ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΦΡΟΥΡΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ! «ΑΝ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΠΙΣΤΟΛΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΝΑ. ΈΝΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΟΜMΟΥΝΙΣΤΗΣ, ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΩΡΑ». ΣΟΚ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠ’ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ. ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    saloniki

    Σε εξέλιξη συγκέντρωση διαμαρτυρίας κοντά στο ΥΜΑΘ. Συνθήματα κατά του Αλέξη Τσίπρα, με μια γυναίκα να κεντρίζει τα βλέμματα…
    Διαμαρτυρία για τη Μακεδονία βρίσκεται σε εξέλιξη έξω από το Διοικητήριο στη Θεσσαλονίκη, με τους συγκεντρωμένους να φωνάζουν συνθήματα κατά του Αλέξη Τσίπρα.

    Οι συγκεντρωμένοι φωνάζουν ότι ο πρωθυπουργός είναι ανεπιθύμητος στην πόλη και τον κατηγορούν για εσχάτη προδοσία.

    Η Αστυνομία τους έχει απομακρύνει αρκετά μακριά από την είσοδο του ΥΜΑΘ, προκειμένου να μην εμποδιστεί η άφιξη του Αλέξη Τσίπρα.

    Διαμαρτυρία για τον Αλέξη Τσίπρα

    Ο πρωθυπουργός έφτασε λίγο πριν τις 12.00 στο γραφείο του στη Θεσσαλονίκη, χωρίς προβλήματα. Θα έχει συνάντηση με πρυτάνεις και αντιπρυτάνεις του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης, του ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας και τους αντιπροέδρους του Διεθνούς Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

    Η άφιξη του Αλέξη Τσίπρα

    Αντιδράσεις αστυνομικών για τα κομμένα ρεπό

    Την έντονη αντίδραση τους εκφράζουν αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης, καθώς όπως τονίζουν ανακοίνωση τους ”κόβονται” τα ρεπό τους λόγω της επίσκεψης του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη.

    Η Ανεξάρτητη Συνδικαλιστική Πρωτοβουλία Αστυνομικών, τονίζει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της πως, ”έχουμε δεχθεί δεκάδες τηλεφωνήματα συναδέλφων που εκφράζουν την αγανάκτηση τους για το ότι διοικητές τους κόβουν τις ημερήσιες αναπαύσεις λόγω μέτρων των εγκαινίων ενός σταθμού μετρό. Τι και αν οι συνάδελφοι μας γιορτινές ημέρες είχαν κανονίσει να περάσουν στιγμές με τις οικογένειες τους, η ΓΑΔΘ φρόντισε να τους υπενθυμίσει ότι κανείς δεν τους υπολογίζει και δεν τους σέβεται”.

    Όπως αναφέρουν στην ίδια ανακοίνωση, ”η επίσκεψη και συμμετοχή του Πρωθυπουργού στα εγκαίνια δεν αποτελεί δικαιολογία για την παραβίαση των εργασιακών δικαιωμάτων εκατοντάδων αστυνομικών. Είμαστε σίγουροι ότι τα μέτρα θα μπορούσαν να βγουν και χωρίς κομμένα ρεπό, αρκεί κάποιοι να σκέφτονταν το προσωπικό και όχι τις κρίσεις του Ιανουαρίου.

    Πηγή: seleo.gr, thestival.gr, thesstoday.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. Μια ηλικιωμένη κυρία έβαλε σε ολους τους Έλληνες γυαλιά…ειπεολη την αληθεια μεσα σε λιγα λεπτα…γιαγιά ήρωας…που δεν φοβάται τιποτε…ο αστυνομικός διπλα κοιτούσε σαν χάνος…αλλα τι να πει και αυτος….σιγουρα απο μεσα του συμφωνούσε….δεν μπορούσε ομως να πάρει το μέρος της….δεν ειναι μονο που θα χάσει την δουλεια του….ειναι και που οι αστυνομικοί τα εχουν εντελώς χαμένα και μπερδεμένα…τους βάζουν να νταντεύουν τους μπαχαλακιδες….δεν φταινε αυτοι μονο…το σύστημα των αριστερών τα εχει καταβροχθίσει ολα….υπαρχει σωτηρια άραγε;;;

    2. Δική μας είναι η γριά,ψήφισε Αλέξης γρήγορα όμως κατάλαβε πως την πατησε

    3. Μου φαίνεται Βλαντ παίρνουμε τα ίδια ψυχοφαρμακα,δεν εξηγείται αλλιως

    4. Λουψίστα, το αλβανικό χωριό του αλβανοτσάμη Τσίπρα!

    5. ΓΡΑΨΤΟΝ ΣΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΒΛΑΝΤ ΚΟΤΑ ΕΙΝΑΙ. ΠΟΥΛΑΔΑ ΠΟΥΛΑΔΙΤΣΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΨΕΙ.ΕΛΑ ΨΥΧΑΚΙΑ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΜΕ.

    6. Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΛΗΤΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ . ΓΕΜΙΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΑ , ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΟ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΗ ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΜΑΡΙ . ΤΩΡΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΜΠΕΚΙ , ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ . ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΕΡΜΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ , ΨΗΦΟ ΜΟΝΟ ΣΕ ΝΕΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ .

    7. ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

      ΜΟΝΟ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΣΙΠΡΑ

    8. Ο Τσίπρας πρέπει να έχει ένα φρικιαστικό τέλος αυτός και όλο του το σόι για παραδειγματισμό.

    9. Πρεπει να ξεκινησουμε συλλατηρια και γενικες απεργιες μεχρι να σταματήσουν….. να βουλιαξουν απο κοσμο….

    10. Ξεφτυλισμενοι αριστεροι…και αυτη μελος της Χρυσης Αυγης ειναι? ….Ξεφτυλες…..η Ελλαδα θα χωριστη στην μεση…

    11. Οι μεγαλυτερες Αληθειες απο τον απλο κοσμο ξεφτυλισμενε Τσιπρα…..προδοτες αλητες ξεφτυλισμενοι μπολσεβικοι μονο λεφτα σας νοιαζουν…..

    12. Μια πυροβολημένη σκατόγρια έκανε το σόου της. Προς τι η ενασχόληση;

      1. Α ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΣΥΡΙΖΟΣΚΥΛΟ1 ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΛΙΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΣΑΣ!

      2. Βρε ξεφτιλισμένοι, δεν ντρέπεστε;; Αμετανόητοι ειστε. Εχετε κανει τόσα εγκληματα εναντιον του εθνους των Ελληνων και συνεχίζετε. Τι σόι Ελληνες ειστε εσεις;; Εκτος και αν δεν ειστε Ελληνες, οποτε κάποιους απο εσάς που ειναι Ελληνες αλλα ηλίθιοι, πρεπει να τους εκτελέσουμε για προδοςια και κάποιους αλλους που δεν ειναι Ελληνες πρεπει να τους εκτελέσουμε λόγω κατασκοπίας και εγκληματικών ενεργειών εναντιον της Ελλαδας και των Ελληνων. Αντε μου στον αφέντη σου τον διάολο. Αλλα οπως φαίνεται, ουτε αυτος σας θέλει. Κι αυτος σας σιχαίνεται. Ειστε τοσο ασήμαντοι, τοσο σκουπιδια, που πρεπει να κάνετε τετοιες πράξεις για να νοιωσετε οτι ειστε καποιοι η κατι. Τιποτα δεν ειστε. Απόβλητα της γης.

      3. Θα έρθει ο καιρός που θα παίζουμε ποδόσφαιρα με κομμένα κεφάλια αλβανοτσάμηδων συριζαίων…

    13. ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΝΟ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΜΕΣΑ..ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΑΛΑΝΕ..!!!..ΤΟ ΝΟΜΠΕΛ ΕΙΡΗΝΗΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΙΣ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΙΣΟΥΝ ΜΩΡΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΥΛΕΓΥΟΙΟΙ ΤΟΥ ΚΕΕΡΦΑ ΚΑΙ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΑΝ ΜΕΣΑ..ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΑΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΥΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΑΡΑΣΗΜΟ ΗΡΩΑ ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ. ΜΗΠΩΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΝ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩΝΤΑΝ ΑΠΟ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΛΑΘΡΟΒΑΡΒΑΡΟΥΣ..ΘΑ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΝ ΙΜΑΜΗ ΣΤΟΥΣ ΜΙΝΑΡΕΔΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΤΕ ΑΧ ΚΑΤΑΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΑΛΑΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΖΙΜΕΝΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ…ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΜΙΑΣ ΤΕΤΑΡΤΟΚΟΣΜΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΠΟΤΕ ΜΥΑΛΟ. ΚΑΙ ΕΣΥ ΨΕΥΤΟΒΛΑΝΤ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΔΥΑΣΥΡΕΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙ ΣΥΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΡΟΠΙΑΣΕΙ ΕΔΩ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ…

      1. Πρεπει να εχεις διπολική προσωπικότητα,δεν εξηγείται αλλιως….

        1. τι λες ..pano…..με τρολαρουνε….πανευκολα μπορει να γινει αυτο…..αντε ενημερωσου λιγακι….απο χιλιομετρα χψτυπαει οτι με τρολαρουν…και ειναι και δυο τυποι οχι ενας…και σενα μπορουν να τρολαρουνε ….και τον καθεναν…..το καταλαβες πανο…η να στο κανω λιανα….

        2. ΞΥΠΝΑ ΡΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΙΘΑΡΓΟΟ…ΞΥΠΝΑΑΑ…..ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΩΣ ΕΣΥ….ΔΥΑΔΙΚΤΙΟ ΕΙΝΑΙ ΡΕ …ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΟΒΕΙ…..ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΟΒΕΙ ΡΕΕ….ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΟΛΙΚΟΣ….ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΛΛ ΠΗΡΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ..!!!!..ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΖΕΣ…ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ, ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ….ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ…..ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΤΟΣ,,,,ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΔΥΑΔΙΚΤΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ….ΓΙΑΤΙ ΛΕΣ ΤΑΧΩ ΠΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ….ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΝΟ ΝΑ ΠΟΥΜΕ.

      2. Μετά τας εορτάς θα απευθυνθώ εις τον νομικόν μου συμβουλο δια να καταθεσειν εις το δικαστηριον αγωγην δια συκοφαντικην δισφημίσεως εις το προσωπον μου.

    Comments are closed.