ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ! ΠΑΤΡΩΑ ΓΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΩΝ! ΣΤΟ ΦΥΛΑΚΙΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΕΠΙΤΑΞΗ

    Κοινοποίηση:
    Ορεστιάδα ΚΥΤ Φυλάκιο

    Οι κάτοικοι στο Φυλάκιο Ορεστιάδας, με χωράφια γύρω από το ΚΥΤ δέχονται εκβιασμούς για να νοικιάσουν και οι ίδιοι τις εκτάσεις που τους ανήκουν προκειμένου να γίνει ο νέος υπερ- καταυλισμός αλλοδαπών παρανόμων μεταναστών στο ΚΥΤ Φυλακίου.

     Τα τηλεφωνήματα μάλιστα όπως αναφέρουν οι ίδιοι, δεν προέρχονται μόνο από αυτούς που ήδη νοίκιασαν και δεν προέρχονται από το χωριό τους αλλά διπλανά χωριά όπως ο Κέραμος, αλλά και από στελέχη του υπουργείου Μετανάστευσης. Τους έδωσαν μάλιστα και καταληκτική ημερομηνία τις 31 Μαίου και μετά δεν πρέπει να αποκλειστεί ακόμα και… επίταξη.

    Όπως αναφέρει το evrosnews.gr την στιγμή μάλιστα που οι ιδιοκτήτες βλέπουν ότι οι αντιδράσεις των τοπικών θεσμικών φορέων, με πρώτο και καλύτερο τον δήμαρχο Ορεστιάδας Βασίλη Μαυρίδη που έχει “καπελώσει” σχεδόν όλες τις κινήσεις που γίνονται, είναι πολύ… χαλαρές και αναποτελεσματικές και επειδή τα χρήματα είναι πάρα πολλά, προβληματίζονται έντονα τι θα πράξουν.

    Ο Νότης Μηταράκης και το υπουργείο του κάνουν ξεκάθαρο εκμαυλισμό συνειδήσεων, αφού για χωράφια που νοικιάζονται κανονικά με 30 ευρώ το στρέμμα, πλήρωσαν 1.000 ευρώ.

     Έτσι ένας αγρότης με 10 στρέμματα, ενώ σε άλλες περιπτώσεις για 10 χρόνια θα εισέπραττε 3.000 ευρώ, τώρα θα εισπράξει 100.000 ευρώ. Μιλάμε ότι μπορεί να αγοράσει σχεδόν… 2 διαμερίσματα στην Ορεστιάδα.

    Όπως καταλαβαίνετε, αφού η κυβέρνησης προχωράει κανονικά στην υλοποίηση του σχεδίου τους, οι… συμβολικές ενέργειες όπως η ανέγερση μικρού ναού ή του Μνημείου Γενοκτονίας Θρακικού Ελληνισμού είναι μόνο για το θεαθήναι και δεν πετυχαίνουν τίποτα, η Επιτροπή Αγώνα διαλύθηκε και ο δήμαρχος Ορεστιάδας ακόμα περιμένει τον… Μιχάλη Χρυσοχοίδη, ουδείς γνωρίζει ποια στάση θα κρατήσουν στη συνέχεια οι ιδιοκτήτες.

     Η συγκεκριμένη επιμονή πάντως του υπουργείου Μετανάστευσης, δείχνει πως αυτό που θέλει είναι να δημιουργήσει επέκταση σε περισσότερα από 33,7 στρέμματα. Αν θα είναι σε 72 που είχαν αρχικά ανακοινωθεί ή πολύ περισσότερα, θα το δούμε στη συνέχεια.
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. Δεν μπορώ να καταλάβω . Γιατί δεν πάνε σε ένα ακατοίκητο νησί να το αξιοποιήσουν και να τούς βάλουν εκεί

    2. Ξεφτίλες νεοδημοκράτες, μια ζωή σπιούνοι, ρουφιάνοι, χαφιέδες, προδότες και καταδότες.

    3. Στην απλή αναλογική που έρχεται, ψηφίστε Έλληνες για την πατρίδα πριν τα πάκια γίνουν πλειοψηφία.
      Όσο για τον Μπουφοτάκη και την ποντικομαμή Μυτάρ, λίγες είναι οι μέρες τους στην εξουσία και το ξέρουν, γι αυτό κάνουν ότι μπορούν στην εκτέλεση των εντολών του Σώρρος.

    4. Τώρα το μάθατε απο τον Δεκέμβρη βουλιάζουμε !!!

    5. Να ρωτήσω κάτι άσχετο, εμβόλια οι λάθρο κάνουν; Γιατί 3χω την εντύπωση πως δεν κάνουν.
      Όσο για το συγκεκριμένο θέμα , καλά να πάθετε ρε μλκες ψηφοφόροι,μην ξεχάσετε να τους καν ψηφίσετε.

    6. Σε περιμένω να ρθεις και πάλι μαζί να φτιάξουμε μια Ελλάδα μεγάλη μαζί να χτίσουμε λαμπρή ιστορία ζήτω η Ελλάδα ζήτω η θρησκεία ζήτω η νέα δημοκρατία…μπεεεε

    7. Αδέλφια τα πράγματα είναι πολύ άσχημα πλέον.
      Έχουμε έναν τουρκόσπορο μαφιόζο παιδεραστή ομοφυλόφιλο και κατά πάσα πιθανότητα και κτηνοβάτη για πρωθυπουργό!
      Ο νεοέλληνας πήγε και ψήφισε για πρωθυπουργό τον Δον Κορλεόνε!

    8. επιταξη θα κανουμε εμεις αν θελισουμε σα λαος στα σπιτια αυτων που μας τραμπουκιζουν και θα βαλουμε εκει τους λαθρο μαζι με αυτους να ζουνε που μας κυβερνουν !! αυτο ΜΟΝΟΝ ΚΙ ΑΦΟΥ Ο ΛΑΟς ΕΝΩΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ !!!!!!!!!!!!!

    9. Σιγά οι ραγιάδες μην ζυμώσουν κεφάλι για ξεσηκωμό. Από το πολύ προσκύνημα στο παπαδαριο έχουν γίνει υποτακτικοί του Φαναρίου και της ψήφου..Όχι μόνο το κράτος προδοτών θα τους κλέψει τα χωράφια θα τους πάρουν και τα σωβρακα…δοισμηρη Ελλάς δεν θα σηκωθείς ποτέ εκ του τάφου.

    10. Αυτες οι δομες θα γινουν μονιμες πολεις…σιγα σιγα…και ενα εκατομμυριο το στρεμα να τους δωσουν να μη τα πουλησουν!

    11. Περιμέναμε να δίνουν σαν βραβείο, μετρητά bonus και extra κομμάτια γής, σε όσους Έλληνες πολίτες βοηθούν στην απέλαση των λαθρεποίκων.

    12. τα λεφτά ρε και δώστε τα κωλοχώραφα!!!!!! Κούλης μέχρι να σβήσει ο ήλιος!!!! πραγματική ανάπτυξη και λεφτά για όλους!!!!

    13. Στειλτε τους λαθροεισβολεις στον αγυριστο και τον Μηταρακη μαζι!!!!! Μην αφισετε την πεμπτη φαλαγγα να εγκατασταθει στα εδαφη σας!!!!!! Μετα θα ειναι αργα!!!!!!

    14. Μακάρι τα χωράφια να είναι ψηφοφόρων του δημοκρατικού τόξου, και ακόμα καλύτερα της νουδου.

    15. Και αυτοί τι κάνουν;;;; Τἰποτα, ασφαλώς! Να παρακαλάτε να ξεκινήσει ο μεγάλος πόλεμος γιατί, μόνο έτσι υπάρχει μία πιθανότητα να ξεβρωμίσει ο δύστυχος αυτός τόπος…..

    16. Στρατόπεδο επισιτισμού για λαθροεισβολείς που σε περίπτωση πολέμου θα είναι εχθροί εντός των συνόρων και πίσω από τις γραμμές…

    Comments are closed.