ΑΝΟΙΞΕ Ο ΑΣΚΟΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΕΣ ΠΑΡΑΜΑΖΩΜΑ! Ο ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΚΑΪΛΗ – ΣΠΥΡΑΚΗ – “ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ QATAR GATE ΛΕΕΙ Η ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

    Κοινοποίηση:
    kaili-spyraki

    Σήμερα, σύμφωνα με τις διαδικασίες που προβλέπονται από το δίκαιο της Ένωσης, ο Ευρωπαίος Γενικός Εισαγγελέας ζήτησε την άρση της ασυλίας της κας Εύας Καϊλή, μέλους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, και της κας Μαρίας Σπυράκη, μέλους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

    Βάσει ερευνητικής έκθεσης που ελήφθη από την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Καταπολέμησης της Απάτης (OLAF), υπάρχουν υποψίες για απάτη εις βάρος του προϋπολογισμού της ΕΕ, σε σχέση με τη διαχείριση της κοινοβουλευτικής αποζημίωσης, και ιδίως όσον αφορά την αμοιβή των διαπιστευμένων κοινοβουλευτικών βοηθών.

    Σύμφωνα με το εφαρμοστέο εθνικό δίκαιο, η κ. Καϊλή και η κ. Σπυράκη δικαιούνται το τεκμήριο της αθωότητας.

    Μ. Σπυράκη: Δεν έχω καμία σχέση με το Qatargate-Αποδέχομαι την άρση της ασυλίας μου

    Η ευρωβουλευτής της ΝΔ Μαρία Σπυράκη έκανε την εξής δήλωση για το αίτημα του Ευρωπαίου Γενικού Εισαγγελέα για άρση της ασυλίας της:

    “Ευχαρίστως αποδέχομαι το αίτημα άρσης της ασυλίας μου προκειμένου να διαφανεί ότι δεν έχω ούτε ένα ευρώ οικονομική διαφορά με το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο. Το θέμα αφορά το επίδομα αλλοδαπής πρώην συνεργάτη μου, ο οποίος αντιμετώπισε σοβαρό προσωπικό πρόβλημα και είχε ορισμένες απουσίες από το χώρο συνεδριάσεων του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου. Δεν έχω καμία σχέση με το qatargate, δεν έχω καμία σχέση με οποιαδήποτε άλλη υπόθεση”.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    51 Σχόλια

    1. Όταν μπαίνουν γύφτοι στην πολιτική αυτά παθαίνεις,

    2. προσέξτε μην μπέιτε στην Βουλή και τα αρπάξετε και ξεχάσετε όσα λέτε και εσείς

    3. Η ΣΠΥΡΑΚΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΗΤΑΝ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΤΗ ΤΟΥ ΑΚΗ ΤΖΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ

    4. Μονο στην ψωροκωσταινα περνανε ζωη χαρισαμενη τα βουλευτικα οργια….αντε να γελασουμε λιγο με τα τσοκαρα….

    5. Εχει πολυ πλακα η ζωη τελικα, οι τυποι και οι τυπισες νομισαν πως οι Βρυξελλες ειναι Αθηνα οπου μεχρι και ο τελευταιος μπασκινας μπορει να σκοτωνει ή να βιαζει μεσα σε αστυνομικο τμημα και να μην τρεχει καστανο. Ευγε στους Βελγους!!!!

    6. (Σύμφωνα με το εφαρμοστέο εθνικό δίκαιο, η κ. Καϊλή δικαιούνται το τεκμήριο της αθωότητας)…
      Eπειδη ο δημητρακοπουλος λέει οτι είναι αθώα πρέπει να το πιστέψουμε…. αυτη είχε το αξίωμα της ευρωβουλευτού και όχι ο σύζυγος της;;
      Τότε γιατί την βάλανε στο κάγκελο;;;

    7. ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΕΝΑΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

    8. Το λαμογιο η Σπυρακη καταλάβατε τι έκανε? Δήλωνε το λαμογιο ότι έχει βοηθό και τσεπωνε τα λεφτά του μισθού της υπαλλήλου της!! Τώρα φυσικά θα πάει να δώσει λεφτά σε κάποια υπάλληλο για να πει πως ήταν δήθεν άρρωστη και κατά λάθος έπαιρνε τα λεφτά η Σπυρακη!! Ρε τι απαταιωνες είναι αυτοί, μαφία σκέτη. Η Καιλη μάγκες ήταν κομιστής, επαιρνε τα φράγκα και γινόταν η μοιρασιά μεταξύ της πολιτικής ελληνικής μαφίας. Χαμός γίνεται στην Ευρώπη, τους λένε όλους κλέφτες αυτούς που τόσα χρόνια ψηφιζατε. Μια δόση μ@λακιας όπως και να το δούμε την έχετε. Έτσι δεν είναι? Και που να γίνει έλεγχος στα επιδόματα Στέφανε, ακούγεται πως ούτε τα μισά ονόματα μεταναστών δεν είναι υπαρκτα και τα τσεπωνει τα λεφτά ο Μητσοτάκης μέσω της μκο που έχει γράψει στο όνομα της ανιψιά του που τα αρπάζει και αυτή από το πρόγραμμα ήλιος!! Της π@υτανας δηλαδή, μιλάμε για εγκληματική οργάνωση.

    9. Ρε τι ψηφίσατε ρε προβαταααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

    10. “Μαρία Σπυράκη Γκόραν Ζάεφ για καφέ” . Αυτά να ψάξουν για να δουν πως πούλησαν τη Μακεδονία τα κωλόσπυρα….!

      https://youtu.be/PGI4ygGL8ZQ

    11. Ο Μαργαρίτης Σχοινας ομολογησε ο ίδιος πως είχε δωροληψια από το Κατάρ αλλά προφανώς οι ελληνικές αρμόδιες αρχές δεν άκουσαν αυτή την δήλωση και για αυτό δεν διατάζουν έρευνα εναντίον του!! Μόνο στην Ελλάδα γίνεται αυτό, να λέει τα έπιασα από το Κατάρ και οι διωκτικες αρχές να μην κάνουν τίποτα. Πω ρε φίλε, μιλάμε για διαπλεκόμενη μαφία μεταξύ πολιτικών και δικαστικών αρχων. Είτε ένα ευρώ είτε 10εκ κύριοι δικαστές, η πράξη της δωροληψιας δικάζεται. Τα πιάνετε ρε λαμογια ε? Γιατί δεν τον καλείτε σε απολογία! Μαφιαααααααα.

      1. Ο Μισέλ ο αδιάφθορος τι κάνει ;;
        Παίζει το πουλί του;;

    12. 1.ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΔΟΜΟΚΟΥ.

      2.ΑΜΕΣΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΣΤΑ ΕΒΡΑΙΟΤΟΥΡΚΟΡΑΜΟΛΙΜΕΝΤΑ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    13. Αυτο το τσουλι δεν ηταν που παρακαλουσε τον Σοιμπλε να μην δωσει βοηθεια στην Ελλαδα,τοτε επι Τσιπρα;Που θελει να μου την φορτωσει στην Θεσ/νικη ο κοπριτης;Ω!ρε γλεντια.Ελατε ελατε εχουμε συκαλακι γλυκο.

    14. ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ?

    15. Η ΣΠΥΡΑΚΗ είχε δηλώσει ότι το αεροπλάνο με τα φράγκα πηγαινοερχόταν από Ελευσίνα Ιταλία. Λες να μην είχανε κοπεί από την ΕΚΤ η να ήταν ξεπλυματακι; Σιγά μην έδωσαν τόσα μπικικινια χωρίς να στρέψουν δάφνες για τη σωτηρία της Ελλάδας. Κάτι βρωμάει, γιατί το κράτησαν μυστικό;

    16. Σπυρακη, αντε ρε λαμογιο. Από παντού τα παίρνετε κ@@@λες.

    17. Γιατί αυτή την Σπυράκη δεν την χώνεψα ποτέ μου; Λέτε από διαίσθηση. Μου φέρνει αναγούλες. Αν έκανε το παραμικρό να την ξεσκίσετε. Τελικά η ΕΕ είναι μια εγκληματική οργάνωση και έγινε για ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Στην πράξη αυτός είναι ο ρόλος της. Επίσης τώρα καταλάβαμε γιατί όλοι σκίζονται να γίνουν Ευρωβουλευτές.

    18. OΛΟΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΛΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ.
      Ε ΡΕ ΚΛΩΤΣΟΜΠΟΥΝΙΔΙΑ ΑΠ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΡΕ ΦΑΚΛΑΝΕΣ

    19. Στέφανε πρώτα απο όλα συγχαρητήρια για την υπέροχη εκπομπή σου κάθε μέρα 13-15μμ. Εάν είναι εύκολο πες αύριο σε αυτά τα διαπλεκόμενα μ@@@@πανα δικαστές και εισαγγελείς στην Ελλάδα που καλύπτουν τους κλέφτες πολιτικούς και μαζί τα τρώνε, ο Μαργαρίτης Σχοινας παραδέχτηκε ο ίδιος πως δέχτηκε δωροληψια από το Κατάρ, προχθές το δήλωσε ο ίδιος. Κύριοι μ@@@@πανα δικαστές που καλύπτετε τους κλέφτες πολιτικούς, η δωροληψια είναι κακούργημα και δεν έχει σχέση με το ύψος του ποσού ή του είδους της συναλλαγής. Δηλαδή δεν λες ότι πήρε κάτω από τόσα λεφτά ή πήρε κάτω από την τάδε αξία του είδους. Είπε πως δέχτηκε δωροληψια από το Κατάρ και ούτε αυτό δεν είναι αρκετό για να τον φωνάξετε για ανάκριση, τι@@ κάνετε λοιπόν? Άρα μαζί τα τρώτε τα λεφτά ξεφτίλες. Ρεεεεεεε, ο Σχοινας είπε πως δέχτηκε δώρα από το Κατάρ, γιατί δεν τον καλείτε για ανάκριση ρε μ@υνιαααααααααααα……

    20. Eνας απο τους πρωην βοηθους της στο Ευρωκοινοβουλιο ειναι ξαδερφος της.Αυτο ειναι ηθικο ?

    21. Με αυτήν την Σπυράκη, βγάζω σπυράκια και καντήλες …

    22. Στέφανε καιρό τα γράφουμε, στην Ελλάδα οι πολιτικοί με τις πλάτες των δικαστών και εισαγγελεων έχουν στήσει μια εγκληματική οργάνωση και ξεπλένουν χρήμα προϊόντος εγκλήματος. Τα παίρνουν από παντού και έκλεψαν τα δημόσια ταμεία για αυτό πτωχευσαν την Ελλάδα, δεν άφησαν τίποτα. Ποια Καιλη και ποια Σπυρακη, όλοι μαφιόζοι είναι με τεράστια ποσά σε οφ σορ και κρυμμένα λεφτά. Πρέπει να υπάρξει άμεσα ευρωπαϊκή παρέμβαση της αρχής διαφάνειας, Έλληνες πολιτικοί, η μεγαλύτερη εγκληματική οργάνωση.

    23. Και να πού ήρθαμε στα λόγια τού Έντι Ράμα.
      Η Ελλάδα εξαπατά και κλέβει την Ευρώπη.

      Αν οι Αλβανοί είναι κλέφτες δημοτικού, η Έλληνες είναι κλέφτες πανεπιστημίου, και οι Ιταλοί με ντοκτορά.

    24. Αυτό το πορδοβούλωμα η Σπυράκη ,έλεγε πως με τα capital control,τα αεροπλάνα με το χρήμα κόβανε βόλτες πάνω από την Ελλάδα…
      Μάλλον τα ξεφορτώνανε στο Μητσοτακέικο και στο Σαμαρά !
      Κι όμως,αυτό το σίχαμα είναι ευρωβουλευτής !!!

    25. ΕΛΠΊΖΩ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΊΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΧΏΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ Η ΦΥΛΆΚΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ LIGHT ΠΟΙΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΘΆΡΜΑΤΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

    26. η Σπυρακη απο το Πασοκ στην ΝΔ……….ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΛΙΚΙ…….

      μετα απο χρονια , ομολογησε οτι λεγανε ψεμματα στις ειδησεις του MEGA ,
      ΓΙΑ ΝΑ ΜΑς ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ….
      ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΜΑς ΕΛΕΓΑΝ…..
      ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΝΔ………
      τερμα οι απατεωνες της ψευτοδεξιας…

      Τωρα Ηλιας Κασιδιαρης………

    27. Η ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ Η ΔΥΣΩΔΙΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΔΕΝ ΥΠΟΦΕΡΕΤΑΙ.
      ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΒΑΣΤΑΧΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ.
      ΤΟΝ ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗ ΤΟΝ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    28. πολύ αχώνευτη η σπυράκη όπως και ολοι τους , παλιό κλοσα !
      εκεί ήταν καβατζομενη και είχε εξαφανίστει ;
      αχ πως θα το χαρώ να τους χώσουν όλους μέσα , τώρα που έγινε η αρχή θα τους ψάξουν όλους . 20 χρονάκια μέσα θα τους κάνουν καλό , μακάρι να είναι χωμένη για τα καλά ολοι τους στα σκατα να πάνε στον αγύριστο

    29. Ο κλεψας του κλεψαντος. Τελικά το σπορ είτε στο ελλαντα είτε στας ευρωπας, οι Έλληνες πολιτικοί δεν το ξεχνούν με τίποτα σαν το ποδήλατο.

      1. Ποια Ευρωπη?? Ελληνες & Ιταλοι ηταν μπλεγμενοι.

    30. Η σπυρακη που ποια ηταν;
      Μια απλη δημοσιογραφος που ξαφνικα εγινε και ευρωβουλευτινα.
      Υπαρχει πολυ ψωμι στην υποθεση και μακαρι να τους παρει ολους σβαρνα γιατι αν περιμενουμε απ τους δικούς μας δικαστές αυτοι ολο αλλαζουν πλευρο γιατι πιαστηκαν

    31. Ολοι οσοι ειστε στην βουλη ειστε κλεφτες και απαταιωνες !!!! αλλα ηρθε η ωρα σας !!!!

    32. Ωχ.προκειμενου ο ξεφτυλισμενος Κούλης να σώσει άλλο ένα παραστρατημενο κύμβαλο του,θα δώσει το οκ για κάνα 1 εκατομμύριο λαθρομετανάστες να εγκατασταθούν μόνιμα στην χώρα,κατόπιν εντολής της “κουνιστης ΕΕ”.

    33. ΝΔ και ΠΑΣΟΚ οι μεγαλύτερες εγκληματικές οργανώσεις που γνώρισε η κατακαημένη ελλαδίτσα, που την κατάντησαν Κολομβία των Βαλκανίων

    34. Ζητάμε επειγόντως στην Ελλάδα Βέλγους Εισαγγελικούς λειτουργούς. Προφανώς και κάνουν σωστά την δουλειά τους και σίγουρα θα έχουν πολλή δουλειά στην πατρίδα μας.

      1. Έτσι συμφωνώ όχι μόνο τότε με τα μνημόνια που μας ήρθαν όλοι και μας έλεγχαν και διεταζαν κάθε μέρα. Τώρα να έρθουν και να πιάσουν δικαστική έρευνα για όλα.

    35. ΙΣΩΣ Η ΓΟΥΡΟΥΝΟΜΟΥΡΑ ΤΟΥ ΕΞΩΦΥΛΟΥ ΣΤΟ CHARLIE HEBDO

    36. ξεφτυλιστήκαμε τελείως…αυτη ητανε που ηξερε επι Σαμαρα οτι ειχαμε χρεωκοπησει και κουβάλαγαν χαρτουρα με αεροπλανα στον Ασπρόπυργο αλλα το κρατησε μυστικο για το καλο της χωρας και για να παρει το Πουλιντζερ..τωρα κακοπληρωνε υπαλληλους της και τσεπωνε την διαφορά
      αθώα και αυτη γιατι ειναι μητέρα;;;;

    37. Η Καιλη ειναι το δενδρακι! Απλα η Κουλαρα παιζει επικοινωνιακα ρεστα ξευτιλιζοντας τη χωρα και τον Ανδρουλακη!
      Ενας πρωην ψηφοφορος κι αυτουνου του αυτιστικου και του μακαριστου Κωνσταντινου Μητσοτακη!

    38. Ευχαρίστως αποδέχομαι το αίτημα άρσης της ασυλίας μου ……. λέει το κύμβαλο του Κυριάκου, λες και οι εισαγγελικές αρχές θα ζητούσαν την άδεια της. Τα τρία κόμματα που κυβέρνησαν τη χώρα είναι βουτηγμένα στη διαφθορά. Αποτελούν ντροπή για τον μέσο Έλληνα ψηφοφόρο, δεν θέλουν άλλους κλέφτες καταχραστές στην πολιτική ζωή της χώρας.

    Comments are closed.