“ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΘΑ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ – ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΣ”! ΕΒΓΑΛΑΝ ΓΛΩΣΣΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΚΑΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥΣ!

    Κοινοποίηση:
    yunanistan-tarafindan-10-12-kisilik-askeri-kamufla-1591388115754-750x440_0

    Τούρκοι κυνηγοί από την Αδριανούπολη, απειλούν την Ελλάδα δηλώνοντας σε τουρκική εφημερίδα πως «αντί για γουρούνια θα κυνηγάμε Έλληνες, εμείς ως Αδριανουπολίτες κυνηγοί αρκούμε για την Ελλάδα. Δεν χρειάζεται να κουραστεί ο στρατός μας».

    Η δήλωση αυτή έχει συνδυαστεί μαζί με το ψευδές δημοσίευα περί πυροβολισμών Ελλήνων εναντίον Τούρκων στρατοχωροφυλάκων, θέλοντας να δημιουργήσει κλίμα στην τουρκική κοινή γνώμη εναντίον της Ελλάδας, ενόψει της επερχόμενης έντασης τόσο στον Έβρο όσο και στο Αιγαίο.

    Μάλιστα δεν αποκλείεται σε νέα επεισόδια στον Έβρο να δούμε οπλισμένους Τούρκους «πολίτες» στο πλευρό των παράνομων μεταναστών-εισβολέων, οι οποία θα βάλουν κατά των ελληνικών δυνάμεων ασφαλείας αλλά και πολιτών.

    Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει:

    Προχθές  γύρω στις 17:30 Γύρω στις 17:30 της 4/6/2020, εντός των αστικών συνόρων του συνοριακού φυλακίου Μπασγιουρτ, την ώρα που στοιχεία των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας εκτελούσαν καθήκον περιπολίας και ενώ τραβούσαν βίντεο και φωτογραφίες από το πτώμα ενός μετανάστη που είχε κολλήσει στις ρίζες ενός δέντρου στην δική μας πλευρά των συνόρων, ομάδα 10-12 ατόμων με στρατιωτικό καμουφλάζ από την πλευρά της Ελλάδας, παρενόχλησαν με πυρά το σκάφος των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας μας και τότε το προσωπικό μας, αμέσως πήραν θέση, πυροβόλησαν στον αέρα και το περιστατικό παρενόχλησης τερματίστηκε.

    Ο Οζγκιούρ Σαγιατζιλάρ-πρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου Κυνηγιού και Σκοποβολής Αδριανούπολης – Κιρκπινάρ, δήλωσε πως η Ελλάδα με τα πυρά αυτά ξεπέρασε την θέση της και πρόσθεσε πως ως Αδριανουπολίτες κυνηγοί, είναι έτοιμοι να αγωνιστούν ενάντια στην Ελλάδα.

    «Ο στρατός μας να μην κουραστεί, αρκούμε εμείς για την Ελλάδα»

    Ο Σαγιατζιλάρ δήλωσε πως «Αν βγει εντολή επιστράτευσης για τους φίλους μας που έχουν άδεια κυνηγιού, εμείς αρκούμε. Εμείς αρκούμε για την Ελλάδα, εκατοντάδες φίλοι κυνηγοί από το πρωί μου τηλεφωνούνε. Αντί για γουρούνι, να βγούμε για κυνήγι Έλληνα. Εμείς είμαστε έτοιμοι. Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τα καθήκοντα που θα μας δώσει το κράτος μας».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. Ας το ακουσουν οι μοσχοελληνες που πανε καθε Σαββατοκύριακο στην Ανδριανουπολη να ψωνισουν ΤΑ ΨΩΝΙΑ

    2. Και τα αγριογουρουνα τουρκογυφτοι,εχουν κατι μυτερους χαυλιοδοντες,που αμα δεν τα σκοτωσεις με την πρωτη ,θα τους γευτειτε στο κορμι σας.Οσο για τους απο εδω ραγιαδες να πηγαινουν ανδριανουπολη να τους αφηνουν χρηματα,με τα οποια αγοραζουν τα φυσιγγια ,με τα οποια θα τους ριχνουν αυριο.

    3. Εμείς σαν κράτος δικαίου θα υποδεχόμαστε τις σφαίρες σας με καλή διάθεση και πνεύμα αγαστής γειτονίας, όμως σας προειδοποιούμε πως αν η κατάσταση ξεφύγει η Ελλάδα είναι πανέτοιμη να επιδώσει αυστηρό διάβημα. Δεν ασχολούμεθα μαζί σας τώρα κύριο μέλημα μας η αποδοχή άλλων δεκαεννέα μυρίων πιθήκων για να φτάσουμε τα εικοσιπέντε ώστε να αντικαταστήσουμε δυο φορές τον πληθυσμό. Πόσους κουβαλήσατε ρε στην καραντίνα, πλημμύρισε ο τόπος παλιοτόμαρα.

    4. Όλοι εσείς οι Σπαρτιάτες πού λαδωνετε τους σουγιάδες σας, όταν θα σοβαρευτούνε τα πράγματα θα είστε οι πρώτοι που θα παραγγείλετε έναν φραπέ με γάλα και δύο ζάχαρη..

    5. ΚΑΙ ΕΝΩ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ,ΧΙΛΙΑΔΕΣ “ΕΛΛΗΝΕΣ”ΑΚΡΙΤΕΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΝ ΜΟΓΓΟΛΟ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΛΟΥΣΙΟ

      1. Σοβαρευτείτε…Τα σύνορα είν’ κλειστά εδώ και τρεις μήνες…

    6. ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕΡΟΣ ΣΑ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ…..
      ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ….
      .ΠΡΙΝ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΛΙΣ…….

    7. Αν πάψουν τα γουρούνια οι ραγιαδομαλακες να κάνουν τα καθιερωμένα τους ψώνια του Σαββατοκύριακου στην Ανδριανούπολη , θα τους φύγει η μαγκιά από την πείνα…

    8. Καταλάβανε ότι είμαστε κότες λυράτες και στο τέλος θα μας γαμήσουν κιόλας. Προσέχετε τι λέτε γιατί οι αριστεροί οι ντόπιοι θα σας πουν φασίστες και οι Νεοδημοκράτες κλαίνε προκαταβολικά μήπως τους πάρουν στον πόλεμο..

    9. το 1990 στο ΕΦ 7 Κοντα στην 18 πυραμιδα οταν μας ειδαν 2 εμεις (φανταρια )και 4 αυτοι (κυνηγοι ) ακομα τρεχουν χεσμενοι οταν ακουσαν το κληστρο απο το G3 F4 para το αλτ τις ει πρεπει να το ειπα !! μετα?ΔΕΝ θυμαμαι καλα ΩΡΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ με την σφαιρα στην θαλαμη

    10. Χαχα ωραίοι οι μουλοι ..ξεχνάνε όμως ότι το 1987 ..τότε που ακόμα κάποιοι νοιχονταν για την Ελλάδα ,όταν τόλμησαν να κατεβάσουν το σισμικ συνάντησαν ένα στόλο ελληνικό έτοιμο να τους κάνει μόνιμους κατοίκους στο βυθό του Αιγαίου …ο γράφων το παρών είχα στο στόχαστρο των διπλών μποφόρ την γέφυρα του σισμικ και των δύο τουρκικών αντιτορπιλικών που το συνόδευαν …ας οψεται την τελευταία στιγμή που κάνανε πίσω τα μουλικσ και πήγαν στο Νταβός για τα περαιτέρω .,Η εισβολή τους στη Κύπρο πέτυχε καθότι οι Έλληνες και οι Ελληνοκύπριοι ….οι λίγοι που έκατσαν και δεν πέταξαν για Αγγλια…πολέμησαν ένας εναντίον πολλών και μεταξύ αυτών και προδοτών .Στα Ίμια μην περηφανεύονται οι μουλοι διότι εκεί υπήρξαν Έλληνες έτοιμοι να τους κάνουν κοκορέτσι …αλλά την σημαία μας την πήρε ο αέρας…..σαν δεν ντρεπόμαστε ….αν όμως τόσο λιγουρευονται για καυγά τα Μογγολία τότε να κσλωσορισουν τους περιμένουμε και δεν θα μας ξεχάσουν από την υποδοχή μας ..

      1. Ναι το 87 εσυ σημαδευες δυο τουρκικα φραμ με διδυμα αντιεροπορικα μποφορς εε; σε ποιο πλοιο υπηρέτησες ; αν ησουν σε θηριο ασε αυτά τα πλοια ηταν για τα πανηγυρια μπροστα στα αντιτορπιλικα τυπου φραμ που ειχαν 2 τετρακανα 50ρια στο επιστεγο και αλλα δυο στο προστεγο. Αναθεμα και αν καταλαβες τι λεω γιατι απλα δεν υπηρέτησες ποτε στο ναυτικο ,ψευτη κατσαπλια

    11. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΝΗΓΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΤΟ ΘΗΡΑΜΑ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΤΣΑΝΤΙΡΟΜΑΧΑΛΟΓΥΦΤΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΙ ΤΟΥΣ θα το αντιληφθούν ΤΡΑΓΙΚΑ,ΟΛΕΘΡΙΑ ΚΑΙ ΟΔΥΝΗΡΟΤΑΤΑ ΟΤΑΝ ΣΗΜΑΝΕΙ Η ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΘΑΝΕΙ ΤΑΧΙΣΤΑ….

    12. Μαγκιές από μακριά κάνουν όλοι.Ελατε να τα πούμε και να δούμε ποιος είναι ο θύτης και ποιος το θήραμα. Έτσι κάνετε πάντα και μετά αμερικανοί βοήθεια χανόμαστε. Κότες…

    13. ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ … ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΝΕΑ…ΚΑΙ ΘΕΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ( ΑΠΟ ΤΑ LIDL ) ΤΟΥΣ….

    14. ….με στρατιωτικό καμουφλάζ;;;;….δεν τολμάνε να πουνε Ελληνες στρατιώτες. Καααποιοι με στρατιωτικό καμουφλάζ. Οι στρατιώτες μας δεν χρειάζεται να εχουν καμουφλάζ. Εχουν την στολή τους. Απο αυτο και μονο καταλαβαίνει κανεις την μπούρδα τους. Οςο για γουρουνια, δεν υπαρχουν μεγαλύτερα αλλα κυριως πιο βρωμερα απο τους Μογγόλους Τούρκους. Μεγαλύτεροι δολοφόνοι και πλιατσικολόγοι απο αυτους, δύσκολα θα βρει κανεις. Ακομα και η χώρα τους, για την οποία υπερηφανεύονται, δεν τους ανηκει. Κλεμμένη ειναι απο εμας. Και βγάζουν και γλώσσα;;; Να ει αι τυχεροί που την Ελλαδα την κυβερνανε προδοτες, αλλιως θα τους ελεγα εγω. Καθάρματα.

    15. που λεει οι λαοι δεν εχουν να χωρισουν τιποτε
      Και καλα οι διαφορες ειναι κυβερνητικες και οι λαοι ειναι.. αδερφωμενοι..

    16. Δεν φταινε αυτοι παιδια, βρισκουν και τα κανουν… πριν ασχοληθουμε μ αυτους επειγει αλλα πραγματα να τακτοποιησουμε… δυστυχως αδρανουμε
      καταλαβαν οι κυνηγοι μας

    17. Τώρα θά δούνε τί θά παθουνε.Ο Δένδιας θά κάνει διάβημα θά βάλει τό πολεμικό του καπελάκι τό κιπά καί θά τούς
      κάνει ντά.

    Comments are closed.