ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ Β-ΡΟΜΑ: ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ, ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΝΔ! ΑΝΙΚΑΝΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ… ΓΥΦΤΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ! ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ! ΓΕΜΙΖΕΙ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ!

    Κοινοποίηση:
    ΓΥΦΤΟΙ

    Νεαροί από τους καταυλισμούς του Ζεφυρίου, των Άνω Λιοσίων και του Ασπροπύργου, βγήκαν για τρίτη ημέρα στους δρόμους στήνοντας οδοφράγματα και πραγματοποιώντας επιθέσεις εναντίον αστυνομικών.

    Στον Ασπρόπυργο, μια ομάδα ΡΟΜΑ άνοιξε πυρ κατά της ομάδας ΟΠΚΕ τραυματίζοντας έναν αστυνομικό στο πρόσωπό. Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 8.30 το βράδυ, στη λεωφόρο Διυλιστηρίων και τα πυρά προήλθαν από κυνηγετικό όπλο.

    Έκρυθμη χαρακτηρίζεται η κατάσταση στη δυτική Αττική μετά από τα συνεχή επεισόδια μεταξύ Ρομά και αστυνομικών, με αφορμή τον πυροβολισμό του 16χρονου μετά από καταδίωξη.

    Νύχτα ταραχών ήταν και η χθεσινή, καθώς με συμπλοκές, φωτιές και έναν νεκρό Ρομά σημαδεύτηκε το βράδυ. Στον καταυλισμό Μεγάρων ένας 30χρονος έπεσε νεκρός δεχόμενος σφαίρα στο θώρακα από καραμπίνα έπειτα από άγριο διαπληκτισμό που ξέσπασε για… οικονομικούς λόγους με ομοεθνή του. Περίπου 50 άτομα συγκεντρώθηκαν στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων, όπου μεταφέρθηκε ο νεκρός άνδρας. Έξω από τον καταυλισμό της περιοχής, επικρατούσε από νωρίς το απόγευμα σκηνικό έντασης με το οργισμένο πλήθος να βάζει φωτιά σε Ι.Χ. στη Παλαιά Εθνική οδό. Νωρίτερα νεαροί ρομά είχαν βάλει φωτιά σε λάστιχα και κάδους απορριμάτων στο Μικρό Σχιστό.

    Στον Ανακριτή απολογείται ο 34χρονος αστυνομικός που πυροβόλησε στο κεφάλι τον 16χρονο. Υποστηρίζει πως δεν…στόχευσε καλά, εξαιτίας κακού οδοστρώματος. Ομάδες Ρομά είχαν στήσει ένοπλη ενέδρα σε αστυνομικούς στη Λεωφόρο Διυλιστηρίων. Επί μία ώρα πυροβολούσαν με καραμπίνες στοχεύοντας από το ύψωμα τις τρεις ομάδες ΟΠΚΕ που επιχειρούσαν στο σημείο. Στην περιοχή έσπευσαν ενισχύσεις με άνδρες της ΕΚΑΜ και ελικόπτερο για να απεγκλωβίσει τους αστυνομικούς. Σύμφωνα με πληροφορίες, άνδρας της ΟΠΚΕ, τραυματίστηκε στο πρόσωπο όταν δέχτηκε σκάγια από κυνηγετική καραμπίνα.

    Φωτιά σε εργοστάσιο με πολυεστερικά δίπλα από την αποθήκη ελαστικών που έκαψαν οι Ρομα στον Ασπρόπυργο

    Συναγερμός σήμανε το πρωί της Παρασκευής στην Πυροσβεστική για την περιοχή του Ασπροπύργου μετά από φωτιά σε εργοστάσιο με πολυεστερικά στη λεωφόρο Νάτο, ακριβώς δίπλα στην αποθήκη ελαστιικών που έκαψαν προχθές οι Ρομά.

    Δεν έχει διευκρινιστεί εάν εμπλέκονται Ρομά και σε αυτή την πυρκαγιά.

    Λόγω της καύσιμης ύλης, μάλιστα, εστάλη και μήνυμα από το 112 στους κατοίκους της περιοχής για να προστατευτούν από τον επικίνδυνο καπνό.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. Κάψτε τος περιουσίες,των βρωμερών μεροκαματιάρηδων νεοελλήνων,των συνεργατών του Χίτλερ
      Τσακίστε τους Νεοναζί,βλαχαδερούς νεοέλληνες που έχουν και την ψευδαίσθηση ότι είναι Ευρωπαίοι
      Τα ίδια ισχύουν και για τους βρωμερούς αριστερούς Σταλινιστές φυσικά και αναρχοάπλυτους
      Για να μην χαρακτηριστώ αριστερός από κανένα νεοφιλελεύθερο σκουπίδι με Γερμανοτσολιάδικες ρίζες
      Κάψτε την σπορά των ηττημένων και βλέπουμε

    2. κατω τα χερια απο τους ελευθερους ανθρωπους τους ρωμα βρωμο ελληναδες τεμπεληδες μαμακιδες καλοπερασακιδες που ολη μερα με ενα φραπε ειστε και περιμενετε απο τπυς γονεις χαρζιλικι βρωμορατσα.. γυφτοι γαμηστε και τους ελληνες. ολοι μπουστιδες ειναι

    3. Να μπουκαρει ο στρατός στο κυνοβουλιο να μαντρωσει τα κοπρόσκυλα, ακολούθως Μακρόνησο και Γυάρο όπου θα επιτρέπεται σε ορισμένους πολίτες η πρόσβαση για να τους εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους για τα 50 χρόνια χρηστους διακυβέρνησης.

    4. Γιατί, καλοί μου κύριοι της ιστοσελίδος Μακελειό, δεν δημοσιεύετε το σχόλιό μου; Περιέχει κάτι κακό;

      Το ότι πυροβολήθηκε το γυφτόπουλο, δεν φταίει ο αστυνομικός, αλλά το ίδιο το γυφτόπουλο. Εκείνος το ξεκίνησε πρώτος και το διόγκωσε το πρόβλημα μη υπακούοντας στο σήμα των αστυνομικών. Προσπάθησε να ξεφύγει αδιαφορώντας εάν πατούσε τους αστυνομικούς ή κάποιον άλλον στον δρόμο περνώντας με αλλεπάλληλους κόκκινους σηματοδότες. Λυπηρό το τελικό αποτέλεσμα, αλλά πολύ καλύτερο από το να έπεφτε πάνω σε άλλο αυτοκίνητο με ανυποψίαστους επιβάτες και να προκαλούσε συμφορά με την ταχύτητά του. Ας πρόσεχε, λοιπόν. Έτσι κι αλλιώς, καλύτερο να είσαι η μάνα του φονιά παρά του σκοτωμένου. Εάν σκοτωνόντουσαν αστυνομικοί, θα υπήρχε σιωπή από πλευράς γύφτων και θα έλεγαν ότι δεν φταίνε. Εκείνοι που του έδωσαν τα κλειδιά του αυτοκινήτου, θα πρέπει να τιμωρηθούν δεόντως, για συνέργεια και παραμέληση ανηλίκου. Αυτά τα υποκριτικά κλάματα να τα κάνουν αλλού. Άλλωστε οι γύφτοι όλη τη μέρα κλαίνε, για να ζητιανέψουν και μετά ξαναγελάνε. Υποκριτές, υπερ-οκνηροί και κάργα ρατσιστές. Πρόκειται για διαβόλου φάρα. Σε όποιο κράτος και να πήγαν, δεν στέριωσαν, διότι δεν θέλουν να ενσωματωθούν. Είναι πολύ απλό, λοιπόν. Ας επιστρέψουν στην Ινδία να κάνουν μαγκιές. Η νοοτροπία τους είναι βλαπτική για μία υγιή κοινωνία.
      Η αστυνομία δεν κάνει τίποτε, διότι έχει εντολή να μην κάνει τίποτε. Όταν, όμως, θα παραπονεθούν οι ανεμβολίαστοι ή οι Μακεδόνες για τη συνθήκη των Πρεσπών ή οι εργαζόμενοι για τον πληθωρισμό και ό,τι άλλο προκύψει, τότε θα τους τσακίσουν στο ξύλο, στα δακρυγόνα και στις συλλήψεις. Ενώ οι γύφτοι είναι στο απυρόβλητο. Ουδέν πολιτικό κόμμα έχει σχολιάσει δυσμενώς τη συμπεριφορά των γύφτων, άρα όλοι προσδοκούν από την ψήφο τους. Πού είναι οι τσιγγάνοι καλλιτέχνες να αποδοκιμάσουν την συμπεριφορά των ομοφύλων τους; Πού είναι ο Κώστας Χατζής, που θα μπορούσε να επηρεάσει τους ομοφύλους του, που γράφει και λέει τραγούδια διαμαρτυρίας για την φυλή του, να τους υποδείξει ποιο είναι το καλό και το κακό; Το μόνο που κάνει, είναι να περιφέρει με κλάψα την κακομοιριά της φυλής του και να ζη από αυτό και τίποτε άλλο. Είδατε Μικρασιάτη Έλληνα πρόσφυγα καλλιτέχνη να κλαίγεται επί 50 χρόνια, όπως το κάνει ο Χατζής; Όχι, βέβαια, παρ’ όλο που οι Μικρασιάτες ήλθαν πάμφτωχοι στην Ελλάδα. Εάν ο κόσμος που σχολιάζει στο Μακελειό είχε την εξουσία, θα μπορούσε να τους μαντρώσει σε ένα 24ωρο και πολύ λέω.
      Εφ’ όσον προβαίνουν σε πράξεις εναντίον της πατρίδος μας, θα πρέπει να τους αφαιρεθεί η ιθαγένεια και να εκδιωχθούν σε άλλες χώρες ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, όπως έγινε με τους Τσάμηδες, που συνεργάστηκαν με τους κατακτητές και προέβησαν σε σφαγές Ελλήνων. Έχουμε ωραίες βραχονησίδες και καλές υποδομές σε Γυάρο και Μακρόνησο και να πάνε προσωρινά εκεί, μέχρι να εκδιωχθούν για πάντα ή να συμμορφωθούν με τους νόμους του κράτους και ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΝΑ ΜΟΡΦΩΘΟΥΝ.

    5. Μέσα από τέτοια γεγονότα αποκαλύπτεται το ποιόν του πολιτικού κόσμου κοινός το τι κουμάσια είναι Ανθρωποι χωρίς αρχές και συνήθως χωρίς χαρακτήρα.

    6. Ειπαμε,τους ψηφοφόρους δεν τους πειραζουμε…..

    7. Οι γύφτοι αναμφίβολα ήταν, είναι και θα είναι εγκληματικά στοιχεία και θα πρέπει να εκδιωχθούν ποινικά για τις οποιες εγκληματικες πράξεις τους. Όμως και οι αστυνομικοί κατά πολύ μεγάλο μέρος τους είναι άκρως παραβατικά στοιχεία, τα παίρνουν από παντού διορίζονται με βολευτικά μέσα από την εκάστοτε κυβέρνηση και θα πρέπει να εκδιωχθουν παραδειγματικά.
      Ο αστυνομικός που πυροβόλησε ένα δεκαεξάχρονο παιδάκι Β-Ρομα όπως το αποκαλούν εξευτελιστικά μερικοί την ώρα που χαροπαλευει στο Ιπποκράτειο θα ήθελε το δικό του (δικό τους παιδί) να είχε τέτοια τύχη αν έκανε μια τέτοια πράξη η οποία σαφώς είναι κατακριτέα αλλά όχι περισσότερο από τα εγκλήματα που διαπραττουν διαρκώς πολιτικοί, δημοσιοκαφροι και αστυνομικοί;;;και τα παίρνουν από παντού, ξεπλένουν μαύρο χρήμα από εγκληματικες ενέργειες και κυκλοφορούν ελεύθεροι ;;;
      Να χαρώ εγώ την ανεξάρτητη δημοσιοκαφριλα σας δήθεν Δεξιοί!

      1. Πρώτον, το δικό μου το παιδί, αν με αξιώσει ο Κύριος να κάνω, δε θα έχει παντρευτεί από την εφηβία του. Δε θα γυρνάει οδηγώντας χωρίς δίπλωμα, μεθυσμένος, αργά το βράδυ. Δε θα κλέβει βενζίνη, και θα σέβεται τους αστυνομικούς. Άρα η πιθανότητα να συμβεί κάτι τέτοιο στο παιδί μου, είναι μηδαμινή. Γιατί εγώ δεν είμαι γύφτος, είμαι Έλληνας Χριστιανός, έχω αρχές, αξίες, μόρφωση, χαρακτήρα, και πνεύμα Άγιο. ΑΛΛΑ, αν το παιδί μου είχε βγει διαόλου κάλτσα, και έκανε όσα έκανε, θα ζητούσα ειρηνικά να φτάσει η δικαιοσύνη μέχρι το κόκκαλο, αν ο αστυνομικός έφταιξε, να πληρώσει, αν δεν έφταιξε, να αθωωθεί. Αν τα παιδιά που θα βγουν από το σπέρμα μου, δε μπορούν να είναι άξιοι άνθρωποι και Χριστιανοί σωστοί, να εξαφανιστεί το σπέρμα μου από τη Γη τότε. Δε θέλω να αφήσω απογόνους εγκληματίες. Αρκετοί παλιάνθρωποι υπάρχουν ήδη.

    8. Γαμ… νεοδημοκρατες !
      Μια χουφτα βρωμα σας κανουν οτι θελουν.
      Ξεφτιλες,μονο στους αδυνατους ξερετε να κανετε το μαγκα και να το παιζετε εξουσια !
      Οπου νομιζετε δε σας παιρνει,ειστε κοτες !
      Τι ταχετε ρε γαμ.. τα ΕΚΑΜ,τα ΜΑΤ και το στρατο;
      Τοσες μοναδες καταστολης εχετε,αφηστε τις να τσακισουν τους βρωμα !
      Βγαλτε εξω το στρατο να τσακισει τα σκουπιδια και να ισοπεδωσει τους καταυλισμους,αφου εσεις εισαστε παντελως ανικανοι.
      Τι φοβαστε επιτελους ρε γαμ…;
      Εχετε ΕΚΑΜ,ΜΑΤ,ΟΠΚΕ,τι τους εχετε ρε μαλ… αν οχι για να τσακισουνε αυτα τα σκουπιδια ;
      Γαμιολ… ουτε 1% δεν πρεπει να παρετε στις εκλογες,ειστε εντελως αχρηστοι !

    9. Oσο οι Βρωμα ψηφιζουν οι πολιτικοι θα τους προστατευουν για τα ψηφαλακια

      1. ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ

    10. Ρε μαλάκες των Ένοπλων Δυνάμεων πενήντα ετών άνθρωπος είμαι και απορώ τι σκατά κάνετε ρε ανίκανα προδοτικά όντα η δουλειά σας είναι να σωθεί η Πατρίδα και τον xαϊδεύεται όλη την ημέρα στήνοντας κώλο στους 300 της Βουλής.Ούτε ΟΥΚ ούτε αρxίδια γιατί και αυτοί κότες είναι βγάλτε έξω τα άρματα και το ΚΕΑΠ της Ρεντίνας να τους γαμήσουν και τους 300 xωρίς σάλιο.

    11. Γύφτοι , Αλβανοί , Ρωσοπόντιοι. Τα τρία κακά της μοίρας μας…

    12. Ντροπή σας που θέλετε να λέγεστε κυβερνήτες. Κατεβάστε τη σημαία και σηκώστε τη γύφτικια. Παλιοπουστ@ριά για τα ψηφαλάκια σας ξεφτιλίζετε όλη τη χώρα. Τα ίδια σκατά και σεις και οι προηγούμενοι.

    13. Ενημερώστε μας αν ο αστυνομικός που τραυματιστηκαν στο πρόσωπο, είναι σοβαρά. Όχι να καίγεται η Ελλάδα για έναν παραβατικους γύφτο & να φοβωμαστε να στηρίξουμε την Αστυνομία.

    14. εχουμε ΑΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ !!!
      ΕΙΔΑ ΚΑΠΝΟΥΣ ΦΩΤΙΑΣ !!!!
      ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ ΠΡΙΝ ΟΛΙΓΟ !!!!! ΑΠΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑ.

    Comments are closed.