ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΔΥΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ! ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΝ ΔΕΡΝΟΥΜΕ, ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΪΔΕΥΟΥΜΕ. ΕΞΙ ΑΤΟΜΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ “ΒΟΛΤΑ” ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΚΕδες ΠΟΥ ΞΕΦΤΙΛΗΣΑΝ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΕΤΑΡΤΗ!

    Κοινοποίηση:
    thes-mat

    Για τους έξι που συνελήφθησαν χθες στη Θεσσαλονίκη η σημερινή μέρα θα έχει μια βόλτα στον Εισαγγελέα. Για τον Βαρουφάκη και τον Κουτσούμπα θα έχει έναν καφέ στη ζεστασιά του σπιτιού τους. Και αυτό γιατί υπήρχαν οδηγίες δύο ταχυτήτων στους άνδρες των ΜΑΤ. Τον κόσμο τον “δέρνουμε”, τους πολιτικούς τους “χαϊδεύουμε”.

    Στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης όσοι συνελήφθησαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια κινητοποίησης για την εξέγερση του Πολυτεχνείου, παρά την αστυνομική απαγόρευση για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού. Πρόκειται για έξι άτομα τα οποία παραμένουν υπό κράτηση και εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, όπως αναφέρουν συνήγοροί τους, κατά περίπτωση, για διέγερση σε ανυπακοή, παραβίαση της απαγόρευσης συναθροίσεων, αντίσταση, απείθεια και φθορά ξένης ιδιοκτησίας. Επιπλέον τους επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα για μη τήρηση των μέτρων αποτροπής διάδοσης του Covid-19.

    Όπως έγινε γνωστό, επιβλήθηκαν άλλα 88 διοικητικά πρόστιμα των 300 ευρώ εις βάρος ισάριθμων διαδηλωτών που συμμετείχαν στην κινητοποίηση, με τον συνολικό αριθμό των προστίμων να φθάνει τα 94.

    Συλλήψεις έγιναν και στην Αθήνα, αλλά καμία από αυτές δεν αφορούσε στον Μπαρουφάκη και στους κατσαπλιάδες ΚΚΕδες που “διέλυσαν” το κέντρο της πόλης προκειμένου να περάσει το δικό τους και να κάνουν πορεία για το Πολυτεχνείο. Παρότι αψήφησαν τις εντολές, η αστυνομία δεν τους ακούμπησε ούτε την παρανυχίδα. Αντίθετα, την ώρα που οι αστυνομικοί έδερναν και έκοβαν πρόστμα σε απλούς πολίτες, παρακαλούσαν τους τραγικούς της Βουλής να αποχωρήσουν από τον χώρο

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. Σύμφωνα με το άρθρο 4 του Συντάγματος \”Όλοι οι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου\”. Αυτό δεν το γνώριζαν τα άθλια υποκείμενα, οι βουλευτές των κομμάτων που παρακινούσαν το λαό σε ανταρσία; Διαβάζουν μόνο τα από κάτω άρθρα του Συντάγματος και τα πρώτα δεν τα διαβάζουν; Έτσι δυστυχώς είναι ο Έλληνας. Θεωρεί συνταγματικό μόνο εκείνο που δικαιώνει εκείνον. Δηλαδή, κατάφερε να πετύχει την ισότητα όλων στην εξαίρεση από το νόμο. Ή μάλλον, όχι όλων, αλλά των βουλευτών. Αυτή η άθλια συμπεριφορά τους \”Ξέρεις, εγώ είμαι βουλευτής, δεν μπορείς να μου κάνεις τίποτα\” στα όργανα της τάξης, τους κάνει να εξαιρούνται από το νόμο;
      Αλλά, απ \’ό,τι γνωρίζω καλά από την έκτη δημοτικού, τα πρώτα άρθρα είναι εκείνα που θεμελιώνουν τη δημοκρατία μας, ενώ τα επόμενα είναι διευκρινίσεις και εξειδικεύσεις των πρώτων. Χωρίς τα πρώτα άρθρα δεν υπάρχει δημοκρατία και χωρίς υγεία δεν υπάρχει ούτε δημοκρατία ούτε τίποτα.

    2. Δεν μπορώ να καταλάβω τι σας κάνει εντύπωση! Πάντα έτσι ήταν κι έτσι θα είναι.

    3. Εδώ μιλάμε για 8.000.000 αγράμματους (και ηλίθιους) που ψήφισαν κατοχικό (και κουμμουνιστικό τόξο), οι 400.000 μας πείραξαν; είναι 20πλάσιοι!!!

    4. Είναι τραγικό η Ελλάδα που γέννησε τη δημοκρατία, να είναι κομμουνιστκη χωρα

      1. Όσο τραγικό είναι ότι η Ελλάδα που γέννησε τη δημοκρατία κατάφερε να βρει 400.000 αγράμματους να ψηφίσουν υμνητες του Χίτλερ.

        1. αργησες αλλα την μαλακια σου την ειπες εδω με το σκεπτικο το δικο σου παλι ειναι τραγικο σε ανθρωπους που ψηφιζουν ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ νδ κκε και τσυριζα μπαρουφα και καμαρωνουν τα σουργελα

    5. Ο βλαμμένος χρυσός μάζεψε όλους τους ανίκανους ,όλα τα ορφανά του κλεφτοπασοκ,του κκε,
      του ποταμιού, εξωκοινοβουλευτικά ρετάλια και έφιαξε κυβέρνηση τσίρκο που κυνηγάει τους απλούς πολίτες,
      ενώ λάθροι , μπαρουφάκηδες,κουτσουμπαίοι κάνουνε πάρτυ…
      και τα μπατσογούρουνα του χρυσοχοίδη τους εύχονται κ χρόνια πολλά….

      Αν μη τι άλλο οι απίθανοι τύποι που απαρτίζουν το κυβερνητικό τσίρκο
      πρέπει να διαγράψουν όλα τα πρόστιμα που έριξαν στον απλό κοσμάκη

    6. Ο Κούλης παριστάνει τον πρωθυπουργό και ο Κουτσούμπας κυβερνάει,εδώ και χρόνια τωρα

    7. Ρε αφήστε την κλάψα οι χρυσαυγητο-νοικοκυραιοι πατριώτες της δεκάρας. Οι αναρχομπαχαλακηδες και οι κομμουνιστες είπαν θα πάμε κ πήγαν, και ας φάγανε πρόστιμα και τους κάνανε και μπάνιο με τις αυρες. Εσείς οι φοβεροί πατριώτες τουρκοφαγοι κλαιγατε στον υπολογιστή που σας έκοψε ο κουλης το Πάσχα και τις παρελάσεις και γράφατε σχόλια στον Χίο. Καλά να πάθετε μη σκουζετε οποίος θέλει πάει και διεκδικεί. Αλλιώς σπίτι και μοκο.

      1. Το ΚΚΕ κυβερνάει τη χώρα από τη μεταπολίτευση και ότι γουστάρει κάνει. Εκ του ασφαλούς.
        Διότι όλοι τρώνε ξύλο εκτός ΚΚΕ, η Η Χρυσή Αυγή ειναι φυλακή με εντολή Κανέλλη – Σαμαρά.
        Εχει στο καταστατικό του ως σκοπό την ανατροπή του πολιτεύματος,
        Οταν ένας υπουργός της ΝΔ είχει πει τότε στην Κανέλλη (που τον σκυλόβριζε) ότι ‘εγω δε θα γίνω Κασιδιάρης’ δηλαδή δε θα την αρχίσει στα χαστούκια για να βουλώσει το βρωμόστομά της, εκείνη πήγε στο Σαμαρά και τον σούταρε, Δε θυμάμαι ποιος ήταν, αλλα θα το ξέρεις.
        Λοιπόν, εύκολο να κάνεις το μάγκα σα το βαρουφάκη και τον Κουτσούμπα και να σου λένε οι μπάτσοι, αν έχετε την ευγενή καλωσύνη να φύγετε, και ο Κουτσούμπας να απαντάει θα φύγουμε όταν τελειώσουμε, και άλλο να τρως ξύλο φυλακή γαμήσι και πρόστιμο.
        Ελένη Α

        1. Βρε πατριωτισα άσε τις φαμφαρες. Εσείς οι ελληναρες πατριωταρες θέλετε πολέμους και Αγιασοφιες, εφόσον είστε τόσο πιστοί στα πιστεύω σας βγείτε στους δρόμους και κάντε παρελάσεις 24ωρες κάθε μέρα όλη μέρα. Αλλιώς μοκο και σπίτι να κλαίτε στο μακελειό και να παραπονιέστε. Διαλέγεις και παίρνεις ή στο δρόμο εναντίον των μπάτσων και του κουλη ή σπίτι, καφέ κ μακελειο. Όλα τα άλλα είναι απλά μη παραδοχή του γεγονότος που αναγράφω, δηλαδή ότι είστε μια χούφτα ψευτο πατριώτες της δεκαρας

          1. Που δινεις κι εντολες και το παιζεις εξυπνος, βγες εσυ πρωτος κι ακολουθουμε. Σε αλλη χωρα ζεις; το εχεις για ηλιθιο το συστημα; δεν εχεις καταλαβει ακομα ρε ανθρωπε, οτι εστω κι αν μαζευτει κοσμος χωρις καποια κομματικη ομπρελα, αλλα αυθορμητα, θα του ετοιμασουν μια μαρφιν και τελος! Τα ιδια που κραζεις κανεις, καθεσαι πανω απο το πληκτρολογιο κι εσυ και λες αγραμματους οσους καλως ή κακως ψηφισαν χ.α.

      2. Ναι ρε θα βγω να δαδηλωσω για να φαω ξυλο και δακρυγονα οταν με τον εκλογικο νομο που εχουν κανει ολα τα κομματα αρκουν 2 στους 10 να βγαλουν αυτοδυναμη μια κυβερνηση που πηγε το ελειμμα στα 15% και μας εβαλε στα μνημονια.
        Σε τετοια χωρα θα κοιταξω το τομαρι μου, θα κανω χαβαλε και ας κοψουν τον λαιμο τους.

    8. Εάν βγει ο κόσμος στις πλατείες μαζικά το σαββατοκύριακο, δεν έχουν κανένα δικαίωμα να τον εμποδίσουν. Αφού άφησαν το πρωί 200 του ΚΚΕ να κάνουν συγκέντρωση και πορεία, με ποιο δικαίωμα θα σταματήσουν 40 -50 άτομα σε μια πλατεία? Γενικότερα πάντως υπάρχει οργή για την στάση της κυβέρνησης και του χρυσοχοιδη να αφήνουν συνεχώς επιλεκτικά το ΚΚΕ και να δέρνουν τον απλό πολίτη. Το κάνανε μια την πρωτομαγιά το κανανε χθες δεύτερη, αντε γ@μηθειτε λοιπόν. Εμείς οι υπόλοιποι είμαστε οι μ@λακες της παρέας? Δύο μέτρα και δύο σταθμά?

      1. Είσαι μαλακας φίλε καλά τα λες. Όλοι εδω μέσα που κλαίτε για το πασχα και τις παρελάσεις είστε μαλακες, ευτυχώς εσύ το κατάλαβες. Οι αναρχομπαχαλακηδες και οι κομμουνιστες είπαν θα πάμε κ πηγανε. Εσείς οι νοικοκυραιοι πατριώτες της φακής κλαίτε στα σαιτ και στο φεισμπουκ.

    9. Ενας Μεταξας ρε γαμωτο,
      Σημερα τον εχουμε ανάγκη οσο ποτε.

    10. Τελικά, η μεταπολίτευση έγινε για να ανέλθει το ΚΚΕ στην εξουσία. Για να διοριστούν στο δημόσιο όλοι οι κνίτες και να πάρουν εκεί όλες τις θέσεις ευθύνης, μαζί με τους πασοκους. Τα τάγματα εφόδου του ΚΚΕ, δηλαδή τα αμειβόμενα στελέχη του με τα καδρόνια, καθορίζουν την κοινωνική και οικονομική ζωή της χώρας. Περιφρουρούν απεργίες, ίσως και ξένες προς αυτούς, και διαταράσσουν τα κέντρα των πόλεων, όταν και όσο ο Περισσός το κρίνει. Χθες έκαναν άνω κάτω την Αθήνα, παρέβησαν όλους τους νόμους, όμως πρόστιμο δεν θα πληρώσει κανένας.

    11. Δεν υπάρχουν βουλευτές και αρχηγοί. Απλά υπάρχουν παρτάλια υψηλά αμοιβομενα και πολύ καλά προστατευόμενα. Καθειστε και ακολουθήστε τους να σας σώσουν. Α ρε μυαλά που κουβαλάτε !!!!

    12. Μεγάλη αλητεία και μάλιστα μεγάλη νεοταξική αλητεία από την χουντική Κούλα να βάζει τα τρύπια ξεσκισμένα μπατσοόρκ να δέρνουν, να βάζουν πρόστιμα και να φυλακίζουν με ψευτιές με σουρωτήρια βλακώδης επιχειρήματα τον ελληνικό λαό και οι πολιτικοί διαφόρων κομμάτων που ανήκουν στην ΝΤΠ να…. χαιδεύονται από τα εκτρώματα εμετικά μπατσοόρκ με εντολές της χουντικής Κούλας που είναι πρωθυπουργός σουρωτήρι.

    13. Ένα αστυνομοκρατος, του παρελθόντος και του Παρόντος, δηλ. Ένα τίποτα, μια φατρία, πολιτικών δήθεν, κι ένας λαός άβουλος, αγράμματος;; τι να πω δείτε τι ψηφίζει, οι Τούρκοι τρίβουν τα χέρια τους……. Πάμε για νέες δόξες!!!!!!!!

    Comments are closed.