ΑΝΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ;;;; ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: ΗΞΕΡΑΝ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΨΑΧΝΑΝ… ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΥΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ – ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΣΤΕΓΝΑ Η ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ – ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΗ ΝΕΚΡΗ ΚΑΡΟΛΑΙΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΝΥΧΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ;;;

    Κοινοποίηση:
    5327241_teliko111

    Συνεχίζουν να γεννούνται ερωτήματα σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας της Κάρολαϊν από τον άντρα της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, καθώς φαίνεται πως η αστυνομία γνώριζε από τις 11 Μαΐου, δηλαδή λίγες ώρες μετά την δολοφονία πως ο καθ’ομολογίαν δολοφόνος δεν είχε λιποθυμήσει.

    Συγκεκριμένα η ιατροδικαστής Χαρά Σπηλιοπούλου, στην οποία αξίζουν πολλά συγχαρητήρια καθώς αυτή ουσιαστικά έλυσε την υπόθεση, αφού συνέλεξε το βιομετρικό ρολόι (smartwatch) της Καρολάϊν, δήλωσε στην κατάθεση της στους αστυνομικούς πως ο πιλότος δεν είχε λιποθυμίσει ούτε λεπτό!

    Συγκεκριμένα η ιατροδικαστής εξέτασε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στις 11 Μαΐου, 8 ώρες περίπου μετά τις 6:08 τα ξημερώματα της μοιραίας νύχτας.

    «Η επικοινωνία ήταν άριστη δεν έφερε κρανίο εγκεφαλικές κακώσεις ούτε εμφάνιζε ασφυκτικά σημεία. Αποκλείω την πιθανότητα ο άντρας που εξέτασα, ηλικίας 33 ετών, πιλότος στο επάγγελμα και χωρίς κρανίο εγκεφαλικές κακώσεις, να έχει παραμείνει επί δυο ώρες σε κατάσταση αναισθησίας», επεσήμανε στην κατάθεσή της.

    «Η απώλεια των αισθήσεων σε ένα άτομο για οποιοδήποτε λόγο όπως φόβο, υπογλυκαιμία ή προσωρινή πρόκληση ασφυξίας, αναμένεται να διαρκέσει 10 λεπτά της ώρας και σε καμία περίπτωση δυο ώρες» αναφέρει στην κατάθεσή της η ιατροδικαστής και συμπληρώνει: «Σε κάθε περίπτωση ένας νεαρός υγιής άνθρωπος δεν θα μπορούσε να παραμείνει λιπόθυμος επί δυο ώρες. Οι σωματικές του βλάβες (σ.σ. του 32χρονου) ήταν όλως ελαφρές».

    Με λίγα λόγια μόλις λίγες ώρες μετά τη δολοφονία η ιστορία του πιλότου δεν «έμπαζε» απλά, είχε βουλιάξει.

    Το βασικό ερώτημα είναι γιατί εδώ κι ενάμιση μήνα διέρρεαν στα ΜΜΕ ιστορίες περί δήθεν «σκληρών κακοποιών» που κάποια στιγμή είχαν… «διαφύγει στο εξωτερικό», συλλαμβάνονταν άκυροι Γεωργιανοί στα σύνορα,  έμπαιναν επικηρύξεις κλπ.

    Μάλιστα όλα αυτά από τη στιγμή που ήδη μέσα στις πρώτες δύο βδομάδες έγινε γνωστό πως δεν βρέθηκε κανένα ίχνος DNA ή αποτύπωμα στο σπίτι που ουσιαστικά έκανε το σενάριο της ληστείας απίθανο.

    Γιατί ενώ η αστυνομία τα ήξερε όλα αυτά, έκανε 37 ημέρες για να συλλάβει τον 33χρονο;  Τόσο πολύ άραγε έκαναν να βγουν τα καταδικαστικά δεδομένα από το smartwatch, την κάμερα και το κινητό; 37 ημέρες;

    Δηλαδή όλα αυτά ήταν ένα παιχνίδι «γάτας και ποντικιού» της αστυνομίας με τον πιλότο για να τον κάνουν να ομολογήσει, παρόλο που είχαν τόσα αδιάσειστα στοιχεία; Μήπως η χρονική περίοδος της εξιχνίασης δεν είναι τόσο τυχαία ώστε να συμπίπτουν με το επαίσχυντο νομοσχέδιο για τα εργασιακά που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων;;;; Οι απαντήσεις από το Μαξίμου είναι επιβεβλημένες…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. Γιατι αν τον επιαναν πριν 20 μερες και ειχε τελιωσει η υποθεση , τι θα εκανε ο ελληνας ραγιας για το εργασιακο , ΤΙΠΟΤΑ οπως παντα μια μερουλα απεργια μια πορεια και ολα καλα

    2. Εννοείται πως τους ήρθε “λουκουμακι” το φονικό πάνω στο νομοσχέδιο για το εργασιακό… ή μάλλον καλλίτερα το “σκλαβικό”…. Φυσικά και καθυστέρησαν τη σύλληψη, ενώ γνώριζαν, ώστε να εστιάσει ο κόσμος στο “έγκλημα” και να περάσει “ελαφρά” το νομοσχέδιο της ντροπής!!! Ξεσκεπάστε τα καθάρματα που ενεπλάκησαν στην εσκεμμένη καθυστέρηση της σύλληψης (από πρωθυπουργό μέχρι αρχηγό αστυνομίας!!)

    3. Αυτος ο δημοσιογραφος με τα μακρυα μαλλια πισω απ του 16 ΕΚΑΜΙΤΕΣ οταν μπαινανε στα δικαστηρια με τον ελικοπτερα πως τον λενε? Τον βλεπεις καθε φορα σε κατι τετοια.

      1. Σωστά. Είναι ο μόνος που ξεχωρίζει και που σου αποτυπώνεται στο μυαλό

    4. Ο Κούλης τάχει παίξει, δε του βγαίνει τίποτα

    5. Νομιζω οτι το “μακελειο” βρισκεται στον σωστο δρομο,οταν λεει οτι χρησιμοποιουν την καρολαιν για να περασουν τα εργασιακα…..αντε ντε…..παρτε φορα και ξεφτυλιστε τους!!!!!

    6. και σε αυτο φταει ο κυριακος
      μονη λυση ο συριζα

    7. κι εσύ το έκανες θέμα 10 δημοσιεύσεων στέφανε χωρίς να πεις κιχ για το εργασιακό που πέρασαν.
      ΦΩΣ φαναρι είναι για εμάς ότι τα ήξεραν και περίμεναν την στιγμή που πέρασαν το εργασιακό για να αφαιρεθεί ο κόσμος. Από την πρώτη στιγμή εμείς το καταλάβαμε χωρίς στοιχεία. Η αστυνομία τόσο καιρό ήθελε? ΌΛΑ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ

    8. ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΑΜΕ!
      ΤΕΤΟΙΟ ΚΟΛΛΗΜΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΕΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΤΟ ΣΜΑΡΤΦΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΑ ΡΟΛΟΓΙΑ ΩΣ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ!

    9. Στέφανε, ακούγεται πως πηηαινοερχοταν συχνά στην Αλβανία. Τόσο πολύ χρησιμοποιουν οι Αλβανοί ιδιωτικά ελικόπτερα και μικρά τζετ για τις μετακινήσεις τους? Με ιδιωτικά τζετ στέλνουν…… ρούχα και τόσο πολύ αγαπούν την αλληλογραφία στον καιρό του διαδικτύου?????? Γιατί το κάθαρμα αυτό προσπαθεί να φανεί ως αιτία της δολοφονίας το παιδί και το τονίζει συνέχεια και συνέχεια. Το κάνει σαφεστατα για από προσανατολισμό.

    10. Κούλη δώσε θεάματα στους ιθαγενείς..πρόσεξε .άρτον μην τους δίνεις..είναι πρόβατα και τα θεάματα ειναι αρκετά για αποπρασανατολισμό
      Πες στα κανάλια να τσακιστούν να το παίζουν απο το πρωί ως το βράδυ
      καιρός είναι να πιάσουν τόπο τα δεκάδες εκ. που τους μοίρασες
      Εσυ στην αναπουμπούλα πέρνα ότι νομοσχέδιο γρουστάρεις και συνέχισε να παίρνεις δανεικά και αγύριστα για το ταμείο της “ΝΔ”
      Ο Εβερτ θυμάσαι μόλις έπεσε ο πατέρας σου απο την εξουσία δεν βρήκε μήτε φορεμένα σώβρακα στο ταμείο τηα ΝΔ….δεν πειράζει με ένα νόμο π επόμενος τα παραγράφει…
      ζήτω το Ελλαδιστάν…μακροζωία στους γόνους

    11. Μαστροπεία, Μασωνεια… Μπορεί κ διακίνηση ουσιών μέσω αέρος…

    12. Όποιος πιστεύει ότι είναι τυχαίο ότι συνελήφθει ο δράστης την επομένη της ψήφισης του εργασιακού είναι το λιγότερο αφελής.
      Αυτό δείχνει και ότι οι έχοντες κυβερνητικές θέσεις είναι ακόμα πιο αδίστακτοι και από τους δράστες αυτών των εγκλημάτων.

      1. αναπολεις ε

        θα γερασεις περιμενοντας και σχολιαζοντας

        1. Τι να αναπολώ ρε κακόμοιρε? Διαφωνείς δηλαδή ότι χρησιμοποιούν ακόμα και ειδεχθή εγκλήματα για να περάσουν την καταστροφή της πλειοψηφίας της κοινωνίας?

    13. Μήπως με το ελικόπτερο μετέφερε παιδάκια σε τίποτα νησιά τύπου Επστάιν με θαμώνες υπεράνω υποψίας; Γιατί και την Καρολάιν 14 χρονών την τύλιξε… Μήπως ήταν έτοιμη να μιλήσει;;;

      1. κουβαλανε ετσι τα βαζουν και αμερικα απο μεξικο με μικρα αεροπλανα και κονομανε

    Comments are closed.