ΑΝΘΡΩΠΟΚΥΝΗΓΗΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΥΓΑ ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΠΠΑ – ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ 1η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΟ Α.Τ. ΠΑΠΑΓΟΥ – ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ «ΞΕΓΛΙΣΤΡΗΣΕ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ – Η ΠΡΩΤΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΗ ΓΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ Χ.Α.

    Κοινοποίηση:
    pappas

    Ο Χρήστος Παππάς, ο σκληρός υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής, φαίνεται πως είχε αποφασίσει εδώ και καιρό να μην επιστρέψει ξανά στη φυλακή. Ενδεχομένως να γνώριζε και την απόφαση του δικαστηρίου και έτσι να προετοίμασε κατάλληλα τη μεγάλη φυγή του προς το… άγνωστο.

    Σύμφωνα με πληροφορίες ο Χρήστος Παππάς για τελευταία φορά έδωσε σημεία ζωής την 1η Οκτωβρίου όταν εμφανίστηκε στο ΑΤ Παπάγου βάσει των περιοριστικών όρων που του έχουν επιβληθεί. Εάν και εφόσον τα ίχνη του χάθηκαν από τότε και μετά, τότε υπάρχει πολύς χρόνος και ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής μπορεί να έχει φτάσει πολύ μακριά, ακόμα και στο εξωτερικό, ή μπορεί και να κρύβεται σε απομονωμένο μέρος εντός Ελλάδος.

    Μιλώντας για την απόφαση του Παππά να εξαφανιστεί, ο δικηγόρος του Περικλής Σταυριανάκης, δήλωσε το πρωί της Παρασκευής ότι: «έκανε την εξής σκέψη για την οποία δεν ξέρω αν θα αναθεωρηθεί αύριο ή μεθαύριο: είναι σωστό για μένα να εκτίσω ολόκληρη την πρωτοβάθμια ποινή μέχρι το Εφετείο όπου μπορεί να μειωθεί ή να απαλλαγώ; Τον χρόνο που θα έχω εκτίσει πώς θα τον πάρω πίσω;».

    Ο ίδιος δήλωσε πως γνωρίζει ότι ο υπαρχηγός του Νίκου Μιχαλολιάκου «είχε αυτό τον προβληματισμό από καιρό». Ερωτηθείς αν γνωρίζει πού βρίσκεται ο πελάτης του και αν έχει φύγει στο εξωτερικό ο δικηγόρος απάντησε «δεν θα ήθελα να πω περισσότερα».

    Παραδέχθηκε, δε, ότι ο Χρήστος Παππάς «ήταν υπό επιτήρηση και ας το πούμε έτσι, κατάφερε να μην συλληφθεί». Κατά τον ίδιο, πάντως, «δεν ήταν κάτι οργανωμένο, ήταν μια σκέψη που κάποια στιγμή υλοποιήθηκε».

    Η πρώτη νύχτα στη ΓΑΔΑ

    Την πρώτη τους νύχτα στη ΓΑΔΑ και το Μεταγωγών πέρασαν οι 35 καταδικασμένοι της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, που παραδόθηκαν ή συνελήφθησαν μετά την απόφαση του δικαστηρίου επί των αναστολών, ενώ τις επόμενες ώρες αναμένεται να πάρουν τον δρόμο για τον Εισαγγελέα Εκτελέσεως Ποινών, το Μεταγωγών και τα σωφρονιστικά καταστήματα όπου θα αποφασίσει ο εισαγγελέας.

    Στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ βρεθήκαν μετά από χρόνια μαζί, όλα τα μεγάλα κεφάλια, της Χρυσής Αυγής, ο αρχηγός Νίκος Μιχαλολιάκος, ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο Ηλίας Παναγιώταρος, ο Κώστας Μπαρμπαρούσης, μαζί με 20 ακόμη καταδικασθέντες σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο χωρισμένο σε τέσσερα μέρη και υπό αυστηρή επιτήρηση.

    Η ατμόσφαιρά όπως ήταν φυσικό, βαριά, οι κουβέντες λιγοστές, και οι επαφές μεταξύ τους ελάχιστες έως ανύπαρκτες. Ακολούθησαν το πρωτόκολλο των κρατητηρίων της ΓΑΔΑ με το τυπικό φαγητό, τα απαραίτητα τηλεφωνήματα ενώ από την παρέα του διευθυντηρίου έλειπε ο Γιάννης Λαγός που είναι στις Βρυξέλες και απαιτείται ειδική διαδικασία και ο φυγάς Χρήστος Παππάς.

    Σε ποιες φυλακές θα οδηγηθούν οι 39 καταδικασθέντες

    Από σήμερα λοιπόν αναμένονται οι αποφάσεις για τις φυλακές στις οποίες θα οδηγηθούν οι καταδικασθέντες. Όπως όλα δείχνουν, αυτές θα είναι φυλακές τύπου Β, όπως αυτές της Νιγρίτας Σερρών, των Τρικάλων, του Δομοκού, του Μαλανδρίνου, της Κέρκυρας και του Αγίου Στέφανου Πατρών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς, θα οδηγηθεί πιθανότατα στις φυλακές Δομοκού ή Μαλανδρίνου.

    Όσον αφορά στους υπόλοιπους καταδικασθέντες και ειδικά για την ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής, και σε αυτή την περίπτωση θα ληφθούν υπόψη οι σχέσεις που διατηρούν τα μέλη μεταξύ τους ώστε να αποφευχθούν οι αντιπαραθέσεις. Σημαντική παράμετρος αποτελεί να μη φυλακιστούν σε σωφρονιστικά καταστήματα όπου είναι έγκλειστοι καταδικασθέντες για συμμετοχή σε τρομοκρατικές οργανώσεις ή αντιεξουσιαστές, όπως οι φυλακές Κορυδαλλού. Παράλληλα, αποκλείονται αγροτικές φυλακές και φυλακές έγκλειστων για οικονομικά εγκλήματα λόγω χαλαρών συνθηκών κράτησης.

    Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η ηγετική ομάδα, εκτός απροόπτου, θα οδηγηθεί στις φυλακές Δομοκού, ενώ οι υπόλοιποι θα μοιραστούν στις ίδιες φυλακές, καθώς και στα καταστήματα κράτησης Μαλανδρίνου και Τρικάλων, εκτός και εάν είναι διαφορετικές οι αποφάσεις του αρμόδιου εισαγγελέα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    37 Σχόλια

    1. Καλά έκανε ο Παπάς. Απάντησε στην χούντα του Δημοκρατικά Ανθελληνικού Τόξου και τους μισθοφόρους του Δικαστές όπως τους άξιζε. Τους έγραψε στα παπάρια του δηλαδή γιατί δεν δεν αποφάσισε φυσικό δικαστήριο αλλά το δικαστήριο του βουνού των μπολσεβίκων.

    2. Ο παπάς πήγε για τρέλες στις Σεϋχέλλες….Και καλά έκανε….ξεφτυλισε τους μπάτσους όσο δεν παει…

    3. Παπά ήρωα εγώ προτινω να βγεις σε live μετάδοση στ μακελειό κ να δείξεις πόσο μεγάλα παπαριά έχεις σε όλους τους εξτρεμιστές αναρχοαπλυτους μπολσεβίκους.ηρωας είσαι…,να πάνε τα κοπρόσκυλα να πιάσουν τον μιζαδορο τις Siemens τον Χριστοφοράκο πρώτα κ μετά τα ξαναλέμε.αλητες

    4. Οπου κι αν πας
      οπου κι αν πας
      εδω Παππας,
      εκει Παππας…(Σπ.Ζαγοραιος)

    5. Χαζός είναι, αφού όταν αθωωθούν στον Άρειο πάγο θα μπει μέσα για απόδραση.

    6. Η φραση: “Ειμαστε η σπορα των ητημμενων του 45” ειναι παναθλια!
      Δικαια βρισκεται στην φυλακη. Με τις επιλογες του,παρεσυρε ολη την Χρυση Αυγη στην καταδικη.
      Δεν θα εβαζα ποτε μα ποτε το παιδι μου,να φωναζει: ΧΆΙΛ ΧΊΤΛΕΡ!!! Και μαλιστα σε βιντεο! Που αποτελει εγγραφη μαρτυρια…
      Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ!

      1. αυτα ειναι εγκληματα;,,…. για 15 χρονια;………………….

    7. Σε ενα σάπιο δικαστικό και πολιτικό σύστημα που κατευθύνεται όχι απο αρχές και ιδανικά, αλλά από πολιτικές σκοπιμότητες και ξενα/ εγχωρια συμφέροντα, πρέπει να το αντιμετωπίσεις με καχυποψία και πονηριά. Η δικαιοσύνη μεροληπτει μονόπλευρα και ως εκ τούτου, ο Παππάς τράβηξε την δική του πορεία. Ο χρόνος θα δείξει αν έπραξε σωστά ή όχι….

    8. Κι εγώ το ίδιο θα έκανα στη θέση του… Γιατί να σεβαστεί τους θεσμούς, αφού θεσμοί δεν υπάρχουν?
      Το Σωφρονιστικό Σύστημα αποφυλακίζει με ευκολία εμπόρους ναρκωτικών, δολοφόνους, βιαστές και τρομοκράτες, αλλά εξαντλεί όλη του την αυστηρότητα σε πολιτικούς κρατουμένους που αντιτίθενται στις ορέξεις της διεφθαρμένης Εξουσίας.
      Τα ίδια είχε πάθει στην Τουρκία το Ισλαμικό Κόμμα τη δεκαετία του ’90, από τα κόμματα εξουσίας που μεσουρανούσαν τότε και έβλεπαν τη δυναμική του στα λαϊκά στρώματα. Φυλακίσεις, πρόστιμα, θέση εκτός νόμου, συλλήψεις στελεχών, αλλαγές ονόματος κ.τ.λ. Ποιό ήταν το αποτέλεσμα? Μετά από 20 χρόνια το ισλαμικό κόμμα ήρθε στην εξουσία και τους γ@μησε κανονικά… Κάτι ανάλογο μπορεί να γίνει και εδώ, αρκεί να ενωθεί επιτέλους ο πατριωτικός-εθνικιστικός χώρος. Για να συμβεί αυτό βέβαια, χρειάζεται πρωτίστως να αναδειχθεί κάποιος ηγέτης μεγάλου βεληνεκούς…

    9. Μακάρι να έχει φύγει στό εξωτερικό, γιατί να κάτσει εδώ και να μπεί στήν φυλακή τι έκανε δέν κατάλαβα;

    10. Ο Παππάς άφησε μούσια και καλυτέρεψε, η τήρηση του Συντάγματος, επαφίεται και στον πατριωτισμό των Ελλήνων.

    11. Μόνο σε αυτή την πανηλιθια χώρα των Μπολσεβίκων πιστεύουν ακόμα πως ο Χίτλερ αυτοκτόνησε. Έφυγε μέσω Βιγκο για Αργεντινή. Ο μόνος αυθεντικός ναζί στην Χ.Α. ήταν ο Παππάς και φυσικά εκανε το ίδιο. Στην Αλβανία με 10 ευρώ βγάζεις μαϊμού διαβατήριο.

    12. Το πιο ωραιο κουφο που γραφει καποιος είναι να πανε στην Ρωσια να ζητησουν πολιτικο ασυλο,μα ουτε καν οι Ρωσοι δεν δινουν πολιτικο ασυλο σε κοινους εγκληματιες ειδηκα όταν είναι νεοναζιδες!

    13. Δεν μπορεί να πει κανείς κακώς σε μια τέτοια ενέργεια σε ένα δικτατορικό – προδοτικό καθεστώς.
      Να είναι σίγουροι πάντως όσοι συμμετέχουν σε αυτή την προδοτική χούντα θα βρεθούν και θα καταδικαστούν με συνοπτικές διαδικασίες.
      Ο καιρός γαρ εγγύς.

    14. Μπράβο του σιγά μην κάτσει να φάει την ζωή του έτσι ηλίθια είναι χαζοί και οι υπόλοιποι που δεν έκαναν το ίδιο βράδυ έπρεπε να φύγουν και μην ξεχνάμε πάντα υπάρχουν τρελοί που μπορούν να ρίξουν έναν εκσκαφές σε κάποια πόρτα και να τους φυγαδεύουν ακόμα και από οποιαδήποτε φυλακή

    15. Κρύβεται στο στρατόπεδο που έχει στο ο μάχης και εκπαιδεύονταν στρατιωτικά τα μέλη της Χ Α (Μαλακασα)…. σύμφωνα με το κατηγορητήριο

      Σημείωση: Ένα στρατόπεδο υπαρχει στη Μαλακάσα και αυτό ούτε είχε και ούτε εχει στίβο μαχης

    16. Φυγάς είναι και ο Χριστοφοράκος. Αυτόν τοσα χρόνια γιατι δεν τον πιάνουν ????? Μήπως δεν ξέρουν που είναι????? Γιατί δε ρωτάνε την αδερφή του Κούλη.

    17. Έχω δεί την ταινία “ο φυγάς“ και μου άρεσε πολύ. Εύχομαι να μην συλληφθεί ποτέ ο Χρήστος Παπάς. Υπάρχουν χώρες που άνετα ζείς και περνάς καλά. Μακάρι να επανέλθει όταν και αν έχουμε πατριωτική κυβέρνηση. Είναι μεγάλη η ηδονή αλλού να σε ψάχνουν και αλλού να είσαι. Μακάρι να είναι σε χώρα που δεν θα τον εκδώσει στην Ελλάδα.

    18. Παππά είσαι παλικάρι. Ζήτα πολιτικό άσυλο σε καμιά Ρωσία και πολέμα το βρωμερό σύστημα από εκεί. Και στείλε μια φωτο με τα παπάκια σου στον Κούλη, στη Μάγδα, στη Λεπενιώτη και στους υπόλοιπους δημοκράτες…

    19. ΤΗΝ Χ.Α. ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑ ΨΕΥΤΟΔΗΜιΟΚΡΑΤΙΚΑ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ , ΣΤΕΦΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΛΕΠΕΝ ΤΟΥ ΣΑΛΒΙΝΙ κλπ ΌΣΟ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΘΕΑΤΕΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΧΕΙΡΩΤΕΡΕΥΕΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ ΟΛΗ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΘΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΑΝΗΣΤΟΥΜΕ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΥΔΡΗΘΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ

    20. ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΜΗ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΗ ΕΞΑΡΤΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ. ΤΟ ΕΒΛΕΠΑΝ ΠΟΥ ΠΑΕΙ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ? ΚΑΙ ΑΝ ΑΘΩΩΘΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΞΕΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ? ΣΤΗΜΕΝΗ ΔΙΚΗ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΑΣΑΝ ΚΟΡΟΙΔΟ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ.

    21. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟΝ ΒΡΟΥΝ ΠΟΤΕ, ΟΧΙ ΘΑ ΚΑΘΟΤΑΝ ΣΑΝ ΚΟΤΑ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΘΕΙ ΣΤΟ ΣΑΠΙΟ ΔΙΚΑΙΪΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΩΝ ΣΑΜΑΡΑΔΩΝ-ΝΤΟΓΙΑΚΩΝ-ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΔΟΥΛΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΛΑΘΡΟΚΑΝΝΙΒΑΛΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ, ΒΙΑΣΤΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ….

    22. θα βγει σήμερα την νύχτα στις 12 στον Άγγελο Αγγελάτο στο youtube Greek Voice TV και στο facebook Angelo Angelatos official

    23. Σας την έσκασε. Από τους τελευταίους εναπομείναντες γνήσιους πατριώτες

    24. Πες μας βλάχο… Πες μας βλάχο…. Που είναι ο παππάς;… Πού ‘ ντος;.. Νατος…. Που’ ντος; Νατος… ΝΑΤΟΣ ο παππάς…

    25. ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ. ΕΠΡΕΠΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΡΩΣΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΔΙΚΗ

    26. ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ. ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΙΑ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΧΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΑΘΩΩΘΟΥΝ

    27. Άμα ρωτήσετε έναν δικαστικό, θά σάς πεί ότι η “σύσταση εγκληματικής οργάνωσης” έχει πολύ στενή ερμηνεία, καί στήν συγκεκριμένη υπόθεση η έδρα “πιεζόμενη” από τό γενικό πολιτικό κλίμα έβγαλε αυτήν τήν συγκεκριμένη απόφαση γιά νά υπάρχουν καί καταδίκες, εν αντιθέση μέ τήν εισαγγελέα που ό,τι πρότεινε ήταν η πραγματικά αμερόληπτη κρίση τών πραγμάτων.
      Όσο πιάσανε μέχρι σήμερα τόν Παλαιοκώστα, άλλο τόσο θά πιάσουνε καί τόν Παππά! Όσον αφορά τόν Λαγό θά έχουμε αρκετό θέαμα ακόμη!

    28. Ηρεμησα ,επιτελους το κακο με τις μειωσεις μισθων , τις κατασχεσεις , τις μιζες , τις δολοφονιες, τους βιασμούς , τις απαγωγές , τις παραδοσεις κυριαρχικων δικαιωματων σε γειτονες κ.λ.π (δηλαδή ολος ο ποινικος κωδικας) πλεον δεν θα ξαναυπαρξει .Ολοι μαζι μια γιορτη …..Merhaba….

    29. εδω παπας εκει παπας που ειναι ο παπας.χιτλερικος συνηδιτος ουστ

    30. Ωραίος και μάγκας.
      Φυσικά για την ποινή όλοι το ήξεραν. Ήταν γνωστό και προαποφασισμένο πως θα πάνε φυλακή.
      Οι άλλοι επέλεξαν να πάνε μέσα. Αυτός επέλεξε αυτόν το δρόμο και ο χρόνος θα δείξει αν ήταν σωστό. Φυσικά αν έχει σκοπό να μην εμφανιστεί μέχρι τη δίκη βρίσκεται κάπου στον εξωτερικό καλά κρυμμένος.
      Θα ήθελα να είχα μία τρύπα να έβλεπα τις αντιδράσεις του Κούλη.

    31. ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑ????? ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΛΑΓΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ.
      ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΠΙΤΕΛΕΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ????

    32. εδώ παπάς εκεί παπάς, που είναι ο παπάς που είναι ο παπάς, όπου και αν πας όπου και αν πας (ρεμπέτικο τραγούδι που μου ήρθε τυχαία στο μυαλό)

    Comments are closed.