ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΟΚ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

    Κοινοποίηση:
    πολυ-σημαντικο

    Απειλές κατά της Νέας Δημοκρατίας η οποία έχει διαμηνύσει ότι τα θέματα ασφαλείας θα είναι από τα πρώτα στην ατζέντα της όταν γίνει κυβέρνηση εκτοξεύει ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα.

    Με αφορμή την παρουσία του ενώπιον της ανακρίτριας, ο Γιώργος Καλαϊτζίδης, και το ενδεχόμενο κάποιο μέλος του Ρουβίκωνα να βρεθεί στη φυλακή για κάποιο διάστημα γράφει χαρακτηριστικά:

    «Όσον αφορά τους νεοδημοκράτες που χαίρονται γιατί θα ανέβουν στην εξουσία,και νομίζουν πως θα πέσουμε τ’ανάσκελα απο τον φόβο μας ας χαλαρώσουν λίγο.Τα πράγματα είναι πολύ πιο περίπλοκα απο ότι νομίζουν».

    Στην ίδια ανάρτησή του στο Facebook το ηγετικό στέλεχο της ομάδας υποστηρίζει ότι «πέρα από ανακριτές, κακουργήματα, συλλήψεις και εγγυήσεις δεκάδων χιλιάδων ευρώ,η ομάδα έχει βάλει μπροστά της ενα πρόγραμμα και θα το τηρήσει».

    Δείτε την ανάρτηση:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ , ΤΩΤΕ ΘΑ ΔΟΥΝΕ Η ΡΟΥΒΙΚΩΝΕΣ ΤΙ ΕΣΤΙ ΒΕΡΙΚΟΚΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΣΥΡΙΖΑ , Η ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΕΝΥΣΧΥΣΗ Η ΑΚΟΜΑ , ΑΝ ΞΑΝΑΦΑΝΟΥΝΕ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝΕ ΤΑ
      ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΑΝΙΚΑΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ , ΟΥΣΤ-ΟΥΣΤ-ΟΥΣΤ , ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ & ΑΚΑΜΑΤΙΔΕΣ.

    2. Ειναι παρακρατικα τσογλανια του ΠΡΩΗΝ ΠΑΚ δημιουργος μα ποιος αλλος η νυφιτσα ο Λαλιωτης χρησιμα σε καθε ανθελληνικη κυβερνιση ουδης τους εχει πειραξει απο το 74 και μετα απλα και εκει οπως με τις κυβερνησεις αλλαζουν και οι αρχηγοι ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΑ ΣΚΑΤΑ ΠΑΝΤΑ ΧΡΙΣΗΜΑ ΓΙΑ ΣΚΟΠΟΥΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΞΕΝΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ και φυσικα του Ουγγαροεβραιου ΓΚΡΕΓΓΟΡΙ Σβαρτσ κατα κοσμων γνωστος Σορρος………….

    3. Μητσοτακη παρε τον Ηλια στην Κυβερνηση και καντον υπουργο ΛαθροΓυφτοΑναρχοΜπολσεβικων. Δωστου την δυνατοτητα να παρει 5000 ανδρες βαρια οπλισμενους να τελειωνει μια και καλη με αυτους

    4. Καλά τραβάτε κανένα τρίμηνο μέσα με τα πακις και μετά τα λέμε.

    5. Κράτος εν Κράτει ο Ρουβίκωνας.
      Η τρομοκρατία φυτεύτηκε και καλλιεργήθηκε από την μεταπολίτευση για 45 χρόνια στην Ελλάδα. Τελευταία θέριεψε με τον ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση.
      Κι εμείς ψηφίζουμε αντί να φυλακίζουμε τους ηθικούς αυτουργούς των πολιτικών εγκληματιών. Τέλος πάντων, τι είμαστε: Ζωντόβολα ή συνένοχοι;

      1. Εσένα ρε ζοντόβολο κομπάρσε της ζωής που ακριβώς σε τρομοκράτησε ο Ρουβίκωνας;

        Γιατί το 99% του κόσμου το τρομοκρατούν οι τράπεζες, οι εισπρακτικές, ο ΕΝΦΙΑ, τα δάνεια, τα κοινόχρηστα, τα κοράκια των πλειστηριασμών και των κατασχέσεων, τα φαντ, οι δικαστικοί επιμελητές, η εφορία, η ξεπουλημένη ΔΕΗ, το κράτος που βάζει χέρι στους λογαριασμούς και κάτι ρεμάλια αφεντικά που κάνουν τη ζωή των απλών εργαζομένων καθημερινή κόλαση.

        Άλλα είστε τόσο βλάκες που αυτά τα έχετε καταπιεί ως φυσιολογικά, έχετε αποδεχτεί το ρόλο του ΔΟΥΛΟΥ και απλά αναμασάτε κοιμισμένοι το παραμύθι του μπαμπούλα Ρουβίκωνα όπως σας το πουλάνε τα ΜΜΕ. Δεν σας λυπάται κανένας.

        1. Αντε στο διαολο ρε αλητη που μας βριζεις κιολας επιδη δεν μας αρεσουν οι αληταραδες του ρουβικωνα

    6. Την 1η του Ιουνίου οι πύλες του προαστιακού έκλεισαν για τους τζαμπατζήδες. Στη Νερατζιώτισσα έχουν βάλει δύο μόνο για τις δεκάδες ατόμων που κατεβαίνουν από τον ΗΣΑΠ και μάλιστα εις διπλούν, πρέπει να κάνεις ένα γύρο και να ξαναχτυπήσεις εισιτήριο. Ο κουραδομαγκας πρεζεμπορος υπάλληλος των συριζοσόρος που είναι τώρα να σπάσει τα πάντα;;; Αλλά ξέχασα, τον προαστιακό τον πούλησαν τζάμπα τα αφεντικά του, στον πιο άχρηστο αγοραστή

    Comments are closed.