ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ – ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ ΜΕ ΘΑΝΑΤΟ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΥ ΑΣΘΕΝΟΥΣ – ΤΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΗΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ…

    Κοινοποίηση:
    Nosokomeio1

    Αυτά συμβαίνουν όταν η κυβέρνηση δεν έχει σχέδιο και πρόγραμμα για να αντιμετωπίσει τον κορωνοϊό. Ένας Αλβανός φέρεται να σκότωσε τον 76χρονο στον Ερυθρό Σταυρό γιατί τον… ενοχλούσε ο αναπνευστήρας του ασθενή!

    Ο ένας διασωληνωμένος και ο έτερος με ψυχολογικά -όπως αναφέρεται- προβλήματα. Το κοινό τους σημείο; Ασθενείς με κορωνοϊό! Στο ίδιο δωμάτιο καθότι δεν υπάρχουν κλίνες και δωμάτια. Αποτέλεσμα; Ο ένας νεκρός και ο άλλος στο στόχαστρο της Αστυνομίας.

    Όλα ξεκίνησαν όταν οι γιατροί χθες το απόγευμα εντόπισαν το μηχάνημα του 76χρονου ότι είχε σταματήσει να λειτουργεί αλλά δεν λειτούργησε και η μπαταρία που θα έπρεπε να τεθεί σε λειτουργία μόλος σταματήσει το βασικό μηχάνημα, με αποτέλεσμα ο ασθενής να πεθαίνει.

    Όπως όλα δείχνουν, τη “ζημιά” έκανε ο έτερος ασθενής, Αλβανικής καταγωγής, ο οποίος ενοχλήθηκε από τον θόρυβο του αναπνευστήρα.
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. Αλβανοί τζιχατιστες και όλη η Σάρα και η Μάρα…
      Αντε επιτέλους να κάνει την κίνηση ο Ερντογαν να ξεκινήσει η εθνοκαθαρση.
      Πρώτα οι προδότες βέβαια και μετά τα λαθροπιθήκια.

    2. θα έκανα μήνυση στον Διευθυντή και την Προϊσταμένη της Κλινικής και αγωγή στο Νοσοκομείο. Άφησαν ανήμπορο άνθρωπο σε δωμάτιο με ψυχοπαθή δολοφόνο. Αυτά είνα τα κρεβάτια εντατικής που λένε κάθε μέρα ότι έχουν στα κανάλια;

    3. Υποθέτουμε ότι ο 76 χρονος δολοφονημένος παππούλης έχει παιδιά και συγγενείς. Για τέτοιους λόγους μην αφήνετε ποτέ μόνο του, τον δικό σας ασθενή. Εάν οι γιατροί δεν άφησαν δίπλα του, κάποιον συνοδό. Πρέπει να τιμωρηθούν ανάλογα με το αποτέλεσμα που προκάλεσαν. Με δικαιοσύνη καθαρή δίχως παραπλανητικές δικηγορίες.

    4. Βάλτε του τον αναπνευστηρα στον κωλο να δουλεύει στο φουλ…

    5. Ο μπαλατσινος να στειλει αμεσα τον τηγανοκεφαλο να νοσηλευθει στη πατριδα του.Οι αλβανοι μας βριζουν μαζι και ο πρωθυπουργος τους και μεις τους γιατρευουμε.Στα τσακιδια…

    6. ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΤΟΥΡΚΟ ΑΛΒΑΝΑΡΙΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΕΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΣΤΑ ΠΡΩΗΝ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΦΟΝΟΥΣ ΤΩΡΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ……………..ΕΠΕΙΔΗ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ΟΞΥΓΩΝΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ…………ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΓΚΑΒΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΟΝΥ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ..ΣΑΜΑΡΑΣ…ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΤΑ ΑΛΒΑΝΑΡΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΑΛΜΑ ΣΤΙΝ ΠΡΕΖΟΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΣΤΙΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 93 ΚΑΝΑΝ ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ

    7. ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΟΝ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟ ΣΩΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΙΖΑ ΗΤΑΝ ΑΛΒΑΝΟΣ!!!! ΜΕ ,,,ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ……. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΣΙΑ ΝΑ ΝΟΣΗΛΕΥΘΟΥΝ ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕςΣ ΜΕΝΟΥΝ ΑΠ ΕΞΩ??

    8. Aλβανοκέφαλος που δεν γνωρίζει την διαφορά μεταξύ αναπνευστήρα και βραστήρα.Και τα 2 κάνουν θόρυβο όταν λειτουργούν και σταματούν όταν τα βγάζεις από τη πρίζα.Σοβαρά τώρα,βλέποντας την κατάσταση στη χώρα με όλα αυτά τα αμόρφωτα αποβράσματα που μας έχουν κατσικωθεί στο σβέρκο,πρέπει να σκεφτούμε ότι το μέλλον του έθνους μας διαγράφεται τουλάχιστον ζοφερό..

    9. Μπανανια το μεγαλειο σου..και που σαι ακόμα..θα βλέπουμε κ θα ακούμε πράγματα κ καταστάσεις αδιανόητες!!

    10. παλι αλβανος; Ακομη και αρρωστοι να ειναι σκοτωνους τους αλλους αρρωστους διπλα τους…
      Αιτια θανατου τωρα ποια ειναι; Αλβανος ή κοροιδοιος;

    11. Είδες το αλβανικό καθίκι ?? Έφαγε ήπιε στην Ελλάδα και σκοτώνει ανενόχλητος !!!
      Και φυσικά σεσημασμένος…σε λίγο τα νέα….

    12. Οι γιατροι εκει φταινε που τους βαζουνε μαζι. Δεν ξερανε οτι δυο πιθηκια στο ιδιο κλουβι δεν κανουν?

      1. Ναι οπωσδήποτε, φταίει κυρίως αυτός που ήταν σε κώμα…

    13. Τσιοδρα βαλτον και αυτον στα θυματα του κορονοιου οπως αυτον που ελεγες περσι οτι ειχε εγκεφαλικο η κατι τετοιο και τον εβαλες θυμα κορονοιου. Μεχρι τοτε με δουλευες, τοτε αρχισα να καταλαβαινω οτι υπαρχει και παραμυθι. Αντι να κοιταξετε να φτιαξετε το χαλι με τα νοσοκομεια, στο μονο που βλεπω επαγγελματισμο ειναι για το εμβολιο. Φτιαξατε και μεγαλα κεντρα εμβολιασμου την ωρα που δεν υπαρχουν νοσοκομεια. πως σε αυτο το κρατος-μπουρδελο νοιαζεστε τοσο για τα εμβολια και ολα τα αλλα δεν σας νοιαζουν; να πιστεψω για μιζες που λενε ολοι η θε με πειτε ψεκασμενο; Γιατι εσεις οι “μη ψεκασμενοι” δειτε τι δημιουργησατε, σωτηρη θρησκευομενε που απαγορευσες και τις βαφτισεις.

    14. χαλαστηκαν οι τυποι που δεν τον ξεκαναν αυτοι αλλα ο αλβανος;;; Ε ας παρει ο Αλβανος το 35χιλιαρο, μην τα θελουν και ολα δικα τους!!

      1. ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΑ ΦΙΛΕ.
        ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΑΠΑΝΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ

        1. Έτσι κι αλλιώς τον αχρηστοάχρηστο απ’ το υστέρημά μας τον καλοτρέφουμε…

    15. θάνατος από κορωνοϊό με υποκείμενο νόσημα χαλασμένη μπαταρία….

    Comments are closed.