ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ ΤΟ ΑΨΥΧΟ ΚΟΡΜΙ ΤΗΣ ΤΣΑΚΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΒΡΑΧΟΥΣ – ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΝΕΚΡΗ ΣΤΗΝ ΙΚΑΡΙΑ Η 34ΧΡΟΝΗ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΟΣ . ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    exo nea

    Εικόνες , από το τόπο που βρέθηκε νεκρή η 34 χρονη Βρετανή Αστροφυσικός, που αγνοούνταν στην Ικαρία από το πρωινό της Δευτέρας 5 Αυγούστου.

    Η τοποθεσία που βρέθηκε είναι ο “Έξω Φάρος» και τη σορό εντόπισε εθελοντής πυροσβέστης.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όλα τα σενάρια για τον θάνατο της αστροφυσικού στην Ικαρία- Τι φανερώνουν οι πρώτες ενδείξεις!

    Σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχει γίνει ακόμα η περισυλλογή της σορού, καθώς αναμένεται να καταφθάσει στο σημείο ειδικό κλιμάκιο, πληροφορίες μιλούν για δυστύχημα, αν και ακόμα είναι πολύ νωρίς για να βγουν συμπεράσματα.

    Κατά πληροφορίες, το κορμί ήταν μπρούμυτα πεσμένο, τσακισμένο από βράχους και πολύ άσχημα χτυπημένο.

    1 ικ

    2 ικ

    shmeio

    2

    3

    Επιβεβαίωση της ΕΛ.ΑΣ ότι το πτώμα ανήκει στην Νάταλι Κρίστοφερ

    Ένας εθελοντής πυροσβέστης εντόπισε λίγο πριν τις 5 το απόγευμα το πτώμα της Βρετανίδας αστροφυσικού που αγνοούνταν από το πρωί της Δευτέρας στην Ικαρία. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, η γυναίκα ήταν καταπλακωμένη από βράχο στο βάθος μιας χαράδρας 20 μέτρων σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου από το δωμάτιο που διέμενε με τον Κύπριο σύντροφό της στη θέση έξω Φάρος της περιοχής Κεραμέ, όπου εστιάζονταν οι έρευνες. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στο σημείο αυτό είχε εντοπιστεί και το τελευταίο σήμα του κινητού τηλέφωνό της. Γι’ αυτό η έρευνα είχε επικεντρωθεί εκεί.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. Σκαστε ζωα κολλημένοι ,που πεφτουν μαχαιριες κάθε μερα ρε ουγκανο??? επειδή οι χυσανεγουλες είναι μαχαιροβγάλτες παει να πει ότι είναι και ολος ο κοσμος? αιντε μισογυνη κρυφαδελφη εσυ !!

      1. Εχει απολυτο δικοι ο φιλος εσυ μωρη τρυπια τι μας το παιζεις? Πονοψυχη για αυτους που συνεργουν με τον εχθρο του ανθρωπινου γενους

      2. Γεωργία καροτόβια speaking: Τράβα, μωρή ξεφτιλισμένη άπλυτη, στον πακιστανό εραστή σου.

    2. κάθε μέρα πεθαίνουν επίσης άνθρωποι από μαχαιρώματα λαθραίων και από πεσίματα από το Φιλοπάππου αλλά δεν γίνεται και πολύς λόγος.

    Comments are closed.