Τουρκία μπορεί να γονατίσει την Ελλάδα, και μάλιστα χωρίς να χρειαστεί να πολεμήσει.
    «Σήμερα στην Ελλάδα, αν υπάρξει περίπτωση πολέμου, δεν θα μπορούν να βρουν στρατιώτες να πολεμήσουν» είπε ο Τούρκος απόστρατος, προσθέτοντας ότι «Το 2020 θα προσλάμβαναν (στον Στρατό) 1500 άτομα και με το ζόρι βρήκαν 300 άτομα».

    «Με το ζόρι βρήκαν 300 άτομα» συνέχισε, «ενώ σ’ εμάς όχι 1.500 άλλα 250 χιλιάδες άτομα προσλαμβάνονται και υποβάλλουν αίτημα ένα εκατομμύριο άτομα» συμπλήρωσε.

    «Αν σήμερα, να μη δώσει ο θεός βέβαια, υπάρξουν στην Τουρκία 50 ή 30 ή 40 μάρτυρες, το δικό μας έθνος αυτό θα το αντιμετωπίσει με σιωπή, υπομονή και σταθερότητα, ενώ οι μάνες και οι πατεράδες θα πούνε “Να είναι καλά η πατρίδα”» τόνισε.

    «Στην Ελλάδα δεν μπορεί να υπάρξει ούτε ένας, μόλις υπάρξει ένας στην Ελλάδα θα γίνει χαμός, θα γίνει χαμός στην Ελλάδα» είπε.
    Και κατέληξε: «Η Τουρκία μπορεί να γονατίσει την Ελλάδα χωρίς καν να πολεμήσει. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Χωρίς να πολεμήσει την γονατίζει».

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Πολεμάω και σκοτώνω εν αμυνει μόνο αν ο διπλανός μου φοράει Σταυρό.

    2. Ιστορικε….ξερουμε τι εγινε στις θερμοπυλες εν τελει…το διδαγμα ειναι οτι 300 Σπαρτιατες κ λιγοι αλλοι σκοτωσαν 20-30 χιλιαδες μονοι τους γιατι ηταν οι καλυτεροι πολεμιστες της εποχης δεν μασησαν γ την πατριδα τους κ αν δεν ειχαν προδοθει θα σξοτωναν τους πενταπλασιους μεχρι να τα παρατουσανε οι Περσες που ηρθαν περιπου 400.000 χιλιαδες Στρατος οκ ανθεληνα Ιστορικε της Πλακας

    3. Όλη η Ευρώπη έχει γραμμένο τον Μιζοτακη στα αρχ…ια της.

    4. Είναι απολύτως σωστός.
      Γι’ αυτό το λόγο, επειδή δεν υπάρχουν πια Ελληνες εντός Ελλάδας, η χώρα είναι τελειωμένη, διαμελισμένη και δεν το ξέρει ακόμα.
      Οσοι προλαβαίνετε κάντε την άμεσα!!!

    5. Στην Ελλάδα από τότε που ξεκίνησε η κρίση το 2008 άμα βγει προκήρυξη για θέσεις στο στρατό δηλώνουν χιλιάδες, προφανώς λόγω ανεργίας και δημοσίου. Το ελληνικό κράτος δεν έχει χρήματα να προσλάβει και να εκπαιδεύσει προφανώς επαγγελματικό στρατό και όσο θα βαθαίνει η κρίση τόσο περισσότερο μικρότερος και ανίκανος θα γίνεται και ο στρατός. Απλά πράγματα.

    6. Παπαριες λεει..300 πηγαν αεροπορία,300 ναυτικό,πεζικό 1000 μόνο τόσους θέλανε για τώρα…θα πάρουν 5-10000 εποπ.
      Πόσοι κάνανε αίτηση ?
      Πάνω από 10.000

    7. Μογγολε ειμαστε ετοιμοι να σας τσακισουμε..οσοι ξερουν ιστορια σας μισουνε κ θελουνε εκδικηση…υπαρχουν Πατριωτες Ελληνες…αρκει να παρουμε διαταγη..θα σας σκισουμε αλυπητα ειδικα για τα μαρτυρια των 450 χρονων σκλαβιας..Κυπρο … Ιμια..Ηλιακης..ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ

      1. Τετρακυμία εν κρανίω (και όχι απλά τρικυμία)…

    8. Αυτά που λέει είναι αλήθεια.
      Ποια Ελληνίδα μάνα λέει σήμερα: <<>>
      Και αυτό γιατί έχουν ένα μόνο παιδί και τα υπόλοιπα τα έκανε έκτρωση.
      Τουλάχιστον το 10% των παιδιών στα σχολεία δεν γεννήθηκαν στην Ελλάδα.
      Ζούμε σε μια χώρα που δίνει πόλεμο με τον “αόρατο εχθρό”(ιό) και τον χάνει ακόμα και με εμβόλιο, ενώ τα τουρκικά πολεμικά φτάνουν ως την Ραφήνα.
      Ζούμε στην χώρα που ξοδεύει πολλά δις σε στρατό και αστυνομία, που είναι Νο1 χώρα της ΕΕ σε αναλογία αστυνομικών ανά κάτοικο, και τα σύνορα είναι τόσο τρύπια που περνάνε δεκάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες.
      Η Αρμενία έχασε τον πόλεμο με το Αζερμπαϊτζάν γιατί είπε στις ΜΚΟ που είναι τα ναρκοπέδια για την ασφάλεια των μεταναστών, και οι ΜΚΟ πούλησαν τις πληροφορίες στο Αζερμπαϊτζάν.

    9. Τι να μας πεις ρε κατσαπλια , άντε να φορέσεις κάνα δαχτυλίδι ακόμα και πρόσεχε μην σκίσεις κάνα καλσόν , ή δεν το λες ότι τα βράδια φοράς καλσόν ;

    10. Μογγολε ξερεις τι εστι Ελλην ;; Εχει αρχηγο την Παναγια και τον Ταξιαρχη.

      1. Α, καλά, εσύ το έχεις χάσει εντελώς…
        Ποια Παναγία και ποιος Ταξιάρχης εν έτει 2021;
        Σε ποια σπηλιά ζεις;

    11. Άκου Μογγόλε…
      Κάποτε ένας Έλληνας με όνομα Λεωνίδας μαζί με 300 Έλληνες σφάξανε περίπου 100.000 Πέρσες.
      Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν θα το επαναλάβουμε;

      1. Είσαι εντελώς ανιστόρητος.
        Ο Λεωνίδας εσφαγιάσθην αλύπητα από τους Πέρσες και ηττήθηκε θανατηφόρα.

    12. Η πολιτική της απαξίωσης των στελεχών των ΕΔ και το δημοσιοϋπαλληλικό ύφος που πολλοί από αυτούς έχουν μπορεί να οδηγήσει σε ολέθρια αποτελέσματα.

    Comments are closed.