ΑΠΕΙΛΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ! ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΟ CNN TURK: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΟΙ ΗΠΑ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΖΟΥΝ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ – ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΧΗΣ Ο ΣΤΟΛΟΣ… [ΒΙΝΤΕΟ]

    Κοινοποίηση:
    ΣΔ

    Ολοκληρώθηκε το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας της Τουρκίας υπό τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, με την συμμετοχή της ηγεσίας του τουρκικού στρατού.

    Το στίγμα όσων έχουν αποφασιστεί στο Συμβούλιο παρουσιάζει ο Τούρκος πρόεδρος, στην τηλεοπτική του συνέντευξη στα CNN Turk και Kanal D.

    Στην κρίσιμη αυτή συνεδρίαση συζητήθηκαν τα θέματα που έχει εγείρει το τελευταίο διάστημα η τουρκική πλευρά, όπως η «στρατικοποίηση» των νησιών, ζήτημα για το οποίο κλήθηκε στο τουρκικό ΥΠΕΞ ο Έλληνας πρέσβης.

    «Είμαστε στο Top 5 του ΝΑΤΟ»

    «Η Ελλάδα είναι μια χώρα με την οποία είμαστε στο ΝΑΤΟ, αλλά εμείς είμαστε στο top 5 του ΝΑΤΟ. Είμαστε μια χώρα που είναι τόσο σημαντική για τη Συμμαχία, τόσο με τις πληρωμές που κάνουμε, όσο και με τις χερσαίες δυνάμεις», δήλωσε στην αρχή της συνέντευξής του ο Ερντογάν.

    «Είναι απαράδεκτο για τις ΗΠΑ να στέλνουν τόσα όπλα και πυρομαχικά σε αυτά τα νησιά». Οι ΗΠΑ δεν ενεργούν δίκαια μεταξύ των χωρών με τις οποίες είναι στο ΝΑΤΟ. Είναι απαράδεκτο για τις ΗΠΑ να στέλνουν τέτοια φορτωμένα όπλα, οχήματα και εξοπλισμό στα νησιά.

    Κάναμε τις απαραίτητες προειδοποιήσεις σε Αμερική και Ελλάδα μέσω του Υπουργείου Εξωτερικών. Δεν θα βρεις σύμμαχο σαν την Τουρκία μια φορά στις ΗΠΑ. Αυτά είναι νομικά μη στρατιωτικά μέρη. Μπλοκάρουν τον διεθνή δικαστικό δρόμο», συνέχισε.

    «Επιτακτική ανάγκη να αποστρατικοποιηθούν τα νησιά»

    «Είναι επιτακτική ανάγκη να αποστρατικοποιηθούν τα νησιά. Σύμφωνα με τη Συνθήκη της Λωζάνης, τα νησιά αυτά υπόκεινται σε ειδικό καθεστώς. Η προσδοκία μας από τις ΗΠΑ είναι να μην υπολογίσουν λάθος την Ελλάδα.

    Οι ΗΠΑ, οι οποίες ενθαρρύνουν τα βήματα της Ελλάδας, που απειλούν την ειρήνη και τη σταθερότητα, θα οδηγήσουν σε κούρσα εξοπλισμών», διαμήνυσε.

    Δείτε βίντεο από τη συνέντευξη του Ερντογάν

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Ρε τσουτσουνακι χεσμενο κωλοπανο Ερντογαν προσπαθείς με λόγια να μας δείξεις ότι ησε κάποιος; Ένας ανίκανος μαλακας ησε ρε μαλακα! Ένα τίποτα! Άντε και γα.

    2. ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΛΟΣ ΟΥΤΕ ΝΕΚΡΟΣ!!ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!!

    3. Αυτός ο χτικιάρης είναι ο πιο αναξιόπιστος, ο πιο φαντασιόπληκτος, ψεύστης και χέστης ηγέτης που υπάρχει αυτή την στιγμή σε όλο τον κόσμο. Οσο για το ΝΑΤΟ τον έχει αηδιάσει και ούτε που θέλει να τον ακούει. Το ΝΑΤΟ και η Αμερική του κάνουν την ζωή δύσκολη, μήπως και αναγκαστεί και αποχωρήσει γιατί δεν τον θέλουν. Αυτός δεν είναι σύμμαχος, είναι ο μεγαλύτερος εχθρός. Οσο με την Ρωσία , να το θυμάστε, θα γίνει πολύ κακό μεταξύ τους. Δυό μαφιόζοι, να δούμε ποιος θα φάει ποιον.
      Και κάτι άλλο. Και η Πωσία έλεγε θα καταλάβει την Ουκρανία σε 96 ώρες και όμως έφαγε τα μούτρα της.

    4. Μεμετια γαμιεστε μαζι με τον αρουραιο σας !!

    5. ξεκινα να εχει λιποτακτες μεχρι τα κινεζικα συνορα ,, οι ισλαμιστες στην αθηνα θα φανε πολυ κοσμο βομβες αυτοκτονιας θα γινουν 8 στους 10 χιλια /100 .

    6. Τοπ 5 που εισαι ρε ποντικολέσι;
      Ποτε βοηθησες πραγματικα το νατο;
      Μονο η βαση ινσιρλικ χρησιμοποιήθηκε για τον κολπο του περσικου στον πόλεμο με το ιρακ.
      Ποτε ειχες συνδρομη με στρατιωτικο δυναμικό;
      Απορώ γιατι σε κρατανε ακομα μετα τα οσα έχεις κανει

    7. Ερχονται τα γεγονοτα κ θα εξαφανιστουν απο προσωπου γης η παλιοφαρα…οσονουπω

    8. Ρε, άντε μου στο διάολο αρουραίε των υπονόμων!!! Μακάρι νά ‘χεις ψόφο άμεσο και οδυνηρό άχθος αρούρης, που μού θες και σεβασμό σκουπίδι!!!

    9. Ο πρεσβης δεν επρεπε να παει καν δικα μας ειναι τα νησια και τα κανουμε οτι θελουμε! και εμεις δεν καλουμε τον τουρκο πρεσβη στην αθηνα για της απειλες του ερντογαν για το “θα ερθουμε βραδυ” και να του το πουμε ξεκαθαρα εαν ο ερντογαν δεν παρει πισω της δηλωσεις του! θα πρεπει μεσα σε 24 ωρες να αφησει την ελλαδα.
      Απο αυτο να καταλαβετε ποσο σοβαροι ειμαστε εμεις και ποσο η τουρκοι σε αυτα που λενε?

    Comments are closed.