ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ! ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΚ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥ! “ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΡΥΦΑ ΜΕΘ ΜΟΝΟ ΓΙΑ VIPs – ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΡΑ…

    Κοινοποίηση:
    poli simantiko

    Σε μια περίεργη ανάρτηση προχώρησε τα ξημερώματα ο νευροχειρούργος Παναγιώτης Παπανικολάου.

    Σε ανάρτηση του στο Twitter αναφέρει πως “από αύριο στην Αττική κρυφές κλίνες ΜΕΘ COVID στην καβάτζα για VIPs θα είναι έγκλημα εναντίον του Ελληνικού λαού”.

    Δείτε την ανάρτηση του:

     

    Έχει πληροφορίες που να λένε κάτι τέτοιο; Θα φτάσουμε σε αυτό το σημείο να δίνονται εντολές από τους αρμόδιους να φτιαχτούν ΜΕΘ για τους επώνυμους για να μην τους… μολύνουν οι κοινοί θνητοί;

    Απαιτείται απάντηση από το Υπουργείο Υγείας άμεσα γιατί η καταγγελία είναι πολύ σοβαρή.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Αυτός την έχει ήδη περάσει την ίωση χωρίς πρόβλημα. Αφού όποιος τον συναντούσε έβγαινε θετικός μετά. Για καραντίνα σε αυτόν βέβαια ούτε λόγος… πήγε και ταξιδάκι στην Μέση Ανατολή, τους έφερε πλημμύρες… Θα πήρε φαίνεται υδροξυχλωροκίνη και κρατάει για μας το εμβόλιο…

    2. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΟΝΟ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ

    3. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΠΟΙΑ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΘΕΡΑΠΕΊΑΣ Η ΟΧΙ ??? ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ COVID ???
      ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ???
      ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΡΩΤΟΥ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΜΕΘ ????

    4. Φοβουνται και οι λεφταδες. Ψοφος ρε.

    5. για κορωνα δε νομιζω μα για αλλες ασθενειες που υπαρχουν κι ας τωρα εχουν παρει δευτερη θεση αυτους λογικα θα βαζουν στα βιπς !!

    6. καλα τον Παπαχελα και Πρετεντερη δεν τους χωσανε αμεσως σε ΜΕΘ…
      αμα σφιξουνε οι ποποί νομιζετε δεν θα κοιταξουν το τομαρι τους…
      θα επέμβει η “ανεξάρτητη” δικαιοσύνη….
      ο εισαγγελέας υπηρεσία στην Ευελπίδων ελπίζουμε να έχει πάρει ήδη
      κατάθεση απο τον κύριο Παπανικολάου και άμα βρει στοιχεία θα εκδόσει
      εντάλματα συλλήψεων για κακουργήματα

    7. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΝΕ ΚΑΘΑΡΗ ΟΥΤΩΣ ή ΑΛΛΩΣ ΒΡΩΜΙΑΡΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΕΙΝΑΙ , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΟΥΤΕ VIP ΟΥΤΕ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΙ ΚΑΖΟΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΕΙΝΑΙ , ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΗΛΗ ΩΡΑ , ΔΕΝ ΣΩΖΩΝΤΑΙ

    8. Και εμβόλια VIP εννοείται. Όταν ο Κουλης και λοιποί πολιτικοί, ο εισαγγελατος και λοιποί μεγάλο δημοσιογράφοι καθώς και μεγάλο καρχαρίες θα κάνουν άλλο εμβόλιο από το υπόλοιπο λαουτζηκο.

    9. …..ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΕΣΣΔ….Ο ΛΑΟΣ ΣΤΕΙΝ ΠΕΙΝΑ…..ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΤΕΡΟΥΛΗΔΕΣ ΣΤΟΝ ΑΦΡΟ….ΘΑ ΣΚΑΓΑΝΕ ΑΠ ΤΗΝ ΖΗΛΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΛΙΝ ,ΜΠΡΕΖΝΙΕΦ ΚΑΙ ΧΡΟΥΤΣΟΦ ΑΝ ΖΟΥΣΑΝ!!!….Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΜΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ!!!….

    10. Γιατί δεν υπάρχει vip πτέρυγα στον τελευταίο όροφο του ΚΑΤ που είχε φτιαχτεί για τους ολυμπιακούς αγώνες; Πιστεύει κάποιος εάν VIP χρειαστεί κρεβάτι ΜΕΘ δεν θα το βρει, ακόμη κι αν είναι γεμάτα; Οι γιατροί-φίρμες ποιούς νοσηλεύουν; Δεν πήγαμε να πάρουμε με αεροπλάνο τον αρχιεπίσκοπο Αλβανίας που είναι 91 χρονών για να τον νοσηλεύσουμε; Ειδικά φάρμακα δεν χορηγούνται στον αρχιεπίσκοπο Ελλάδος; Έχουν την ίδια αντιμετώπιση άσημοι πολίτες; Ο απλός Έλληνας αγχώθηκε γιατί τα νοσοκομεία γέμισαν. Οι VIP είχαν, έχουν και θα έχουν τον τρόπο τους!

    11. Γουστάρω.
      Επιτέλους κάτι και για εμάς του κομμουνιστές που σας φέραμε την Δημοκρατία..
      Η προσφορά στην Πατρίδα πρέπει να ανταμείβετε….

    12. Αυτό είναι άκρως φυσιολογικό για την Ελλάδα εννοείται ότι οι πλούσιοι θα έχουνε άλλη μεταχείριση και οι φτωχοί θα μπαίνουνε στο χώμα.Αυτα να τα δούνε επιτέλους τα κομματόσκυλα που τρέχουν σαν ηλίθιοι στις κάλπες.

    13. Μαρεσει πως έχει χωρίσει την λέξη Αρχιδι-ευθυντής….. Πάντως υπάρχει ζήτημα με τις VIP Covid-19 κλίνες ΜΕΘ και Μαφ… Βλέπε αρχιεπίσκοποι Αλβανίας και Ελλάδας….

    14. Εδώ κάνουν lock down σε περιοχές με 0 κρούσματα.. έχετε ξανακουσει πανδημία με κρούσματα; Δεν μιλάει κανείς και περιμένετε να μιλήσει κάποιος για αυτό;

    15. Ρε παιδιά αφήστε τους, καλά κάνουν.
      Φανταστείτε να πάνε με koronovirushi τον Κούλη σε ένα νοσοκομείο που έχει 150 ασθενείς.
      Θα πεθάνουν όλοι την ίδια μέρα.
      Απαπαπα…..Δεν θέλω ούτε να το σκέπτομαι.

    Comments are closed.