ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ – ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ! (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    MEZOURA-SYGEDRWSH-PAME-ARTHROU

    Μέχρι και μεζούρα επιστράτευσε το ΠΑΜΕ προκειμένου να πείσει ότι εφαρμόζει τα μέτρα ασφαλείας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού στην συγκέντρωση που πραγματοποιεί στην πλατεία Συντάγματος παρά τις εκκλήσεις περί του αντιθέτου από την κυβέρνηση.

    Λίγο πριν τις 10 το πρωί ο χώρος μπροστά από τη Βουλή είχε γεμίσει με διαδηλωτές του ΠΑΜΕ που κάθονταν σε συγκεκριμένα σημάδια τα οποία νωρίτερα είχαν τοποθετήσει στο οδόστρωμα και το πεζοδρόμιο οι διοργανωτές της συγκέντρωσης.

    Δείτε φωτογραφίες από την προετοιμασία:

    22622515
    22622514
    22622513
    mezoura-pame3
    mezoura-pame2
    mezoura-pame1

     

    Συνολικά για το κέντρο της Αθήνας έχουν προαναγγελθεί 17 συγκεντρώσεις ή διαμαρτυρίες. Εκτός από τη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, στις 11:00 συνδικάτα του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα θα κάνουν παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Εργασίας και θα ακολουθήσει πορεία προς το Σύνταγμα, με τήρηση των μέτρων προστασίας.

    Δείτε φωτογραφίες από τη συγκέντρωση:

    5074373
    5074374
    5074347
    5074372
    DIM_1537
    5074378

    Λόγω της 24ωρης απεργίας ακινητοποιημένα θα είναι σήμερα ο ηλεκτρικός (πρώην ΗΣΑΠ) και τα τρένα σε όλο το σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας συμπεριλαμβανομένου και του Προαστιακού της Αθήνας.

    Κανονικά, αντίθετα, θα λειτουργήσουν μετρό (γραμμή 2&3), τραμ, λεωφορεία και τρόλεϊ, όπως αποφάσισαν τα σωματεία των εργαζομένων. Ωστόσο δεν θα πραγματοποιούνται τα δρομολόγια του μετρό στο τμήμα Δουκ. Πλακεντίας – Αεροδρόμιο και αντίστροφα.

    Από την πλευρά τους οι αστυνομικοί, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, θα κάνουν συστάσεις προκειμένου να τηρούνται αποστάσεις ασφαλείας μεταξύ των διαδηλωτών.

    Όπως επισημαίνουν χαρακτηριστικά πηγές του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ «όσο μειώνονται τα μέτρα και οι περιορισμοί, τόσο αυξάνεται το μερίδιο της ατομικής ευθύνης όλων μας».

    Πέτσας: Αντιμέτωποι με πρόστιμα όσοι συμμετέχουν σε συγκεντρώσεις

    Αντιμέτωποι με πρόστιμα θα είναι εκείνοι που θα συμμετέχουν σε συγκεντρώσεις, σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα.

    Ο Στέλιος Πέτσας, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, δήλωσε ότι «εμείς καλέσαμε όλες τις πολιτικές δυνάμεις και τα σωματεία να καταλάβουν ότι το συμφέρον της εργασίας είναι η έξοδος από την κρίση, η επιστροφή στην κανονικότητα, ο περιορισμός της ύφεσης. Στο πλαίσιο αυτό είναι σαφές ότι οι συναθροίσεις μπορούν να μας πάνε πίσω.»

    Ερωτηθείς για τη στάση της ΕΛ.ΑΣ την Πρωτομαγιά, ο κ. Πέτσας τόνισε ότι είναι επόμενο να επιβάλλει πρόστιμα, σημειώνοντας ότι «δεν επιτρέπονται οι συναθροίσεις, όποιος συμμετέχει παραβιάζει τον νόμο». Σχετικά με το ενδεχόμενο διαδηλωτές να χρησιμοποιήσουν την επιλογή 6 (για σωματική άσκηση) με SMS στο 13033 για να αποφύγουν τα πρόστιμα, ο Στέλιος Πέτας απάντησε:

    «Αυτό είναι επιχειρησιακό θέμα της αστυνομίας. Η δική μας δουλειά είναι να επισημάνουμε ότι δεν επιτρέπονται οι συναθροίσεις. Το πολιτικό μήνυμα της ημέρας είναι ότι θέλουμε να προστατεύσουμε τον κόσμο της εργασίας. Αυτό θα γίνει διατηρώντας την ύφεση στα “ρηχά”».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    79 Σχόλια

    1. τωρα θα φταιμε εμεις αν αυριο ξεχυθουμε στους δρομους;;στο φιναλε κραταμε και μια κοκκινη σημαια στο χερι και κανενας δεν θα μας ενοχλησει. απλα πραγματα ρε παιδια και απορω πως δεν το σκεφτηκαμε τοσον καιρο.

    2. και τι εκανε η αστυνομια;;τιποτα βεβαια οτι κανουν οι αριστεροι ειναι σωστο και δικαιο. εδω εκαψαν 4 ατομα στην μαρφιν και δεν τους πειραξε κανεις. οτι κανουν ολοι οι αλλοι ειναι λαθος εγλημα και φασισμος και και και. ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ.

    3. Η ξευτίλα σε όλο της το μεγαλείο. Καμμία υπακοή στους νόμους του κράτους. Πάντα έκαναν ότι ήθελαν χωρίς κανένα σεβασμό στο κοινωνικό σύνολο και στη δημόσια υγεία. Μετά απορούμε για το ποιοί φταίνε για όλη την κρίση που έχει περάσει η Ελλάδα μετά την μεταπολίτευση. Τα αριστεροκουμούνια φέρουν όλη την ευθύνη και μόνο αυτοί. Θεωρώ απάράδεκτο να κάνουν οι Χριστιανοί Ανάσταση στο σπίτι τους κι αυτά τα ρεμάλια να συναθροίζονται για να γιορτάσουν τι? Ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν.

    4. Δεν υπάρχουν Έλληνες κομμουνιστές.
      Όταν κανείς γίνει συνειδητός κομμουνιστής παύει να είναι Έλληνας.
      Γι αυτό και το κόμμα λέγεται Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος
      και όχι Ελληνικό Κομμουνιστικό Κόμμα.

      (Στρατής Μυριβήλης)

    5. Χίο εντάξει έσπασες όλα τα ρεκόρ. Η Νέα Δημοκρατία κυβερνά και εσύ τα βάζεις με όλα τα άλλα κόμματα. Μπράβο σου. Εγώ θα την ψηφίσω

    6. Παλι στο 5% θα ειναι οποτε γινουν εκλογες..
      Εδω κοντευουν να γυρισουν οι πολοι της γης αναποδα και αυτοι μαλακιζονται πρωτομαγιατικα…
      Υπαρχουν αποδειξεις οτι μας προστατευει ο ΘΕΟΣ τελικα…γιατι με τοσα γιδια απ ολα τα κομματα θα επρεπε να ειχαμε αφανιστει…

    7. ΤΟ ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ…..ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕ Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΣΚΥΛΙΑ ΗΤΑΝ ΚΩΛΟΣ-ΒΡΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ.
      (ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ “ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ” -ΦΤΟΥ ΚΑΚΑ!)

    8. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
      ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ ΓΕΛΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ

    9. ΠΩΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΕΤΣΙ ΡΕ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΗ ΞΕΦΤΥΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ…………….ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΑΣ ΤΟ ΧΑΛΙ……………..ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ???????????????

    10. Μια θλιβερή μειοψηφία του εκλογικού σώματος……Για κάποιον ακατανόητο λόγο όμως κάνουν ότι γουστάρουν με τα ταξικά τους αδέρφια τους λαθρομετανάστες.Αθεοι,πατρίδες,μισούν οτιδήποτε Ελληνικό,τεμπελοσκυλο απλυτοι,άεργοι.

    11. Εαν εβλεπαν πεντε ατομα στην εκκλησια καλουσαν την αστυνομια. Αυτο δεν ηταν παρα ομο;δεν απαγορευονται οι συναθροισεις ανω των δεκα ατομων; Τι σημαινει τηρουσαν τα μετρα;;;

    12. α) Σαν πολλες φωτογραφιες δεν τους αφιερωσατε, και μαλιστα αρκετες που ειναι σχεδον ιδιες; β) Ωραια μαρμαρα ρε Μπακογιαννη, ο καθρεφτης της πολης ειναι η περιοχη εκει. γ) Τιμη και δοξα στα ψηλα βουνα στο Γραμμο και στο Βιτσι, που ακομα τρεφονται με το λιπασμα των κατσαπλιαδων…

    13. Απαγορεύεται να πας στην Εκκλησία Πασχα, απαγορεύεται ο Επιτάφιος, απαγορευεται η Θεια Κοινωνία, απαγορεύονται οι συναθροίσεις…..οχι όμως και για τις ιερές αγελάδες του νεοελληνικού κρατιδίου, που μπροστά σε αριστερούς και Ρομά παραλύει, σαν γαζέλα που έρχεται αντιμέτωπη με λιοντάρι στη σαβάνα. Έπρεπε να μετρήσουν κεφάλια Χ 150 ευρώ και να στειλουν τη λυπητερή στον Περισσό

    14. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΗΝΥΣΕΙ. ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ . ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ Σ΄ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ;;;; ΠΟΥ ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΜΑΣ;;;;

    15. Γκεη πραηντ βλέπω πάλι
      Με κόκκινες σημαίες.
      Ισλαμια είχε το πάμε; άφησαν εκτός τους εραστές τους;

    16. ποσο γελιοι θα μας υπενθιμιζεται οτι ειστε ρε συστημικα πουτανακια?Η ΞΕΥΤΙΛΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ. ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥΤΑΝΟΓΕΝΝΗΜΑΤΑ

    17. Όλοι τηρώντας τα μέτρα να προσέλθουμε στις εκκλησίες που μετά τα σημερινά οφείλουν αύριο να ανοίξουν κανονικά και να ξεκινήσουν οι λειτουργίες.

    18. Που το προβλημα τα κουμουνια ειναι Εξουσια αρα κανουν οτι θελουν.Οταν ερθει η ΝΤΠ αυτους θα βαλει να σε σφαξουν Ελληνα

    19. Αυτούς τώρα τους βάρεσε κατακούτελα η καραντίνα γιατί δυσκολεύονται να πουλήσουν το ριζοσπάστη και να μπαινοβγαίνουν σαν το …κλέφτη στις κολεχτίβες για να προπαγανδίζουν και να ξεσηκώνουν τον εργάτη με μπούρδες τύπου λαική συσπείρωση, λαικός αγώνας, προλεταριακός διεθνισμός και αλληλεγγύη, καπιταλιστικός πατερναλισμός, διαλεχτική της πλάκας, κεφάλαιο, μονοπώλια, κ.ά κούφια λόγια για τις μέρες μας. Σου λέει τώρα ο κουκουές, πώς θα γίνω αισθητός; Ή βγαίνοντας η κυρα Κατίνα η Σταλίνω στα κανάλια ή ευκαιρία η πρωτομαγιά. Ακόμα και το Λένιν τον έγραψαν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους πριν λίγες μέρες, συγκεκριμένα στις 22 απριλίου που συμπληρώθηκαν 150 χρόνια από τη γέννησή του. Τότε γιατί δεν βγήκαν με τα φλάμπουρα για να το γιορτάσουν..; Μήπως αυτοί είναι της άλλης σχολής, αυτής του Σήφη..; Παρντόν; Νομίζω;

    20. ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ ΤΟΥΣ.ΕΧΟΥΝ.ΑΓΙΟΠΙΗΣΗ Η ΡΩΣΙΚΗ ΕΚΛΗΣΙΑ ΣΤΑ ΠΑΡΕΚΛΙΣΙΑ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΑΓΙΟΥΣ

    21. Το πρόβλημα δεν είναι αυτοί, το μεγάλο θέμα είναι οι ανύπαρκτες ηγετικές ικανότητες του Μητσοτάκη. Αποδείχθηκε πως δεν είναι ηγέτης, απλά παρακολουθεί τις καταστάσεις και άγεται. Οι αριστεροί που προσέλαβε είναι άχρηστοι απορώ γιατί δεν του είπαν να άρει τα μέτρα μερικές μέρες νωρίτερα. Έτσι, θα είχε γλιτώσει το κάζο.

    22. …δεν είδα κάποιο περιστέρι να γελάει αλλά στρατιωτική πειθαρχία…μπράβο τους…τίμησαν τον αγώνα κάποιων για να είμαστε λίγο πιο ελεύθεροι…

    23. Θα έρθει καιρός που θα ανεβοκατεβαίνουν κυβερνήσεις, θα εναλλάσσονται τα κόμματα, θα ανακαλούνται διατάγματα, θα ψηφίζονται νόμοι και θα καταργούνται άλλοι, και θα επικρατεί σύγχυση και ταραχή. Τότε, όμως, θα αντιδράσουν λίγοι πιστοί Χριστιανοί αλλά και το Κ.Κ.Ε» Από τις προφητείες του πατέρα Αγίου παισιου ένα απόσπασμα.Λετε?αν κ είμαι κατά του κκε

    24. Ρε παιδιά τα πράγματα είναι απλά : ο Θεοδωρικάκος σαν άπατρις άθεος Κομμουνιστής, και υπουργός της Νέας Ισλαμοκρατίας, έκανε πλάτες στο ΚΚΕ, το μακρύ χέρι του Συστήματος! Όμως τις Ορθόδοξες Εκκλησίες, παρόλες τις εκκλησεις από το απλό Παπά και το ποίμνιο τις έκλεισε με διωγμο Παπαδων και πρόστιμα! Μπράβο στην Εθνική Λαϊκή Συνείδηση, που κράτησε τα λαβαρα της Ελλάδος και της Ορθόδοξιας ψηλά και στον Ιωάννη Λαγό, που μέσω της ΕΛΑΣΥΝ καλά είπε πως θα τους ταράξει ΝΔΟΥΛΑ και ΚΚΕ ΣΤΙΣ ΜΗΝΎΣΕΙΣ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ ΠΆΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ, ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΊΕΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΆ ΟΙ ΤΑΓΟΙ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΆΖΟΥΝ ΚΑΘΑΡΉ, ΚΑΙ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΝΑ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΊΣΤΗ ΣΕ ΘΕΌ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΤΡΊΔΑ!

    25. Επειδή υπάρχουνε ρουφιάνοι, μετά από αυτό έχουν ανοίξει πολλές εκκλησίες και πάει κόσμος κρατώντας όλα τα μέτρα προστασίας και προσκυναει. Ο κόσμος πιέζει να αρχίσουν από αύριο οι λειτουργίες. Όπως αφήνουν το ΚΚΕ να αφήσουν και τους πιστούς. Δίκαιο.

    26. Ελλάδα. 90 % Εμείς, 10 % Εσείς…Συμφωνία της Γιάλτας..

    27. Αριστεροί: οι ιερές αγελάδες του Ελληνικού κράτους. Κανένας δεν θα τολμούσε να τους ενιχλησει ακόμη κι αν ήταν ο ένας πάνω στον άλλο

      1. Δεν υπάρχουν Έλληνες κομμουνιστές.
        Όταν κανείς γίνει συνειδητός κομμουνιστής παύει να είναι Έλληνας.
        Γι αυτό και το κόμμα λέγεται Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος
        και όχι Ελληνικό Κομμουνιστικό Κόμμα.

        (Στρατής Μυριβήλης)

    28. Ας μην ξεχνάμε πως και ο ιός είναι κομμουνιστικός. Απο αυτό το καθεστώς ήρθε που τους έχουν να δουλεύουν για μια κούπα ρύζι και λίγο μπουτάκι νυχτερίδας.

    29. Η εργατιά στα κομμουνιστικά καθεστώτα στέναζε. Βλέπετε όμως πόσο υπάκουα παιδιά είναι; Φοράνε τη μασκούλα τους και κρατάνε αποστάσεις. Α,χα,χα!!
      Μεγάλη κατάντια να έχουμε ακόμα κομμουνιστές μαζί με τη Β. Κορέα και την Κούβα. Πώς να πάει μπροστά ο τόπος;

    30. Ο μπαμπας σας ο Κουτσουμπας σας γλεντησε για μια ακομα φορα!!!
      ΞΥΔΙ!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      1. Δεν υπάρχουν Έλληνες κομμουνιστές.
        Όταν κανείς γίνει συνειδητός κομμουνιστής παύει να είναι Έλληνας.
        Γι αυτό και το κόμμα λέγεται Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος
        και όχι Ελληνικό Κομμουνιστικό Κόμμα.

        (Στρατής Μυριβήλης)

    31. Και ακόμα κάποια ανόητα νεο-ελληνο-παρτάλια χειροκροτούνε τον Κούλη και τη σκατοπαρέα του για τον Έβρο…μεγάλος δεξιός και πατριώτης ε;;; Βλέπετε να κόβονται Τίποτα πρόστιμα για τα κομμούνια και τους λάθρο;;;

    32. Μπράβο στο ΚΚΕ δεν μασάει από απαγορεύσεις.. Όλοι οι άλλοι κότες λυρατες λαγοί κατσιδιαρηδες μιχαλολιακοι.. Γελοίοι… Απλα.

    33. Επθτελουσ βρεθηκε ενασ φορεασ το ΕΛΛΑΣΥΝ ( ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΥΟ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΓΟ )ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΌΗΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΥΝΗΣΗ ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ

    34. Γιατί ορισμένοι χλευαζετε το ΚΚΕ και τους αριστερούς? Εάν έχετε @@ κάντε και σεις το ίδιο. Αυτοί πήρανε τα ρόπαλα βάζανε πάνω μια κόκκινη πατσαβούρα και σου λέει κάνουμε ότι γουστάρουμε και ας έρθει ο κουλης να μας σταματήσει. Ζηλεύετε?

    35. Το μεροκάματο βγαίνει απο τις φανφάρες και τις διαδηλώσεις. Δεν είναι διατεθιμένοι να το χάσουν απο έναν Ιό. Εξάλλου γιατί έφτιαξαν έναν τόσο δυνατό κομματικό μηχανισμό ? Λέτε να πολεμάνε το σύστημα που τους ταίζει για να φωνάζουν εκ του ασφαλούς ? Αυτοί πνίγουν και φακελλώνουν κάθε γνήσια φωνή αντίδρασης κάτω απο τα χρεοκοπημένα σφυροδρέπανα.

    36. ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ Κ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΝΤΠ…
      ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΘΛΙΒΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ.. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ “ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ” ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΡΜΑΡΙΝΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΠΑΣΕΙ..? ΤΟΣΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ‘ΠΕΡΝΑΝΕ” ΑΠΟ ΕΚΕΙ….ΤΙ ΨΑΧΝΩ ΤΩΡΑ..ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Κ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ

    37. Τα κατάφερε ο Κουτσούμπας και την έβαλε σωστά τη μάσκα?

    38. Δέν είμαι κκε αλλά σε σχέση με τούς περιπατητές τού φλοίσβου αυτοί κρατάνε τις αποστάσεις τουλάχιστον.

    39. Τελικά έπρεπε να είχαν νικήσει τα κομμούνια στον συμμοριτοπόλεμο…. Θα ήμασταν τώρα μία από τις πρώην ανατολικές χώρες που τελικά θα επιβιώσει το Έθνος τους.. Δε θα είχαμε σήμερα ούτε αριστερολαγνεία, δε θα υπήρχαν κομμούνια, δε θα υπήρχαν λαθρέποικοι, θα είχαμε γίνει ένα εθνικό κράτος όπως η Ουγγαρία, Πολωνία, Τσεχία, κλπ αποτελούμενοι μόνο από Έλληνες πατριώτες….

    40. Γελάω. Ή μάλλον ΞΕΚΑΡΔΙΖΟΜΑΙ στα γέλια. Με τους νεοδημοκράτες που έχουν φάει πρόστιμο επειδή βγήκαν απ’ το σπίτι τους.Και που υπάρχουν ακόμη νεοδημοκράτες, γενικά. ΒΟΔΙΑ, ε ΒΟΔΙΑ…

    41. Αυτό μάλιστα…Τα μαντρόσκυλα πρέπει να φορούν φίμωτρο…Χαχαχα…

    42. ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΟΤΙ ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΩΠΑ-ΩΠΑ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΟΥΣ

      ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΤΟΥ “ΚΩΡΟΝΟΙΟΥ” ΡΕ ΞΕΥΤΙΛΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ,ΚΩΛΟΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ/ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΥΗΣ ”ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ”;
      ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;
      ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΗΤΕ Μ@ΥΝΟΠΑΝΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΟΜΑΔΙΚΩΣ

      ΥΓ: ΙΕΡΩΝΥΜΕ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ Η ΚΟΙΜΑΣΕ ΑΚΟΜΗ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ;;

    43. αραία-αραια να δείχνουμε καμιά σαρανταρέα
      καλύτερα κι απ΄τα πλάνα του μπιρσιμ πριν 3+ δεκαετίες…
      χοχοχο!

    44. Το “σοβιετικο εργοστασιο” μπορει να΄κλεισε εδώ και 30 χρονια… αλλά η ντοπια “αντιπροσωπία” συνεχίζει να πουλάει “φούμαρα κομματικά στα πράϊτα” !!!

    45. Απλα οι τύποι ζουν στο κόσμο το δικό τους επικίνδυνοι για την δημόσια και όχι μόνο υγεία θέλω να δω αν θα κυνηγηθούν όπως κυνηγήθηκε ο Λαγος όταν καλούσε τους Ελληνες να πάνε στην εκκλησία…Οι μηνύσεις έρχονται όπως έρχεται και η ώρα της ΕΛΑΣΥΝ..

    46. Μετά από αυτές τις εικόνες, η ιεραρχία θα ανοίξει τους ναους από αύριο η στις 17 Μαΐου? Μας έκαναν να μην γιορτάσουμε το Πάσχα ενώ τα κόμματα μια χαρά γιορτάζουν (και καλά κάνουν) την πρωτομαγιά. Ανοίξτε από αύριο τους ναους και ανοίξτε τα μεγάφωνα των εκκλησιών. Αυτό δεν μπορεί να περάσει έτσι. Είναι προκλητικό και κοροϊδία.

    47. Τις εκκλησίες και τους παπάδες που λειτουργουσαν κρυφά του ήξεραν και τους έδειχναν με τα δάχτυλα και όταν ο Λαγος τα έλεγε ηταν κακός απλά επικίνδυνοι για την δημόσια υγεία ….Υπομονή έρχεται η ώρα τους έρχεται η ώρα της ΕΛΑΣΥΝ!!!!!!

      1. Αυτό έλειπε να δώσουν άδεια στις εκκλησίες για να τσεπώνουν τα λεφτά του κοσμάκη

    48. ΣΤΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΦΑΣΙΣΤΟΣΚΥΛΑ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΔΩΣΕ ΑΔΕΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ , ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΕΔΩΣΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ. ΤΕΛΙΚΑ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΚΕ ΚΑΙ ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΚΩΛΟΣ ΚΑΙ ΒΡΑΚΙ. ΤΟ ΦΥΤΩΡΙΟ ΤΟΥ ΚΚΕ ΠΡΟΜΗΘΕΥΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΤΑ ,ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΑΠΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΝΤΑ. Ε ΡΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ..

    49. Μια σημαντικη κατακτηση του Ελληνα κομμουνιστη στον τομεα ατομικη ελευθερια και ατομικα δικαιωματα, ειναι αυτο που καταφεραν σημερα να κρατησουν αποσταση 2 μετρων ο ενας κομμουνιστης απο τον αλλον…

    50. Όπου κουμμουνι και πλακομουνι…… καμία σχέση.

    51. τα παιδακια που δεν εχουν δουλεψει ουτε μια φορα στην ζωη τους πανε να παιξουνε κλεφτεσ και αστυνομους
      γιορταζοντας αμερικανοφιλες γιορτες , πρωτοστατωντας με τα μετρα που υποτιθεται αφορυν ολους τους Ελληνες.. και κερδιζοντας λιγη τηλεθεαση απ τα προβατα τους ραγιαδες

    52. Αυτά τα ανθελληνικά ερπετά οι μπολσεβίκοι τα λένε ΠΑΜΕ σημενει ότι πάνε με όλες τις κυβερνήσεις είναι οι μεγαλύτεροι ρουφιάνοι οι απόγονοι του αιμοσταγη ΣΤΑΛΙΝ που ακωτοσε μόνο 80.000.000ανθρωπους
      Βλέπεται ανοχή που έχουν αφού αυτοί στο πρώτο μνημόνιο περιφρουρησαν την βουλή από του; Αγανακτισμένους. Τους είδατε ποτέ να διαμαρτυρηθούν για την ορθοδοξία .αλλά ο λαός είναι πολύ μεγάλος μαλακας που πληρωμή τις κλίσεις επειδή δεν φτιάξανε χαρτί να βγούνε έξω.εκτυπωσα εγώ αυτές τις φωτό με αυτές θα βγενω έξω αλίμονο στον μπάτσο που θα μου ζήτηση χαρτί εξόδου

    53. ΑΜΑ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΤΑ ΜΑΤ ΘΑ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ
      ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

    54. Τοσοι που ειναι δεν ηθελαν κ παραπανω σημαδια.Στα σουπερ μαρκετ ομως π τους εχω δει κ μου κολανε στο προσωπο το κ@λοχαρτο τους δεν παιρνουν μετρα….ολα για το κουκουρουκου.

    55. ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΗ ΜΕΖΟΥΡΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ. ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΜΕΤΡΑ

    56. ΤΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΗ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΙΟ ΓΕΛΟΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΝΑ ΣΦΑΛΜΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΛΕ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ..

    57. Να χαίρεσται τον κουλη σας. 17 λέει συγκεντρώσεις κανονικά!!! Εάν όμως τολμήσεις να πας σε εκκλησία συλλαμβανεσαι. Μεγάφωνα παντού τέρμα στις συγκεντρώσεις. Εάν ομως ιερέας βάλει από το μεγάφωνο λειτουργία διώκεται! Την Κυριακή να γίνουν κανονικά οι λειτουργίες. Σήμερα απέδειξαν πως σκοπός τους είναι η δίωξη της πίστης. Δύο μέτρα και δύο σταθμά? Όχι ρε φίλε. Ανοίξτε τους ναους ΤΩΡΑ.. …

    58. Κυβέρνηση για κλαμάτα,μόνο για να διώκει φιλήσυχους πολίτες είναι.

    59. Ήρθε η ώρα του Λαγού και της ΕΛΑΣΥΝ. Ήρθε η ώρα των μηνύσεων.

    60. Ρε σιχαματα ότι σας βλέπω ζυγισμενους στοιχισμενους με κάνει να γελάω!

    61. Οι ποίο πολύ από αυτούς κατέβαλαν από Εκάλη, Κηφισιά και Πολιτεία με τα πολυτελή αυτοκίνητα τούς για να προστατεύουν τα δικαιώματα τους στους διορισμούς στο δημόσιο. Για την μάσα τρέχουν οι φτωχοί των βορείων προαστίων.

    62. ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΙΣΤΑ ΜΑΝΤΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ

    63. ΣΤΕΦΑΝΕ Ο ΤΖΑΒΕΖ ΑΣΛΑΝ ΕΚΑΝΕ ΔΥΑΜΑΡΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΜΕ ΧΟΛΗ ΚΑΤΑ ΥΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΥΠΟ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΩΝΤΑΙ ΓΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ. Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΑΝ ΣΉΜΕΡΑ ΈΒΛΕΠΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΖΟΥΣΕ.

    64. Οι κκεδες του 5% έκτός από ηλίθιοι σταρχιδιστές,είναι και επικίνδυνοι για την δημόσια υγεία.Ας αντιστρέψουμε λίγο τους ρόλους.Αν κυβερνούσε ο Στάλιν και διέταζε απαγόρευση των συναθροίσεων,θα μπορούσα εγώ να βγω και να διαδηλώσω?Η απάντηση είναι ότι θα με συνελάμβαναν τα συντρόφια και θα με έστελναν στα ορυχεία για να σπάω πέτρες-αν ήμουν τυχερός και δεν με καθάριζαν επιτόπου.Ο νόμος του κομουνιστή είναι απαράβατος ενώ ο νόμος των υπολοίπων διάτρητος σαν σουρωτήρι.Αυτό είναι διαχρονικά το ΚΚΕ.Μια παρεούλα δικτατορίσκων που εξουσιάζουν το λαό χωρίς ο λαός να συμμετέχει πουθενά.Είναι η πιο καλοστημένη πολιτική απάτη που έχει στηθεί ποτέ στην ανθρώπινη ιστορία…

    65. γραφικότητας το ανάγνωσμα από έναν λαό βολεμένων-ραγιάδων

    66. Χα… Χα… Κουτάβια….. Επαναστάτες του κωλου…. Τα καλύτερα σκυλάκια του συστήματος… Τα κόκκινα αυτοκόλλητα και οι μάσκες προκαλούν τον γέλωτα… Τιμή και δόξα στον Ιωάννη Μεταξά που καθιέρωσε την εργατική πρωτομαγιά στην Ελλάδα… Χρόνια πολλά στους Έλληνες και μόνο

      1. Επαναστάτες της ”φούτσας” καλύτερα φίλε μου…
        Σταρχιδιστές,σε όλο το μεγαλείο της λέξης….
        Αξιοι απόγονοι των προγόνων τους…

    Comments are closed.