ΑΝΑΤΡΟΠΗ-ΣΟΚ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ: ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΗΣ ΕΛΕΝΗΣ; (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    RODOS

    Νέα στοιχεία για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη προκύπτουν από τη δικογραφία καθώς όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ, επικαλούμενος τις καταθέσεις δύο μαρτύρων, είναι πολύ πιθανό στην δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας να εμπλέκεται και τρίτο άτομο.

    Την συγκεκριμένη καταγγελία φέρεται να έχει κάνει μια γυναίκα που σύμφωνα πάντα με τον ΣΚΑΙ είδε το λευκό βανάκι το μοιραίο βράδυ ενώ ανάλογη κατάθεση φέρεται να έχει κάνει και ένα τρίτο άτομο στο λιμεναρχείο.

    Στο μεταξύ έκκληση να εξαρθρωθεί το «κύκλωμα» ή τα «κυκλώματα» που εκμεταλλεύονται κορίτσια που έρχονται στη Ρόδο για να σπουδάσουν από απομακρυσμένες περιοχές της χώρας, κάνει ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας που δολοφονήθηκε.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. οΛΕς ΟΙ ΝΕΕς Κ ΟΙ ΓΡΙΕς ΓΑΜ@ΣΙ ΘΕΛΟΥΝ.
      οΤΑΝ ΦΕΡΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟ ΚΑΘΙΚΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΤΑ 40 ΕΚΑΤ ΘΑ ΣΑς ΒΙΑΖΟΥΝ Κ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

    2. Οι σκερβελεδες της υφηλιου οι οποιοι εχουν φτασει την Ελλαδα στο Ναδιρ της ιστοριας της αρεσκονται στο bla-bla-bla.

    3. Α ναι ; κυκλωματα υπαρχουνστο νησι ;
      Οταν ξηλωνε τον φραχτη του Εβρου μαζι με τους απλυτους του συριζα Αναρωτηθηκε ο Αντιδημαρχος πατερας του θυματος , ποσα κυκλωματα μαιχαιροβγαλτηδων εγκληματιων του Ιsis θα μπουνε στην χωρα ;;;;;; τα παιδια των αλλων δεν τα σκεφτηκε ;;;;;
      Τον Νικολα στου Φιλοπαππου δεν τον θυμαται ;
      Την Μυρτω δεν την θυμαται ;;;;
      Ετσι ειναι οι αριστεροι . Εγωιστες. , ο πατερας γκρεμιζει φτακτη συνορων , και ο συριζα δεχεται την αιτηση της κορης για πρακτικη προκειμενου να προσληφθει στο υπουργειο εξωτερικων . Αριστερα προνομια .
      Ελα ομως που υπαρχει και Θεος.

    4. Τι σεμνή κοπέλα η μακαρίτισσα άβγαλτη όπως έλεγε ο πατέρας της……

    5. “Στο μεταξύ έκκληση να εξαρθρωθεί το «κύκλωμα» ή τα «κυκλώματα» που εκμεταλλεύονται κορίτσια που έρχονται στη Ρόδο για να σπουδάσουν από απομακρυσμένες περιοχές της χώρας, κάνει ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας που δολοφονήθηκε.”

      Καλά κυκλώματα μπορεί να υπάρχουν όπως μπορεί να υπάρχουν παντού. Αλλά αν δεν κάνω λάθος τα άτομα που έκαναν αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα ήταν κάτι κακομαθημένα παλιόπαιδα που η κοπέλα δυστυχώς συναναστρεφόταν.

    6. τον πατερα του ροδιτη το αιμα της ΕΛΕΝΗΣ να πληρωσει γυρευει… .

    7. εζησα τους “τσαμπικους” απο τη 5ημερη το 89 εως σημερα σε διαφορετικες περιοδους…παντα σου βγαζανε το “γαμ..ε και δερνουμε, οι ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ μας ανηκουν…τιποτα δεν αλλαξε απο το 1989 εως τωρα…κλασσικοι νησιώτες, απο κοντα οι Κωοι και οι Σκιαθιτες, μη τυχον εσυ τουριστα μιλησεις γυναικα, ενώ αυτοι ειναι διπλα, την εβαψες, απο ξυλο μεχρι ξεφτιλικια σε δημοσια θεα, με αρκετα θυματα Σκανδιναβούς αλλα και Ελληνες απο την ενδοχωρα…το μπραβιλικι βεβαια σε κοριτσακια ειναι δειγμα δειλιας και κομπλεξισμου…Λυπάμαι τα κοριτσακια που σπουδαζουν εκει, μεχρι χτες ειχα ΤΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΨΗ ΣΑΝ ΝΗΣΙ, γνωρισα πολυ κοσμο απο διαφορα μερη…οι ντοπιοι όμως με τρομαξαν.

    8. παίζει να είναι και μπάτσος οι μπάτσοι μέσα στο κόλπο
      για την ρουφιανιά μόνο λέω.

    Comments are closed.