ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΨΑΣ – ΜΕ ΜΑΣΚΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΣΟ… ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ! – ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ – ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ…

    Κοινοποίηση:
    sipsas

    Υποχρεωτική θα είναι η χρήση προστατευτικής μάσκας για τον κορωνοϊό για ολόκληρο το σχολικό έτος 2020-2021, όπως διευκρίνισε ο Νίκος Σύψας, προκαλώντας σοκ!

    Ανατριχίλα προκαλεί ο λοιμωξιολόγος και καθηγητής στο Πανεπιστήμιου Αθηνών, με αφορμή το άνοιγμα των σχολείων, καθώς εξήγησε: «Η χρήση της μάσκας στα σχολεία θα πάει σίγουρα για όλο το σχολικό έτος και για του χρόνου θα δούμε. Για αυτό ανοίγουν τα σχολεία. Τα παιδιά είναι η πιο ασφαλής ομάδα ηλικιακά. Δύσκολα κολλάνε και δύσκολα μεταδίδουν τον ιό. Τις μάσκες τις φοράμε για να μην υπάρχει διασπορά του ιού. Προστατεύουμε τον εαυτό μας και τα άλλα παιδιά».

    Όπως πρόσθεσε: «Η μάσκα είναι απόλυτα ασφαλής για παιδιά άνω των δύο ετών. Στο νηπιαγωγείο και στο δημοτικό η μάσκα θα έχει και εκπαιδευτικό χαρακτήρα, δεν θα πιεστούν πολύ τα παιδιά. Θα τη βγάζουν τα παιδιά στο διάλειμμα, για να μην κουράζονται, ενώ το διάλειμμα γίνεται σε ανοιχτό χώρο και η τάξη δεν θα αλληλοεπιδρά με τις άλλες, θα είναι ένα κλειστό σύστημα».

    Σε ερώτηση για τις ανακοινώσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για τη μάσκα, σύμφωνα με τις οποίες δεν είναι απαραίτητη στα παιδιά κάτω των έξι ετών, απάντησε: «Ο ΠΟΥ όταν έβγαλε αυτά τα στοιχεία ανέφερε ότι δεν στηρίζονται σε επιστημονικά δεδομένα και ότι αποτελούν τη γνώμη τους. Σεβόμαστε τον ΠΟΥ, αλλά έχουμε κι εμείς γνώμη».

    Απευθυνόμενους στους γονείς, για το τι πρέπει να κάνουν όταν επιστρέφουν τα παιδιά τους από το σχολείο, συμπλήρωσε: «Εγώ θα τους έπλενα τα χέρια, θα τους άλλαζα τα ρούχα και θα είχα ένα σπίτι καλά αεριζόμενο. Εάν υπάρχουν ηλικιωμένοι, θα τους έχω παραπάνω προσοχή».

    Ρωτήθηκε και για τι θα γίνει σε περίπτωση ύπαρξης θετικού κρούσματος κορωνοϊού σε σχολική μονάδα και απάντησε: «Όλα τα υπόλοιπα παιδιά της τάξης θα πάνε σπίτι τους, θα γίνει τεστ σε όλα τα παιδιά της τάξης και τους δασκάλους, θα γίνει ιχνηλάτηση και το σχολείο θα συνεχίσει τη λειτουργία του. Σε καμία περίπτωση δεν χρειάζεται πανικός για τις άλλες τάξεις. Για να κλείσει το σχολείο θα πρέπει να υπάρχουν πολλά κρούσματα σε πολλές τάξεις. Όταν έχουμε περιφερειακή ενότητα με πολλά κρούσματα στην κοινότητα, τότε θα κλείνει το σχολείο σε τοπική βάση και για λίγες ημέρες».

    Όσον αφορά στον αριθμό των μαθητών μέσα στις τάξεις, εξήγησε: «Μέσα στις τάξεις δεν ποντάρουμε στις αποστάσεις. Οι μαθητές θα αγκαλιαστούν, θα φιληθούν, δεν θα κρατήσουν απόσταση, είτε είναι 15 είτε είναι 25. Για αυτό προκρίνουμε τη μάσκα. Ασφαλώς θα θέλαμε λιγότερα παιδιά τις τάξεις, αλλά δίνουμε οδηγίες επί του εφικτού, δεν παίρνουμε πολιτικές αποφάσεις».

    Μίλησε και για την απολύμανση των τάξεων. «Ιδανικά θα πρέπει να γίνεται ψεκασμός στα θρανία, τα παιδιά θα πρέπει να πλένουν τα χέρια τους, επίσης υπάρχει ένα ολόκληρο πρωτόκολλο για το πώς θα γίνεται ο καθαρισμός των αιθουσών, το έχουν όλοι οι δάσκαλοι. Ενθαρρύνουμε τα παιδιά να ακολουθούν μέτρα αντισηψίας και υπάρχει και το συνεργείο καθαριότητας κάθε σχολείου, που θα ακολουθεί γραπτές οδηγίες», κατέληξε ο Νίκος Σύψας.

    Αν όλα αυτά εξηγούνται επιστημονικά… τότε μάλλον στις άλλες κάτι λάθος κάνουνε. Το θέμα εξακολουθεί να είναι σοβαρό και όσοι γονείς νόμιζαν ότι τα παιδιά τους θα φοράνε μάσκες για λίγες εβδομάδες, θα πρέπει να το ξανασκεφτούν.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    48 Σχόλια

    1. ΣΥΨΑΣ=ΣΗΨΗ… ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΙΣΑΓΟΥΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΙΟ (ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ). ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΚΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΤΕ.

    2. Αδελφέ, δεν είναι ο Κούλης μόνος του.. Είναι μαζί τοθ ολη η σάπια μεταποΛΗΣΤΕΥΣΗ.. Μαζί του και οι άθλιοι τσομπαναραίοι που γυρεύουν να τρουπώσουν στο κΥνο-βολευτήριο για να βολέψουν τα τομάρια τους και των συμμοριών τους.
      ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ
      “εθνικισταράδες”, αναρχικοί κλπ.

      Βλέπεις κουμάντα κάνει η Στοά..

    3. παει και αυτη η κουραδοφτσα για αξιωματα ζηλεψε τον Ψαλτη

    4. ΣΕ ΜΙΚΡΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΤΑΛΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ.

    5. Ο Συψαιμίας και οι λοιποί λιγδοξιολόγοι μάς κοροϊδεύουν με τέτοια άνεση και μας προκαλούν σε τέτοιο βαθμό,που αρχίζεις να αναρωτιέσαι ως πότε ο ελληνοραγιάς θα τα ανέχεται όλα και θα κάθεται στον καναπέ του.Έρχεται η ώρα σας,ανθελληνικά σκουλήκια.

    6. Αυτο το βλημα ο Σαπιος…εχει βγει εξω να δει τι γινεται;
      Εχει παει σε καμια παιδικη χαρα οπου τα παιδακια παιζουν ολα μαζι και αγκαλιαζονται;
      Αν λες σε παιδακι 5-6 χρονων ” οχι διπλα-διπλα, μη συνοστιζεστε…μη και μη και οχι” τα παιδακια θα τα χαζεψουν στο τελος.

    7. Και πως το ξέρει προκαταβολικά πως θα εξελιχθεί η ιστορία. Πάντως αυτό που με προβλημάτισε είναι που είπε ότι η χρήση μάσκας στο δημοτικο έχει “εκπαιδευτικό χαρακτήρα”. Ανατριχιαστικο

      1. ξερει πολλα οι εντολες απο την λεσχη ειναι αυτες οι κουνοδακτυλιες και οι φασιστικες αποφασεις ολων αυτων που οργανωσαν αυτην την παρωδια . ρωταω γιατι δεν εδειξαν ενδιαφερον πιο παλλια για να προσεχει ο κοσμος απο την γνωστη γριπη που πεθεναν τοσοι ανθρωποι και ξαφνια νοιαζονται μηπως η ΝΤΠ εδωσε εντολη να τελειωσει το σχεδιο που ειχαν στα σκαρια χρονια πριν? κανεις δεν αναρωτιεται γιατι τοση ευαισθησια? και κατι ακομα ο ιος κολαει μονο εμας αυτους δεν τους κολαει κανανε φιεστα στο προεδρικο σπιτι κανεις δεν φοραγε μασκα αυτοι δεν κολανε εμεις θα κολλησουμε? η το αλλο αν ειμαστε στην ταβερνα μεχρι τις 12 δεν κολαμε 12 και 2 κολαμε καλα για μαλακες ψαχνουν ποιος κοροιδευει ποιον και τελος απαγορευσαν τα πανηγυρια εδω διαφημιζουν καθε μερα στο κηφινικο καναλι (ερτ) ενα σωρο συναυλιες του καθε απιθανου εκει δεν θα κολλησουν μονο στο πανηγυρι κολαει? στο μεγαρο δεν κολαει στο ηρωδειο δεν κολαει μονο στα χωρια κολαει οι ανθρωποι ειναι ακρως επικινδυνοι και παραμυθατζηδες εκλεισαν εκκλησιες τον κοσμο μεσα στα σπιτια αλλα αφησαν τζαμια και μετεφεραν τους βρωμερους λαθροεισβολεις σε ολη την χωρα χωρις αντιδρασεις αυτα ουτε οι ναζι δεν τα εκαναν και σου μιλανε για δημοκρατια . ειναι το χειροτερο ειδος του φασισμου η δημοκρατια και απο τετοα ατομα ακομα χειροτερα ειναι

    8. ΑΥΤΟΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΚΟΥΕΙ , ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΗ , ΟΤΑΝ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΦΥΓΟΥΝΕ
      ΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΗ , ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ , ΤΟΝ ΚΛΑΙΝΕ Η ΡΕΓΓΕΣ & ΤΑ ΣΑΡΔΕΛΟΚΟΥΤΙΑ ΤΟ ΓΕΛΑΔΟΜΟΥΣΧΑΡΟ , ΟΣΟ ΓΙΑ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠ΄ΕΞΩ , ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ , Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΤΕ Ο ΣΑΠΙΟΣ !!!

    9. ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ;

      ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ
      ΑΛΛΑ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ (Π.Ο.Υ.) ΜΕΣΩ ΤΟΥ IHR (INTERNATIONAL
      HEALTH REGOLATIONS) ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΟ 2009!

      1. Οι κυβερνήσεις λοιπόν νιπτουν τας χείρας τους. Πολύ βολικο

    10. ….ΕΑΝ ΦΟΡΕΣΕΙ ΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΓΚΕΣΤΑΠΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ Ο ΓΚΕΜΠΕΛΣ !!!….ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ!!!

    11. βρίσκομαι σ’ ένα νησί δουλεύοντας εδώ ….την προηγούμενη Κυριακή παρουσίασα βήχα συνάχι και δυσφορία. θεώρησα σωστό να πάω στο κέντρο υγείας για να είμαι καλά προς τον εαυτό μου και να μην κολλήσω κάποιον άλλον και για να μου δώσουν κάποια αντιβίωση να σταματήσει ο βήχας . μου είπαν ύποπτο κρούσμα . έκανα το τεστ και με έβαλαν σε κατ οίκον περιορισμό . πέρασε μια βδομάδα και αποτελέσματα δεν έχουν βγει . πλην ότι χάνω μεροκάματα και από ποιον θα τα πληρωθώ πιστεύω ότι όλα είναι ψέματα . δεν έχουν τεστ δεν υπάρχει κράτος δεν ξέρουν τι τους γίνεται . αν για τον οποιοδήποτε λόγο είχα νοσήσει από τον κοροδοιο .που είναι η ευθύνη τους . πέρασε μια βδομάδα . κάποιος με κόλλησε κάποιον κόλλησα .ποια ιχνηλάτηση λένε .θα ειχε αρρωστήσει το μισό νησί . ντροπή τους . απλά κοροϊδεύουν το κόσμο . και βάζουν μάσκες στα παιδάκια … πραγματικά ντροπή .

      1. Τι λάθος πήγες κι έκανες άνθρωπέ μου; Και κορωνιό να είχες, δεν έπρεπε να πας σε νοσοκομείο. Μην εμπιστεύεσαι τους Έλληνες γιατρούς και την ελληνική κυβέρνηση θα το πληρώσεις. Αυτοί είναι ικανοί να σε σκοτώσουν να σου πάρουν τα όργανα και να πουν πως πήγες από κορωνιό, αν ανιχνεύσουν πως έχεις κανένα μόσχευμα που θέλει κανένας λεφτάς. Τους έχεις τους Έλληνες γιατρούς να μη κάνουν τέτοια; Για το φακελάκι ζούνε μόνο. Και φυσικά κανείς δε θα μάθει την αλήθεια γιατί απαγορεύονται οι νεκροψίες στους “θανόντες από κορωνιό”, ούτε καν να σε θάψει όπως πρέπει η οικογένειά σου δε θα αφήσουν. Μακρυά. Αν είναι να πεθάνεις από το συναχάκι, ας πεθάνεις. Καλύτερα να πεθάνεις από μια αρρώστια-θέλημα Θεού παρά να σε φάνε μπαμπέσικα οι αλμπάνηδες.

        Στην Ελλάδα μόνο αν έχεις πλάτες έχεις ελπίδες να τη γλιτώσεις από αυτούς.

        1. το θέμα είναι ότι δουλεύω σε πενταστερο ξενοδοχείο δεν μπορώ να κάνω ότι θέλω … ούτε μπορώ να κυκλοφορώ με ακατάπαυστο βήχα και συνάχι μες το ξενοδοχείο …Πάντος συμφωνώ σε όλα όσα λες …. να σαι καλά για την απάντηση . για εμάς τα απομακρυσμένα νησιά είναι δύσκολα.

        2. Μή λές φίλε γενικά γιά τούς Έλληνες γιατρούς γιατί εμένα Έλληνας γιατρός χειρούργησε τήν γυναίκα μού και τήν έσωσε σε δημόσιο νοσοκομείο.
          13 ώρες χειρουργείο και 3 μήνες νοσηλεία και δέν έδωσα φράγκο, μήν τούς τσουβαλιάζουμε όλους

      2. Κανόνικα ταποτελεσματα βγαίνουν την επόμενη μέρα, βία τη μεθεπόμενη αναλογα την ώρα που θα αποσταλεί το δειγμα

    12. ολοι αυτοι ακολουθουν κατα γραμμα οτι αποφασιζει η κυβερνηση και επειδη στο Ελλαδισταν ολοι δουλευουν για την τσεπη τους οπως τους εχουν μαθει δεκαετιες τα κομματα πρεπει να παιρνουν το κατι τις …δεν τους κοβω να ενδαφερονται για το κοινωνικο συνολο
      αμα ηταν ετσι δεν θα πεταγε η κυβερνηση 20εκ+ για να τα ταισει δημοσιογραφους και καναλια

    13. Δείτε σαδιστική φάτσα η ποντικομαμη ! ΟΥΣΤ !

      1. Σαδιστής όντως πουμένει σίγουρα με τη μαμά του, και καμαρώνουν και οι δύο.

    14. αντε χασου βλημα γιατι δεν φωναζετε στα βρωμοκαναλα και τους επιστημονες με την αντιθετη γνωμη αλλα ειστε ολοι πουλημενοι και τα εχετε αρπαξει χοντρα αν εσεις ειστε επιστημονες ( κατα την φαντασια σας) τοτε εγω ειμαι κοσμοναυτης σας λενε τι θα πειτε και το παπαγαλιζετε ανικανα ανθρωπακια

    15. Τρελό Κουνέλι ξέχασες την αμέτρητη στρατιά των καθηγητών διεθνολόγων ,Οθωμανολογων, Ερντογανολογων Σουλτανολόγων καί δεν συμμαζεύεται ! Πουλάνε σοφία εκ τού ασφαλούς. Ποτέ δέν προβλέπουν. Μόνον διαπιστώνουν !!!!

    16. Αυτός ο κομπογιαννιτης έχει πρόσωπο καί μάτια απάνθρωπα.Καλύτερα εμπιστευομαι έναν γκούρου από τήν Ινδία παρά τόν σύψα.Τό όνομά του μόνο προξενεί ανατριχίλα.
      Γιάννης Λάκων

      1. ΠΗΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΩΝΕ ΣΤΟΝ ΣΥΨΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΝΑ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΟΤΑΝ ΕΣΥ (Ο ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ) ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ.

        1. Σε ευχαριστω φιλε, σε μενα τα εχωσε και φυσικα του τα ξαναεχωσα κι εγω μετα.
          Ας παρει θεση λοιπον επειδη δεν ειναι δυσκολο ενα αλλο κατακαθι να τον δυσφημει χρησιμοποιωντας το ονομα της υπογραφης του.
          ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΓΙΑΝΙ

    17. Σατανισμενοι και σκουπιδια μας κυβερνανε.

    18. Καλα ψυχοφαρμακα σε ολους σας. Θα στρωσετε χαρακτηρα με τον Κυριακο. Γερα Συψα, σκιστους.

      1. Αδελφέ, δεν είναι ο Κούλης μόνος του.. Είναι μαζί τοθ ολη η σάπια μεταποΛΗΣΤΕΥΣΗ.. Μαζί του και οι άθλιοι τσομπαναραίοι που γυρεύουν να τρουπώσουν στο κΥνο-βολευτήριο για να βολέψουν τα τομάρια τους και των συμμοριών τους.
        ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ
        “εθνικισταράδες”, αναρχικοί κλπ.

        Βλέπεις κουμάντα κάνει η Στοά..

    19. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΙΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΘΕΤΗ ΓΡΙΠΗ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ! ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΨΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΟΛΟΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟΙ.

    20. “…θα γίνει τεστ σε όλα τα παιδιά της τάξης και τους δασκάλους, θα γίνει ιχνηλάτηση και το σχολείο θα συνεχίσει τη λειτουργία του.” Η φράση με όλο το ζουμί. Υποχρεωτικά τεστ!!!!
      Προσωπικά κύριε (;) τηλεμαϊντανέ σε θεωρώ άλλο έναν παπαγάλο και φυσικά δεν δίνω την παραμικρή βάση στα λεγόμενά σου! ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ!!!

    21. Ότι είπε εγώ το εισπράττω ως απειλη γιστι δεν μπορει ενας γιατρός να προεξοφλεί ότι ο ιός θα υπάρχει και την επόμενη χρονια ,βάσει ποιας έρευνας το δηλώνει αυτο;επιστήμονες αυτά δεν τα λένε,αι σιχτίρ πια ,γεμίσαμε καφετζούδες και αστρολόγους που προβλέπουν το μέλλον

    22. Το να λες πριν μερικούς μήνες ότι οι μάσκες δεν προστατεύουν ούτε είναι χρήσιμες και μάλιστα υπουργός να λέει ότι είναι και επικίνδυνες και να έρχεσαι τώρα αυθαίρετα να λες ότι αποφασίζουμε και διατάσσουμε θα φοράτε μάσκες, δεν είναι ανάλογο της δήθεν επιστημοσύνης που έχεις Κε Σήψη. Ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας όταν υφαίνατε την προπαγάνδα είχε γίνει καραμέλα στα στόματα όλων σας και ας λέει από την αρχή μάσκες μόνο οι άρρωστοι, οι γιατροί και όσοι έχουν συμπτώματα. Τώρα ο ΠΟΥ έχει απλώς μια γνώμη που δε στηρίζεται σε δεδομένα. Εσείς λοιπόν μπορείτε να μας δείξετε τις μελέτες και τις έρευνες που πριν λίγους μήνες καθιστούσαν τις μάσκες άχρηστες έως και επικίνδυνες για τους υγιείς και σήμερα τις αντίστοιχες μελέτες που επιβάλλουν τη χρήση τους και πόσο μάλλον από τα παιδιά; Προς γονείς. Τα παιδιά σας γίνονται πειραματόζωα από διάφορους “ειδικούς”. Χώρες που υποτίθεται είχαν πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα με τον ιό, ανοίγουν τα σχολεία χωρίς μάσκες, για παράδειγμα η Ιταλία. Τα παιδιά σας χωρίς σχολείο ζουν, χωρίς υγεία όμως δε ζουν. Αποχή μέχρι να ρίξουμε τη χούντα.

    23. Οι “λοιμοξιολόγοι” είναι οι νέοι “σεισμολόγοι”. Σκουπίδια που παριστάνουν τους επιστήμονες και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να βγαίνουν στο γυαλί και να πουλάνε τρόμο για να κάνουν το ψώνιο τους. Είχαμε πριν 20 χρόνια τους σεισμολόγους/καφετζούδες να μας τα πρήζουν, τώρα έχουμε τους λοιμοξιολόγους ανίκανους δήθεν επιστήμονες να παίζουν με ολόκληρη τη κοινωνία για το κέφι τους και το οικονομικό συμφέρον των κουμπάρων του πρωθυπουργού που πουλάνε μάσκες….

    24. Η ιατρική επιστήμη είναι κάτι το χειροπιαστό και εξηγήσιμο.Απλοι φυσικοί κανόνες αποδεικνύουν,ότι η μάσκα δεν αποτρέπει διασπορά του ιού.Ακομη ποιο απλό:δίπλα σε έναν Συψα ας καθίσει συγχρόνως και ενας μη υποστηρικτής της μάσκας.Συγνωμη,ξέχασα ότι ζούμε στήν Ελλάδα.

    25. Από ό,τι φαίνεται ο άνθρωπος δεν έχει ιδέα από σχολεία. Μέσα στην τάξη τα παιδιά κάθονται στην σειρά τους και κοιτάζουν τον δάσκαλο. Δεν αγκαλιάζονται, δεν φιλιούνται, δεν πλησιάζονται. Αυτά τα κάνουν στα διαλείμματα που τρέχουν, παίζουν κι έρχονται πολύ κοντά. Και πόσο καθαρή θα είναι αυτή μάσκα μετά από δέκα βάλε βγάλε;

      1. … περνούσα από ένα σχολείο. Τα παιδάκια έπαιζαν, έτρεχαν και είχαν τις μάσκες στα χέρια. Τώρα όπως είναι ιδρωμένα τα χέρια, θα τις βάλουν στο πρόσωπο… Ντροπή στους “ειδικούς”που μιλάνε τόσο εύκολα

    26. Ο ΠΟΥ έχει γνώμη; Οι εγχώριοι ειδικοί έχουν γνώμη; Εδώ όλη η προπαγάνδα του Κούλη είναι ότι το λέει η «αδιαμφισβήτητη επιστήμη» και όχι ότι εκφράζουν γνώμες. Κάθε μέρα και χειρότερα.

    27. Αυτο πλεον ειναι σατανικο ενδιαφερον και σατανικη αγαπη
      δηθεν για την υγεια μας
      για να εξουσιαζουν το σωμα και την ψυχη μας και να μας οδηγησουν στην καταστροφη
      ουτε ενας Θεος που θυσιαστηκε για μας δεν εκβιαζει ετσι τη συνειδηση μας και την ελευθερια μας
      και δεν μας πνιγει με την αγαπη του.
      Αυτοι που μας κηβερνουν ειναι σαταναδες με κερατα και μας οδηγουν στην καταστροφη

    28. Το όνομα του τα λέει όλα μία συψη είναι ο Συψας. Εάν αυτός είναι γιατρός και όχι κατευθηνομενος λεχριτης εγώ είμαι ο παπας της Ρώμης.

    29. Και ανατριχιαστικός και σύψας… Δέστε το βίντεο των pink Floyd, the wall. Μαθητές με μάσκα, ρομποτάκια ακολουθούν οδηγίες και πέφτουν…

      1. ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΠΕΙΣ, ΚΟΙΤΑ, ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΟΥ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΛΕΥΑΖΕΙ, ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΣΠΑΤΑΛΑΣ.

    Comments are closed.