ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ! ΓyΦΤΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΝΤΟΥ ΚΑΙ ΓΑΖΩΣΑΝ ΤΟΝ ΣΥΡΜΟ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ – ΟΥΡΛΙΑΖΑΝ ΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ! ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΤΟ ΤΡΕΝΟ “ΕΛΙΩΣΕ” ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΝΕΑΡΟ “ΡΟΜΑ” ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΤΙΣ ΡΑΓΕΣ ΚΑΙ..! (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    soura

    Σε εμπόλεμη ζώνη μετατράπηκε η περιοχή των Κρηνών, όπου νωρίτερα σημειώθηκε πολύ σοβαρό ατύχημα. Στο σημείο του δυστυχήματος βρέθηκαν εξαγριωμένες ομάδες Ρομά που πετούσαν πέτρες προς τον Προαστιακό.

    Διμοιρίες των ΜΑΤ έφτασαν στο τόπο του δυστυχήματος.

    Θανάσιμος τραυματισμός 20χρονου

    Ειδικότερα, συρμός του προαστιακού παρέσυρε Ρομά και τον τραυμάτισε θανάσιμα. Για την ανάσυρσή του επιχειρούν δυνάμεις της Π.Υ. Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρο ΕΚΑΒ.

    Τελικά η κατάσταση τέθηκε από την αστυνομία υπό έλεγχο και δεν προκλήθηκαν άλλα επεισόδια.

    Ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για το δυστύχημα στις Κρήνες

    Συρμός του προαστιακού παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα έναν 20χρονο στις Κρήνες του δήμου Βέλου – Βόχας.

    Το συμβάν, σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ, έγινε λίγο μετά τις 11.00. Το άτομο εκινείτο εντός της γραμμής και η αμαξοστοιχία 1313 εκτελούσε το δρομολόγιο Κιάτο – Πειραιάς.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    40 Σχόλια

    1. Δεν μπορουσε να πατησει μερικους σκατογυφτους ακομα;

    2. Μα να μην οπλοφορεί κανείς από τους επιβάτες;;;

      ΚΡΙΜΑ!

      H ράτσα αυτή, Ελληνες, ή μη, ειναι από τις πρώτες μαζί με τα ΑΛΜΠΑΝΑΡΙΑ, Ελληνοποιημένα, ή μη, που ΠΡΕΠΕΙ ή να τους βάλει η πολιτεία το μακρύτερον στον οπίσθιο και αν δεν στρώσουν, ΑΠΕΛΑΣΗ με συνοπτικές διαδικασίες!!!
      Αλλά εδώ ακόμα τους μαναρίζουμε… γιατί;;;;;;;;;

      1. Γιατι θελει το Κουλις να τους μπολιασει με το σοι του και να βγαλει τους παλιους καλους Τουρκογυφτους.

        1. Να ήταν μόνο ο Κούλης… χρόοοοοονια μα τους έχουνε φορτώσει!
          Tα ΑΛΜΠΑΝΑΡΙΑ απο Παπουλια και επί Μητσοτάκη, με Σαμαρά… στις αρχες των 90’s…
          Οι γιούφτοι, πολύ-πολύ πιό πίσω!!! Απλά, φέραμε και εισαγώμενο τσιγγαναριό, έτσι μην και μας λείψουν!!!

    3. αυτό το τραίνο καταστράφηκε ολοσχερώς εκτός τα σπασμένα τζάμια η μαυρίλα που θα έχουν οι ρόδες εξαιτίας του γύφτου δεν περιγράφεται! άντε να βγάλει ο άλλος αυτή την μάκα που έχει κολλήσει εκεί για να ξαναδουλέψει το τραίνο

    4. Σας ευχαριστω ολους τους προλαλησαντες….γιατι με καλυψατε ολοι σας απολυτα!!!

    5. Επικίνδυνοι,αδίστακτοι εγκληματίες,έχουν γίνει ο φόβος και ο τρόμος σε φιλήσυχους ανθρώπους που δυστυχώς έχουν την ατυχία να μένουν κοντά σε κάποιον καταυλισμό, αναρωτιέμαι όμως γιατι δεν μπαίνει ένας φραγμός σε αυτην την παλιορατσα;Η αστυνομία τι κανει;Ποιος θα μας προστατέψει τελικά από αυτήν την πληγη;

    6. Άμεση φορτωση σε καμιονια όλων των βρωμογυφτων μεταφορά σε βραχονησίδες και μετά ρίψη πάνω σε αυτές εμπρηστικές ναπαλμ από βομβαρδιστικο.

    7. 1.000 φορες καλυτεροι χιτλερικοι απο τους εγκληματιες που τους διαδεχτηκαν.

      Ασχημα ηταν για τους Κροατες, βουλγαρους, αλβανους, γυφτοσκοπιανους, ιταλους και Τουρκους…

      Δεν υπηρχε σημερα γυφτικο ρουθουνι στην γυφτοελλαδα μας.
      Νομος και ταξη παντου.
      Και προοδος.

    8. Να μιλάτε έτσι για τους αγαπητούς τουρκαλβανόγυφτους? μια και δεν γνωρίζετε πόσους ψήφους δίνουν στους εκάστοτε…

    9. Δεν είδα κανέναν να ρωταει: ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΤΟΣΟ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΜΑΣ? Ο γύφτος δεν συμμετείχε στα έξοδα αγοράς του συρμού..
      Καλά κάνουν,λοιπόν,οι πολιτικάντηδες και σας δουλεύουν και σας κλέβουν.Έχουν καταλάβει ότι κυβερνούν γίδια!!!

    10. Ο Γυφτος δεν υπαρχει πια τον πατησε το τραινο οοοο

    11. Χωρίς ριζικές λύσεις δέν λύνεται το γyφτοφυλετικό πρόβλημα η καλύτερα τά προβλήματα μέ τίς πληγές τού Φαραώ.Τό καλυτερο καί πιό αποτελεσματικό είναι βόμβες ναπάλμ καί άσπρου φωσφόρου.Τό εφαρμόζουν οι Τούρκοι κατά τών Κούρδων μέ άριστα αποτελέσματα.
      Γιάννης Λάκων

    12. μπορειτε να βαλετε ολα τα σιχαματα τους γιουφτους πανω στις ραγες και να τους σαουλιασει το τρενο αυτο θα ειναι επιτυχια

    13. Η Ελλάδα είναι η χώρα των γυφτων , των Αλβανών , και των νεγροειδων μωαμεθανων της μέσης ανατολης και της Αφρικής, τώρα πια . Όλο το κράτος δουλεύει για αυτούς (υγεία, δικαιοσύνη) Οποίος θέλει να συνεχίσει να ζει εδώ θα πρέπει να εξαθλιωθεί έως θανάτου για να πληρώνει την επιβίωση αυτών των παρασιτικών ειδών , και όταν κινδυνεύει η ζωή του από αυτά τα ζώα ,να μην έχει καν το δικαίωμα να αμυνθεί .

    14. Πάλι καλά που δεν έπαθε τίποτα κανενας άνθρωπος

    15. Εισαστε ενα κρατος προβληματικο απο τοτε που κατσαπλιαδες δολοφωνησαν τον Καποδιστρια

      1. Δεν ηταν κατσαπλιαδες.Ηταν Αρχοντες που τους προσεβαλε.Το Κρατος το Οργανωσε η Αντιβασιλεια του Οθωνα.

    16. ΤΡΕΝΟ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΓΥΦΤΟ? ,,,,,,ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΧΑΧΑΧΑΑΑΑ!!!!!

    17. Οι άνθρωποι αυτοί πρέπει να εξοριστούν με τη βία από τη χώρα, όπως εκδιώχθηκαν κι από τόσες άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Συμπεριφέρονται μονίμως λες και βρίσκονται σε εχθρικό κράτος και κάνουν αντάρτικο. Πέθανε ένας γύφτος σε ράγες, κατά πάσα πιθανότητα για να κλέψει τα μέταλλα, όπως κάνουν μονίμως εδώ και χρόνια οι γύφτοι. Αυτό τι σημαίνει, πως πρέπει να πετάνε πέτρες στο τραίνο; Γιατί επίτηδες το έκανε; Δηλαδή αν πάθαινε κάτι κάποιος επιβάτης, τι θα γινόταν; Εφόσον οι γύφτοι πιστεύουν στη συλλογική ευθύνη, γιατί κι εμείς να μην αναζητάμε συλλογικές ευθύνες από τη φάρα τους για ό,τι κάνει ένας μεμονωμένος γύφτος; Όταν ο βρωμόγυφτας πριν μερικούς μήνες παρέσυρε γιαγιά και εγγόνι από το καρότσι, γιατί να μη πηγαίναμε να πετάμε πέτρες σε καταυλισμό κι εμείς;

      Πρέπει να σταματήσουμε να είμαστε “ευαισθητούληδες”. Είμαστε περιτριγυρισμένοι με άγρια ζώα που θέλουν το κακό μας. Ή θα αποφασίσουμε να πάψουμε να φοβόμαστε τη σύγκρουση και να κάνουμε αυτό που πρέπει, ή ας παραιτηθούμε από το δικαίωμά μας στην ύπαρξη ήδη.

      1. Ποιος άραγε ευθύνεται για την απώλεια των σιδερενιων καπάκιων των αποχετεύσεων στους δρόμους στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες χώρες;

        1. Ερώτηση: το “θύμα” μήπως επιχειρούσε να αφαιρέσει ηλεκτροφόρα καλώδια ή να ξηλώσει σιδηροτροχιές μαζί με τους υπόλοιπους που τα έσπασαν ….μήπως το “ατύχημα” έγινε εν ώρα εργασίας….εργατικό ατύχημα;

    18. Επειδή αυτός ήταν απρόσεκτος θα πρέπει πάλι να πληρώσουμε τα σπασμένα εμείς. Ήθελε το τρένο να τον πατήσει, άλλη όρεξη δεν είχε ο οδηγός. Δεν φταίει ούτε ο κόσμος που έφαγε τις πέτρες ούτε τα ίδια τα τρένα για την μαλακία κανενός. Αυτοί θα γίνουν άνθρωποι όταν θα σβήσει ο ήλιος, δηλαδή ποτέ!

    19. Πως ειναι δυνατόν να περπατάει καποιος στις ράγες και να μην ακούσει τον συρμό να ερχεται;;;

      1. Μήπως γιατί στα αυτάκια του είχε μουσικη;λέω τώρα εγω

    20. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΝΕΟ…ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΕΡΩΤΗΣΗ…ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΒΡΟΜΑ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΡΑΓΕΣ ΤΟΥ ΤΡΕΝΟΥ??? ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ??? ΘΕΛΑΝΕ ΜΗΠΩΣ ΤΣΑΜΠΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ??? ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟ ΘΥΜΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ…ΘΕΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

    21. συνηθες φαινομενο στο πυρι θηβας απο γυφτακια

    22. Στα σκ@τα να πάνε όλα τα απόβλητα που παράδοση έχουν μόνο να κουνιουνται σαν μπαλαρίνες και να επαιτουν

    23. Oi εγκληματίες είναι οι γύφτοι τουρκόγυφτοι Είναι γεννημένοι για να δημιουργούν προβλήματα, oi αμόρφωτοι.

    24. το χουμε πει ξανα …δεν τουε λενε ρομα ,τους λενε ΓΥΦΤΟΥΣ.
      τι παει να οει ρομα;μεχρι πριν 5 χρονια ποιος την ηξερε αυτη τη λεξη;
      ή γυφτους τους λεγανε ή τσιγγανους.στην καλυτερη
      περιπτωση τσιγγανογυφτους βρωμερους

    25. ο γιουφτος τι δουλεια ειχε να περπατα στις ραγες ?Μηπως ηθελε να επενδυση στa καλωδια?Πιασανε κανεναν καημενο β-ρομα που παραλιγο να σφαξουν με τα σπασμενα γυαλια τους επιβατες που δεν εφτaiγαν σε τιποτα?Φυσικα δε περιμενω απαντησεις απ το γυφτοκρατος που ζουμε!

    26. Ενα υγιες κρατος αποβαλλει τα παρασιτα. Το “ελληνικο“ κρατος της μεταπολιτευσης, τα εκτρεφει και τα πολλαπλασιαζει

    Comments are closed.