(ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ) ΤΟΥΣ ΞΕΦΥΓΕ! ΘΕΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ – ΟΙ ΦΛΟΓΕΣ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ – ΕΚΚΕΝΩΝΟΥΝ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΚΑΙ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ [ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ]

    Κοινοποίηση:
    loutraki8

    Στο Λουτράκι η νέα εστία φωτιάς που ξέσπασε σήμερα, ημέρα κατά την οποία θυελλώδεις άνεμοι «γδέρνουν» τη χώρα.

    Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά ξέσπασε σε αγροτική έκταση στην Περαχώρα Κορινθίας, στον περιφερειακό πάνω απ’ την πόλη του Λουτρακίου. Η φωτιά αρχικά δεν έδειχνε να κατευθύνεται προς την κατοικημένη πλευρά αλλά οι άνεμοι άλλαξαν κατεύθυνση και πλέον οι πυρινες γλώσσες έχουν φτάσει μια ανάσα από τις κατοικίες. Οι κάτοικοι έχουν βγει στα μπαλκόνια τους και παρακολουθούν με αγωνία τις προσπάθειες κατάσβεσης.

    Στο σημείο έχει σπεύσει η Πυροσβεστική με συνολικά 30 πυροσβέστες , 12 οχήματα, 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 1 Ε/Π, 2 Α/Φ και 2PZL ενώ συνδράμουν και υδροφόρες ΟΤΑ.

    Δείτε τις αποκλειστικές φωτό και βίντεο που εξασφάλισε το ΜΑΚΕΛΕΙΟ:

    loutraki1 loutraki2 loutraki3 loutraki4 loutraki5 loutraki6 loutraki7 loutraki8

    Νεότερη ενημέρωση: Ώρα 18:48

    Για προληπτικούς λόγους, έπειτα από εισήγηση της Πυροσβεστικής, λόγω της πυρκαγιάς στην περιοχή Λουτρακίου-Περαχώρας, εκκενώθηκαν, πριν από λίγο, το μοναστήρι του Αγίου Πατάπιου και το γηροκομείο του Προφήτη Ηλία. Σύμφωνα πάντα με την Πυροσβεστική απομακρύνθηκαν από το σημείο περίπου 50 άτομα, ενώ δεν υπάρχει κίνδυνος για κατοικίες.

    Η φωτιά κατευθύνεται προς την βόρεια πλευρά του νεκροταφείου, ενώ σημειώνεται ότι ενισχύονται συνεχώς οι πυροσβεστικές δυνάμεις.

    Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν συνολικά 30 πυροσβέστες μς 12 οχήματα, μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 4 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. η φωτιά καίει 97,1% συνταγματο-τοξότες…….

    2. οταν την σβησουν κρατηστε μου ενα οικοπεδακι αμφιθεατρικο και μενα . Ελλαδαρα με τις νομοθεσιες και τους νομοθετες σου

    3. Αυτο το κακο με τις φωτιες καθε καλοκαιρι εχει παραγινει!!!!!!!!Δεν μπορει ολες να εινσι απο αμελεια!!!!!! Καποιοι καθε χρονο βαζουν φωτιες με δολο για διαφορους λογους, αυτους το κρατος πρεπει να τους τσακισει!!!!!!!! Να αλλαξει τον νομο, οποιος συλληφθει για εμπρισμο, 20 χρονια ακατεβατα στην ψειρου, διοτι καποιοι θελουν την καταστροφη της χωρας!!!!!!! Αυτοι δεν θελουν λυπιση!!!!!!!!!

    4. Απο οτι καταλαβαίνω απο ολες τις φωτιες που εχουν αναψει στην Ελλαδα μεσα σε χορτοβλαστικες εκτασεις, εκει βρισκονται στάνες! Αυτοί οι κτηνοτροφοι οι αδήλωτοι με τα 20 και 100 πρόβατα που ουτε τους ελέγχουν τι ποιότητας κρέατος, γάλα και τυρια παράγουν και είναι και καταπατητες. Το υπουργειο αγροτικης ανάπτυξης φέρει την ευθύνη. Αυτό τους άφησε ελεύθερους να κανουν οτι θελουν. (και η ευροπαική ενωση φυσικά κατά οπως τα συμφώνησαν με τον καραμανλή στην περιοδεία που ξεκινησε τον Ιανουαριο 1978 όπου συναντήθηκε με τον Κάλλαχαν, τον Τίντεμανς, τον Ζισκάρ ντ εσταίν και τον Χελμουτ Σμιθ. Ξεπούλαγε την Ελλάδα σε όλους τους ο “εθνάρχης” σας- αγγλία, βελγιο, παρισι και βόννη)*1
      .
      Ά, ρε Παπαδόπουλε, εσύ φταις που ήσουν ψυχοπονιαρης και δεν τους πηρες το κεφαλι με την μια!
      .
      .
      *1: απο άρθρα ελληνικων και ξένων εφημερίδων

    Comments are closed.