ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΦΟΥΛ! ΜΟΝΟ ΜΠΑΖΟΥΚΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ “ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ” ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ – ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΦΟΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΟΙ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ – ΕΛΕΓΧΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

    Κοινοποίηση:
    σδωσσσσ

    Από τις έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας στο κλειστό γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη, έξω από το οποίο τραυματίστηκε σοβαρά ο 31χρονος αστυνομικός που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, αποκαλύφθηκε ολόκληρο οπλοστάσιο που χρησιμοποιούσαν οι χούλιγκαν της δολοφονικής επίθεσης.

    Στις φωτογραφίες της ΕΛ.ΑΣ διακρίνονται φωτοβολίδες -υπενθυμίζεται ο αστυνομικός που χαροπαλεύει δέχθηκε ναυτικού τύπου στον μηρό- κροτίδες, καμένα ρούχα και full face κουκούλες.

    φδδ σδωσσσσ σδωδω

    Πληροφορίες αναφέρουν, επίσης, πως βρέθηκε μέρος του σωλήνα της ναυτικής φωτοβολίδας, εκτοξευτήρας και μαχαίρια μέσα στις τουαλέτες του «Μελίνα Μερκούρη». Οι χούλιγκαν επιχείρησαν να σβήσουν τα ίχνη τους βάζοντας φωτιά. Για τον λόγο αυτόν βρέθηκαν καμένα ρούχα και άλλα αντικείμενα.

    Τα ευρήματα έχουν σταλεί στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομίας για περαιτέρω έλεγχο και συλλογή αποτυπωμάτων και DNA. Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι αμείλικτα και απευθύνονται “καρφί” στον Οικονόμου. Πως βρέθηκαν όλα αυτά τα φονικά όπλα μέσα στο γήπεδο; Δεν έγιναν έλεγοι στην είσοδο των θυρών; Από σεβασμό και μόνο στο παλικάρι που χαροπαλεύει και στην οικογένειά του που αγωνιά, θα έπρεπε τουλάχιστον να έχει παραιτηθεί.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Η αστυνομία δεν φταίει. Η αστυνομία κάνει έλεγχο όταν μπαίνει ο κόσμος στο γήπεδο και δεν βρίσκει τίποτα. Αυτά έχουν μπει και τα έχουν στο γήπεδο 2-3 μέρες πριν το ματς και τα βρίσκουν οι οπαδοί της θύρας τάδε και τα ρίχνουν στο γήπεδο. Η ναυτική φωτοβολίδα είναι ένα μαρκούτσι 30 εκατοστά μήκος, πώς θα το βάλεις μέσα στο γήπεδο πριν τον αγώνα; Και στον κώλο σου να το κρύψεις δεν χωράει, στο ψάξιμο θα στο βρούνε.

    2. ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣΛΟΓΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΙΦΑΣΑΡΙΕΣ!!!

    3. Τί ρωτάτε κι εσείς περί ¨ελέγχου στις θύρες”, λες και είσαστε άβγαλτοι πρωτάρηδες (!!!) …
      Το να είχαν τοποθετηθεί σε προγενέστερο χρόνο τα ευρήματα μέσα στους χώρους του κλειστού και να τα βρήκαν εκεί οι χούλιγκανς έτοιμα προς χρήση, πέρασε από το μυαλό σας ;
      Αλλά, τί λέω κι εγώ τώρα … Εσείς, για να “χτυπήσετε” τον Μητσοτάκουλα και τον Οικονόμου, δεν διστάζετε να κατηγορήσετε συλλήβδην όλους τους αστυνομικούς, χαρακτηρίζοντάς τους “άχρηστους” και “ανίκανους” … ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ …

    4. ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΣ ΠΡΑΙΤΩΡΑΣ… ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ…. ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ.

    5. Με νεα δημοκρατια μονο την επιδρομη απο τις ακριδες δεν ειδαμε ακομη Βλεπεις οι αριστοι του κουλη ολα τα εχουν στην εντελια

    6. όταν λοιπον επιτίθονται σε πολίτες με ρόπαλα και χημικά βλ. διαμαρτυρίες στο ξεπούλημα της Μακεδονίας,, διαδηλώσεις στην Χιο, στο Συνταγμα κλπ, κανενας έλεγχος, καμία ερευνα … αυτα.!!!

    7. Ξέρετε ποιοι είναι. Μαντρώστε τους και γ@μήστε τους.
      Εκτός κι αν σας εξυπηρετεί ρε σκουλήκια κυβερνητικά, να τους έχετε μπόσικους για να σας κάνουν τις δουλίτσες σας.

    Comments are closed.