ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΚΤΩΒΡΗ ΞΑΝΑΚΛΕΙΝΟΥΜΕ! OΙ MAITRES DU MONDE ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΑΝ ΤΗΝ ”ΕΠΟΧΙΚΗ ΖΩΗ”, ΤΗΝ ”ΖΩΗ ΣΕΖΟΝ” ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ!

    Κοινοποίηση:
    cf86cf86ceb3ceb7

    Oι Maîtres Du Monde εγκαθίδρυσαν για τ΄ανθρώπινα κοπάδια την εποχική ζωή, την ζωή σεζόν για πρώτη φορά στην παγκόσμια ιστορία. Αποχαυνωμένοι και τρομοκρατημένοι οι πληθυσμοί από τον υγειονομικό ολοκληρωτισμό αντιδρούν ως πειθήνια όργανα άβουλα μηχανιστικά. Βουστάσιο..

    Και από χειμώνα κλείνουμε αυτό είναι το συμπέρασμα από δημοσίευση του newsweek 12/5/21 αλλά είναι πλέον κοινό μυστικό και στην κοινή γνώμη..Σύμφωνα με το περιοδικό επικαλούμενο επιστήμονες αναμένεται και νέο μεγάλο κύμα…

    Δεσμεύονταν για μη υποχρεωτικό εμβολιασμό τον επιτάσσουν ως υποχρεωτικό. Υπόσχονταν την Ελευθερία μετά τον εμβολιασμό οδηγούμαστε με μαθηματική ακρίβεια σε νέα καθολικά lockdown.Μίλησαν αρχικά για 1 εμβόλιο και έφτασαν να επιβάλουν 3 δόσεις συν μια ετήσια ως τώρα..Καμιά αξιοπιστία…

    Ο κορωναϊός θα συνεχίσει να κυκλοφορεί ευρέως για μήνες, δίνοντάς του πολλές ευκαιρίες για μετάλλαξη σε ενοχλητικές νέες μορφές που απομακρύνουν την αποτελεσματικότητα των εμβολίων. Η προοπτική ότι επικίνδυνες νέες παραλλαγές θα προκαλέσουν νέες επιδημίες – με τα συνοδευτικά lockdown, τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς και τις εκκλήσεις για κοινωνική αποστασιοποίηση και επιβολή της μάσκας – είναι ένα σκοτεινό σύννεφο στις ελπίδες για επιστροφή στην κανονικότητα πριν από την πανδημία το 2021 και το 2022.”Δεν είμαστε σε καμία περίπτωση σε μια μετα-πανδημική φάση που κάποια τμήματα της Αμερικής θα επιθυμούσαν να είμαστε”, λέει ο John Moore, ιολόγος στο Cornell’s Weill Medical College, επαναλαμβάνοντας ένα κοινό συναίσθημα.

    Το παιχνίδι των αριθμών
    Όταν ο Δρ Fauci ανακοίνωσε στα τέλη του 2020 ότι τα εμβόλια θα διανεμηθούν την άνοιξη, ήταν αισιόδοξος ότι οι ΗΠΑ θα επιτύχουν την ασυλία αγέλης μέχρι το φθινόπωρο…Είναι πλέον σαφές ότι αυτό δεν είναι πιθανό να συμβεί.

    Τον Φεβρουάριο, ο επιδημιολόγος Ali Mokdad και οι συνεργάτες του στο Institute for Health Metrics and Evaluation, μια μη κερδοσκοπική ερευνητική ομάδα στο Σιάτλ, κοσκινίζουν τα δεδομένα που συλλέγει η ομάδα του από όλο τον κόσμο για την πορεία της πανδημίας. “Κοιτάξαμε τους αριθμούς και είπαμε,” Ω, όχι. Όχι “, θυμάται.

    Σύμφωνα με τον Mokdad “θα υπάρξουν lockdown τον επόμενο χειμώνα”, λέει. “Τα ταξίδια θα είναι περιορισμένα. Είμαστε σε κακή θέση.”
    Οι υπολογισμοί που αναστάτωσαν τον Mokdad έδειξαν ότι η ασυλία της αγέλης δεν ήταν εφικτή στις ΗΠΑ. “Δεν πρόκειται να φτάσουμε στην ασυλία αγέλης μέχρι το χειμώνα”, λέει. “Τα μαθηματικά δεν αθροίζονται.”

    Τα παιδιά κάτω των 12 ετών δεν θα είναι επιλέξιμα επειδή τα εμβόλια για αυτά δεν θα λάβουν άδειες χρήσης έκτακτης ανάγκης από το FDA εγκαίρως για χορήγηση πριν από το τέλος του έτους. Και φυσικά, δεν είναι όλοι οι ενήλικες που πληρούν τις προϋποθέσεις να σηκώσουν τα μανίκια τους. Οι έρευνες δείχνουν ότι ο αριθμός των ενηλίκων που σκοπεύουν να αρνηθούν ένα εμβόλιο παραμένει πεισματικά περίπου στο 30 τοις εκατό. Το μοντέλο του IHME υποθέτει ότι τα παιδιά ηλικίας 12 έως 15 ετών θα εμβολιαστούν εγκαίρως με ποσοστά απόρριψης 30%.

    Η πρόσληψη εμβολίων έχει ήδη επιβραδυνθεί. Ο μέσος όρος των 7 ημερών κορυφώθηκε στις 11 Απριλίου σε 3,3 εκατομμύρια δόσεις την ημέρα και μειώνεται γρήγορα, σύμφωνα με το CDC. Οι έρευνες και οι συνεντεύξεις δείχνουν διάφορους λόγους: οι άνθρωποι είναι απασχολημένοι, δεν έχουν την αίσθηση του επείγοντος για το COVID-19, έχουν ανησυχίες για την ασφάλεια των εμβολίων,δυσπιστία υγειονομικών, θεωρίες συνωμοσίας που υπερβάλλουν τους κινδύνους των εμβολίων και υποβαθμίζουν τους κινδύνους του COVID- 19, για να αναφέρουμε μερικούς. Το IHME αναμένει ότι περίπου 200 εκατομμύρια έως 225 εκατομμύρια Αμερικανοί θα εμβολιαστούν μέχρι το φθινόπωρο.

    Η ανησυχία είναι τι συμβαίνει όταν ο δροσερός καιρός οδηγεί όλους πίσω σε πολυσύχναστα δωμάτια, όπου τα ιικά σωματίδια τείνουν να συλλέγονται όπως καπνός τσιγάρου, αυξάνοντας την έκθεση στον ιό.

    Γι ‘αυτό, για να διατηρηθεί η ποσότητα του ιού στην κυκλοφορία σε χαμηλά επίπεδα, τα επίπεδα εμβολιασμού πρέπει να είναι υψηλότερα το χειμώνα από ό, τι το καλοκαίρι – το 85% θα ήταν το ενδεδειγμένο, λέει ο Mokdad.

    “Αυτό που πολλοί άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν είναι ότι η ασυλία των κοπαδιών που απαιτείται για να περιέχει έναν ιό όπως το COVID-19 είναι πολύ χαμηλότερη το καλοκαίρι”, λέει. «Απαιτεί υψηλότερη κάλυψη ανοσοποίησης κατά τη διάρκεια του χειμώνα, απλώς και μόνο επειδή ο ιός κυκλοφορεί [σε] πολύ υψηλότερα [επίπεδα]. Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που θα αντιμετωπίσουμε».

    Με τα προγράμματα εμβολιασμού που μόλις ξεκινούν σε πολλές χώρες, οι παραλλαγές πιθανότατα θα δημιουργήσουν προβλήματα για πολλούς μήνες, ίσως χρόνια.

    Αυτά το newsweek και ως προς τα καθ ημάς πριν λίγο ‘‘Επιστημονικό καμπανάκι: Δεν αποκλείουν τέταρτο κύμα το Σεπτέμβριο” σύμφωνα με OPEN κάνουν λόγο για ενδεχόμενη πνευμονική έξαρση το φθινόπωρο”.Προαναγγελία, αρχίζουν από τώρα να προετοιμάζουν την κοινή γνώμη.

    dimpenews.com

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Κ επίσης με ανησυχεί το γεγονός ότι γυναίκες – νέες κοπέλες χωρίς να έχουν κάνει παιδιά γίναν πείραμα χωρίς αντίρρηση.. τι σκέφτονταν αλήθεια..

    2. Το κακό είναι ότι πείστηκαν όλοι ότι ο ανεμβολιαστος μεταδίδει, ακόμη κ αυτός που ανάρρωσσε από αυτό το “θηρίο” όπως εγώ κ εισπράττω δυσπιστία ότι θα κολλήσω τους άλλους. Με τι ακριβώς δεν ξέρω…
      Έλεος δλδ τα μέσα εξαπάτησης κάναν κ συνεχίζουν να κάνουν καλή δουλειά-εξαπατηση.
      Μηδένισαν ακόμη κ τη θέληση υποτίθεται “μορφωμένων” κ Πιστών ανθρώπων. Αυτό με ξεπερνάει. Πιστοί να προσπαθούν να μεταλάβουν με την μάσκα έως τα φρύδια…..

      1. Αυτοί που έχουν περάσει τον ιό ή είναι ασυμπτωματικοί φορείς έχουν πολύ καλύτερα αντισώματα από τον εμβολιασμένο γιατί έχουν εκτεθεί σε ολόκληρο τον ιό και ο οργανισμός έχει αναπτύξει αντισώματα για όλες τις πρωτεΐνες του ιού. Ο εμβολιασμένος έχει μεταλλαγμένα ανθρώπινα κύτταρα σε παραγωγούς κορωνοακίδων και το σώμα μαθαίνει να αντιμετωπίζει αυτές τις ακίδες-S Protein ή Spike Protein,αλλά τις άλλες πρωτεΐνες του ιού δεν τις γνωρίζει.

    3. Να πνιξετε τους πατεραδες σας και τις μαναδες σας στη θαλασσα…
      Ετσι ωστε και εμβολια να μην κανουν και να μην ξαναπανε στην καλπη και ψηφισουν…
      Και καπως ετσι θα γλυτωσουμε..
      Βεβαια, ειχαν φροντισει να τους ξεκανουν με τα εμβολια, γιατι το κρατος δεν μπορει αλλο να πληρωνει συνταξεις..
      Αλλα αν το κανετε εσεις, θα βγαλετε το κρατος απ αυτην την δυσκολη θεση…
      Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα….
      Αλλα να πηγαινουν ακομα και τωρα τα γερόντια και να τους ξαναψηφιζουν με τοση καταστροφη που εχουν προκαλεσει, μονο πνιξημο θελουν και τιποτα αλλο…
      Καλες πατητές και να ναι και βαθειά…

    4. Εμείς οι ψεκασμένοι “τρελοί” τα λέμε μήνες τώρα. Όπως είχαμε προβλέψει από Νοέμβρη πως πριν το Πάσχα δεν ανοίγουν, έτσι είχαμε προβλέψει πάλι από Νοέμβρη, πως και τον ερχόμενο Νοέμβρη θα ξανακλείσουν. Το επιχείρημα θα είναι οι “μεταλλάξεις”, γιατί προφανώς δε μπορούν να λανσάρουν το νέο κύμα σε εμβολιασμένα πρόβατα, ακόμα και ο πιο ηλίθιος θα αναρωτηθεί “γιατί το έκανα το εμβόλιο αν δε προστατεύει;”.

      Ο στόχος είναι μεσομακροπρόθεσμα να εξοντώσουν το 95% ή και παραπάνω του παγκόσμιου πληθυσμού. Τα πρόβατα έχουν μπει στη σειρά για τη σφαγή και ούτε παίρνουν χαμπάρι τι έρχεται. Όποιος κάνει τα εμβόλια, κακό του κεφαλιού του. Δουλειά άλλη μπορεί να βρει, ίσως με λιγότερα λεφτά. Τη ζωή του όμως;

      1. σωστα τα λες δεν περιμεναμε αυτους για το τι θα γινει μελλοντικα τον οκτωβρη εχουν κανονισει οι φωστηρες το τεταρτο κυμα του μυθου τους

    5. Αρχίσανε πάλι τους εκβιασμούς οι απατεώνες λοιμωξιολόγοι των φαρμακευτικών εταιρειών που τα έχουν πάρει χοντρά για να μας πουλάνε μάσκες, εμβόλια, και ατομικά τεστ

    6. Οι νεοταξίτες το λένε AC era,After Corovirus,αλλά το AC μπορεί να είναι και antichrist. Θέλουν να αντικαταστήσουν τα BC και AD, πΧ και μΧ. Τα λέει ο Klaus Schwab στα βιβλία του. Νεοταξικό αντίχριστο κατοχικό καθεστώς θέλουν να εγκαταστήσουν με μεταλλαγμένους ανθρώπους (Human 2.0). Οι κυβερνήσεις είναι δικές τους.Τα συντάγματα των κρατών και οι διεθνείς συμβάσεις δικαιωμάτων του ανθρώπου έχουν καταλυθεί.

    7. Εμείς φταίμε που είμαστε γελάδια και ζητώ συγνώμη από τα συμπαθή τετράποδα.
      Όπως φταίμε και για το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές γιατί πάμε και ψωνίζουμε σα μ@λ@κές,έτσι και δεν πάταγε κανένας για ψώνια την Κυριακή,τότε πολύ απλά δεν θα ξανάνοιγε κανένας…καλά μας κάνουν.

    8. Ποτέ δεν πίστευα ότι ο Έλληνας θα χεζόνταν επάνω του από όλο αυτό το ψεύτικο αφήγημα που έχει στηθεί ενάμισι χρόνο τώρα από την τηλεόραση. Και καλά οι 70 αριδες και οι 80ντάριδες που στέκονται όλη μέρα μπροστά την τηλεόραση και έχουν μουρλαθεί. Όλοι οι άλλοι των 30 40 και 50 χρονών προκειμένου να μην χάσουν ταξίδια και διακοπές τρέχουν σαν παλαβοί για την ενεσούλα. Ε τότε καλό ταξίδι……………….Σας αξίζει……………………..Αυτοί νομίζουν ότι οι παρενέργειες είναι αυτές που ακούνε. Δεν έχουν καταλάβει ότι οι πραγματικές παρενέργειες (μιά και έξω) θα έρχονται σιγά σιγά μέσα στην επόμενη διετία- τριετία. Ήδη ζούμε το βιολογικό μέρος του τρίτου παγκοσμίου πολέμου.

    9. Εφόσον δεν αντιδρά ΚΑΝΕΝΑΣ θα συνεχίσουν για όσο τους παίρνει κσι θα κάνουν κσι χειρότερα ! Δεν θα εκπλαγώ αν αρχίσουν να μπαίνουν στα σπίτια με το έτσι θέλω για να σας «εμβολιάσουν»

    10. Σε άλλες χώρες δεν γίνονται τέτοια έκτροπα ,,μονο στο Ελλαδιστάν ,,εκεί που τους παίρνει . Αλλά ας ξανακλείσουν και δεν θα έχουν την περσινή τύχη , θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος

    11. Το θέμα δεν είναι το τι έχουν σκοπό να κάνουν αυτοί…πλέον το έχουμε εμπεδώσει..
      ΕΛΜΕΙΣ τι κάνουμε???

    12. Είναι όλοι τους απατεώνες και λαμόγια. Έκαναν τον κόσμο ποντίκια πειραματόζωα με τα εμβόλια που μόνο εμβόλια δεν είναι και βγαίνουν και απειλούν αντί να τους χώσουν όλους μεσα.Τόσο μα τόσο κοιμισμένος κόσμος υπάρχει τελικά πάνω στον πλανήτη ?????Εντάξει η Ελλάδα είναι γαμω τα ξενοδοχεία ύπνου, όλα τα άλλα πιο προχωρημένα κράτη τι κάνουν οι λαοί τους????

      1. Οτι κανει ο Ελληνικος λαος κανουν κι οι υπολοιποι … κοιμουνται και φοβουνται.
        Για τετοιο κοπαδι μιλαμε.

    Comments are closed.