ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! “ΕΙΜΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ” ΛΕΕΙ Η 35ΧΡΟΝΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΕ 13ΧΡΟΝΟ ΜΑΘΗΤΗ ΤΗΣ – ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΣΕ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΟΝ… ΕΡΩΤΑ ΤΟΥΣ! ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ…

    Κοινοποίηση:
    σχολειο

    Στοιχεία-σοκ περιλαμβάνει η δικογραφία για τη δράση της 35χρονης καθηγήτριας από τα βόρεια προάστια η οποία κατάφερε να αποπλανήσει τον 13χρονο μαθητή της. Τον έπεισε ότι είναι ερωτευμένη μαζί του, λέγοντάς του ότι η μεγάλη της επιθυμία είναι να ζήσουν μαζί μακριά από την Ελλάδα, σε κάποια πόλη της Ευρώπης, εκεί όπου κανένας δεν θα μπορούσε να σταθεί εμπόδιο στον έρωτα τους.

    Η δασκάλα του έδινε ραντεβού σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής επί της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας σε ώρες που δεν θα μπορούσε να κινήσει υποψίες η απουσία του από το σπίτι, κυρίως μεσημέρι και απόγευμα, κάτι που προκύπτει από το περιεχόμενο της κατάθεσης που έδωσε η μητέρα του νεαρού, η οποία κατήγγειλε στους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων τα όσα ανακάλυψε, ψάχνοντας στον υπολογιστή του γιου της, κυρίως δηλαδή, άσεμνες φωτογραφίες, βίντεο και προκλητικά μηνύματα.

    Πρόσωπα από το περιβάλλον της, την περιγράφουν ως άτομο που δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα ούτε σε προσωπικό, ούτε όμως και σε επαγγελματικό επίπεδο. Μητέρα ενός μικρού κοριτσιού, ήταν εδώ και καιρό σε διάσταση με τον σύζυγό της, χωρίς όμως να μεταφέρει τα προσωπικά της προβλήματα στις αίθουσες διδασκαλίας, φροντίζοντας να κρατάει πάντοτε χαμηλό προφίλ.

    Καταφέρνοντας να βρει τρόπο για να εκφράσει τα συναισθήματα της απέναντι στον 13χρονο μαθητή της, του είχε καταστήσει σαφές, να μην πει ποτέ σε κανέναν και για τον οποιοδήποτε λόγο τα όσα συζητούσαν και έκαναν μεταξύ τους, πείθοντας τον ότι, όταν ενηλικιωθεί, θα μπορούσαν να ζήσουν μαζί σαν κανονικό ζευγάρι.

    Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής δεν έχει εκδοθεί ένταλμα για τη σύλληψή της ενώ αναμένεται να περάσει ξανά το κατώφλι του εισαγγελέα τις προσεχείς ημέρες, προκειμένου να απολογηθεί μετά την προθεσμία που ζήτησε και έλαβε ο δικηγόρος της.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    34 Σχόλια

    1. Είστε για κλάματα οι σχολιαστές. Αυτή η κοινωνία μπουρδέλο σας αξίζει. Να το θυμάστε όταν αύριο – μεθαύριο θα σας γαμάνε τα παιδιά από τα 10…

    2. Το 13χρονο ή θα την εκανε λαστιχο, ή θα πήγαινε στο πρώτο μπουρδέλο να μάθει τι σημαίνει γυναίκα. Βρέθηκε μία να του τα μάθει , μαζί με συναίσθημα. Στα 30 του θα είναι ο πιο ευτυχισμένος άντρας με πλούσιο ιστορικό. Ασχοληθείτε με τους πραγματικούς ανώμαλους που βιάζουν γυναίκες και κορίτσια. Έχουμε ξεφύγει

      1. Σε χάλασε πολύ το ότι υπάρχουν και γυναίκες παιδεραστές που αποπλανούν παιδάκια ε;; Αυτό δεν είναι ανωμαλία για το διεστραμμένο μυαλό σου. Αν ήταν το δικό σου το παιδί να βλέπαμε τι θα έλεγες…

        1. Ολα τα αγορια την ιδια φαντασιωση εχουν, να πανε με κουκλες δασκαλες! Τωρα αν εσυ δεν την ειχες…αυτο ειναι οντως προβλημα!

    3. ΑΣΕ ΡΕ ΜΑΝΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ 13 ΕΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΟΣ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΥΣΤΗ ?
      ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΝΕΟΙ .

      1. Έλα ντε…..καταντησαμε χαχολοι!!!! Συριζαια νεοταξιτισα θα είναι η μάνα του παιδιού!!!!
        Πάει το ευνούχισε το παλικαρακι!!!

    4. Γαματε Γιατί χανόμαστε, Όπως πάμε μ αυτούς που μπλέξαμε θα μας απαγορεύσουν και το γαμισι και θα λένε οτι ειναι σεξουαλική παρενόχληση,μέχρι που θα μας κόβουν και κλήσεις αν πηδάμε χωρίς να στέλνουμε μήνυμα.

    5. Κάποιοι ενοχλούνται από την σεξουαλική εισαγωγή του πιτσιρικά, λες και όταν ήταν 13-14 χρονών, δεν έκαναν λάστιχο το πουλί τους παρακαλώντας να γίνει κάνα θαύμα με την καθηγήτριά τους. Άμα τους ρωτήσεις όμως την γνώμη τους για τον μακαρίτη τον, Μάνο Χατζηδάκη, θα σου πούνε “μεγάλος συνθέτης, παγκόσμιος καλλιτέχνης” και άλλες τέοιες μπούρδες, παραβλέποντας το γεγονός ότι ήταν σεξουαλικά διεστραμμένος. Για παράδειγμα, το τραγούδι του ¨Η μπαλάντα του Ούρι” γράφτηκε και μελοποιήθηκε για να υμνήσει την έλξη κιναίδων για ένα αγόρι.

    6. Την δεκαετία του 80, 90, οι καθηγήτριες ειχαν κοντό μαλλί, ήταν πάνω απο 45, φορούσαν βεστες και παλτά, ζακετες παλαιομοδήτικες και άντε να ανάψεις. Τώρα οι νεες καθηγητριες κολάχουν και τον παππά και τον δρσπότη μαζί

    7. και ο προπονητής με την 11χρονη, τυχερή η μικρή, πού ήταν αυτοί οι προπονητές όταν ήμασταν εμείς μικρές……

    8. Η γυναίκα είναι τούμπανο αλλά φυσικά ανώμαλη και πρέπει να πάει στην ψειρού και να αποβληθεί απο την εκπαίδευση.

    9. Ναι και σε λίγα χρόνια θα πηδάει και το κοριτσάκι της ο μικρός

    10. Σιγά μην τον βίασε κιόλας.. που να είχαμε τέτοια τύχη στην εποχή μας..

    11. …..και εμεις οι μ@λ@κες τρεχαμε στα 14 στα μπουρδ@@ να γ@_σουμε!!…αρε τυχερε!!!

      1. Τσοντουλα στο ELIT κεραμικο και μπουρδελοτσαρκα μετα γυρω γυρω.
        Και γαμω τις εποχες.
        Και αμα γινοταν αυτο σε συμμαθητη μας με δασκαλα, θα τον σεβοταν ολη η ταξη για τη μαγκια του, οχι που πηγε και το ειπε στη μανα του ο χαζοβλακας και να ζητανε και τα ρεστα απο την κοπελα που τον ξελιγδιασε.
        Αυτη θα τον ειχε απογειωσει, και πρωθυπουργο θα τον εκανε.
        Τωρα τη διωξατε – αντε πισω στο pornhub μεγάλε και πάρε καμια συνδρομη lifetime γιατι δε σε βλεπω να ξαναγαμας συντομα.

    12. Μακάρι να είμασταν τυχεροί και εμείς στα 13-14 μας να μας ερωτευότανε η Γαλλικού της τάξης μας !!

    13. αν αντιστρέψεις τα φύλα θα είχε γίνει κακός χαμός, θα ζητούσαν ευνουχισμούς και θανατικές ποινές

    14. εξαιρετικά χαλαρή η περιγραφή, καμία καταδίκη , καμία οργή, κανένα ένταλμα σύλληψης και πολλοί θα πουν “τυχερός ο μικρός”, ε εγώ πιστεύω ότι και η 11χρονη τυχερή ήταν με τον προπονητή της

    15. Εμπρός στον δρόμο που χάραξε η Μπριζίτ κυρά δασκάλα !
      Και προσοχή στον πιτσιρικά. Με δεδομένη την Ελληνογαλική φιλία, που ξέρετε, το σύστημα μπορεί να θελήσει να μας τον φορέσει μελλοντικά σαν Πρωθυπουργό ή Πρόεδρο.
      Ω εποχή της ανωμαλίας !!!

    16. Που είναι τό πρόβλημα Επρεπε νά συγχαρούμε την δασκάλα πού έλυσε τό πρόβλημα τού μαθητου να διερωτάται…πώς πηδάνε…νά παω σε μπουρδ—0 κοκ !

    17. παλιότερα, δεν θα έβγαινε ποτέ από τη φυλακή, τώρα θα πουν ότι είναι …πλημμέλημα

    18. Οταν ημουν μικρος με το ζορι περναγα την ταξη, που τετοια τυχη… Θα γινοταν ο Νεος Μακρον ο ηλίθιος, που τετοια τυχη. 13 χρονων κοιταζαμε τις γυναικες και μας ετρεχαν τα σαλια, οχι τις συμμαθητριες που γυριζαν μονο με 16 – 17 χρονους, αλλα τις καθηγητριες.
      Τι βλακας…

    19. αυτες ειναι εποχες για να πηγαιναμε σχολιο..οχι σαν τις δικες μας που η καθηγητρια ειχε τουλαχιστον 2 στρεμματα τριχες στη μασχαλη και τσιγκελωτο μουστακι απαραιτητα..

    20. Τουλάχιστον να είναι κανένας Έλληνας μην είναι αλβαναρας…..η καμία μαϊμού……

    21. Να δούμε και τη φάτσα της.Για καμιά τάπα 1,50 μ την κόβω και με εμφάνιση Ουρανίας Τουτουνζή, η του ”στιγμιαίου” λάθους Πασχάλη βρε.

    22. Συμβουλή προς τον πατέρα του κοριτσιού της 35χρονης: Πάρτης το παιδί. Τώρα. Είναι επικίνδυνη.

      1. Μπα; Άρρωστος είσαι; Ναι, πρέπει να της αφαιρεθεί η επιμέλεια.

    23. Αντι να της δωσουνε παρασημο,που εκανε το παιδι αντρα σωστο και οχι πουστη,θα πεσουνε απανω της να την φανε,οι ανεραστοι,οι πασης φυσεως διεστραμενοι και οι διαφοροι υποκριτες και ακαβλοι! Ακου ‘αποπλανηση”!Ο αρσενικος δεν “αποπλανειται”,ρε γιδια! Εκπεδευεται!!

      1. ΕΑΝ ΗΤΑΝΕ ΛΕΣΒΙΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ !!!!!

        ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ !!!!!

    Comments are closed.