“ΑΝΕΚΔΟΤΟ” ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ Η ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑ!!! “ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ” SMS ΣΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ – ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ, ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΔΙΚΑ – ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ

    Κοινοποίηση:
    kikilias-kat'oikon emvoliasmos

    Σε ένα νέο απίστευτο μέτρο καταφεύγει η κυβέρνηση για να οδηγήσει τους πολίτες στον εμβολιασμό καθώς ετοιμάζεται να ξεκινήσει να στέλνει μηνύματα σε ανεμβολίαστους ασκώντας τους έτσι ψυχολογική πίεση ώστε να εμβολιαστούν όπως αρχικά σας είχαμε αναφέρει εδώ, ενώ παράλληλα ξεκινήσαν νέα εκστρατεία απειλών με στοχοποίηση εκ νέου του κλάδου της εστίασης με “προειδοποιήσεις” ότι μπορεί να κλείσουν εκ νέου!

    Έτσι σε μια πρωτοφανή κίνηση και κάνοντας χρήση προσωπικών στοιχείων από τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου και καθημερινά θα στέλνονται μηνύματα στα κινητά τηλέφωνα 450.000 ανεμβολίαστων μέχρι να νοσήσουν ή να εμβολιαστούν!

    Τα προσωπικά δεδομένα παραχωρήθηκαν από την πλατφόρμα της ΗΔΙΚΑ. Με ποια συγκατάθεση άραγε;;;

    Κάθε μέρα οι ανεμβολίαστοι θα λαμβάνουν διαφορετικό sms.

    Παράλληλα, μηνύματα έχουν ήδη αρχίσει να λαμβάνουν και οι άνω των 50 ετών για να κλείσουν ραντεβού για την τρίτη δόση του εμβολίου.

    Χωρίς έλεος πια, ο “βομβαρδισμός” θα συνεχιστεί μεχρι να τρυπηθεί και ο τελευταίος.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. δεν είναι για την υγεία, αλλά για ητονμπιγκ μπ ραδερ που έχει μεγάλο κ. γκουρλο ματι. τέτοια κακια λυσσα μόνο οι κακιασμενες λουγκρες.

    2. ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ……

    3. Δεν έχω δώσει καμία συγκατάθεση σε κανέναν να επεξεργαστεί τα προσωπικά δεδομένα μου. Θα σας καταγγειλω στην αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων, εάν υπάρχει αυτή, και θα ζητήσω να τιμωρηθούν οι ένοχοι της διαρροής. Παραδειγματικά. Σαφέστατη παραβίαση του GDPR θα είναι.

    4. Άρχων οφικιάλιε, μπας και μπορείς να μας πεις ποια ήταν η φαρμακευτική που λένε ότι έκλεισε το τραπέζι στον βασιλακόπουλο; Και μην πεις για προσωπικά δεδομένα γιατί σε εμάς δεν υπάρχουν γιατί θα στέλνετε μηνύματα στους ανεμβολίαστους. Γιατί να είναι προσωπικό δεδομένο ποιος οργάνωσε το συνέδριο στην καλαμπάκα που φάγανε τζάμπα 20 ακαταδίωκτοι και μετά την είπανε και στον καταστηματάρχη! Στον καταδτηματάρχη που τον είχαν κλείσει παλιά κανά εξάμηνο ενώ αυτοί πληρώνονταν!!!!!! Στον καταστηματάρχη που δούλευε και τους σέρβιρε ενώ αυτοί φάγανε με λεφτά της φαρμακευτικής!!!! Φαντάζομαι όλο και κάποια εμβόλια θα έβγαζε η φαρμακευτική!!!! Πες, τουλάχιστον την φαρμακευτική αφού δεν είπατε τίποτα για τον συνωστισμό στην κηδεία της φώφης!

    5. Εάν στείλουν καί σέ μένα sms , εγώ πάντως θά τούς πώ – μέ τό συμπάθειο παιδιά – ¨ ” Ρέ άει… πάτε ΤΡΥΠΗΘΕΙΤΕ από ΄δώ πέρα…”

    6. να το καναν αυτο και για να ενημερωνουν ατομα φτωχα για το να παραλαβουν φαγιτο η ρουχα η φαρμακα ??? να ειχε κι μιαν αξια ρε αδερφε !

    7. Κούλη είσαι σπίτι γιατί σε παίρνω και μιλάει…. Ότι να ναι! Κυβέρνηση τσίρκο! Άμα μας έρθει σε μύνημα του γουρλοματη η χουντική…. παρότρυνση για εμβολιασμό θα σπεύσουμε!

    8. Πάρτε και ένα μήνυμα από μένα Δεν τσιμπάω που να στέλνετε όσα θέλετε!! Απλά δεν θα τα διαβάζω, γιατί έχω βαρεθεί να ακούω και να βλέπω άσχετους!!

    9. Εδω γελανε!!! Με ποιο δικαιωμα και ποιος εδωσε προσωπικα στοιχεια; Τα μηνυματα δικα μου δεν θα ειναι ; Δεν τα διαβαζω καν γιατι απλα με το που μου τα στελνουν τα σβηνω κατ ευθειαν.Στο σωμα μου δεν εχει κανεις το δικαιωμα να μου επιβαλλει τιποτα με το ετσι θελω παρα μοναχα εγω.

    10. Μήνυση και αγωγή στην ΗΔΙΚΑ για καταπάτηση του GDPR και αποζημειώσεις. O καθένας μόνος του, όχι ομαδικά.

    11. AΡΡΩΣΤΑ ΜΥΑΛΑ………….ΟΛΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΗΡΙΟ ΜΠΟΥΡΛΑ ΤΟΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ ΤΗΣ PHIZER ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ………………..ΚΟΥΛΗΗΗΗΗΗΗΗ ΠΟΣΟ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΑΛΛΙ?????ΠΟΣΑ ΣΟΥ ΡΙΞΑΝΑΙ?????

    12. Η απάντηση είναι γνωστή, να πάνε να γαμηθούνε όλοι μαζί

    13. Ζητείστε από τον παροχο σας να μπλοκάρει τα μνμ. Είναι νόμιμο.

    14. Αφού οι ανεμβολιαστοι είναι μόνο ένα εκατομμύριο ( όπως λένε) γιατί τους έχει πιάσει τέτοια λύσσα;;; Ο κόσμος δεν είναι χαζος, όσο το τραβάνε τόσο περισσότεροι ξυπνάνε. Όλοι τους έχουν σιχαθεί, εμβολιασμενοι και ανεμβολιαστοι.

    15. ΜΗΠΩΣ ΚΟΥΛΑ ΝΑ ΣΕ ΕΠΙΣΚΕΥΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ;

    Comments are closed.